~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 8. rész - "Unmasked" 

Oliver számára semmi sem lehetne nagyobb ajándék, mint újra élvezni a szabadságot Szerelme oldalán. Eközben a csapat egy hivatalos eseményre is meghívást kap. Közben Felicity komoly lépésekre szánja el magát a családja érdekében. A Diggle házaspár pedig forró nyomon van a festménnyel kapcsolatban, amelyet Curtis talált... The CW: 2018. december 3. hétfő (december 4. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Oliver és Ray egy csapatként? - Vajon sikerül együtt győzelmet aratniuk?

2015.04.12. 08:50, Piper

Szép jó reggelt mindenkinek! Találtam egy viszonylag elég friss cikket. Bár túl sok új infót nem árul el, mégis azért kíváncsiak vagyunk, ti mit gondoltok, milyen lesz csapatjátékban Oliver és Ray? Vajon könnyen győzelmet aratnak majd Deadbolt felett, vagy a nézeteltéréseik miatt veszélybe fognak sodorni másokat?? A cikk is ezt próbálja elemezni.

Olivernek és Raynek össze kell fogniuk, hogy legyőzhessenek egy új fenyegető veszélyt, akit Deadboltnak hívnak és plazmák és az energia segítségével robbantgat. Vajon a nézeteltéréseiket félre tudják tenni, a város megmentése érdekében? Vajon Felicity szakít majd Rayjel? Vajon Felicity és Oliver között sikerül elmélyülnie a lángoló szerelemnek? És vajon Oliver visszaforgatja az időt, hogy ezzel megmenthesse Royt? És vajon milyen lényeges szerepet tölt majd be a HIVE a 4. évadban? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre próbál az alábbi cikk is választ kapni. Hát reméljük minden jól alakul majd! Mindenesetre a héten már folytatódik szerencsére az Arrow, a 3x19. résszel, a 3x20-ra pedig már egészen biztosan mindenre fény derül! És ne feledjétek el, hogy kedden Arrow-Flash crossover!

Továbbá kíváncsi vagyok nektek mi lenne arról a véleményetek, ha végre egyszer imám meghallgatásra kerülne és olyan sok Olicity rajongó lenne, hogy egy külön spin-offot kaphatna az a szál a sorozat befejezése után, pl. Ti mit szólnátok ehhez? Én annyira boldog lennék! Bár valószínűleg ennek az esélye egyenlő a 0-val. De azért nagyon jó lenne! Vagy esetleg Emily és Stephen egy külön másik sorozatban, vagy legalább filmben főszerepet kaphatnának, - persze együtt szerelmespárként - én a mennyekben járnék!

Forrás: #

Oké most halok meg - Ez haláli lett!

2015.04.11. 23:03, Piper

Egy varázslatos Stemily-Olicity videó

2015.04.11. 22:38, Piper

Katie Cassidy - Lauriver eltemetve és Fekete Kanári kicsit bekeményít

2015.04.11. 20:46, Piper

Na, hát találtam egy nagyon friss Katie-s interjút a neten. Gondoltam lefordítom, hátha van egy pár Fekete Kanári rajongó is és a mi szemszögünkből is van egy két lényeges dolog az interjúban! Katie megemlítette, hogy Laurel egy kicsit bekeményít majd, Oliverrel inkább érdekes és barátias viszonya marad, mint hogy ez romantikába csapna át és Nyssa lesz az számára, aki már sokkal többet fog jelenteni puszta barátságnál...

Oliver megcsalta Laurelt, annak húgával. Sok mindenen kellett keresztül menniük. Hogyan jellemeznéd ezt a jelenlegi kapcsolatot, van még esély, hogy visszatérhet a romantika kettejük között? (Ha igen, én befordulok!!)

Nos. Az ő kapcsolatuk most inkább, amolyan "érdekes" kapcsolat. Oliver látja, ahogy Laurel megmutatja, hogy hős, ahogy megbírkózik ezzel a feladattal, ahogy próbál helyt állni. Ahogy próbálja eldönteni, hogy "harcos" vagy "hős". De még nem annyira képzett. Laurel nem félt kiállni Oliverrel szemben. Nem hinném én, hogy jelenleg bármilyen romantika is születne köztük, ez az utolsó ami most Laurel fejében megfordulna!

Milyen volt Black Canary-vá változnod?

Marc-kal megegyeztünk, hogy Laurelnek muszáj lesz az 1. és 2. évadban egy drasztikus átváltozáson keresztül mennie ahhoz, hogy utána igazi Kanárivá válhasson. Szeretem a kihívásokat! És ez pont az! Sokat súlyzózom hetente! Keményen edzek az eredményért!

Mit várhatunk Laureltől a következő epizódokban?

Laurel egyre inkább megmutatja az amolyan igazán "badass" rosszfiús, keményes, kevésbé nyálas oldalát. Ő végre kész mindent elsöpörni, ami útját állja! Ő egy igazi Harcos! És ez tovább fog fejlődni! Aki igazán sokat fog jelenteni neki, az Nyssa és nem csak mint lelkitámasza és tanára, de érzelmileg is egyre komolyabb lesz köztük a viszony!

Tehát ergó, a Launyssa elkerülhetetlen lesz! Mondjuk szépen hangzik, de fúú nekem nagyon furi lesz ezt megszokni, Nyssara-t is furi volt, hát még a Launyssát! De ami jó hír, attól, hogy valaha is visszatérne a Lauriver úgy látom egyre inkább nem kell tartanunk!

Fordítottam: #

Modulozgatás

2015.04.11. 16:40, Piper

Oké. Halihó mindenkinek! Úgy körülbelül 2 és fél órája értem haza, ebből másfél órája már az új Olicitys modult szerkesztem! Köszönöm, hogy szorítottatok nekem! <3 Kegyetlen egy nehéz a szakmai szóbeli, de azért bízom benne elég volt, hogy átlökjenek, egyedül a szituációs gyakorlatnál sültem be egy pillanatra. Azért némelyik lányt nagyon sajnáltam, főleg amelyik előttem jött ki, szegény még sírva is fakadt, remélem nekem azért maradhat majd a mosoly az arcomon. Azért rendesen egy óra csúszásban is voltunk, szóval szellemileg rendesen lefáradtam, most a változatosság kedvéért ezúttal nem fizikailag, de hasonló rossz ez is, de lehet ezért ma egy kicsit mozgok majd, no mindegy.

Most viszont az új friss! Egy kicsit meggyűlt a bajom az új ötletemmel bevallom őszintén, mert kis híján már én is belekavarodtam ebbe a sok szövegbe és számolásba, de azt hiszem végülis összehoztam egy olyan modult, amit ha nem is első olvasásra, de másodszorra már biztos sikerül majd megértenetek, mire is akarok kilyukadni, szerintem izgalmas lehet számotokra, bár már azért készítettem jobb modult is! Mindegy, ha elolvassátok megértitek miről beszélek, katt ide!

Ma még tervezek még egy meglepis modult, remélem összejön! Ahogy ígértem a nagyobb frissek hétvége tájékán érnek rá, jelenleg! 

És Ezinem, ha most olvasol minket ezúton is nagyon boldog születésnapot kívánok neked! <3 És szerintem a látogatóink is! <3

19:28 Nos, röpke 1 órámba beletellett, de végülis elkészült a másik modul is! Ide katt! Elolvashatjátok milyen sok ember is látta már a kezdetektől azt, amit a párosunk még talán most is félnek beismerni egymásnak! Én is meglepődtem mennyien vannak már ezek az "Olicity-shipperek"! <33

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto