~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. hétfő (október 16. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Olicity - Hold on

2018.10.02. 20:48, Piper
Nagyon szépen köszönjük a 3. helyet a portállistában!!!

Szép októbert mindenkinek! Most már csupán csak tényleg néhány hetecske választ el minket a legújabb résztől. Gyakorlatilag 2 hét és elindul végre a 7. évad, amit már mind annyira, de annyira várunk. Ráadásul a honlap is pénteken ünnepli 4. születésnapját!! Hát ez mind-mind csodálatos hír! Azt viszont sajnálom, hogy továbbra is alig jelenik meg fontosabb spoiler. Egy-két dolgot ugyan találni, de mindig ugyanaz folyik mindenütt már a csapból, vagy pedig egyszerű teóriákról beszélnek. Amit általában fontosnak találok és tényleg hírértéke van mindig hozom nektek. Ami meg esetleg elkerülné a figyelmemet, általában a facebook testvérlap mindig értesít róla benneteket. Szóval minden happy! Most sajnos csak egy újabb csodás rajongói alkotást hoztam nektek, szerintem az ötödik évad legszebb jeleneteit csodaszépen összefoglalja róluk. <3 Hamarosan megírom az évadértékelőt is a 6. évadról, ami eddig nekem a kedvencem, gondolom tudjátok miért. :) Ugyanakkor a 3x20-as rész még mindig nagyon a szívemben van és ott is marad. És apropó! Korábban már említettem nektek, hogy az október egy kicsit nehézkes lesz számomra bizonyos dolgok miatt, így nem tudom, hogy tudok majd jelentkezni, de igyekszem ahogy tudok, mindenesetre mindig hozom majd a kritikákat, nem maradtok le semmiről és remélem ha nem is mindennap de majdnem mindennap itt tudok lenni. Az utóbbi időben biztos észrevettétek, hogy időnként egy-egy nap kimarad. Sajnos több dolog miatt is nem tudom jelenleg tartani a mindennapos frisseket, de hamarosan igyekszem majd visszatérni, 2019-től pedig már mindenképp megpróbálom a mindennapi frisseket hozni, főként hogy akkor lesz ismét a legizgalmasabb szakasza az évadnak. :)

7. évad 1. rész hivatalos epizódismertető! - SPOILER!

2018.09.29. 00:07, Piper

Sziasztok! Már tényleg csak csupán néhány hetet kell aludni és itt is van kedvenc sorozatunk újra, ezúttal a 7. évaddal! Annál is hamarabb érkezik el (JÓHÍR!) a lap immáron 4. születésnapja is! El sem hiszem, hogy már ennyi évet megéltünk együtt, összetartva. Köszönjük mindenkinek, most már igazi szép nagy család vagyunk. Október 5-e a honlap születésnapja (egyébként Stephen feleségéé is), október 15 pedig a 7. évad kezdete, ezt a két időpontot tartsátok eszetekben. ;) Sajnos idén nem tudom sikerül-e a születésnapon ünnepelni, vagy néhány héttel el kell csúsztatnom, ez attól a dologtól függ, amit korábban írtam. Hogy az októberen most sok múlik. Igyekszem persze lehetőleg minél hamarabb jelentkezni majd a szokásos kritika rovattal is. :)

A két kis XX-be linkelt honlapon elérhetitek a legújabb galériaképeket is. Továbbá, elkezdtem nézni a Shadowhunters-t és csak ajánlani tudom mindenkinek. :) Így már képben leszek vele, hogy ki lesz az új kishölgy, aki felbukkan majd az Arrowban is. Szerintem egy ügyes, fiatal tehetségről van szó Kat McNamara személyében.

Nézzük tehát, mi az epizódismertető: Oliver-től úgy búcsúztunk el a 6. évad végén, hogy bejelentette a világ előtt, hogy ő a Zöld Íjász. (egyébként a Smallville-ben is volt hasonló) Most szembe kell néznie a következményekkel, hiszen az elmúlt időszakot börtönben kellett töltenie. Igyekszik minél jobb magatartást mutatni, hogy közelebb kerülhessen a céljához, hogy újra a családjával lehessen. A dolgokat azonban megnehezíti a régi ellenségek felbukkanása. Eközben Digg és Dinah egy időre próbál külön boldogulni az új munkahelyeiken. Felicity pedig minden erejével arra próbál koncentrálni, hogy egyedülálló anyaként próbálja megvédeni William-et és egy közös életet teremteni maguknak. Azonban egy régi ismerős felbukkanása miatt a helyzet egyre komplikáltabbá válik... XX

Mai videónak pedig ezúttal a Legends legújabb ajánlóját hoztam. Ahogy elnézem meseországba repülnek kedvenceink. :) Azt hiszem hamarosan azt is folytatom, de előlről nézem, amelyekre már nem emlékszem annyira. Ugyanis nagyon régen néztem az első évadot, így leszek képben máig a történésekkel és már a facebook lapon is aktívabb tudok majd lenni.

Juliana Harkavy - Teljesen más lesz az idei crossover!

2018.09.25. 21:10, Piper
Spoiler!

Sziasztok! Végre kaptunk megint egy kis spoilert, ezúttal magától a Fekete Kanárit alakító szépséges Juliana-tól.

A színésznő arról mesélt, hogy ez a crossover most más lesz, mint amit eddig láthattunk: "Lenyűgöző lesz. Teljesen más lesz, mint azt megszokhattuk és emellett igazán szórakoztató pillanatokban is reménykedhetünk." Juliana-n kívül, Grant is nagyon izgatott, hiszen most végre együtt mutatkozhat az Arrowversében, Flash és Superman karaktere is. Sajnos azonban idén a LOT nélkül folytatódik a crossover szezon, de reméljük jövőre már ismét ők is a tagjai lesznek. xx

Amint pedig korábban említettem, a "Shadowhunters" népszerű színésznője (azt hiszem lassan ezt a sorozatot is el kell kezdenem) szerepet kap a 7. szezon első felében az Arrow sorozatban, méghozzá valószínűleg a negatív oldalt erősítve, továbbá a karakter neve akit megformál, ha minden igaz Maya lesz, aki jártas az utcai harcban. xx

Végül pedig Olicitysek! Találtam egy mókás videót a Comic-conról ahol persze nem maradhatott el a hőn áhított rajongói kérdés, az Olicity baba. Emily, Stephen és Beth is viccesen reagálták le a  hirtelen nekikszegezett kérdést. Először Emily próbált válaszolni, majd viccesen megjegyezte Stephen-nek, hogy "Ez a kérdés téged illet." Mindenki nevetett, Steph is csak mosolygott és tovább passzolták Beth-nek, aki persze, hogy "Nem"-et válaszol, nyilván ha így is lenne, nem mondhatja ki. :D

Spoileres interjú Daviddel - Mi várható a 7. szezonban?

2018.09.22. 22:19, Piper

Gyors hírek a cikk előtt: Elvileg twitteren már több helyen is olvasható, hogy a "Shadowhunters" színésznője is csatlakozik az Arrowverséhez, mindenki, különösen ő már nagyon izgatott. (Kate McNamara). Ez biztos. A másik valami hivatalos hír, aminek a forrását sajnos még nem találtam meg, csupán felhívták rá a figyelmem (köszi Styke), mivel csak futólag olvastam el a dolgot, nem biztos, hogy jól értelmeztem, de mintha a sorozat elején 7 hónappal előre ugranánk, úgy mint anno Laurel temetésénél és mindent flashbackben látunk majd ismét, ami a szezon történése, egek remélem Oliver nem hal meg, ami elég hülyén jönne ki, tekintve, hogy ő a főszereplő. De amint megtalálom a rendes cikket erről hozom és fordítom, mert így még nem tiszta, most mi is fog történni. Én ezt vettem ki az irományból.

Most pedig, a fenti videón egy friss interjút találhattok David-del, sajnos nem volt hozzá feliratom, így a hallott szövegre kellett hagyatkozzak. Így sokkal nehezebb volt ugyan, de egy- két dolgot kihámoztam azért: (spoiler! szerencsére azért egy kis segítségemre volt a twitter is)

  • Dave elárulja, hogy rendezni fog egy epizódot az évadban.
  • Illetve az elején beszél arról is, hogy ők valahol meghúzódnak most még a Smallville árnyékában, valószínűleg nem lesz 10 évad, de azért elég hosszúra nyúlik a sorozat. Mi csak örülünk ennek, ahogy annak is, ha mégis meglépnék a 10 évadot. Kicsit úgy tűnt a videó háromnegyede felé, mintha Dave enyhén célozna rá, hogy messze nem ez az utolsó évad. :D Továbbá Vancouver is szóba kerül, ami ugyebár a forgatási helyszín is. Azt hiszem arról kérdik, milyennek találja.
  • Dave-t arról kérdezték milyen szuperhatalmat választana, ha bármilyet lehetne. Ő az elméjével irányítani dolgokat, amennyiben jól értettem.
  • Azt is megtudhattuk, hogy a 7. szezonban is örülhetnek a Dyla fanok. Hiszen folytatódik a közös munka a házaspár között. A magánéletben és a munkában is kellemes az összhang köztük. Továbbá, Digg családjáról is megtudhatunk majd többet.
  • Azt is megutdhatjuk, hogy nagy valószínűséggel, sem Felicity, sem pedig Diggle nem fogja engedni, hogy Oliver a börtönben élje le visszalevő éveit. Ez alapján a rajongók (köztük én is) nagyon reménykednek abban, hogy hamarosan végre ismét sok Delicity pillanatot kapunk majd és talán idővel újra sok OTA-t is. Az Olicity-ben egyelőre csak a szívem mélyén merek reménykedni, mert elsősorban most ki kell hozni onnan Olivert és lehetőleg élve. Aztán ráér majd a romantika.
  • Beszél a crossover-ről is és ha igaz Bat-woman karaktere is először majd az Arrow-nak köszönhetően kap nagyobb szerepet. Elképzelhető, hogy idővel még jobban bővítve lesz majd az Arrowverse.
  • David-nek tesztelték az Arrow-beli íjászképességét is az interjú során, meg is leshetitek itt, hogy teljesített kedvencünk. Mókás! Hát, ha Digg esélyes is lehet Oliver utódjának, Dave aligha hiszem, de azért cuki, hogy megpróbálta. :) Nekem még lehet így sem menne. :D

Ajándék az Olicity fanoknak - Új videóm

2018.09.20. 17:28, Piper

A videót magyarul a facebook lapon elolvashatjátok, amennyire tudtam megpróbáltam "feliratozni" nektek. Most viszont elhoztam az ajándékomat, amit ígértem és tegnap készítettem az Olicity fanok nagy örömére. Később ide is kiteszem a videó szövegét is.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!