~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 8. rész - "Unmasked" 

Oliver számára semmi sem lehetne nagyobb ajándék, mint újra élvezni a szabadságot Szerelme oldalán. Eközben a csapat egy hivatalos eseményre is meghívást kap. Közben Felicity komoly lépésekre szánja el magát a családja érdekében. A Diggle házaspár pedig forró nyomon van a festménnyel kapcsolatban, amelyet Curtis talált... The CW: 2018. december 3. hétfő (december 4. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Modulozgatás

2015.04.13. 21:19, Piper
Friss friss!

No, hát drága Olicity és Arrow fanjaink! Most megint előjött egy kicsit az átkozottul erős töriimádatom, így már napok óta játszadozok a gondolattal, hogy csinálok Oliver menüjébe az íjászatról egy hosszabb történelmi áttekintőt. Most el is készítettem nektek, mert nem bírtam ki, hogy ne modulozzak megint a lapon! Ez most nem csak Olicity-seknek szól, az csak rövidke benne, leginkább egyfajta érdekességet tár elénk az íjászatról és Oliver kötődéséről ez iránt a csodálatos tehetség iránt. Majd még lehet, hogy fogom bővíteni, de egyelőre szerintem ez is elég a modulba amit leírtam és csak remélem, hogy elnyeri minden rajongó és törifan tetszését! Katt!!

Új-zélandi előzetes! - Izgalmak várnak ránk bőven és csapatmunka!

2015.04.13. 16:51, Piper

Szép napot mindenkinek! Végre hazaértem ma is, bár azt hittem már sosem lesz vége ennek a napnak! No, megkaptuk a szerdai rész új-zélandi előzetesét! Hmm. elég érdekesnek ígérkezik. Thea-Ra's kettőse és Oliver-Ray csapatmunkája, sőt ha jól látom most lesz az, amikor Felicityt valaki fojtogatja?! Mindegy, nézzétek meg ti is! Katt a képre a linkhez!

5 dolog amit feltétlenül tudnod kell Emily Bett Rickardsról és Felicity Smoakról!

2015.04.12. 22:34, Piper

Találtam egy helyes kis friss cikket Emily-ről. Melyben 5 érdekes dolgot árulnak el róla és a karakteréről. Nézzük is mi az az 5 feltétlenül fontos érv, ami miatt csak még jobban imádjuk a mi kis hercegnőnket! <3

A 23 éves kanadai származású Emily Bettet most egy kicsit közelebbről is megismerhetjük, mióta Amerikai sorozatát forgatja, személyes dolgairól mesél, kapcsolatáról más színész kollégáival, karakteréről és karrierjéről.

1. Eredetileg csak 2 epizódban szerepelt volna

Eredetileg csak 2 részre szerződtetett le az Arrow sorozatba, de akkor is nagyon izgatott volt, hogy eljátszhatja Felicity karakterét. Aztán nagyon gyorsan minden megváltozott. Hiszen Stephen is nagyon sokat segített neki és közreműködő volt. Beszélgettek a producerekkel is, megmutatták a sajtó számára is az első megjelenést és utána a többi szenvedély meg egyebek már jött magától és mindenkit nagyon meggyőzött a karaktere. (valami ilyesmi a lényege)

2. Már összesen 3 szuperhős kérője is akadt

Emily ezt nagyon aranyosnak találja, hogy Felicity így vonzza a szuperhősöket. Flash, Arrow és Atom is, mindegyik férfi szívét valamilyen szinten megdobogtatta a szőke szépség bájos tekintete. Emily nem bánja, hogy több hőshöz is húz Felicity szíve, hiszen szerinte mindegyik valamilyen szinten segít Felicity-nek megmaradni önmaga. (oké ezt normálisabban nem tudtam lefordítani) Emily lát jövőt Felicity és Oliver kapcsolatában is, tetszik neki az Olicity. Nem igazán tudja Felicity Oliver nélkül elképzelni az életét, Oliver az élete része, ahogy ezt már neki is mondta, csak ekkor tud boldog lenni!

3. Színésznő akart lenni, de más is érdekelte

Érettségi után egyből megpályázott egy színészi sulit. Emily megjegyezte, hogy pont mint egy gyermek, ő is szeretett énekelni, minden vágya az volt, hogy tévében szerepelhessen (bevált!!). De ő nem mindig szeretett volna színésznő lenni! Leginkább az űrhajós szakma, az állatorvos és a kalóz "szakma" vonzotta őt, a színészet mellett! Elgondolta már milyen lenne kalózként, volt egy hamis papagája, egy szemfedője és a testvérének csinált egy térképet, ahol x-szel jelölte meg hol van a kincs elásva. :D (Decukii!!) Aztán az űrhajózás élménye is nagyon érdekelte, aztán később lemondott róla!

4. Szingli!!

Emily csak annyit mondott: "Szingli vagyok! Van egy kutyám...randi. Elfoglalt vagyok!"
Hiába gondolja mindenki, hogy Coltonnal együtt lennének, ez nem igaz, ők csak kitűnően jó baráti viszonyt ápolnak egymással!

5. A többi sztárral való kapcsolata kitűnő

Stephen elmondta, hogy ő és Emily nagyon élvezték a búcsúzós jelenetet a téli finálénál. Charlotte Ross pedig elmondta, hogy Emily egy csúcsprofi színésznő, belül és kívül is gyönyörű a lelke és nagyon humorbomba egy csajszi!

Fordítottam és aki jobb angolos most leellenőrizheti a szöveget: #

Mit jelent valójában ha valaki páfrányt ajándékoz valakinek?

2015.04.12. 19:26, Piper

Eszembe jutott, hogy egyszer utánajárok van-e valami jelentősége annak, hogy Felicity miért pont páfránnyal ajándékozta meg Olivert és mondjuk miért nem bambusszal, vagy kaktusszal, vagy rózsával, akármilyen más növénnyel.. és érdekes dolgokat találtam, ami szerintem nagyon cuki. Nézzük is mi valójában a páfrány növény jelentősége! Később átteszem majd egy modulba is!

A Páfrány jelentése:

A páfrány egyfajta varázslatot, menedéket és elbűvölést jelent, virágnyelven. Ha egy hölgy ad egy férfinek ilyen növényt, akkor azzal megpróbálja elbűvölni valahogy szíve választottját, ha pedig a férfi adja a hölgynek, akkor az elragadtatását fejezi ki szíve hölgye iránt. Mivel görögül Polypous-t jelent, mint poly, ami sok és pous, ami láb, ami egy helyhez ragaszkodik, nem elmozdítható, így az összetartozás, a ragaszkodás jelképe! Emellett pedig szelíd természetességet és az őserő szimbólumát is jelenti!

# # #

Interjú Amy Gumenickkel - Milyen Cupidót megformálni?

2015.04.12. 09:08, Piper

Mivel én imádom Carrie-t, ezért gondoltam érdekes lehet egy nagyon friss interjú Amy-vel, ahol mindent elárul az Arrowbeli szerepéről és egyébről is. Ami számomra meglepő volt, hogy Kaite Cassidy helyett majdnem ő kapta Laurel szerepét, mert megpályázta, de sajnos, nem sajnos nem jött össze neki. Gondoltam egy kicsit kedveskedek ezzel a Cupid rajongóknak, hiszen én is imádom őt és érdekes lehet számunkra is, amit Amy megosztott velünk, - Olicity szempontból újabb Olicitys shippert köszönthetünk köreinkben és ettől még csak jobban imádom Amyt és Carriet - nézzük csak!

Szia, Amy. Hogyan kezdődött ez az egész "Arrowosdi" nálad?

Pfúú. Hát én már a pilot rész óta csodálom és nyomon követem ezt a sorozatot. Sőt már legelőször jelentkeztem is Laurel Lance szerepére, de sajnos nem jött össze, mivel Kaite Cassidy kapta azt a lehetőséget, hogy Fekete Kanári bőrébe bújhasson. Mivel hihetetlenül megfogott ez a közösség, mindeképpen muszáj volt tennem valamit az érdekében, hogy valahogy együtt forgathassak velük. (hehe ez aranyos!) Aztán addig kutakodtunk, míg kitalálták, hogy legyek Cupid. Ez a szerep nagyon tetszett nekem! Először kicsit aggódtam, mivel én eredetileg szőke hajú vagyok és ez a karakter pedig nem, így hogyan sikerül majd megformálnom őt szőke hajúként? Aztán ugye kiderült, hogy a karakter vörös hajú és végülis valahogy sikerült ezt megoldanunk és megkaphattam a szerepet, ekkor már el voltam ragadtatva tőle!

Carrie Cutter, egy Andrew Kreisberg által megálmodott karatker. Mégis, hogy sikerült az, hogy ilyen közel kerüljön az Arrow/Flash családhoz? Hogy sikerült ezt megoldalni, milyen őt eljátszanod?

Korábban már említettem, hogy először még nem is tudtam ki lehet ez a nő, mikor felvételiztem a szerepére. Mivel Carrie-nek a névadója Andrew felesége (remélem ezt jól értelmeztem) ezért már alapból tudtam, hogy megtisztelő egy ilyen különlegesen fontos karaktert eljátszanom. Carrie egy igazán különleges és imádnivaló figura! Azt hiszem legelőször Andrew így állt hozzám: "Van valami kis őrültség a szemeidben!" Én mégis úgy gondolom Carrie egyáltalán nem gonosz figura, nem akar az lenni, pusztán csak arra vágyik, hogy szeressék őt! Azt hiszem a rajongók is nagyon megkedvelték ezt a bolondos karaktert!

Milyenek voltak az Arrow akciójelenetek? Biztos sok munka lehetett?!

Egy ilyen komoly sorozatnál mindig nagyon sok és bonyolult az akciójelenetek száma. Annyira sok a szakember, precíz a munka. Egyszerűen hihetetlen micsoda sorozatot összedobtak, úgy gondolom az Arrow sorozat méltón megérdemli a dicséreteket. Tényleg itt a kaszkadőrpárosoktól kezdve, a sürgősségi személyzetig mindenki közreműködik ezeknél a jelenetknél is. Őrület. De nagyon jó érzés! Az effektusok munkája, a szakemberek összhangja hihetetlenül tökéletes! Az íjászati ismeretek is segítettek jobban megismerkedni a karakterrel is! (Ezt egy kicsit lerövidítettem és átvariáltam, hogy nagyjából a lényeget sikerüljön kiemelnem!)

Mi volt a kedvenc Cupid jeleneted?

Jézusom! Azt hiszem, ezzel most megfogtál! Nehéz kérdés. Úgy gondolom, Cupidnak eleve muszáj volt részese lennie ennek a nagyszerű csapatnak és sorozatnak! Egyébként szívesen dolgoznék együtt Atom-mal. De amit a legjobban szeretnék, hogy talán egy kicsit ennek a Felicity-Oliver szerelemnek is a részese lenni, - ez igazán vicces lenne, úgy gondolom - hiszen amit ezek ketten alakítottak, az egyszerűen lenyűgöző, valami hihetetlen együtt ez a páros! Úgy gondolom nagyon érdekes és gyönyörű ez az Oliver-Felicity-Ray szerelmi háromszög. Most gondoljátok el ezt egy kis "Carrie-féle mókával"?! Főleg, ha kivetné a hálóját Ray-re és hozzá ragaszkodna folyton, mint a kedvenc szuperhőse! Továbbá az is tetszene nekem, - ahogy a képregényekben is -itt is lenne egy kis rivalizálás Cupid és Black Canary között!

Amy ezenkívül még egy kicsit az "Odaát" beli szerepéről is mesélt, ha jól értem, de nekünk ennyi a lényeg...

Kicsit lerövidítettem és átmagyarosítottam az interjút, hogy könnyebben megérthessük!

Ti mit szóltatok volna, ha Amy lett volna Laurel? Érdekes lenne őt elképzelni Fekete Kanáriként! De egészen biztosan kitűnően helyt állt volna, hiszen Carrie-t sem kispálya eljátszani!! Találkozunk vajon még Carrie-vel? Reméljük! És mit szóltok az új Olicity shipperünkhöz? Amyt is köszönthetjük már lassan végtelenül óriásira tágult köreinkben! <3

Fordítottam és a teljes hosszú interjút megtekinthetitek angolul: #

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto