~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. szerda (október 16. csütörtök MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Deadshot meghalt Palmer támadóját üldözni fogják újabb Crossover kilátásban?

2015.03.29. 13:25, Piper

Kicsit böngésztem a neten és találtam néhány aprócska hírmorzsát az Arrow-val kapcsolatban, ami egy kis részben a főhőseinkhez is kapcsolódik + néhány egyéb dolog is!

Úgy néz ki valóban Marc megerősítette, hogy Deadshot karakterét valószínűleg végleg ki kell írni a közelgő mozifilm miatt, ahol ha minden igaz Will Smith kapja meg ezt a szerepet. Remélem azért egyszer még lesz rá remény, hogy valami úton-módon visszahozzák őt és lehetőleg továbbra is és ajánlom, hogy Michael Rowe maradjon, számomra mindig ő lesz az igazi Deadshotunk! <3 RIP DEADSHOT!! Hiányozni fogsz nekünk, de reméljük nem örökre tűntél el! Aztán asszem ezért volt lényeges most bevezetni valahogy a H.I.V.E-ot, hogy még kapcsolódhasson a szereplőhöz. Aztán, hát a kis csapat természetesen értesülni fog Palmer "balesetéről" is és minden erővel azon lesznek, hogy megtalálhassák a támadót! Azért kíváncsi leszek, hogy Oliver megtudja-e majd valaha, hogy az eredeti célpont nagy valószínűséggel Felicity lett volna és az elkövető pedig Maseo?! Kíváncsian várom ezt a lényeges folytatást! Aztán ugyebár addig Felicityt kellemes meglepetésként éri majd az édesanyja önzetlen segítsége, a nehéz időszakra. Továbbá beszélnek itt egy új metahumánról is, aki majd megjelenik az Arrowban és így lehet egy újabb crossover fog érni, hogy Barry segítsen megállítani Deadbot-ot.

No, ti mit gondoltok? + Egy apróság az alábbi linken elérhetitek most már a lap twitter oldalát is!

Forrásaink: #1 #2

Oliver Queen kontra Oliver Queen - Összehasonlító elemzésem 1. fejezet

2015.03.29. 09:19, Piper

No, ugyan egyszer már készítettem egy hasonló blogbejegyzést, de mivel sokan szeretitek összevetni a két Íjászt és hasonlatokat is találtatok már köztük, így gondoltam egy kicsit összevetem nektek én is, milyen hasonlóságokat és milyen eltéréseket vettem észre a legelső eredeti Zöld Íjászról, - ahogy először ismertem meg én is a karaktert - és miket tudunk az utódjáról, a legújabb Zöld Íjászról. Nézzük csak mit imádtunk Justin Hartley-ben és mit Stephen Amell-ben a színészi alakításuk alapján és milyen hasonlatok és szépségek, illetve különbségek vannak a Choliver-ben és az Olicity-nél!

És most lapozz tovább!

6 villám teória tőlem - Hogyan végződhet majd a legutolsó része a sorozatnak?

2015.03.29. 07:28, Piper

Sziasztok! Huh, ez az óraátállítás nem kicsit megkavart, azt hittem rendesen elaludtam, de rájöttem, hogy bizony már egy órával előrébb vagyunk, tök furi. Még tesóm is nagyban alszik, pedig ilyenkor már ő is fent szokott lenni. Na mindegy. Felébredtem és eszembe ötlött valami, gondoltam megosztom veletek. Leírok 6 villámteóriát tőlem, egy-egy mondatban, vajon hogy végződhet majd az Arrow legeslegutolsó része, beleszámítva a trollkodós Marcék énjét is! Ebből 3 az, amit nagyon remélek, hogy valamelyik teljesülni fog és 3 az amitől rettegek és ha teljesül, azzal én leszek a világ egyik legcsalódottabb és legszomorúbb fanja és nem tudom tényleg mit fogok csinálni, ha ennyit áldoztam és ez történt!

3 teória, ami biztos lehetne a végkimenetel, imádnám és mindenki örülne Olicitys szempontból:

1. Felicity és Oliver esküvője.
2. Felicity bejelenti Oliver-nek, hogy terhes.
3. Oliver végre igazi hőssé válik, eltelik néhány év és láthatjuk, hogy Felicityvel hogy vezetik a vállalatot sikerre, a barátaikkal mi történt és ők hogy nevelik a gyerekeiket. Egyszóval egy happy endet láthatnák a jövőre elővetítve.

3 teória, ahogy az életbe ne záródjon a sorozat, mert minden fan, - velem együtt - a kardjába dőlne, akik főleg Olicitysek:

1. Oliver felébred és az egész Íjászatot, Olicityt és ami csak létezett és elért, mind csak álmodta és Laurel ott fekszik mellette az ágyban!
2. Laurel és Oliver házassága!
3. Felicity vagy Oliver végleges halála!

No, ki mit gondol melyik teljesülhet vajon, vagy teljesen más lesz a végén szerintetek? Talán az 1. negatívumot a Flash miatt kizárhatjuk...

Aktuális évadzáró teória - Egy külföldi fan szemével

2015.03.28. 19:52, Piper

Nos. Drága Styke küldött nekem egy érdekes linket. Gondoltam beleolvasok, milyen teóriája lehet a blogszerkesztőnek és annyira belemerültem és leesett az állam, hogy egyszerűen fel nem fogtam, hogy lehet valaki ennyire jó rálátással a dolgokra! Ráadásul ebben a történetben nem kell félni Felicity halálától sem! Úgy gondoltam, most lefordítom nektek is, egy olvasást nagyon megér! Ennél jobban már csak a Nyssa-s hatalomátvevéses dolog tetszett, viszont itt az Olicity-s történések, ha a valóságban is így lesz, hát akkor meghalok az örömtől, ahogy most ő fogalmazott, olvassátok csak...

Lapozz tovább,  ha kíváncsi vagy egy nagyon érdekes és kimerítő összefoglalóra!!

Modulozgatás

2015.03.28. 15:01, Piper

Na, halihó! Nemrég értem haza a szokásos havi rokonlátogatóból, úgy kb. 2 órája, de már ebből 1 órája modulozok, kb. Most Felicity-nél nyitottam meg egy teljesen új modult, ami igazán hosszúra sikeredett és rengeteg időmet kellett beleöljem, de remélem megérte. Itt most arról olvashattok, mennyire is szükség van erre a pici lányra minden egyes karakternek a sorozatban! Most végre értelmet kap Diggle-től a kedvenc mondásom: "Felicity, te PÓTOLHATATLAN vagy!" Az alábbi szót ki is emeltem vastagbetűsen a modulban! Katt ide, ha kíváncsi vagy a teljes új tartalomra! Kellemes olvasgatást, ha még lesz energiám ma még modulozok nektek picit!

Úgy estefelé hozok nektek egy érdekes teóriát, amit most fordítottam egy fantól és Styke küldte nekem el!

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!