~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Aktuális évadzáró teória - Egy külföldi fan szemével

2015.03.28. 19:52, Piper

Nos. Drága Styke küldött nekem egy érdekes linket. Gondoltam beleolvasok, milyen teóriája lehet a blogszerkesztőnek és annyira belemerültem és leesett az állam, hogy egyszerűen fel nem fogtam, hogy lehet valaki ennyire jó rálátással a dolgokra! Ráadásul ebben a történetben nem kell félni Felicity halálától sem! Úgy gondoltam, most lefordítom nektek is, egy olvasást nagyon megér! Ennél jobban már csak a Nyssa-s hatalomátvevéses dolog tetszett, viszont itt az Olicity-s történések, ha a valóságban is így lesz, hát akkor meghalok az örömtől, ahogy most ő fogalmazott, olvassátok csak...

Lapozz tovább,  ha kíváncsi vagy egy nagyon érdekes és kimerítő összefoglalóra!!

Modulozgatás

2015.03.28. 15:01, Piper

Na, halihó! Nemrég értem haza a szokásos havi rokonlátogatóból, úgy kb. 2 órája, de már ebből 1 órája modulozok, kb. Most Felicity-nél nyitottam meg egy teljesen új modult, ami igazán hosszúra sikeredett és rengeteg időmet kellett beleöljem, de remélem megérte. Itt most arról olvashattok, mennyire is szükség van erre a pici lányra minden egyes karakternek a sorozatban! Most végre értelmet kap Diggle-től a kedvenc mondásom: "Felicity, te PÓTOLHATATLAN vagy!" Az alábbi szót ki is emeltem vastagbetűsen a modulban! Katt ide, ha kíváncsi vagy a teljes új tartalomra! Kellemes olvasgatást, ha még lesz energiám ma még modulozok nektek picit!

Úgy estefelé hozok nektek egy érdekes teóriát, amit most fordítottam egy fantól és Styke küldte nekem el!

Friss Felicitys spoilerek - Ray kapja a Felicitynek szánt nyilat és az apuka kiléte homály marad

2015.03.27. 22:06, Piper

Találtam egy friss cikket, amiben Felicity-ről kapunk némi spoilert!

"Kérlek mondjátok, hogy nem Felicityt találja el a nyíl, ne ő haljon meg! Annyit ígérhetünk, hogy Maseo nyila nem őt fogja eltalálni. Felicity egyelőre életben marad, de későbbre nem ígérhetünk semmit előre! (remek!) Úgy tűnik Ray Palmer lesz az, aki vállalja a hős megmentő szerepét, mivel őt látjuk kórházban feküdni és nem a lányt! Aztán Smoak mama is visszatér. Emily: "Anya visszatér, mert látja, hogy az ő bébijének nem jól mennek a dolgai és szeretné őt mindenben támogatni! Aput még nem láthatjuk, beszélünk róla, de hogy ki ő még fogalmunk sincs!" 

Forrás: #1

Hát ez a "későbbre azonban nem ígérhetünk semmit" dolog remélem nem fog rosszat jelenteni! Ajánlom nekik! Ray meg hősies lesz, remélem azért szakítanak a következő részben!

Azért nem tudom figyelitek-e? A cikk alatti kommentek magukért beszélnek, amik az Arrowhoz köthetők! "Köszönöm Istenem, Felicity életben marad!" "Ha Feilcity meghal bármikor is, vége az Arrownak!" És hasonló szépségek... ajjj de öröm ezt hallani a szívemnek!!

Oliver időutazása Smallville módra - Piper teóriája

2015.03.27. 16:24, Piper

Nos, mivel olyan túl érdekes infókat most nem sikerült találnom nektek, modulozást pedig későbbre tervezek, úgy döntöttem írok nektek egy új teóriát, ami ma edénytörölgetés közben ötlött az agyamba, a konyhában. És úgy érdekesnek tűnhet. Ugyebár tudjuk, hogy jó néhány párhuzamot fel lehet vélni a Smallville és az Arrow között, - persze tök különálló a két sori, csak úgy jó picit eljátszani a gondolatokkal - aki nézte a sorozatot - nekem óriási kedvencem volt és nem csak a shippek miatt!! - emlékezhet rá, hogy a 10. évadban Brainiac megmutatta Clarknak a jövőjét Lois-szal. Igaz szépen lassan szerette volna bemutatni ezt a férfinak, de Clark megijedt, hogy Lois-t bántani fogják és vissza akart térni a jelenbe. Mindegy tehát a lényeg az volt, - pont mint Oliver esetében is - Clark képtelen volt abban hinni, hogy valaha is boldog jövője lehet majd Lois-szal, pedig egyszerűen imádta a lányt és bármitől képes volt őt megvédeni! Csak álmodozni mert erről, hiszen nem hitte, hogy egyszerre lehetne hős és egy civil személy is, normális élettel! Emiatt Lois nagyon szomorú volt, hogy Clark ilyen távolságtartó vele, de nézzük csak mi történt utána. Clark ugyebár meglátta a jövőben, hogy élne Lois-szal. Ott találkozott saját magával is, aki rádöbbentette arra, hogy ez valójában is megtörténhet és egykor ő sem hitte ezt el! A Légió Gyűrűnek köszönhetően Clark egy pillanatra saját maga bőrébe bújhatott, Lois így beszélt hozzá, látta őt és Clark azt is megtudta, hogy rábízhatta a titkát és minden küldetésében büszkén segíti őt szerelme! Látta azt, hogy már milyen hosszú évek óta boldogok úgy együtt, hogy közben ő hatalmas hős a városában! Clark, amikor visszatért ez a kis időutazás döbbentette rá arra őt, hogy valójában nincs mitől félnie, Lois-szal nyugodtan együtt lehetnek, ő még erősíti is a karakterét, nyugodtan boldog lehet a szerelmével! Utána már sokkal közelebb került hozzá, míg végül már le is feküdt vele, sőt mi több!! Össze is költöztek!! Ez annyira tükröződik mind Felicity és Oliver jelenlegi kapcsolatánál!! És most lapozz tovább, hogy megérthesd mire is akarok kilyukadni!!

Smoak mama akcióba lendül? - Új Olicitys shipper a láthatáron?

2015.03.27. 13:47, Piper

Tegnap volt egy kihívás twitteren. Ha bizonyos "követést" elér az egyik népszerű Arrowos adatlap, kapunk egy rövidke dialógust a következő részből! Ha jól láttam a teljes "követési" létszám most már bőven túlszárnyalva! Most sokan arra asszociálnak, hogy Smoak mamával hozható kapcsolatba ez a bizonyos mondat! Ráadásul itt kapnánk meg talán az 5 mp Oilcity-t is, ugyanis mindenki úgy sejti, - és miért lett volna ekkora felhajtás?? - hogy Felicity felé szól ez a mondat, méghozzá Oliverrel kapcsolatos! Styke köszönjük!

Angolul így szól:

"You were more than "just friends". I saw it in your eyes!"

Magyarul pedig csak ennyit jelent:

"Köztetek valami több volt mint barátság. Láttam a szemeidben!" (remélem jól értelmeztem)

Forrás: #1 

Szerintetek ki mondhatta? Ezinnel arra tippelünk lehet Ray szakít majd Felicity-vel és lehet pont ő mondja ezt?

És hadd jegyezzem meg a végén, bár köze sincs a témához, mégis minden Hajnalkának szeretnék csodálatosan boldog névnapot kívánni, mert az én egyetlen, imádott édesanyucikámnak is ma van a névnapja, Isten éltessen minden Hajnalkát (Aurorát) és Hajnalka anyut, - főleg ha Olicity fan :P -! <33 Anyucim, boldogat!!!! <33 ^^

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!