~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 19. rész - "The Dragon"

Felicity és Oliver még mindig magukra vannak utalva, hogy felvegyék a harcot Díaz ellen. Azonban Oliver külön kérte feleségét, hadd csinálja most önmaga, egyedül a dolgokat. Felicity azonban nagyon aggódik férjéért, hiába próbálja Oliver az ellenkezőjét bizonyítani Felicity-nek. A lány Curtis-szel is közli, hogy többé már nincs csapat, hanem Oliver egyedül van. Mielőtt Oliver elindul egy újabb veszélyes küldetésre, Felicity egy csókkal próbál meg erőt adni férjének, miközben Díaz veszélyes lépésre készül... The CW: 2018. április 19. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Exkluzív vegyes spoilerek - Egyenesen Marc Guggenheim tollából

2015.03.06. 09:06, Piper

Szép jó reggelt, drágáim. Most hoztam nektek vegyesen mindenféle spoilert, amit találtam Marc tumblr-jén, nem csak Olicity-sek, de érdekesek!

Nézzük is:

Egy rajongó megkérte Marc-ot, hogy a 21. részig kivetítően határozza meg melyik Billie Joel számok címét adná az elkövetkező 5 résznek! Marc erre az alábbi választ adta: 3x17 - "A Matter of Trust"; 3x18 - "An Innocent Man"; 3x19 - "Surprises"; 3x20 - "No Man's Land"; 3x21 "The Stranger". (szerk. Hmm... érdekes, különösen a 3x19!) Valaki megkérdezte, hogy valóban a 3x19. rész lesz az évad eddigi legérzelmesebb rész, Marc erre azt válaszolta inkább a 3x20. rész! Egyelőre még messze van, hogy Felicity is álcát öltsön. Az, hogy Tommy visszatérhet-e még valaha az "Arrow"-ba, csak Colin szerződésén múlik, amit egy másik stúdióval is aláírt, de Marc azért örül a sikerének! Laurel-re hamarosan rátalálhat az IGAZI szerelem, de nagy valószínűséggel nem Oliver személyében! A páfrány lényeges jelentőséget kap majd a 3x19. részben! Nagy valószínűséggel lehetetlen, hogy Atom és Fekete Kanári együtt menjenek el. Nem biztos, hogy Oliver-nek sikerül visszaszereznie a céget, de az is lehet, hogy igen, majd kiderül! Valami hasonlat is van Felicity és Tommy között, ha jól értem. És volt egy első évados törölt jelenet is ezzel kapcsolatban. Oliver érzelmi állapota titok, a 3x20. rész kapcsán! És elvileg készül egy kivágás már a következő részhez!

Most egyelőre ennyit sikerült kibogarásznom! Sajnos túl sok Olicity-t nem kaptunk, viszont a páfrányos dolgot nagyon írogatják, szal kíváncsi leszek nagyon, mi lesz szegény növényke sorsa! Ugyebár a 3x07-ben már repült felé tárgy...

Forrás: #1

 

Hogy készülnek az Oilcity-s fanartok?

2015.03.05. 21:48, Piper

E!Online az édes 16 versenye - Szavazz az Oilcity párosra!

2015.03.05. 19:05, Piper

No! Máris elindította az E!online a legkedveltebb 16 páros versenyét! Mindenkit arra kérünk, szavazzon kedvenceinkre!! Most a "Lost Girl"-ből mérkőzik meg Lauren és Bo ellen! Természetesen mi vezetünk, bár eléggé szoros a verseny! Most ez komolyan két nő?! Az eszem megáll! Szavazzatok az Olicity-re, hogy ismét továbbjuthasson! Ami szívemnek kedves, hogy a Steroline páros is még versenyben van! Csak a végén ne egymás ellen játszák a rangadót, mert mindkettő párost nagyon imádom, bár egy hajszállal az Olicity közelebb áll a szívemhez, de nehéz lenne köztük a döntés!

Az alábbi linken szavazok, a drágáimra!

Arrow Olicity a telenovella 2015 - Nyitány

2015.03.05. 17:04, Piper

Most egy kicsit szeretnék kedvezni ezzel a videómnak, minden romantikus léleknek, minden Olicity, minden Lommy, minden Dyla és Rhea fannak!!

 

Közeledünk az első fél évhez! - 5 hónaposak lettünk!

2015.03.05. 13:48, Piper

Halihó!!! Ma ismét van egy csodálatos hírem számotokra, számunkra még nagyobb öröm! Drága imádott honlapunk belépett az 5. hónapba!! Egyszerűen hihetetlen hogy repül az idő! Hamarosan félévesek leszünk! Annyira imádom ezt a honlapot szerkeszteni, soha egy lapomnak sem szenteltem ennyi időt, hiszen egy sorozat sem fogott meg életemben ennyire, mint az Arrow!! Azon belül is pedig az Olicity páros! Egyszerűen valami hihetetlen az emberre milyen hatással tud lenni, két ekkora csoda, mint Felicity/Emily és Oliver/Stephen! Egyszerűen szerintem 80 éves koromig ha tehetném szerkeszteném ezt a honlapot! Sohasem fogok róla lemondani, szívem egyik legértékesebb kincse! Ha valamiért nem lenne hosszabb ideig friss, akkor az csak azért lenne, mert valami óriási bajom történt! Sohasem fogok/fogunk senkit sem cserben hagyni, aki hű Olicitys marad a legvégéig és még azon is túl! Hiszen, ha tényleg megkapjuk az Endgame-t még mindig lesz bőven mit kibővíteni a lapon és legalább összemérhetjük kikre melyik jelenetek hatotttak a legjobban és esetleg megbeszélhetjük szerintünk, hogy folytatódna tovább Felicity és Oliver, - esetleg a picikéik - története, stb. Millió-millió hála és köszönet, a rengeteg pozítiv visszajelzésért, amiket tőletek kaptunk!! Számomra felbecsülhetetlen dolog az, - többet ér bármely kreditnyereménynél, megfizethetetlen érték - hogy ennyi kedves embert megismerhettem a fél év alatt! Azóta már több látogatónkat is szinte testvéremként imádom! <33 Hihetetlen sok barátot sikerült szereznem. Korábban már összeállítottam egy listát, de nem győzök újra köszönetet mondani Ezinem-nek, aki a világ egyik legjobb szerkesztőtársa, komolyan! Aztán Rice-omnak aki folyamatosan vezeti a régi lapomat, amiről sajnos jó időre le kellett mondjak, de ő kitart, imádom!! Köszönöm Vikim rengeteg szeretetét és segítségét, Evelinem kedves szavait! És akkor ismét hadd köszönjem meg, hogy új barátokra lelhettem bennetek: Capri, Angie, Cat, Niraves, Styke, Jane, Szandi, Lindsay, PP és a többieknek!! Örök hála és köszönjük a többieknek is a közel 15.000 látogatót, az eddigi sikereinket, a 3. helyezésre értékelést Kittiéknek és a G-portálnak, a hónap oldala címet, aminél még mindig mi vagyunk kitéve!! <333 Ezer köszönet, értetek éri meg IGAZÁN szerkeszteni!!! <33 Egy honlapszerkesztőnek, nincs is nagyobb öröme, mint látni a mosolyt és a boldogságot a fanok arcán, amiért megfelel a honlapja az igényeiknek!! És remélem most nem hagytam ki egy személyt sem a felsorolásból...

EGYSZERŰEN HIHETETLEN, HOGY CSUPÁN 5 HÓNAPJA ÜZEMELÜNK ÉS MÁR ENNYI SZERETETET KAPTUNK TŐLETEK!! NINCSENEK IS RÁ SZAVAK, ESKÜSZÖM KELL EGY 100-AS PAPÍRZSEPI CSOMAG, NEM IS! 1000-RES!! ÖRÖK HÁLÁNK ÉS BOLDOGOK VAGYUNK, HOGY ENNYI OLICITYS VAN ITTHON IS, NEM CSAK KÜLFÖLDÖN!! JAJ EKKORA SZERETET NINCS A FÖLDÖN, MINT TI ADTOK, KOMOLYAN!! ÉS KÖSZÖNJÜK AZOKNAK IS, AKIKET MÉG A JÖVŐBEN MEGISMERHETÜNK MAJD!

KÖSZÖNÖM ÉS KÖSZÖNJÜK!!! SZERETLEK TITEKET, NAGYON!!!! <3333 ^^

ÉS HA EZ MÉG NEM ELÉG ÖRÖM NEKÜNK SZERKESZTŐKNEK EGY ÚJABB PLUSZ JÓ HÍR, HOGY AZ OLICITY PÁROS LEGYŐZTE BONSÉKAT NEM KIS FÖLÉNNYEL, ÍGY BIZTOS TOVÁBBJUTÓK A MEZŐNYBEN, HA MINDEN IGAZ! ;) KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZTATOK!!

Excellente!! Piper

 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt