~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Vikimmel másik közös lapunk már 2015 óta! Nálunk tuti megtalálod az összes kedvenced!

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "My name is Emiko Queen" 

Felicity és Oliver továbbra is élvezik a házas életet. Miközben a Queen házaspárnak a csapattal együtt, most egy újabb személy után kell nyomoznia, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Emily kedvenc Olicity jelenetei - Top 5

2018.10.30. 21:02, Piper
Plusz spoileres új trailer a 7. évad 4. részéhez!

Sziasztok, jó estét kívánok mindenkinek. De jó, most már a nyakunkon a Halloween. :) Bár mi nem szoktuk megünnepelni, de szeretek olvasgatni róla ilyenkor, meg szeretem a halloween díszeket is. Az új részt még nem volt alkalmam látni, de asszem még magyar felirat sem készült hozzá, szóval ez holnapra csúszik. Most viszont elhoztam nektek Emily Top 5 kedvenc Olicity jelenetét, illetve a következő rész spoileres trailerjét! Szép estét nektek és minden jót, szép álmokat!

Emily: 1. Az első csók; 2. Az első randi; 3. Az első közös robbanás, amikor egymásra esnek; 4. Amikor Oliver először fedi fel magát Felicity előtt, vérezve a lány kocsijában; 5. Sajnos ezt nem értettem. De a videó róla itt van! A komik alapján azt sejtem, valami jó várható, amiről még nem tudunk. :) Köszönjük TVGuide!

Börtönjelenet az esti részből - Arrow 7. évad 3. rész

2018.10.29. 21:14, Piper

TVGuide interjú - Emily Bett Rickards beszél a 7. évad folytatásáról!

2018.10.28. 19:00, Piper
Boldog 4. születésnapot Arrowolicity.gp! 2018-10-05

Csodaszép estét kívánok mindenkinek! Először is hadd köszönjem meg Rice-nak ezt a csodás meglepetést, amit nekem hagyott a lapon. Könnybe lábadtak szemeim a meghatódottságtól. :') Tényleg imádom szerkeszteni a lapot, főleg mivel "látom az örömöt az arcotokon", hogy olvashattok spoilereket és kedvenc párosotokról. Ahogy ígértem, ma egy különleges "dupla szülinapi" újabb hosszú interjúval készültem nektek, ezúttal végre az egyik főszereplővel is, Emily-vel, mely interjút a TVGuide-nek köszönhetően kaptunk. Ebben néhány értékes spoilert árul el nekünk az Olicity-ről és a 7. évad folytatásáról. Nézzük is. Köszönjük Lindsay-nek. Néhol picit lerövidítettem, mert nagyon hosszú időmbe telt lefordítani és időnként Rice is besegített picit, köszönöm neki.

TVGuide: Felicity ebben a szezonban egy egészen más talajra lépett. Mi volt az, ami a leginkább izgalmas volt számodra ezidáig ebben a szerepben?

Emily: "Nos megnyílt számára az út, hogy más karakterekkel is együtt dolgozzon, amire korábban nem volt lehetősége. Ez már önmagában izgalmakat vet fel. Nos, én mint színésznő, noha többnyire imádok Stephennel együtt dolgozni, kivételt jelenthet, ha a karaktere éppen börtönben csücsül. Tehát egy kicsit elkülönültünk egymástól, ami szomorú volt. Ez egy teljesen más évad lett. Érdekes látni, hogyan boldogul a helyzettel. A jelenlevő szituáció miatt neki ugyanaz a célja, de a célhoz vezető utat meg kell változtatnia, új stratégiát, új taktikát kell kidolgoznia. Ez mind új kihívás elé állítja őt és ezért, ha ez az irány folytatódik, ő is változni fog."

TVGuide: Gondolod, az, hogy Felicity együtt fog dolgozni az FBI-val, számára jó út, vagy pedig egyenes bérlet a sötétségbe?

Emily: "Úgy érzem ez sötétség és csapda egyszerre, hiszen ez nem az ő természetes útja. Igazam van? Hiszen az FBI nem egy olyan munka, amit szívesen választott. Az, ahová most került csupán egy kikényszerített állapotnak tűnik. Itt nem igazán tudja önmagát adni."

TVGuide: Hogyan fog Felicity megbirkózni az új munkájával az FBI embereként, miközben már olyannyira hozzászokott a titkos Arrow küldetésekhez?

Emily: "Nem feltétlenül tud szórakoztató lenni, ha egyedül kell dolgoznod és neki most egyedül kell ezt csinálnia. És tudod, két személy sokkal jobb, mint egy és négy ember jobb, mint kettő. Nem tudom, hogy boldogulsz egyedül egy világban, miközben győzködöd magad, hogy ez volt a legjobb opció számodra. Na pontosan ezért érzi ő úgy most jött el az ő lehetősége és én úgy gondolom éppen ezért ez nagyon szomorú és igazán veszélyes egyúttal."

TVGuide: Milyen érzést keltett Felicityben, hogy el kellett küldenie Williamet igen messze, támadtak fel benne egyfajta 'anyai érzések, esetleg elvesztette azokat'?

Emily: "Felicity befogadta őt a szívébe és most, hogy William elment, nyilván ott van a hiánya. El kellett őt küldenie, hogy meg tudja őt védeni és képes legyen folytatni azt, amit már annyi éve elkezdett. Én úgy gondolom mégegyszer, hogy ő ezt a helyzetet tartja most az egyetlen lehetséges opciónak. Le kell mosd magadról az olyan érzéseket, mint a megbánás, a bűn vagy a szomorúság, ha tartani akarod azt a tempót, amit most elkezdtél. Azonban csak akkor leszel képes figyelmen kívül hagyni a távollétet, ha sikerül magadat kivonni az elől, meddig tart mindez. Máskülönben utolér!"

TVGuide: Felicity és Oliver amolyan "szombatszerűek", ahogy fogalmaztál...

Emily: "Nagyon hiányzunk egymásnak!"

TVGuide: Hiányoznak az én Olicity jeleneteim!

Emily: "Úgy értem látjuk egymást a munkahelyen kívül, az iskolán kívül, de amikor meglátom őt a munkában, oh, mizu, de cool még mindig együtt dolgozunk!"

TVGuide: Mégis, találtok bármilyen megoldást arra, hogy Felicity és Oliver valamilyen módon építeni tudja úgy is a kapcsolatát, hogy jelenleg fizikailag most nem alkothatnak egy párt?

Emily: "Úgy gondolom egy kapcsolat legfontosabb eleme, ha beszélhetsz és kommunikálhatsz a másikkal valamilyen módon. És ismerni valakit, akik éppen a legrosszabb formájában van és nem éppen a legjobbat nyújtja. Mindketten jelenleg a túlélésért harcolnak, nagyon jól ismerik egymást, de az adott helyzet képes megváltozatni az állapotokat. Senki sem tudja előre megjósolni mi fog történni, mi lehet a másikkal. És ez nagyon érdekes tud majd lenni."

TVGuide: Amikor majd újra egymással lehetnek, valamilyen módon változni fog az ő kapcsolatuk?

Emily: "Igen, úgy hiszem mindenképpen egyfajta törés lesz ez. Valami olyasmi, mikor Felicity majd azt mondja Olivernek: 'Te egymagad döntöttél és nem vettél bele engemet.' Most akkor hányadán is állunk?"

TVGuide: Lesz bármilyen elkövetkezendő, szórakoztató Olicity jelenet?

Emily: "Újraegyesülés? Nem hiszem, hogy lennének, most olyanok amit feltétlen imádnának. Lesznek, de egy kicsit másfélék. Az élet változik."

TVGuide: Annyira izgatott voltam a flashforwardokkal kapcsolatban a szezont tekintve, elmondanád kérlek, hogy tudsz-e valamit, vagy sem ezzel kapcsolatban, esetleg teljes a sötétség még?

Emily: "Nem igazán tudok ezekről sokmindent. Inkább csak néhány dolgot Felicity jövőjével kapcsolatban és arról, merre akarnak vele elmenni az írók és véleményem szerint ez érdekes kérdés lesz. Leginkább majd írói döntésen múlik, hogy mi lesz a folytatás."

TVGuide: A legnagyobb kérdésem: Reménykedhetünk idősebb Felicity-ben, mert Roynál most bejött!

Emily: "Egyelőre még nem. De azt hiszem reménykedhetünk."

TVGuide: Tudomást szerzünk esetleg arról, hogy mi lesz végül a Smoak Tech reményével?

Emily: "Bár mondhatnék valamivel többet, még nem tudom pontosan, de úgy érzem igen talán reménykedhetünk."

TVGuide: Felicity hogyan áll a rejtélyes új Zöld Íjászhoz?

Emily: "Nem az, akinek gondolod. Felicity talán megfontolja és óvatos lesz, hogy találkozzon vele, de bízom abban, hogy majd felugrik a fedélzetre."

TVGuide: Eddig még nem úgy tűnik, hogy a fedélzeten lenne.

Emily: "Nos az új Zöld Íjász nem feltétlen ugyanazt csinálja, mint a régi. Csak ugyanolyan színű jelmezt, csuklyát visel, ugyanolyan hegyes fegyverrel. Azonos, de mégis más."

TVGuide: "Bármilyen előrevetítés a crossoverre?"

Emily: "Felicity nagyon sokkolva lesz és Oliverrel nem éppen a kapcsolatuk legjobb helyzetében lesznek akkor épp."

Sajnos úgy tűnik (számomra nem túl szép aji ez), hogy megint lesz egy hullámvölgy a szerelmeseink között, de reméljük ezt is túléli majd az óriási és tiszta szerelmük. Plusz volt még egy kérdés, ha igaz, amelynél ha igaz arról beszélgetnek, hogy William is talán Felicitytől örökölte, hogy némileg érzékeny lett a jövőben. (?) Jó éjt nektek!

Forrás: TVGuide.com

Főszerkesztőnk Születésnapja

2018.10.28. 11:30, Rice
Örömünnep

Sziasztok Kedves Látogatók! 

A mai nap,egy igazán különleges nap,hiszen ma van,a mi drága főszerkesztőnk, Piper születésnapja! Úgy gondolom,hogy ez egy olyan esemény,amelyről mindenképp említést kell tennünk itt,az oldalon is,hiszen,ez az oldal a mi drága Piperünk,főműve. Az én nevemmel csupán a cikkek fordításánál találkozhattatok -Rice- volnék,ezúton is üdvözöllek én is Titeket sok szeretettel itt a bejegyzésen keresztül. Szóval,Drága barátnőm Piper,Nagyon Sok Boldog Születésnapot kívánunk Neked itt is,minden szépet,és jót kívánunk az életedben,és legfőképp köszönjük azt a rengeteg munkát,energiát amit az oldalba belefektetsz,és pontosan a Te szorgalmad teszi ilyen gyönyörűvé,hírekkel telivé az oldalt! Isten éltessen sokáig! 

További szép napot kívánva MINDENKINEK! :)

Rice

 

Képtalálat a következÅ‘re: „emily bett rickards birthday”Képtalálat a következÅ‘re: „emily bett rickards cake”

Emily teljes interjú - ETONLINE!

2018.10.27. 21:00, Piper

Csodaszép estét mindenkinek! Olyan furi, hogy ez az utolsó napom 25 évesen. :D Na mindegy is. Mára igazából mást terveztem nektek, mint a mostani frisst, de végül úgy döntöttem, meghagyom egy amolyan "utólagos szülinapi ajinak", hiszen 4 éves lett a lap, október 5-én és most végre egyszer lehetőségem nyílt a sajátomat a lappal együtt ünnepelni, ezért szeretnék nektek egy fontos Emily interjúval kedveskedni, már elkezdtem fordítani, de annyira hosszú, hogy át kell csússzon holnapra a másik fele. Így tulajdonképpen elhoztam nektek azt amit találtam, a teljesen Emily interjút a youtube-n, az ETOnline-tól. Nagyon szép minőség. Ha lesz időm kihámozom belőle, ami még lényeges, de nem garantálom, hogy sikerül felirat nélkül, ami fontosabb az a holnapi interjú lesz. :) Jóéjt!

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!