~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Reborning - Trailer

2018.07.04. 22:17, Piper

Készült egy szuperjó kis kedvcsináló összevágás Emily zseniális alakításáról, amiben a titokzatos Kelly karakterét személyesíti meg, aki főszereplőt alakít a "Reborning"-ban.

A valaha volt 25 legkedveltebb CW televíziós páros - Olicity is köztük!

2018.07.03. 23:04, Piper

Hát igen. Hogyan is maradhatott volna ki kedvenc párosunk ebből a csodás felhozatalból, melyben egyébként még egy nagy kedvenc párosom is szerepel, Lois és Clark személyében. Nagyon örültem, hogy ők is helyet kaptak a listán. Ha meg valóban népszerűségi rangsorolás van, akkor pedig igencsak előkelő helyen szereplünk, bár akár az első helyen is lehetnénk. Plusz egyébként Sara is benne van a 25-ben egy karakterrel a LOTból. Ami a mi kis drága párosunkat illeti, pont róluk van szerencsére egy ari összevágás, talán még a múltkorit rakták bele ebbe a csodás másfél percbe, plusz azt írják róluk, hogy valószínűleg sosem tervezett páros voltak, ami mint kiderült az egyik legutóbbi asszem Dave interjú során, - miszerint Laurel és Oliver "erős szerelmét csodálhattuk" volna. Szerencsére azonban Emily és Stephen varázslatos kémiája olyannyira megnyerőnek bizonyult még a készítők szemében is és nem csupán a sok rajongónak, hogy még az eredeti forgatókönyvet is jócskán meg kellett változtatni, már ami a romantikát illeti, de azzal, hogy Felicity belecsöppent Emilyvel a sorozatba, szerintem csak csúcsszuperebb lett még a tervezett eredetinél is! A cikk vége pedig aranyos, ahogy ez a páros magába bolondítja jó értelemben a sorozat rajongóit, úgy még édesebbé tenné kettejük kapcsolatát az a már nagyon hiányzó kisbaba... :D XX

Caity számára valamelyest feszengő érzés az ágyjelenet - Az Arrowverse kulisszák mögötti problémái

2018.07.02. 22:57, Piper

Sziasztok. Ma Arrow-Lot rajongónak hoztam egy igazán érdekes és kissé talán pikánsabb cikket, ami még remélhetőleg belefér a G-portál jogi szabályaiba. Ugyanis ki gondolná, hogy pont a talpraesett és igazán kemény Sara karakterét mesterien megformáló Caity Lotz az, aki számára az ágyjelenetek forgatása már igencsak kellemetlen érzést jelent. De hát persze ezzel valóban a legprofibb színészek és színésznők is így vannak.

Caity arról mesél nekünk, valahányszor megkapja a forgatókönyvet és észreveszi, hogy ágyjelenetet kell forgatnia, bizony nem éppen nyugodt az az érzés, ami eltölti őt ekkor. Példaként legelőször az Arrow pilot epizódját emlegeti. Ugyanis itt még mindannyian emlékszünk (ez először nekem is furcsa volt, de végül is jól emlékeztem), hogy ekkoriban még más színésznő alakította Sara Lance szerepét, Caity majd csak később csöppent a sorozatba, majd amikor belevágott a forgatásba nagyon nyugtalan érzés kerítette hatalmába, hogy gyakorlatilag csak egy szál fehérneműben kell a "hajón" forgatnia és ráadásul ugyanazt a fehérneműt köteles viselni, amit az előző kolléganője is. Ráadásul, ha jól veszem ki az alakjával, kebleivel is akadtak gondok a viselet terén. Majd megemlíti Sara és Alex kis kalandját is, hogy mennyire kellemetlen volt ennyire bensőséges helyzetet kialakítani a karakterek között, miközben vették őket a kamerák. Majd beszél arról is, hogy micsoda lenyűgöző dolog, hogy valóban egy biszexuális karakter az aki erős is és egyben a csapat vezetője is... xx

Egyébként a videó ami a mellékelt linken található, valójában egy interjú Caity-vel, Candice-szel és Dani-val egy újabb fest alkalmából.

Kezdetét vette az Arrow 7. évadának forgatása! - Spoiler hírek!

2018.07.01. 14:18, Piper

Sziasztok! Elnézéseteket kérem a rövid kihagyásért, most hogy beköszöntött a július igyekszem, hogy ez már ne forduljon elő, de az az igazság, hogy anyukámat műtötték és eléggé nehéz napjaim voltak, de szerencsére már szuperjól van, rutinműtét volt. :) Ráadásul amikor meg már lett volna időm frisselni, akkor meg fesztiválra mentem, szóval egy percig gyakorlatilag nem voltam itthon. Most viszont hoztam nektek néhány érdekességet.

Többek között azzal kapcsolatban, hogy Beth kirakta néhány nappal ezelőtt twitterre, a 7. évad első részének címét, ami nekem nagyon börtönös epizódnak tűnik. Elérhetitek itt a képet és a hozzá fűzött kis kommentárt. Katt! A hivatalos dátumot már korábban megosztottam veletek, tehát október 15. a kezdés napja. A hivatalos menetrendről, hogy lesznek megtörve a részek annyira még nincs infó. Megszokott kedvenceink pedig szerencsére továbbra is visszatérnek majd a képernyőinkre. xx

Oliver-nek pedig úgy tűnik igencsak nehéz dolga lesz, főleg mivel olyan bűnözőkkel lesz körbevéve, akiknek egykoron ő segített a rácsok mögé jutni. Amúgy meg megfordult a fejemben, hogy a 8. részben Oliver megmentésére a LOT és a Flash csapat indul a crossover epizódban. :D xx Látványos és izgalmas kis menet lenne és lassan be kéne fejeznem azokat az évadokat is. Aki Lotos rajongó is, hamarosan hozok még spoilereket onnan is!

Vixen Olicity jelenet - Barry vallomása

2018.06.27. 17:00, Piper

Nem tudom megosztottam-e már veletek. De nagyon aranyos ez a Vixenes Olicity jelenet, mikor anno Barry bevallotta Oliver-nek, hogy csókolózott Felicity-vel. Érdekes, hogy ezt nem a sorozatban láthattuk, hanem a rajzfilmben és ahogy utána elhúz Barry, az fergeteges. Ekkor még nem is sejtette talán, hogy majd nyilat kap majdnem a fenekébe... :D

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!