~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Vikimmel másik közös lapunk már 2015 óta! Nálunk tuti megtalálod az összes kedvenced!

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "My name is Emiko Queen" 

Felicity és Oliver továbbra is élvezik a házas életet. Miközben a Queen házaspárnak a csapattal együtt, most egy újabb személy után kell nyomoznia, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Modulbővítések - Arrowolicity.gp

2019.01.03. 12:43, Piper

Sziasztok. Folyatom a modulbővítéseket, modulfrisseket a mai napon is. Kitartást, akiknek már elkezdődött a suli és jó pihenést, vagy vizsgázgatást, akiknek még nem. Meg persze a munkában is kitartást, aki már dolgozni indult. Na, amint találok valami érdekes információt, spoilert azt is fogom hozni nektek, de egyelőre most még marad a modulozás, mert már nagyon ráfér a lapra egy nagy izgazítás és feltöltés. Rengeteg gépelési és figyelmetlenségi hibát láttam a szövegekben, most alaposan átolvastam és átjavítottam Oliver menüjében már egyre több modult. Hamarosan végzek vele és jönnek a legújabbak is hozzá. Minden menüt fel akarok tölteni, de az nem lesz kevés idő, főleg, ha még képeket is készítek. A fenti videóban pedig Blake Neely - Convince Him számot hallgathatjátok meg, amit legtöbbször az Olicity jeleneteknél hallhatunk.

Mai frissek:

 • Oliver múlt modulja befrissítve, hibák korrigálva
 • Oliver hibái modul is befrissítve, hibák korrigálva
 • Oliver Mithras kultusz modulja befrissítve, hibák korrigálva
 • Oliverről való érdekességek modul is befrissítve és hibák korrigálva KATT!
 • befrissítve Oliver jártassági modulja is
 • most már majdnem az összes régi modulja Olivernek befrissítve, legújabb a Kapcsolatok (19:23)
 • Oliver legjobb barátairól szóló modul is teljesen átalakult (21:23) KATT!

Modulbővítések - Arrowolicity.gp

2019.01.02. 14:14, Piper

Sziasztok. Ma is rendezgettem az oldalt, ez megint egy elég hosszú folyamat lesz, de bízom benne, hogy megéri a fáradozást. Remélem tetszeni fognak a frissek. Főként, mivel láttam, hogy mennyi gépelési hibát ejtettem sietségemben. Ezeket is mind orvosolom folyamatosan. :)

Oliver életrajza pl. most már teljes mértékben aktuális állapotokat tükröz. Nyilván lehetne még jóval hosszabb is, de abba már belefájdulna az ember feje, mire végigolvasná. :D Így csak a legfontosabb fordulópontokat szedtem össze nektek, szinte teljesen újraszövegezve. De higgyétek el, még így is bőven elég terjedelmű lett.

Amit a közeljövőben még mindenképpen szintén tervezek, egy új kinézet és a hatodik évados személyes összefoglalóm. Ezeken kívül pedig ahogy haladunk előre az évben még millió egy dolog. Plusz ne feledjétek, ha ne adja Isten tényleg a 7. évad lenne az utolsó, - amit én erősen kétlek, nincs ilyen érzésem - akkor is nosztalgia oldalnak végig megmaradunk és, aki még évek múltán is Arrow-Olicity fan maradna, nyugodtan jöjjön továbbra is a lapra, még akkor is igyekszem majd lehetőségeim szerint, sűrűn frisselni.

És mivel úgy is újév másodnapja van, még tavaly csináltam egy videót, ami szilveszterkor lett egy éves és most a hangulat miatt ismét kiraktam nektek. Csupán egy perc az egész. Még egyszer boldog újévet mindenkinek! Alul láthatjátok a nap folyamán kiírva folyamatosan a legfrissebb változásokat a lapon!

A csereikonoknak is hamarosan nekiállok, köszönöm a türelmeteket!

Mai frissek:

 • bővült Oliver életrajza dióhéjban, ami így is elég hosszú lett, folytatás lesz KATT!
 • bővült és átalakult Oliver képesség modulja KATT!
 • átalakítás és bővítés alatt Oliver ellenségei modul KATT!
 • Oliver ellenségei modul teljesen befrissítve (20:27)
 • teljesen aktuálisra formálva Oliver sötét modulja (20:55) KATT!
 • aktuálisra bővítve Oliver családja modul is (21:28) KATT!

Boldog Új Esztendőt! - Arrowolicity.gp 2019-től is!

2019.01.01. 23:18, Piper

Sziasztok, kedves látogatóink! Először is boldog új esztendőt szeretnénk kívánni mindenkinek. Sajnálom, hogy pár nap ismét kiesett, de elég mozgalmas volt az ünnepi időszak, nem sűrűn kerültem gépközelbe, vagy csak rövid időre. Olyan szép leírni a 2019-et, remélem Arrow és Olicity téren is legalább ilyen kellemesen gépelhetek majd nektek híreket idén is. Hihetetlen mennyire tudnak repülni az évek, nem? Na, már régóta beterveztem nektek egy új modult amolyan ünnepi ajándékként. Hát, amennyiben minden jól alakul, holnap már hozom is, illetve mellékeltem egy új rajongói videót is nektek, hamarosan készül majd egy újabb saját is.

Jó hír! Nagy, egyéb modulfrisseket is tervezek a közeljövőben, meg néhányat ismét gyökeresen átalakítok és befrisselek, hogy haladjunk a 7. évaddal és most már minden modulnál aktuális dolgokról olvashassatok, ami olyan. (pl. élettörténetek, foglalkozások, hobbik, stb.) Természetesen, ami konkrétan egy eseményre "szakosodik", abban kisebb finomításokat, vagy képeket cserélek majd. Legyen ez az új év ajándéka nektek. Aztán, amint visszatér a 7. évad folytatása, már egyre több hírrel is tudok nektek szolgálni. Addig viszont nehéz lesz találni friss híreket, mert még mindig eléggé titkolóznak a készítők.

Ma frissült:

 • az oldal nyitányszövege
 • átalakítás alatt Oliver életrajza

Közeljövőben tervezem:

 • bővíteni Felicity és Oliver életrajzát
 • bővíteni a közös szerelem történetét
 • bővíteni az OTA és a "Sima" Íjász csapat történetét
 • rengeteg egyéb modulfriss

Örömhír a színészekről! - Katie és Katrina

2018.12.28. 23:27, Piper

Szép éjjelt mindenkinek. Engedjétek meg, hogy boldog születésnapot kívánjak drága szerkesztőtársnőmnek és barátnőmnek, Ricenak! <3 Nagyon szépen köszönöm neki a sok segítséget, amikor éppen megszorulok frissítés ügyileg.

Még korábban ki akartam írni ezt a fantasztikus örömhírt, de mindig elfelejtettem. Sok boldogságot kívánunk ezúton is Katie Cassidynek, aki nemrég ment férjhez! Azonban még ennél is nagyobb örömhírnek számít, hogy a Nyssát alakító Katrina Law közvetlen Karácsony után adott életet, első gyermekének, aki egy gyönyörűszép kislány lett. <3 Ezúton is millió boldogságot kívánunk a boldog családnak, főleg a boldog maminak! Reméljük Nyssát azért még láthatjuk néhány rész erejéig a sorozatban. Úgy tűnik a Démon legújabb örököse is egy kis hercegnő. :)

Katrina internetes bejegyzéseiből is csak úgy árad a boldogság. Mindenkinek megköszönte, akik támogatták őt szeretetükkel a terhessége alatt is és mindazoknak is köszönetet mond, akik osztoznak örömében, így nekünk is. XX És ha már úgy is csupán csak röviddel múlt karácsony, nézzük meg együtt Katrinának még egy 2015-ös filmjének trailerét, amely kb. az Arrow 3. - 4. évada körül készülhetett. Gyönyörű a filmben és olyan furcsa most őt ligaöltözék nélkül látni. :D

2018.12.25. 00:07, Piper

Szeretetteljes, Boldog Karácsonyt kíván Mrs. és Mr. Queennel együtt az arrowolicity.gp is! :)

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!