~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 19. rész - "The Dragon"

Felicity és Oliver még mindig magukra vannak utalva, hogy felvegyék a harcot Díaz ellen. Azonban Oliver külön kérte feleségét, hadd csinálja most önmaga, egyedül a dolgokat. Felicity azonban nagyon aggódik férjéért, hiába próbálja Oliver az ellenkezőjét bizonyítani Felicity-nek. A lány Curtis-szel is közli, hogy többé már nincs csapat, hanem Oliver egyedül van. Mielőtt Oliver elindul egy újabb veszélyes küldetésre, Felicity egy csókkal próbál meg erőt adni férjének, miközben Díaz veszélyes lépésre készül... The CW: 2018. április 19. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

2018.03.31. 13:59, Piper

Hűűű!! Azta! Sziasztok! Bocsi, hogy picit megkéstem, de most végre itt vagyok! Végre visszatért a sori, remélem már több szünetre nem megy!! Nem is tudom, hol kezdjem! Eléggé érdekes egy rész érkezett húsvéti ajándéknak. Sajnos ismét alig volt benne Olicity, viszont amik történtek, az valamennyire kárpótolt, ugyanis kb. majdnem végigmosolyogtam az egész részt és az akciójelenetek, a titkok és a megoldások, fantasztikusak voltak! Összességében remek kis epizódnak mondható! INNENTŐL SPOILER!

Ja igen, még mielőtt elkezdeném, engedjétek meg kérlek, hogy mindenkinek utólag is boldog nagypénteket és előre is boldog húsvétot és tavaszi szünetet kívánjak. Nem tudom nálatok hogyan ment, de nekünk csütörtökig volt tanítás, így tulajdonképpen igazán hétfőtől kezdődik a szünetünk, a péntek amúgy is megjár (nekem mondjuk alapból is minden péntek ünnep szerencsére :D), a hétvége az meg hétvége, szóval kb. egy hét ajándékba jön. Tök jó ez. Na tehát, akkor kezdjük is el a legelején.

Jó látni azt, hogy Curtis néha oldalba löki Dinah-t és célozgat arra, hogy nem ártana újra talán csatlakozni a csapathoz, pl. Thea búcsúbuliján említi meg, hogy milyen jó lett volna, ha meghívják őket is és ahogy látom Felicity-vel még mindig üzlettársak maradtak. Hm. Talán még nincs minden remény veszve. Bár igazán élvezem az OTA pillanatokat. Thea búcsúbulija amúgy egyszerre volt édes és romantikus, nagyon tetszett.

Ami még inkább vigyort csalt az arcomra, hogy végre ismét egy teljes részen át bőven kijutott Nyssa-nak is a jelenetekből. Annyira imádom, mikor Kathrina visszatér a sorozatba időnként és még jobban örülök, hogy nem nyírták ki az ő karakterét sem a szigeten. A vége viszont zseniális volt, EGEK!! Annyira izgalmas, hogy Thea úgy döntött besegít a térképpel Nyssa-nak és még Roy is velük tart, ez a hármas csapat, eskü szívesen megnézném egy új Arrow spin-offként is. :D Remélem kapunk majd róla hírt, hogy hol tart a Nyssa-Thea-Roy nyomozás. Ugyebár előzményként tudnunk kell, hogy a Ligabéli történeteket szerencsére még mindig nem zárták le, eléggé izgalmas (már csak szakmai ártalom miatt is számomra :D) az, hogy ilyen ősi rejtélyeket belevisznek ezzel kapcs a soriba. De annyira éreztem, hogy Thea vére fogja kirajzolni a térképet, mert ő a Démon igazi Örököse. Malcolm pedig eléggé undorító trükkökhöz tud folyamodni olykor, mint anno is a bőr alatti ellenszer vagy mi, meg most a baktériumokkal átitatott térkép, pfuuu még a hideg is kirázott. De nagyon eszes! Thea roppant ügyes harcos még mindig, ahogy elbánt Athene-vel, azért látszik, hogy figyelt arra, amit az apja tanított neki. És tök jó, hogy rájött arra, hogy nem tud elszakadni ettől az élettől, hiába is akar újat kezdeni, neki ez a sorsa, hogy az apja hibáit helyrehozza és a "helyébe lépjen", persze jóval más értelemben. Annyira kíváncsi leszek, legalább említésképpen talán beszél majd arról egymás közt a csapat, hogy Theaék hármasa éppen hol tart a nyomozásban. Ez meg azért odavágott a padlóhoz, hogy még 3 Lazarus kút is van a világon azon kívül, amivel Sara-t is visszahozták, a fene! De most mi lesz, minden szerettüket megint visszahozzák vagy tanultak a hibából?! Igaz lehet nem is volt akkora hiba, mert Sara végül is a régi énjében éledhetett újjá... Hajrá, kis csapat nagyon fogok szorítani mindenesetre, és mondom remek lenne ez egy újabb kis sorozatnak. Kat, Will és Colton főszereplésével. :D Ezt az új vonalat szerintem többnyire valóban azért hozhatták bele, mert egy kicsit már lefáradtak a színészek és akartak egy kis pihenőt, - ahogy korábban Willától már hallhattuk - így viszont, ha úgy döntenek vállalják a visszatérést, akármikor visszajöhetnek, örülök, hogy ezt választották a készítők és nem azt, hogy mindet megölik.

Tök édi volt, ahogy Curtis mindig gondoskodik René kislányáról. Zoé olyan cuki! *-* Sajnálom, hogy Wilddogot most nem láthattuk, csak hallottunk róla. Reméljük felépül gyorsan és majd a "főcsapattal" is meglesz az a nagy béke a fináléra. Dinah elég tűrhető volt a részben, most nem hajtotta semmilyen bosszú, - vagy legalábbis annyira nem látszott - csak végezte a dolgát.

A kedvencem azonban mindenképp az volt a részben, ami miatt nem tudtam megállni az állandó mosolyt, ahogy Nyssa mindig húzta Felicity-t. :D Meg már Oliver-nek is kínos volt az egész. Meg behaltam, mikor elkezdi Felicity-nek: "Feleségtársam". xd Felicity meg hogy féltékenykedett folyton. Jaj, de zabáltam őket. :D:D Olyan mókásak voltak, ráadásul Nyssa be is vallotta Oliver-nek, épp azért csinálja, mert olyan szórakoztató Felicity reakciója. :'D Felicity tényleg übercuki volt, Emily-nél jobban őt soha senki nem tudná alakítani, az már tuti! <3 Igazi kis tehetség. Cukik voltak a hármas pillanataik. De azért a végén Nyssa csak érvénytelenítette hivatalosan is a ligabeli nászukat Oliverrel, annak meg fülig ért a szája, hogy milyen szép nászajándékot kapott azzal a tőrrel. :D Jaj imádom Felicity-t, Nyssa-t, meg Oliver-t is. :'D Felicity meg valóban remek matematikus, ahogy rájött a rejtélyre és még Roy is besegített. :D

Tök jó volt továbbá, ez az ötös nyomozás és a végén Thea tanácsa Oliver-nek, hogy ne álltassa Digg-et azzal, hogy megkaphatja a zöld ruhát, mivel a férfi rájött, hogy csak úgy tud egész lenni, ha mindig viseli a jelmezt, ez teszi őt jobb emberré és erre a húga is rávilágította őt. Egyébként tuti lesz valami zűr, mert a kövi előzetestől nagyon megijedtem, ugyanis összetűznek emiatt a "probléma" miatt Oliver és Digg sajnos ismét. Jaj, de félek, mi lesz itt, remélem semmi komoly baj. Ahogy láttam, Felicity is aggódni fog...

Továbbá már Athene nagyon idegesített, örültem, hogy Thea végre kinyírta (pontosítok nem örökre nyírta ki, csak ideiglenesen!!) és imádtam, hogy Nyssa így szereti a barátait, hogy egyből elment és megmentette őket és besegített nekik. Továbbá nagyon szeretem, hogy Thea így szereti az unokaöccsét és Oliver édes volt, ahogy a fia előtt nem akart beégni. :) Oh és jól figyeltünk a töriórákon. :))) Mindenesetre Thea nekem nagyon hiányozni fog azért, imádtam őt, főleg a Felicity-vel közös pillanatokat! :'((( De bízom benne, hogy így azért még visszatér, ha más nem az unokahúga születésére... :P

Mindenesetre szuper egy epizód volt, tényleg. Annyira imádkoztam, hogy vigyék bele a két feleséges sztorit, úgy éreztem, hogy ezen majd sokat mosolygunk és ha most olvasod ezt kedves remete, láthatod, hogy valóra vált a kívánságunk. :'D

Szuper, tőlem azért megérdemli a 10 pontot ez a rész! Maximális!

(C) ARROWOLICITY.GP

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ SNEAK PEEK! - 6. évad 16. rész

2018.03.29. 18:52, Piper

Végre megérkezett az első sneak peek a szünet után. Azt hiszem az újabb hosszú ünnepi időszakot remek húsvéti ajándékkal kezdjük. Ebben a videóban Dinah és a másik, korrupt rendőrnő beszélgetését láthatjuk, kíváncsi leszek, végül a legújabb gazfickónkat, Díaz-t és a bandáját hogyan fogja ezúttal leszerelni a kis csapatunk. Jó látni, hogy ismét igazán hús-vér gazemberrel van dolgunk. Szirén már más kérdés.

Etalk interjú Stephennel - A család és a forgatás

2018.03.27. 20:30, Piper

Sziasztok! Hamarosan hozzuk nektek a fordításokat és megpróbálom a mai friss fordítását is teljes egészébe elintézni a barátnőimmel együtt. Ugyanis találtam nektek egy szuperjó videót, amelyben éppen Stephen ad interjút és beszél benne az Arrow forgatásáról, illetve a családjáról is. Ha jól értettem, ő is imádja az egyik kedvenc sorozatomat, a 24-et és a kislánya is olykor segíti őt a munkába, ugyan még nem éppen a sminkmestere, de más módon nagyon is támogatja őt. Mivel úgy is tavaszi szünet lesz, lesz időm talán ennek is bővebben utánanézni, de aki türelmetlen, katt a videóra. :) XX

Nos, igazság szerint, ha írott szöveget olvasok, abból jobban tudok angolul fordítani, a hallott szöveg inkább még csak németül megy. De azért megpróbálok egy kis ízelítőt összehozni nektek, ahogy már fent is láthattátok. Megpróbáltam azért bekapcsolni az automata feliratot, azért több, mint a semmi. Ez alapján pedig azt veszem ki, hogy a riporternő megemlíti, a rajongók mennyire szomorúak, hogy mindig szünetre mennek és Stephen azt mondja, hogy bizony volt olyan sorozat, amely egyszer elindult és nem voltak megszakítások. Ha igaz itt említi a 24-et és a GT-ot is. Beszél továbbá arról is, hogy milyen helyzet tárul most Oliver elé, hogy a csapat feloszlott. Felicity-ről és Diggről is beszél. De mondom, teljes fordítást is igyekszem hozni, csak még zh-zok a héten és nagyon kell rá koncentráljak, így csak nagy vonalakban írom nektek. Tehát, Stephen később cuki dolgokat kezd Maviról is mesélni, azt hiszem a kislánya igazán nagy erőt ad neki a fárasztó forgatásokhoz. :) Mavi tisztában van azzal, hogy mindkét szülője színész. A folytatás a héten... :)

Emily és Stephen közösen egy Vancouveri eseményen!

2018.03.25. 23:15, Piper

Halihó! Szép éjjelt mindenkinek, marha fura ez az óraátállás. Ráadásul a közelébe sincs az idő a nyári időszámításnak. Bár imádom a telet, de most már jobb lenne egy kis jobb idő, igaz akkor meg már a hidegért fogok imádkozni. :D Tuti. Szép esti mesekénti zárásként készültem nektek egy olyan videóval, melyből mind szívesen látnánk nagyon nagyon sokat. Ugyanis végre Emily-t és Stephen-t látni lehetett közösen egy olyan eseményen is, melynek ezúttal nem igazán van köze a sorozathoz. Ráadásul ehhez kapcsolódik a tegnap - ami mára csúszott át - már említett kép is, amit Stephen megosztott a közösségi oldalán "a két nejéről" és a kislányáról. :) Azt hiszem Mavi kedveli Emily-t, ez annyira csodálatos!! *-* Cass pedig látszólag akkor nem féltékeny, bár ha az lenne azt is megérteném, hiszen Emily igazán csinos hölgy. :)

Gyászhír! - Colton Haynes elvesztette az édesanyját!

2018.03.25. 00:10, Piper

Szép éjjelt mindenkinek. Sajnálom, hogy mostanában nem vagyok elég aktív, azért próbálok igyekezni, csak annyi minden áll előttem, hogy szétcsúsztam. Na, de ahogy ígértem itt vagyok nektek és ha valami nagyon fontos dolog történik igyekszem amilyen gyorsan csak lehet, hozni. Rice-om vállalta, hogy lefordítja majd az epizódismertetős cikket, egy kis türelmeteket kéri, én pedig ma hoztam nektek egy igencsak szomorú hírt. Sajnos még nem is mondhatom azt, hogy "csak" a sorozatban történt ilyen. Ugyanis sajnos a való életben érte Colton-t (Roy-t) egy hatalmas veszteség. Ugyanis szegény Vörös Íjászunk elvesztette az édesanyját. (azt hiszem március 23-án történt az eset) És mivel Emily az egyik legjobb barátja, egészen biztosan gyakran mellette lesz a nehéz időkben. Még korábban készült egy bűbájos Emton rajongói videó, mely interjús összevágásból van, valószínűleg a 2. évad környéke. Ezt mellékeltem nektek a mai bejegyzéshez. Hiszen ebből is látszik mennyire jól kijöttek már akkor is Emmel és biztos vagyok benne, hogy a lány most is teljes vállszélességben ott lesz a legjobb barátja mellett. Emellé pedig alulra tettem egy gyászdalt is, ami most nagyon ideillik és emlékezzünk mi is meg a "Honfoglalás" c. gyönyörű szomorú magyar dallal a Coltont ért hatalmas veszteségről, az édesanyja elvesztéséről.

Apropó!! Emily-ről jut eszembe! Ha megnézitek Stephen facebook-ját, übercuki kép került ki, ugyanis eddig még sohasem lehetett látni, hogy Cass, Mavi és Emily egy közös képen szerepel együtt. Legalábbis ilyen felállásban még tuti nem, amúg már biztos, ennyit fűzött Steph a képhez (egyik drága barátnőm hívta fel amúgy a figyelmemet a képre, én nem is láttam): "A feleségem, a gyermekem és a TV-s feleségem". :D

Colton így nyilatkozott: "A mai napon elveszítettem a legjobb barátomat, életem egy nagy szerelmét, az anyukámat. Egyszerűen szavak nincsenek arra, mennyire csodálatos nő volt ő. Mondhatnék még sok ezer dolgot róla, de felemészt a sokk, ami alatt jelenleg állok, örökké szeretni foglak, nyugodj békében drága édesanyukám!, angyalom" :'( Amennyire én tudom Colton korábban már az édesapját is sajnos elvesztette, most már csupán a férje, (azt hiszem tesója is van) és a legjobb barátai, többek között Em az, akik mellette vannak és számíthat rájuk. Isten nyugosztalja az anyukát és annyira sajnálom Colton-t. :'((( XX

 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt