~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. hétfő (október 16. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Végre!! - Első képek a 7x01-ből!

2018.09.11. 23:21, Piper
SPOILERES TARTALOM!

Sziasztok. Akik szemfülesek és követnek minket facebookon is, láthatták, hogy éppen néhány másodperce osztottam meg azt a linket, amelyen elérhetők a legfrissebb és legelső képek a 7. évadból! Az Olicity rajongók nagyon örülhetnek, sőt az OTA fanok is, hiszen csak róluk hármukról vannak képek, amint Felicity és Digg is beszél Oliver-rel a börtönben. :) Bizonyára beszámol majd arról Felicity, hogy vannak William-mel, de lehet azt a biztonság kedvéért nem említi, hol bújtak el, ha elbújtak egyáltalán, ami valószínűnek tűnik, hogy igen a körülmények miatt. Katt ide és elérhetitek a linket.

Beautiful rajongói videó! - Olicity forever

2018.09.10. 23:08, Piper

Start again - Olicity

2018.09.09. 23:53, Piper

Szaftos spoilerek! - Közeleg a 7. évad!

2018.09.08. 23:24, Piper

Halihó! Úgy látom, ahogy közeleg a folytatás, bizony szerencsére most már egyre több minden derül ki a 7. évaddal kapcsolatban. Ezúttal némi Roy-os és René-s spoilerrel készültem nektek, amely a 7. évadban meghatározó lesz! Nézzük is. Az infók a lehető legfrissebbek és a hivatalos comicbook oldaltól származnak. Sokat gyakorlom mostanában az angolt és szerencsére, kicsit már gördülékenyebben sikerült ezeket a cikkeket lefordítanom nektek, mint eddig.

Korábban ugyebár már megerősítésre került, hogy Roy Harper visszatér és Colton örömmel vállalta el ismét a piros rucis íjász szerepét. Azonban igazán különleges módon fog mindez végbemenni. Nézzük is mit mond nekünk ő erről:

"Nektek srácok fogalmatok sincs, mi történik Roy-jal! Ez egy őrült sztori, én mondom. Semmi sem az lesz, ami azelőtt volt. Mindenkit le fog sokkolni, jómagam is abban vagyok. Ez a Roy már nem az a Roy lesz többé. Sokat ugyan sajnos nem árulhatok még el, de az biztos, hogy visszatérünk a gyökerekhez. Nem a karakterek feltétlen, hanem a show. Néhány évvel korábbra. De épp annyira, hogy jó legyen. Nos az új showrunnerünk, Beth, ő egész egyszerűen egy álom! Ő mindent megváltoztat és oly módon viszi a show-t, mint az a kezdetekkor is jellemző volt." XX

Mondjuk amennyit Colton most megosztott velünk, nagyjából már mástól is hallottuk. De ő most még biztosabban megerősíti bennünk a tudatot, hogy nagyon valami első pár évados hatást fog kelteni a sorozat, hát majd kiderül. Addig is nézzük a másik cikket is. Ez pedig René és Zoé, apa-lánya kapcsolatáról fog szólni, szóval ma abszolút az "arrowosabb" fanoknak kedvezek leginkább. :) Nézzük tehát, mit mond nekünk a karakteréről Rick:

"Úgy gondolom, az egyik legjobb dolog az Arrow-ban, hogy létrehozott egy olyan karaktert, aki számára a város védelme mellett a legfontosabb dolog egy jó apának lenni és talán ez a legnagyobb motivációk között rejlik, amiért maszkot húz René. Tehát minden döntés, amit-e személyként tett nem önzőség, hanem igyekszik megvédeni a kislányát és a helyesnek vélt módon a városát. Imádom René-t alakítani, hiszen annyira jó érzés, ahogy ő igazán jó apává akar érni." A folytatást pedig majd meghatározza több eldöntendő kérdés sorozata is, hogy mi lenne a legmegfelelőbb a város védelme érdekében a maszk mögött... XX

 

Original Team Arrow - Új rajongói videó

2018.09.07. 21:57, Piper

Végre ismét kaptunk egy új rajongói videót a kedvenc csapatunkról. Nagyon hiányoznak már az OTA pillanatok, bízom benne, hogy a készítők a 7. évadra is terveznek néhány kellemes pillanatot velük kapcsolatosan, amelyekért hálásak lehetünk majd. Mindig öröm visszanézni az eddigi jeleneteket is. Hamarosan pedig bővítem a közös modult, ami ezzel kapcsolatos. Mindig szárnyalok az örömtől, ha írhatok róluk.

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!