~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 19. rész - "The Dragon"

Felicity és Oliver még mindig magukra vannak utalva, hogy felvegyék a harcot Díaz ellen. Azonban Oliver külön kérte feleségét, hadd csinálja most önmaga, egyedül a dolgokat. Felicity azonban nagyon aggódik férjéért, hiába próbálja Oliver az ellenkezőjét bizonyítani Felicity-nek. A lány Curtis-szel is közli, hogy többé már nincs csapat, hanem Oliver egyedül van. Mielőtt Oliver elindul egy újabb veszélyes küldetésre, Felicity egy csókkal próbál meg erőt adni férjének, miközben Díaz veszélyes lépésre készül... The CW: 2018. április 19. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Egy kis betekintő! - SPOILER az éjszakai részből!

2018.04.05. 21:25, Piper

Most már hivatalos! - ITT A 7. ÉVAD!

2018.04.03. 20:05, Piper

ÉÉÉÉsss végreeee! Megkaptuk azt a képet, amit olyannyira imádunk minden egyes évben! Ezúttal pedig még Emily is csatlakozott! <3 A srácok egy közös képpel jelezték, hogy ősztől megindul az új szezon, ami most már sajnos Willa állandó szerepe nélkül, de legalább még simán van esély, hogy néha Coltonnal és Kath-el együtt visszatérnek. :) Volt olyan cikk ami már arról írt, hogy egyre közelebb kerülnek a 10 évadot is megírt Smallville-hez ezek után. :D Jaj, annyira boldogok vagyunk, remélem mindannyian egyetértetek, nem csupán a hozzám hasonló kemény mag! :D

Dave instagramján lettem figyelmes a szenzációs hírre!! (ja és ami szuper, nézzétek mindenki viseli a jeggyűrűjét a mostani forgatások alatt, így Olicity és Dyla téren is minden oké, szerencsére.) Dave ezt fűzte a fotóhoz: "Köszönjük szépen mindenki! Indul a 7. évad. A mi csodálatos rajongóinknak köszönhetően vált mindez lehetővé! Gyerünk hát!" [Katt a képre a teljes méretért!]

Húsvéti frissek 2. részlet - 7. évad hivatalosan bejelentve!

2018.04.02. 22:07, Piper

Szebb ajándékot nem is kaphattunk volna Húsvét hétfőre. Nincs igazam? Ugyanis úgy tűnik a 7. évad most már végérvényesen is megerősítésre került. Bár konkrét dátum még nincsen, leginkább elképzelhető kezdés: 2018. október 11. lesz, ha igaz az egy csütörtöki nap. Tekintve, hogy most már magyar idő szerint péntekenként láthatjuk a legújabb részeket. Kellemes Húsvétot mindenkinek! XX

Húsvéti frissek 1. részlet - Interjúk és fordítások! ERŐSEN SPOILERES TARTALOM!

2018.04.01. 22:04, Piper

Nos ez most nem áprilisi tréfa! Drága Riceom végre meghozta nekünk a videó, - és interjúfordítást. Ezt mellékeltem nektek. Én pedig hozom a holnapi húsvéti frisseket. Először is ugye emlékeztek a múltkori Stephenes interjúra, aminek kiraktam a videóját?! Nos, most itt van a teljes magyar fordítása, köszönjük drága barátnőmnek, VIGYÁZZ, VAN ÁM SPOILER:

Riporter: "Szóval,beszéljünk az Arrowról aminek épp szünete van,és ez a rajongókat szomorúvá teszi. Nincs semmi hírünk rólatok."
Stephen: "Szóval Colton Hayden és én visszatértünk, általában jó vagyok ezekben,de jelenleg fogalmam sincs,hogy hol maradt abba történet. :D"
Riporter: "Nem muszáj élő adásban elmondd,nem akarlak kirúgatni!"
Stephen: "Én sem! :D Nagyon sok dolog történik éppen, már majdnem a végére értünk Roy Harper sztorijának, aki csak néhány epizód erejéig van velünk,és már nincs messze a finálé sem, ami Oliver és Diggle közé éket vert problémával indul,ami elég nehéz lesz Oliver számára,mert Diggle az egyetlen olyan tagja az Arrow csapatnak aki nem hagyta el őt sosem azelőtt. Rene kilépett, és Dinah kilépett, Curtis is kilépett már. Dig pedig mindig is egy olyan ember volt aki az ő támasza volt, mint Felicity, ezért eléggé rosszul fogja érinteni őket."
Riporter: "
Posztoltál néhány képet a forgatásokról, ami azt hiszem a rajongókat az őrületbe kergeti, elkezdtek elméletek gyártani, spekulálni.. ezt mind azért csináltad, hogy kicsit ingereld őket?"
Stephen: "Nem, egyáltalán nem akartam őket ingerelni ezzel, de nagyon szeretem látni, hogy mindig tévednek az elméleteiket illetően, ezek a fotók egy Oliver centrikus epizód után kerültek ki, ez az epizód arról szól, hogy Oliver nem érti miért lépnek ki a csapattagjai... azért mert ő egy rossz vezető, vagy mert a saját problémáival küzd éppen,stb."
Riporter: "Nagyon szeretem látni a gyönyörű kislányodról a képeket, ahogy segít a forgatásoknál a sminked elkészülésében, és nagyon-nagyon jó munkát végez. Talán egy nap sminkes lesz belőle!"
Stephen: "Talán egy nap az lesz, mindig segít nekem, segít a zöld ragasztószalaggal megjelölni hogy hol kell állnom pontosan egy jelenetnél, és hozza olyankor a saját rózsaszín ragasztószalagját, bejelöli a sajátját. Fogja a babáját,és közben a kamerával is foglalkozik... :)"
Riporter: "Igen,a lányod nagyon élvezi azt,hogy ott lehetek a forgatásokon. Vannak olyan szülők itt Hollywoodban akik igyekeznek távol tartani a gyermekeiket ettől a világtól inkább, de mi van ha a gyermeked olyan szeretne lenni mint Te?"

Stephen: "Én is színész vagyok, az anyukája is színész, imád ott lenni a forgatásokon, Ha a világ legunalmasabb irodai munkája lenne az enyém, jelen pillanatban akkor azt is utánozna azt hiszem. Cassandra és én megtanultuk azt, hogy addig amíg nem csinál semmi törvénybe ütközőt, addig nem hiszem, hogy meg kéne ebben állítani. Néha mikor erről beszélek Cassandra rám kiabál, hogy addig nem amíg el nem éri a megfelelő kort."
Riporter: "A szemeid csak úgy csillognak mikor a családodról beszélsz, nemrég tértél vissza egy utazásról a családoddal ahol végre kicsit kikapcsolódtatok. Mennyire fontosak ezek a pillanatok amiket a családoddal tölthetsz, csak rájuk koncentrálhatsz és kicsit feltöltődhetsz?"
Stephen: "1 évben 23 epizódot készítünk el, és ez a sorozat különbözik a többi szuperhős sorozattól, mert ebben a sorozatban nincs a szereplőknek szuper ereje,amik mind digitálisan készülnek. A mi sorozatunk nem ilyen. Én 09:30-kor Vancouverben vagyok,és hajnal 3-ig forgattam tegnap is.szóval elég sok napfelkeltét láttam már Vancouverben, de hogy az eredeti kérdésnél maradjak, igen,...amennyi időt csak lehet szeretek a családommal tölteni, és kikapcsolódni."

Itt pedig egy korábban már ígért pici spoileres tartalmi összefoglaló a 18. részről és ami utána következik, egy picit már előrevetítve a lehetséges 7. évadra. (Amit még ekkor pontosan nem tudhattunk biztosra, azonban húsvét hétfőn, mint kiderült valószínűleg már biztosan be van rendelve, így megnyugodhatunk. Erről a hétfői posztban értesülhettek majd bővebben, ami vagy aznap vagy kedden kerül fel a legújabb frissel együtt. Mert ez most nem kis munka volt.)

Ott maradt abba a történt,hogy Oliver találkozott a múltjából egy szellemmel , amely megváltoztatta a nézetét. A téma fókuszában Oliver családja volt ebben az évadban, és ez az epizód meg fogja határozni a következő évad irányát, miről is fog szólni. Stephen nyilatkozata: "Nagyon szerettem Jack-el játszani, Ő egy nagyon jó színész, Nagyon rendesek voltak velünk a rendezők, mert engedték, hogy Jack és én kitaláljuk, hogyan játsszuk el a közös jeleneteinket, hogy nagyon érzékeny, és emberséges lehessen. Oliver és William kapcsolata nagyon sok dolgot változtatott meg Oliverben mindörökre. Nem tudom, hogyan alakulnak majd a dolgok, de nem lehet most csak úgy kitörölni, hogy van egy fia... Felicitynek is meg kell majd birkóznia ezzel,és az új évadban érkezik Dragon az új gonosztevő, akiről egyelőre Oliver nem is tud, vagy nem is nyilatkozhat még…" XCX

(C) ARROWOLICITY.GP

Kellemes Húsvétot kívánunk egy kis sajátos meglepivel! :)

2018.03.31. 20:10, Piper

 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt