~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 10. rész - Divided

Jóllehet Felicity és Oliver összeházasodtak, most olybá tűnik ismét csak hármukra, az OTA-ra számíthatnak. Ugyanis a Team Arrow feloszlani látszik, pont akkor, amikor mindenkinek a legnagyobb szüksége lenne a másikra. Oliver biztos benne, hogy hárman is elegendőek lesznek Cayden és Laurel megállításához, ám a Zöld Íjásznak valami olyasmivel kell szembesülnie, ami miatt arra kényszerül, hogy egy új szövetségest vonjon be a játékba. Eközben Dinah pedig ismét közelebb kerül Vincent-hez... The CW: 2018. január 18. csütörtök félévadnyitó!

Magyarország:

5. évad 21. rész -  Tiszteld atyádat!

Chase egyre inkább kezdi sarokba szorítani a csapatot és tovább rontani Oliver esélyeit. Ezúttal Oliver édesapját célozza meg, amivel tovább ronthatja legnagyobb ellensége lelkét. Oliver megmutatja Thea-nak az édesapjuk videóját...  Cool TV: 2018. január 13. szombat 14:10


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Kedvcsináló promo videó! - A szuperhősök visszatérnek 2018 január 15-től!

2018.01.03. 21:21, Piper

Szép estét mindenkinek! Ma valami extrán szuper kis videóval készültem nektek, ugyanis nem régen a CW közzétett egy remek néhány másodperces kedvcsináló szuperhősös promovideót a sorozatok 2018 eleji folytatásával kapcsolatban. Szerintem jól lett összevágva. Természetesen ne számítsatok arra, hogy ezek a jelenetek benne lesznek a sorozatokban, pusztán csak egy "Suit up" jelzés arra, hogy készüljünk mi is felölteni a sorozatvárós jelmezeinket. :)

2017 10 legjobb Olicitys pillanata! - Piper szerint

2018.01.02. 13:50, Piper

Halihó! Ma kedveskedtem nektek egy kis saját bejegyzéssel. Összeválogattam a számomra TOP 10 Olicity momentumot, amelyet a 2017-es év során láthattunk kedvenc párosunktól. Szerencsére, - bár sokáig a múlt évben nem élvezhettük már az újra egymásra találást, hiszen későn történt meg - bőven jeleskedtek édes momentumokban azért kedvenceink az 5. évad végén és főleg a 6. évad elején is! Ráadásul annyit találtam a TOP10-be, hogy egy csomó bele sem fért, ami még édes volt! Asszem dióhéjban ezek a legnagyobb kedvencek! *-* Talán nektek is.

10. Amikor Felicity és Oliver elismerték, hogy náluk jobban a másikukat senki sem ismeri

Itt arra gondolok, amikor a hamis Laurel visszatért, hogy megtévessze az Arrow csapatot. Ekkor Oliver vakon próbál bízni abban, hogy talán ragadt némi jó a Szirénben, azonban hamar kiderült, hogy a nőben nem lehet megbízni. Ekkor történik meg az a gyönyörű pillanat, amilyen módon Oliver Zöld Íjászként megvédi Felicity-t és később elismeri a lánynak, hogy nála jobban senki sem ismeri őt. Közben Felicity is hálás neki, amiért mutatott egy kis önvédelmi fogást neki Oliver, a rész alatt amúgy hosszan elbeszélgetnek egymással, mint (szerelmes) jóbarátok. Ezután keresik az új Kanárit, aki majd Dinah lesz.

9. BRATVA-s ölelés

Ez az úgymond "ölelés" inkább szintén egy mentőakció keretében történt életmentő Olicity momentum volt, ugyanis Felicityék veszélyes játékba kezdtek Oroszországban, ahol majd Oliver siet a lány megmentésére és átöleli őt, hogy megvédje egy hatalmas robbanástól, pont ahogy az előbbi akció során, ahol Felicity egy jól irányzott ütéssel még a Fekete Szirént is leterítette. :)

8. Oliver esélyt akar látni Felicity-vel az újrakezdésre

Ez annyira édes többszörösen összetett folyamat volt, hogy muszáj a kedvenceim közé emelni. Az ötödik közös év során, Oliver folyton reménykedett,  - és ezt mindenki felé szinte próbálta jelezni - hogy Felicity-vel még lehet újra esélyük a jövőben egy párként. Ezt próbálta meg burkoltan közölni Diggle-vel is, illetve Felicity felé is volt egy-két ilyen célzás. :) Azt bírtam még, mikor Thea is reménykedve cikizi Oliver-t a meglepi szülinapnál, hogy esetleg Felicity randira akarja hívni, Oliver szerint egy sima vacsi még nem randi, amit a "barátjával" tölt el. :)

7. A flashback

Nyilván ez a jelenet sokunk számára etalon dolgok között marad. Hiszen melyikünk volt az, aki nem nézte végig ezt a jelenetet legalább nyolcezerszer?! Az a szenvedély, ami belőlük árad, leírhatatlan. Ez a jelenet is remekül példázta. És hát hiába is tagadjuk, Felicity és Oliver esetében nincs olyan, hogy "csak barátság" lány és fiú esetében... A vonzalom és a szerelem kérem, az vonzalom és szerelem, még szakítás után is... :)

6. Szigetes csók

Ez volt az a jelenet azt hiszem, ami során a tavalyi évben teljesen megnyugodhattunk. Amikor ismét fennállt annak a veszélye, hogy esetleg valami komoly bajuk történhet, Felicity megtette az első lépést a békülés útján és megcsókolta Oliver-t Lian Yu szigetén, mutatva, ha épségben visszatér Prométheusz ellen, Felicity szíve ismét nyitott felé. :)

5. Kulcsátadó

Innentől kezdve pedig aztán tényleg nem volt megállás! Egy kicsit még játszottak az idegeinkkel, de végül újra beadták egymás iránt a derekukat és Oliver csak adott egy kulcsot Felicity-nek, amivel jelzi, hogy újra igényt tartana az elmélyültebb szerelmi viszony ápolására is. :) A tetejében pedig full tökéletes az egészben, ahogy William elfogadja Felicity-t és jófejnek tartja. :)

4. A második randi

Amikor újra hivatalosan együtt jártak és adtak egy esélyt ismét a kapcsolatuknak, megismételték a három évvel ezelőtti randijukat. Ekkor egy néni is megjegyzi a polgármester úrnak, mennyire is jól mutatnak újra együtt a volt PT igazgatónővel. :)

3. Felicity megkéri Oliver kezét

Ez volt egyben a legmókásabb és legörömtelibb pillanat is tavaly számunkra, Olicityseknek. Egyben egy kitűnő előkarácsonyi ajándék és évzárás is. Bár nem ment zökkenőmentesen, végül is csak kimondták mindketten egymás felé azt a bizonyos boldogító igent, mindezt pedig legjobb barátjuk, Digg vezette le másik két barátjuk, Iris és Barry jelenlétében, akik szintén összeházasodtak. A dolog azonban, - ahogy azt már említettem - nem ment túl könnyen. Hiszen eleinte Oliver volt az, aki házasodni akart, Felicity pedig meghátrált attól félve ami korábban esett meg velük. Végül aztán a lány beadta a derekát, miután Oliver már kezdte elfogadni, hogy csupán élettársak lesznek jó ideig... :)

2. A dupla esküvő

És igen, az előbbi bekezdésnél már leírtam a dolgot, miért is volt olyan gyönyörű ez a pillanat. Bár elég szegényes és szűk körű volt ez az esküvő, azért Felicity és Oliver kiérdemelve megkapták a méltó ünneplést később...

1. Mr. és Mrs. Queen

Éésss hát ami már kb. kezdetek óta a vágyunk, múlt év Karácsonya előtt végre teljesült. Immáron minden epizód úgy fog folytatódni, hogy Mr. és Mrs. Queen mindennapjait követhetjük majd nyomon az elkövetkező epizódokban, hiszen a nagy szünet előtti részben láthattuk a hivatalos esküvői ceremóniájukat, amikor már mindketten viselték az eljegyzési gyűrűiket. A legújabb részek forgatásai pedig már be is indulnak. <3

BÚÉK 2018 - AJÁNDÉK

2018.01.01. 02:22, Piper

Csodaszép ünneplést kívánok mindenkinek, az enyém sajnos csak félig lehetett az. Beárnyékolta egy tragédia, de szerencsére ennek ellenére is azért sikerült talpon maradnunk. Sajnos ez irónikus, ahogy kezded tragédiával az éved, tragédiával fejezed is be... Na szóval rögtön az év első bejegyzését egy újabb ajándékkal kezdeném. Pillanatok alatt összedobtam egy egypercest, mely egy új év köszöntő videót foglal magában. Remélem tetszeni fog. Mondanom sem kell persze, hogy Olicity-s. Ezzel kívánok csodaszép évkezdetet mindenkinek, lapom és társszerkesztésben mindig segítséget nyújtó imádott barátnőim nevében is nektek! <3

2017.12.31. 23:59, Piper

Boldog új esztendőt kíván minden kedves látogatónak az Arrowolicity.gp!

2017.12.30. 23:07, Piper

Csodaszép hétvégét mindenkinek! Hmm. Milyen érdekes, hogy ilyen pontosan zárul az év. Kereken vasárnap lesz 2017 legutolsó napja. E jeles utolsóelőtti napon úgy döntöttem ismét egy nagy modul, - valamint hírvarázslatot készítek nektek, mint egy előzetes szilveszteri ajándék, nézzük is mik is ezek pontosan...

Mai friss adag:

  • Ha az alábbi linkre kattintotok! Megláthatjátok, hogy számtalan új versszakkal bővítettem a kis oldalversikét, amelyet saját magam költök a párosról, folyamatosan évadról-évadra, ahogy halad előre a sorozat. Most megírtam a negyedik évad második felét, az ötödik évadot, valamint a hatodik évad első részét! Immáron végre aktuálisan tartjuk a modult! Néha találhattok benne nem kevés kínrímet is, de csak így jön ki jól a kis történet, azért remélem továbbra sem okoz csalódást többetek kis kedvenc modulja. ^^
  • A másik egy csodálatos összefoglaló arról, melyek voltak 2017-ben a legeslegjobb Comics-TV pillanatok. Ezek között 100%-osan kiemelve a dupla esküvős crossover epizód szerepel! Ha ide kattintotok az eredeti oldalt ti is megtekinthetitek, azonban most a lényeget én is leírom nektek. Tulajdonképpen elmondja, hogy mennyire szép pillanatokat kaptunk a crossover-epizódból. Élményekből és izgalmakból nem volt hiány és mindezt megpecsételte két csodálatos rögtönzött esküvő. Azonban sajnos nem csak szép pillanatokat köszönhettünk az egész estés epizódoknak, de bizony egy szeretett karakterünk elvesztését is, Stein professzor személyében, akit mindannyian megsirattunk. Szerintem érdemes beleolvasni a cikkbe, nagyon jó lett és a végén van egy videó Stein professzorral kapcsolatban is. RIP STEIN <3
  • A harmadik friss pedig szintén egy cikkfordítás, amelytől egyenesen pillangók röpködnek a gyomromban, hiszen rögtön ahogy letekered az oldalt, máris azt láthatod, hogy "The Best couple: Felicity and Oliver". Hogy lehet ez? Hát úgy, hogy - amellett, hogy ezen nem igazán lepődünk már meg, szinte evidens dolog - készült egy remek rajongói összefoglaló azzal kapcsolatban, melyek voltak 2017 legjobb Arrow pillanatai és melyek a legkatasztrófálisabbak. Nos ahogy már mondtam, nem lepődünk meg, Olicity ismét a csúcson végzett! Ez az év valóban az ő évük volt, nem kellett sok idő, míg végre ismét rádöbbentek arra, mennyire vonzódnak még mindig egymáshoz, így akár méltón érdemelnék ki erre az évre is az "Év párosa" díjat. És már mindannyian alig várjuk a folytatást, hiszen 2018-tól fogva már minden év az övék lehet, hiszen immáron végre házasok! Azt hiszem nem is kérdés kinek járna a "Legjobb Gonosz" díja. Említést kap a cikkben Rory is, akiről szeretnénk többet megtudni, nos igen ezzel egyetértek. Hiányzik is a csodás "Ragacsemberünk". William valóban csudajó kis új karakter lett. Egészen megkedveltem, ahogy a cikk írója is. Emellett említést kap, például a "Legsokkolóbb történés", Tommy visszatérése. Nos asszem ez valóban felborzolta a kedélyeket, kár hogy csak rövid időre tartott, mert imádjuk mindannyian Colin Donnellt. <3 A többit olvassátok el, nem lövöm le... Kattintsatok jó pár sorral feljebb az elérhető tartalomhoz!
 

A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók