~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 23. rész - "Life Sentence" (6. Évadfinálé!!)

Eljött a végső leszámolás perce, Oliver igyekszik még egyszer Zöld Íjász igazságosztóként végleg végezni Díaz-zal, azonban az FBI-val való szövetsége nem túl sok jó következményt rejt önmagában, ám azért a szerelem, amit a felesége iránt érez, képes újra megerősíteni őt, hogy kibírja ami majd ezután vár rá... The CW: 2018. május 17. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Hivatalos infók - 7 évad!

2018.06.20. 22:12, Piper

Sziasztok, egy kis fáziskésésben vagyunk, a tegnapi dátummal felkerül a hétvégéig az egyik újabb spoileres cikk fordítása is. Most viszont hoztam nektek néhány hivatalos infót a 7. évaddal kapcsolatban, amit már biztosan tudhatunk...

Először is a 7. évad kezdete hivatalosan: 2018. október 15-re fog esni amerikai idő szerint, az eddigiektől eltérve (amely során már a csütörtök is érdekes volt), mi mostantól keddenként láthatjuk majd a bízom benne, hogy nem legutolsó évadot. Tehát október 15. egy hétfői napra fog esni Amerikában, magyar idő szerint pedig kedd reggel már izgulhatunk az új részért. I can't wait it!! Remélem mire itt a szülinapom, azért kedveznek egy hiperszuper jó résszel is az évad elején. :) A cikk szerint (bízom benne jól értelmezem) senki sem számított hasonló sikerre, mint hogy az Arrow legyen a mindeddig legrégebben futó és legsikeresebb képregénysorozat! Milyen hiperszuperigaz! <3 Oké itt még behozhatjuk a Smallville-t is, hiszen az is egyfajta képregényadaptáció, bár kicsit szintén eltérve az írottaktól, amit én szintén nem bánok, imádtam. Ez így izgalmas, ahogy már sokszor hangsúlyoztam a lapon is. Amit még biztosra tudhatunk: Colton Haynes részvétele már tutibiztos (szerencsére) a 7. évadra, mint állandó szereplő és sajnos Paul Blackthorne számára végleg befejeződött az Arrow, bár soha ne mondd, hogy soha legalább ha egy részre is... Felvetődik az az információ is, hogy a "Longbow Hunters"-szel is találkozni fogunk. Oké egyébként most nagyon amatőrnek érzem magam képregények terén, de talán ti jobban tudjátok kik ők. :D Ted Kord/Blue Beetle részvétele is úgy tűnik megerősített és talán még Lady Shiva is megjelenhet... XX

The Music interjú Stephen Amellel - Írjátok meg úgy, mintha ez lenne az utolsó évad!

2018.06.19. 23:54, Piper & Rice
Meg kell adni a nézőknek, amit ők akarnak!

Halihó! Ahogy ígértem 19-i dátummal kerül fel, hiszen akkor kezdtünk neki a fordításnak. Ismét hálás köszönet Rice-nak, amiért ismét kisegített és így gyorsabban tudom hozni nektek én is a frisseket. Stephen Amell-től kaptunk egy rövidke nyilatkozatot a 7. évaddal kapcsolatban. xx

Stephen azt mondta az íróknak, hogy szerinte az lenne a legjobb döntés a 7. évadra, ha úgy írnák meg, mintha ez lenne a legutolsó évad. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne kísérelnének még meg esetleg egy 8. évadot is, hiszen sokszor meg szokták említeni a Smallville 10 évados sikerét, talán utalhattak arra, hogy hasonlót szeretnének ők is. Na meg a Charmed is megélt azért 8 évadot, ami szintén egy fantasztikus, mindmáig kedvenceim között lévő sorozatot jelent és az eredetiről beszélek, nem az újról, tudjátok Holly meg a többiek... Na tehát, Stephen azt is hozzá tette, hogy igenis a rajongóknak meg kell adni, amit szeretnének és ha lehet bizonyos korlátok között ezt is bele kell szőni a sorozatba. Na akkor megjegyzem, jöhet majd az a baba is... Ergó, Stephen szeretné, ha amit már régóta terveznek az írók most legyen egy remek alkalom és vigyék bele a sorozatba. Mi pedig majd mindent meglátuk október 15-től!

Amit pedig a videóban láthatunk szintén egy nem régiben készült interjú vele. Tulajdonképpen itt is arról beszél, hogy a 7. szezon valahogy másabb lesz, igazán lebilincselő dolgok várnak majd ránk. Ha jól értettem poénkodtak Stephen-nel, hogy legyen musical-epizód, ő még mindig szilárdan ellenkezik ezzel kapcsolatban. :D Ahogy pedig elnézem a rajongók szeretnének több évadot is, nem csupán hetet és mintha itt is tenne rá utalást, hogy talán még elképzelhető. Sőt! Még a cikkben sincs olyan utalás, hogy ez lenne az utolsó, csak most érdemes Stephen szerint belevinni mindent, amit csak beleadhatunk és az interjún is látszik, hogy nagyon fogja élvezni a következő szezont is és el is mondja, hogy mennyire izgatott. :) Mi pedig már szintén alig várjuk! ^-^

2018.06.18. 16:26, Piper & Rice

Sziasztok! Köszönjük türelmeteket, csak megtermett az a rózsa. ^^ Drága barátnőmnek nagyon szépen köszönöm, végre elkészült az ígért David interjú, hát most már mai dátummal rakom ki. Nagyon érdekes dolgokat tudhatunk meg kedvenc fekete veteránunkról. :) Figyeljétek csak, érdemes! Köszönjük Rice munkáját! <3 Köszönöm az összes barátnőmnek, akik besegítenek és besegítettek eddig is a lapban. :)

Na szóval, Dave agyonmagasztalja Beth-et, szerinte a legjobb döntés volt az ő kiválasztása, emellett pedig arról is szót ejt, hogy mi lett volna a sorozat eredeti felállása és ezt teljesen felborította mind az a csodálatos kémia, ami az OTA, vagy éppen az Olicity között volt és még néhány titkot is elárul, de sokat nem mondhat, mert Beth szeret titokzatos maradni. :) Plusz beszél a Smallville és az Arrow kapcsolatáról is és némi kulisszatitokról, majd pedig a rendezői munkája előzményeiről egyaránt. Olvassátok el, érdemes! Digg és Dave fanoknak (mint amilyen én is nagyon vagyok) meg egyenesen kötelező! További szép estét kívánunk mindenkinek!

David Ramsey arról híres,hogy ő a legkedvesebb, legviccesebb pasi a show bizniszben,és egyenesen a reptérről érkezik hozzánk, épp átutazóban van Amerikából Ausztráliába, egyetlen pohár kávéval,amely ébren tartja az interjúnk erejéig. Nem okoz nekünk csalódást. David Detroitban (Michigan) született és nevelkedett. David igazi rajongótáborra tett szert a Dexter című sorozatban alakított karaktereként, Anton Briggsként,aki szerelmes volt Debra Morgan karakterébe. De,számos más szerepben is megismerhettük színészi játékát. Muhhamad Ali-ként is láthattuk a Fox sorozatában az „Ali: Az amerikai hős” –ben. Továbbá az All of Us,a The West Wing, vagy a CSI bűnügyi helyszínelőkben,a Szellemekkel suttogóban,a Wildfireben, Hollywood Residantel és a Grey’s anatomyban is. Mostanában leginkább a CW sorozatában az Arrowban láthatjuk őt,John Diggleként,aki az amerikai különleges erők hadseregének katonája.

Úgy tudom rendezni fogsz egy epizódot az Arrow új évadában, igaz a hír?

David: "7. évad 11. epizód, tudod ez elég vicces,ugyanis egy perccel ezelőtt posztoltam ki a Twitteremen,hogy Melbourne felé tartok az OZ Comic Con-ra és nekem csak a 7. évad 1 epizódjáról szabadott volna beszélnem,és fecsegtem a Beth Schwarzról a sorozat egyik kreátorával,hogy mennyire fantasztikus,és mennyire fogják szeretni a rajongók,aki azt írta nekem vissza twitteren ,hogy köszöni a visszajelzést de ne mondjak el semmit előre. Spoiler királynak hívnak. Szóval nem mondhatok semmit sem."

Oké, szóval semmi konkrétról nem beszélünk, de jó érzés volt rendezni?

David: "A 7. évadban? Ó Istenem, Nem tudom, mikor elkezdődik az évad, beszélsz a sorozat kreátorokal, az előző évadban Mark Guggenheim és Wendy Mericle-vel beszéltünk, és ők elmondták, hogy mi fog történni pontosan, és mindig csodálatos munkát végeznek. De Beth nem ilyen, ő csinálja előbb, és nem meséli el előre mi fog történni Beth fantasztikus, már alig várom, hogy együtt dolgozzunk, Szerintem nem lesz könyörületes a rendezői munkámmal kapcsolatban,és úgy gondolom, hogy a történet iránya megmarad olyan vagánynak,és merésznek mint amilyen eddig is volt."

Nem veszik könnyelműen ugye?

David: "Nem." 

Kitűnő. Szóval Beth Schwartz már régóta tagja az Arrow családjának. Izgalmas őt látni ebben a szerepben (meghatározza a sorozat új évadának a történet vonalát=kreátor,showrunner).

David: "Csodálatos. Minden szempontból remek választás volt."

Mit gondolsz sokban különbözővé teszi ezt az évadot az előzőektől?

David: "Úgy gondolom,hogy érdemes lenne elvinni egy olyan irányba, amire a rajongók nem is számítanak. Úgy értem a 6.évad végén nem láthattuk, hogy a főgonosz megkapja az őt megillető büntetést, ez majd a 7.évadban folytatódik, Oliver börtönbe került, úgy érzem, hogy ez egy elég kockázatos húzás volt a sorozat történetét illetően."

Tekintsünk egy kicsit vissza…amikor a Pilot-ot forgattátok 6 évvel ezelőtt, ez volt akkoriban az első DC sorozat. Gondoltad volna, hogy ennyi év után még mindig alakítod John Diggle karakterét?

David: "Nem gondolkodtam ennyire előre, őszintén szólva abban sem voltam biztos, hogy adásba kerül egyáltalán. Nem azért mert rossznak gondoltam, hanem mert egyszerűen nem engedtem meg magamnak azt a luxust, hogy ekkora távlatokban gondolkodjak. Most világszerte nézik a sorozatot, pedig mi még mindig a Smallville árnyékában élünk, hiszed vagy sem. A Smallvillnek volt 10 sikeres éve. A legtöbben a Smallville csapatából velünk dolgoznak, a munkavezetők,stb. Ők is Vancouverben forgattak. Őszintén megvallva, a Green Arrownak nincs mítosza, nem olyan mint Batman vagy Superman. Szóval senki sem gondolkodott ennyire előre." 

Az Arrow mese!

David: "Igen, az Arrow mese. Azt hiszem Greg Berlanti a legsikeresebb kreátor, 12-13 show kreátora. Egyszerűen hihetetlen. Nem beszélhetek a nevében,de úgy gondolom, hogy minden az Arrow-al kezdődött."

Megnéztem az első évadot amikor adásba került,és azt hiszem, hogy próbálták a történet irányát meghatározni, és azt hiszem az eredeti Arrow csapat dinamikája volt az alap ehhez.

David: "Azt hiszem ez volt a kulcs. Oliver, Felicity és Diggle hármasának kémiája volt a kiinduló pont. De nem ez volt az egyetlen irány amivel elindult a történet. Ez olyasmi amit nem lehet előre látni. Fogalmunk sem volt róla, hogy Emily majd besétál a történetbe, úgy értem az eredeti terv az volt, hogy Laurel és Oliver erős szerelmi viszonyát láthatjuk majd. Nem tudhattuk azt sem, hogy nekem és Stephennek ilyen erős lesz majd a kémiánk. Senki sem tudott semmit. Azt mondták nekem a kezdetek kezdetén, hogy nem kell sokat tenned a Pilot epizódban David, de kideríted majd, hogy Oliver az Íjász, és majd meglátjuk hogyan folytatódik a történet."

Ez volt az eligazítás?

David: "Igen, ennyi volt. Diggle így kapcsolódott be a történetszálba,egy olyan érzéssel, hogy ők ketten barátok lesznek. De ezt akkor még senki sem látta."

Az utolsó évadban neked és Stephennek volt egy egyáltalán nem átlagos harc jelenetetek. Vicces volt forgatni, vagy inkább kissé furcsa?

David: "Egy kicsit mindkettő, hiszen színészként jó érzés különböző jeleneteket forgatni, amelyekben szélsőséges érzéseket élünk meg."

Színészi cicaharc?

David: "Pontosan. De mi közben végig azzal küzdöttünk, hogy jól mondjuk a szövegünket. Együtt dolgoztunk az íróval, hogy azt a jelenetet igazán jól előadhassuk, hiszen ezzel a jelenettel a barátságuk történetét is előhoztuk,ezért azt akartuk, hogy a megfelelő érzelmi irányt kapja a jelenet. Szóval ez egy kicsit sokáig tartott,de összehoztuk."

A rendezésről lévén szó, ez egy olyan dolog amit mindig csinálni akartál, vagy fokozatosan alakult ki benned az érdeklődés ezzel kapcsolatban?

David: "Évekkel ezelőtt, amikor a 2.évadnak vége lett, Greg Berlanti behívott az irodájába, és beszélgettünk. Akkoriban sikeres évadként zártuk a 2.évadot, így gondolkodhattunk nagyobb távlatokban a sorozatot illetően. Greg Berlanti az általam ismert legjobb sorozat kreátor, nagyszerű vele dolgozni, hihetetlen munkát végez a sorozat irányát illetően. Elmondta akkoriban mi a terve a karakterem jövőjét illetően, és megkérdezte, hogy lenne-e kedvem rendezni. Én akkoriban igent mondtam, és azt kérte, hogy ha késznek érzem magam erre, tudassam vele. Nos, eltelt 5 év, és most érzem úgy, hogy szeretném megtenni, és készen is állok rá. Akkoriban nem lett volna stílusa a rendezési munkámnak. Úgy érzem, most megértem rá, és igen, ez olyasvalami amit nagyon szeretnék, de ez akkor lett a szívem vágya amikor megkérdezték, hogy rendeznék-e."

Ez nagyszerű! Rengeteg magadba vetett hitet mutat ez.

David: "Ez így van, az, hogy megkérdezett engem a 2.évad végén a rendezéssel kapcsolatban, mikor még alig ismet…ha az 5.évad során kérdezte volna ezt meg, valószínűleg belevágtam volna, a 2.évad során, ez egy fantasztikus ajánlat maradt."

Van kedvenc Diggle pillanatod?

David: "Igen, van. Stephen és Diggle egyik közös jelenete. Mikor az első évadban én voltam a sofőr, és azt kellett suttognom egyszer Stephen fülébe, hogy Mr.Queen a kocsija előállt, elmondtam helyesen a szöveget. Most, ennyi évaddal később, amikor szintén egy hasonló jelenetet kellett forgatnunk, azt mondtam neki, hogy Mr. Queen nekem van a legnagyobb emlékezetkiesésem amit valaha is látott életében, Stephen nem tudta visszatartani a nevetését. Naponta 12 órát dolgozunk együtt, igazán jó baráttá váltunk a való életben is, rengeteget viccelődünk egymással."

Forrás: MOVIHOLE.NET

Kedvenc párosunk és legszexibb pillanatok! - EOnline szavazás!!

2018.06.16. 22:54, Piper

Ismét ringbe szállnak kedvenceink! Jó estét mindenkinek! Ismét megkaptuk a lehetőséget az EOnline-nál, hogy megint megmutassuk azt, melyik tévés szerelmespárnak van a legnagyobb rajongói tábora, az Olicity ha éppen nem elsőként, mindig előkelő helyen végez a hasonló szavazásoknál, úgy hogy most se hagyjuk kedvenc televíziós párosunkat, hogy szégyenkezzen a lehetetlen utolsók közti helyezések egyikével.

A szavazás alapján kettő voksot adhattok le, az egyik a "Kedvenc tv-s párosom", a másik pedig a "Legszexibb pillanat", utóbbi a 6. évad elejéről, a kanapés jelenet formájában. Asszem az tényleg mindannyiunknak tetszett és talán még a folytatást is elnéztük volna, nemigaz? :) Nos! Egészen 2018. június 29-ig adhatjátok le a voksaitokat, szóval aki számára meggyőző továbbra is Emily és Stephen Olicity párosként nyújtott alakítása, azaz Felicity és Oliver szerelme a tévéképernyőinken, ne habozzon és szavazzon most! Itt a link, katt és hajrá Olicity!! Győzzön a legjobb páros, azaz ti! Jó lenne ismét megmutatni a világnak, hogy már lassan számolni se lehessen, hányadszorra nyer drága párosunk hasonló szavazásoknál. ^-^

Olicity ölelések - Összevágás!

2018.06.15. 23:25, Piper

Még nem kaptam meg az interjút, mert eléggé sok a munkája drága barátnőmnek, viszont amint tudja hozza, hálás vagyok neki, amiért segít, szóval még egy kis türelmeteket kérem, de tényleg hosszú cikkről van szó. Addig is ma találtam egy remek rajongói összevágást, az 1. évadtól a 6. évadig, amelyben minden számunkra igazán kellemes és édes Olicity-s ölelés össze van vágva, szerintem érdemes megnézni, mert ez is kifejezi, mennyire oda vannak egymásért már gyakorlatilag a kezdetek óta és ráadásul, ha emlékeztek még a 3. évad 20. epizódra, hát ki ne emlékezne az első közös éjszakájukra, igen igen, arra a kis meghitt és romantikus dalocskára van összevágva. ^^ Sajnos ilyenkor elég nehéz összeszedni ép spoilereket, - amíg szünetel a sori -  hacsak nem éppen valamilyen fanfest alkalma van. Ráadásul ahogy megfigyeltem Beth-nél titokzatosabb mindenki a spoilerekkel. Na, de mi várunk türelemmel, addig is amíg nem kezdődik el a 7. évad, legalább még megnyugodhatunk, hogy nem közelítünk a sorozat végéhez. :) Istenem, tudom hogy egyszer véget ér, de mi lesz velem, bár anno a Charmed-nél és a TVD-nél is így voltam, aztán mégis túléltem, de az Arrow, hajjaj, csak az éltet idézőjelben, hogy újra és újra visszanézhetem mind a 7 (bár bízom benne lesz az 8. 9. évad is, Charmed is kitartott 8-ig) évad számomra legkedvesebb pillanatait....

 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!