~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Szaftos spoilerek! - Közeleg a 7. évad!

2018.09.08. 23:24, Piper

Halihó! Úgy látom, ahogy közeleg a folytatás, bizony szerencsére most már egyre több minden derül ki a 7. évaddal kapcsolatban. Ezúttal némi Roy-os és René-s spoilerrel készültem nektek, amely a 7. évadban meghatározó lesz! Nézzük is. Az infók a lehető legfrissebbek és a hivatalos comicbook oldaltól származnak. Sokat gyakorlom mostanában az angolt és szerencsére, kicsit már gördülékenyebben sikerült ezeket a cikkeket lefordítanom nektek, mint eddig.

Korábban ugyebár már megerősítésre került, hogy Roy Harper visszatér és Colton örömmel vállalta el ismét a piros rucis íjász szerepét. Azonban igazán különleges módon fog mindez végbemenni. Nézzük is mit mond nekünk ő erről:

"Nektek srácok fogalmatok sincs, mi történik Roy-jal! Ez egy őrült sztori, én mondom. Semmi sem az lesz, ami azelőtt volt. Mindenkit le fog sokkolni, jómagam is abban vagyok. Ez a Roy már nem az a Roy lesz többé. Sokat ugyan sajnos nem árulhatok még el, de az biztos, hogy visszatérünk a gyökerekhez. Nem a karakterek feltétlen, hanem a show. Néhány évvel korábbra. De épp annyira, hogy jó legyen. Nos az új showrunnerünk, Beth, ő egész egyszerűen egy álom! Ő mindent megváltoztat és oly módon viszi a show-t, mint az a kezdetekkor is jellemző volt." XX

Mondjuk amennyit Colton most megosztott velünk, nagyjából már mástól is hallottuk. De ő most még biztosabban megerősíti bennünk a tudatot, hogy nagyon valami első pár évados hatást fog kelteni a sorozat, hát majd kiderül. Addig is nézzük a másik cikket is. Ez pedig René és Zoé, apa-lánya kapcsolatáról fog szólni, szóval ma abszolút az "arrowosabb" fanoknak kedvezek leginkább. :) Nézzük tehát, mit mond nekünk a karakteréről Rick:

"Úgy gondolom, az egyik legjobb dolog az Arrow-ban, hogy létrehozott egy olyan karaktert, aki számára a város védelme mellett a legfontosabb dolog egy jó apának lenni és talán ez a legnagyobb motivációk között rejlik, amiért maszkot húz René. Tehát minden döntés, amit-e személyként tett nem önzőség, hanem igyekszik megvédeni a kislányát és a helyesnek vélt módon a városát. Imádom René-t alakítani, hiszen annyira jó érzés, ahogy ő igazán jó apává akar érni." A folytatást pedig majd meghatározza több eldöntendő kérdés sorozata is, hogy mi lenne a legmegfelelőbb a város védelme érdekében a maszk mögött... XX

 

Original Team Arrow - Új rajongói videó

2018.09.07. 21:57, Piper

Végre ismét kaptunk egy új rajongói videót a kedvenc csapatunkról. Nagyon hiányoznak már az OTA pillanatok, bízom benne, hogy a készítők a 7. évadra is terveznek néhány kellemes pillanatot velük kapcsolatosan, amelyekért hálásak lehetünk majd. Mindig öröm visszanézni az eddigi jeleneteket is. Hamarosan pedig bővítem a közös modult, ami ezzel kapcsolatos. Mindig szárnyalok az örömtől, ha írhatok róluk.

2018.09.06. 23:55, Piper

Sziasztok. Találtam egy igazán érdekes cikket, amely a mai napon látott napvilágot magyar idő szerint és maga Stephen Amell adott egy kisebb nyilatkozatot a sorozat folytatásával kapcsolatban, már ami a 8. évadot illetheti. Még a 7. évad el sem indult, azonban már úgy tűnik reményt kaptunk egy újabb évadra, aminek mi rajongók nagyon, de nagyon örülnénk! Én legalábbis szárnyalok, mint vérbeli Arrow rajongó! Bízom benne, hogy a sorozat lesz az új "Smallville", vagy éppen valamilyen "Odaát"-hosszúságú képregénysorozat, hiszen előbbi kettő is már elérte a két számjegyet, utóbbi bőven is a terjedelmet tekintve. Nézzük milyen pozitív híreket kaptunk Arrow-téren.

Korábban mintha lett volna olyasmi pletyka, hogy esetleg a Zöld Íjász nélkül is folytatódna a sorozat és talán Stephen elmenne? Hát ez már csak azért is érdekes lenne, mivel értelme sem volna a címnek és a sorozatnak, kicsit butaság lenne ez így. Ám úgy tűnik aggodalomra semmi ok, hiszen Stephen nagyon jó hírekkel szolgál. Az alábbi nyilatkozatot kaptuk tőle egy lehetséges folytatással kapcsolatban:

"Ha valóban annyira szerencsések leszünk, hogy esélyt kapjunk a 8. szezonra is, továbbá a 'The CW', a 'The WB' és a rajongók is mögöttünk állnak, úgy érzem muszáj tudatnom veletek, hogy visszatérek a 8. évadra is. Nem tervezek máshová menni." - Stephen ezt maga jelentette ki múlt este a facebook live chatjén. "Továbbá örömmel jelenthetem be nektek azt, hogy ismét aláírtam a szerepet a 'nagyoknál', miszerint tovább folytatom Oliver Queen szerepét, hiszen semmi sem tenne boldogabbá, mivel imádom ezt a melót!" Ugyan még elválik majd a közeljövőben, hogy 2019-re valóban berendelik-e a 8. szezont, mindenesetre Stephen személyesen akarta megköszönni nekünk, hogy már ennyi éve kitartunk mellettük. "Függetlenül attól, hogy lesz-e 8. szezon, avagy sem, imádom azt, ahová most tartunk, ahol most vagyunk, hiszen az, hogy már esetleg a 8. szezont is megélhetjük, csak azt bizonyítja, hogy a rajongók imádják amit csinálunk és nem győzök elég hálás lenni nektek, amiért ennyire támogattok bennünket, szívből köszönöm még egyszer mindenkinek!" XX

Szerintem Stephen csodálatos ember és ezek a szavak. Ajjj, csak folytatódjon a sorozat, mert a szívem meghasad, hogy tudom egyszer úgy is véget kell érjen, de még nem tudnék beletőrödni, szóval gyerünk, jöjjön még pár évad és akkor talán megnyugszom, bár elengedi sosem fogom tudni teljesen, csak az fog megnyugtatni, hogy újra és újra nézhetem ezt a sok-sok csodálatos évnyi munkát, amit a képernyőnkre varázsolt ez a sorozat, rengeteg csodás pillanatot és barátot szerezve az életünkben. Legalábbis nekem abszolút ezt jelentette. <3 Plusz az első motiváció, amiért elkezdtem a német mellett angolul is tanulni. :)

TOP 50 Cuki Olicity vita - Lelakatolás

2018.09.05. 22:03, Piper

Halihó. Most már tényleg igyekszem újra egyre sűrűbben frisselni, viszont az októberről még nem tudok pontos jelentéssel szolgálni, hogy mikor tudok jelentkezni pontosan. Higgyétek el, hogy komoly személyes okom van a sajnos kényszerszünetes állapotra. De remélhetőleg gyorsan visszatérek. Ne aggódjatok! Sőt, egy kritika sem fog csúszni, minden a megszokott módon fog folytatódni. Akárhogy is, de megoldom. Addig is kitaláltam egy újabb rovatcímet, amivel pótoljuk a hiányát a ritkán érkező spoilereknek. És mivel a lap fő témája az Olicity, itt az ideje egy kis csábulásnak...

"TOP 50 Cuki Olicity-vita" címet adtam neki. És figyelem, aki nem szereti a nyáltengert, ezt a bejegyzést most nem kell elolvasnia. ;) Vagy csak szimplán nosztalgiázzon. Asszem nyitok is később egy ilyen modult, sőt már korábban is tervbe vettem.

TOP 50: A "lelalakatolás" - Ha már a nosztalgiát említem, nézzük csak az első évadot. Számomra máig is mosolyt csal az arcomra az a pillanat (újra kezdtem a részeiket nézni), amikor Felicity elfogadja Oliver és Digg ajánlatát és csatlakozik a mini-csapathoz, vagyis a későbbi OTA-hoz. Már rögtön az elején összetűzésbe kerül Oliver-rel egy bűnöző miatt, akinek van egy kisfia. És mivel ekkoriban még Oliver és a Brutalitás nagyjából puszipajtások voltak, Felicity jó szíve nem engedte, hogy Oliver leöldökölje a férfit és a kisfiú árván maradjon, aki mellé mellesleg a hapsi éppen egy anyát keresett. Szépen összekaptak egymással, Digg meg csak mosolygott a dolgon. Felicity viszont kis híján kilépett, az amolyan "cukin felhúzom magam" módján. Persze ez szerencsére mindössze csak egy aprócska fenyegetés maradt. :)

Marvel vagy DC? - Melyikhez húz jobban a szíved?

2018.09.03. 22:13, Piper

Bár most nem konkrétan spoilerekkel készültem nektek és csak részben érinti a mai frissem az Arrow-ot. Azonban úgy gondoltam van itt egy videó, amit muszáj veletek megosztanom, ha hasonlóan nagy Marvel-DC fanok vagytok, mint én is. És remélem így van. Nos nem tudom ti hogy vagytok vele, de valóban olykor nagyon képes ez a két nagy hatalom hihetetlen mértékben megosztani az embereket. Egyszerűen néha nehéz eldönteni melyiket imádd jobban. Személyem szerint egyik nélkül sem lennék képes létezni, annyira imádom őket és ha lehet, remélem életem végéig egyre jobb és jobb Marvel filmeket, vagy DC sorozatokat csodálhatok majd. Ugyanis azon rajongók táborát erősítem, akik számára a Marvel filmek verhetetlenek, a DC sorozatok pedig a képernyőhöz ragasztanak. Szerintem mindkettőben van bőven valamiért egyediség és előny, hátrányt viszont nem tudnék kiemelni. Íme egy remek összefoglaló magyarul arról, hogy melyik 10 dologban különböznek leginkább egymástól. Lehet egyetérteni vagy sem, de többnyire szerintem tükrözik a valóságot. Kíváncsi lennék nektek mi a véleményetek. A kommentátor egyébként az a Baráth István, aki pl. az új Pókember srácot is szinkronizálja a FANTASZTIKUSAN BAROMI JÓ Marvel-moziverzumban. Amelyben egyaránt jó minden film, de a Bosszúállók összes része számomra verhetetlen, azonban az eredetsztorikat is jobban össze nem lehetett volna hozni, egytől-egyig kiválóak! :)

 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human