~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "Shattered Lives" 

A Queen házaspár a csapattal együtt most egy újabb személy után nyomoznak, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Arrow 3x16 - Az ajánlat promo és epizódismertető

2015.02.26. 11:44, Piper

Aktuális rész ismertetője: Oliver pont akkor tér vissza amikor a legnagyobb szükség lesz rá, mert éppen egy aljas gonosztevő tartja rettegésben Starling City lakóit. Nyssa tesz egy ajánlatot Laurel számára. Eközben Thea-nak is meg kell bírkóznia a helyzetével. Lance kapitány pedig igyekszik kizárni mindent, ami csak Laurel-re vagy az Íjászra emlékezteti őt...

Szavazz az OLICITY PÁROSRA az alábbi linken!!

De javu a múltból kontra boldogság a jövőben? - Piper teóriája

2015.02.26. 08:19, Piper

A mostani cikket csak az olvassa el aki látta már a mostani rész lényegét "Olicity-s szempontból"!

Hát hol is kezdjem... Ugyan én a mai epizódot még nem láttam, viszont nem bírtam ki Felicity-Oliver jelenetek nélkül, így azokat megtekintettem. Először is fel voltam készülve a legrosszabbra, mégis látni még szörnyűbb volt ezt a bizonyos előre borítékolható éjszakát. Egy pillanatra úgy éreztem bánatomban szívesen megmásznám a Monte Everestet, hogy egy kicsit levezessem a feszültséget. Jó pár percet kellett pislogjak az ágyban, mire erőm volt felkelni! Továbbá elég nagy önuralom kellett, hogy annál az omniózus jelenetnél ne hajítsam el az okostelómat, kár lett volna érte! De közben ott lebegett a szemem előtt, az alábbi teóriám. Éppen ezért is nyugodt vagyok és tudom, hogy ez csak egyfajta ijesztgetés volt és Felicity sem lesz terhes meg hasonlók. Sőt sokkal inkább egyfajta bosszú volt ez, mindjárt ki is fejtem itt mire gondolok! És mielőtt elolvassátok a teóriámat, adnék egy jó tanácsot nektek és szerintem Ezinem is egy véleményen lesz velem! Fogjátok fel ezt úgy kedves Olicity-s fanok, mint egy szükséges rossz!! És lebegjen előttetek/előttünk Stephen mondata! Amit arról mondott, hogy a sötétség után majd újra kisüt a nap...

És akkor nézzük én most mire gondolok. Úgy gondolom a mi szempontunkból elég reálisnak fog tűnni a teóriám a jövőre nézve! Egy részéhez ihletet adott néhány Olicity-fan másrészt viszont teljesen saját teória!! Lapozz, mert hosszú lesz!!

Ray Palmer lesz Malcolm megmentője?

2015.02.25. 15:59, Piper

Ugyan nem Olicity-s hír, mégis nagyon érdekesnek találtam ezt a teóriát. Egy friss online cikk azt elemzi, hogy ki fogja megmenteni vajon Malcolm életét? Úgy néz ki Oliver és Diggle sikertelenül indulnak a megmentő hadjáratra, mivel elkapja őket Ra's al Ghul. A cikk szerint ez időre egy új hősre lesz szükség, aki nagy valószínűséggel Ray Palmer lesz. Erős a gyanú arra, hogy esetleg ő menti majd meg Malcolm Merlyn életét. Eközben pedig Felicity mindent elkövet az ellen, hogy Ray öngyilkosságot kövessen el, ezzel a tettével. Érdekes lesz a dolog kimentele!

Annyit még hozzá tesz a cikk is, hogy óriási fordulat várható a 3x15 végén és szerintem (szerk.) a szerelmi háromszög is megnyílik majd...

A cikket innen fordítottam: #1

Ti mit gondoltok erről? Ray lesz a NAGY megmentő a következő epizódban, aki a csapat segítségére siet majd?

Nanda Parbat - Marc Guggenheim

2015.02.25. 11:50, Piper

Nanda Parbat clip - Oliver és Thea főszereplésével

2015.02.25. 09:07, Piper

 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!