~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Vikimmel másik közös lapunk már 2015 óta! Nálunk tuti megtalálod az összes kedvenced!

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "My name is Emiko Queen" 

Felicity és Oliver továbbra is élvezik a házas életet. Miközben a Queen házaspárnak a csapattal együtt, most egy újabb személy után kell nyomoznia, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Exkluzív vegyes spoilerek - Egyenesen Marc Guggenheim tollából

2015.03.06. 09:06, Piper

Szép jó reggelt, drágáim. Most hoztam nektek vegyesen mindenféle spoilert, amit találtam Marc tumblr-jén, nem csak Olicity-sek, de érdekesek!

Nézzük is:

Egy rajongó megkérte Marc-ot, hogy a 21. részig kivetítően határozza meg melyik Billie Joel számok címét adná az elkövetkező 5 résznek! Marc erre az alábbi választ adta: 3x17 - "A Matter of Trust"; 3x18 - "An Innocent Man"; 3x19 - "Surprises"; 3x20 - "No Man's Land"; 3x21 "The Stranger". (szerk. Hmm... érdekes, különösen a 3x19!) Valaki megkérdezte, hogy valóban a 3x19. rész lesz az évad eddigi legérzelmesebb rész, Marc erre azt válaszolta inkább a 3x20. rész! Egyelőre még messze van, hogy Felicity is álcát öltsön. Az, hogy Tommy visszatérhet-e még valaha az "Arrow"-ba, csak Colin szerződésén múlik, amit egy másik stúdióval is aláírt, de Marc azért örül a sikerének! Laurel-re hamarosan rátalálhat az IGAZI szerelem, de nagy valószínűséggel nem Oliver személyében! A páfrány lényeges jelentőséget kap majd a 3x19. részben! Nagy valószínűséggel lehetetlen, hogy Atom és Fekete Kanári együtt menjenek el. Nem biztos, hogy Oliver-nek sikerül visszaszereznie a céget, de az is lehet, hogy igen, majd kiderül! Valami hasonlat is van Felicity és Tommy között, ha jól értem. És volt egy első évados törölt jelenet is ezzel kapcsolatban. Oliver érzelmi állapota titok, a 3x20. rész kapcsán! És elvileg készül egy kivágás már a következő részhez!

Most egyelőre ennyit sikerült kibogarásznom! Sajnos túl sok Olicity-t nem kaptunk, viszont a páfrányos dolgot nagyon írogatják, szal kíváncsi leszek nagyon, mi lesz szegény növényke sorsa! Ugyebár a 3x07-ben már repült felé tárgy...

Forrás: #1

 

Hogy készülnek az Oilcity-s fanartok?

2015.03.05. 21:48, Piper

E!Online az édes 16 versenye - Szavazz az Oilcity párosra!

2015.03.05. 19:05, Piper

No! Máris elindította az E!online a legkedveltebb 16 páros versenyét! Mindenkit arra kérünk, szavazzon kedvenceinkre!! Most a "Lost Girl"-ből mérkőzik meg Lauren és Bo ellen! Természetesen mi vezetünk, bár eléggé szoros a verseny! Most ez komolyan két nő?! Az eszem megáll! Szavazzatok az Olicity-re, hogy ismét továbbjuthasson! Ami szívemnek kedves, hogy a Steroline páros is még versenyben van! Csak a végén ne egymás ellen játszák a rangadót, mert mindkettő párost nagyon imádom, bár egy hajszállal az Olicity közelebb áll a szívemhez, de nehéz lenne köztük a döntés!

Az alábbi linken szavazok, a drágáimra!

Arrow Olicity a telenovella 2015 - Nyitány

2015.03.05. 17:04, Piper

Most egy kicsit szeretnék kedvezni ezzel a videómnak, minden romantikus léleknek, minden Olicity, minden Lommy, minden Dyla és Rhea fannak!!

 

Közeledünk az első fél évhez! - 5 hónaposak lettünk!

2015.03.05. 13:48, Piper

Halihó!!! Ma ismét van egy csodálatos hírem számotokra, számunkra még nagyobb öröm! Drága imádott honlapunk belépett az 5. hónapba!! Egyszerűen hihetetlen hogy repül az idő! Hamarosan félévesek leszünk! Annyira imádom ezt a honlapot szerkeszteni, soha egy lapomnak sem szenteltem ennyi időt, hiszen egy sorozat sem fogott meg életemben ennyire, mint az Arrow!! Azon belül is pedig az Olicity páros! Egyszerűen valami hihetetlen az emberre milyen hatással tud lenni, két ekkora csoda, mint Felicity/Emily és Oliver/Stephen! Egyszerűen szerintem 80 éves koromig ha tehetném szerkeszteném ezt a honlapot! Sohasem fogok róla lemondani, szívem egyik legértékesebb kincse! Ha valamiért nem lenne hosszabb ideig friss, akkor az csak azért lenne, mert valami óriási bajom történt! Sohasem fogok/fogunk senkit sem cserben hagyni, aki hű Olicitys marad a legvégéig és még azon is túl! Hiszen, ha tényleg megkapjuk az Endgame-t még mindig lesz bőven mit kibővíteni a lapon és legalább összemérhetjük kikre melyik jelenetek hatotttak a legjobban és esetleg megbeszélhetjük szerintünk, hogy folytatódna tovább Felicity és Oliver, - esetleg a picikéik - története, stb. Millió-millió hála és köszönet, a rengeteg pozítiv visszajelzésért, amiket tőletek kaptunk!! Számomra felbecsülhetetlen dolog az, - többet ér bármely kreditnyereménynél, megfizethetetlen érték - hogy ennyi kedves embert megismerhettem a fél év alatt! Azóta már több látogatónkat is szinte testvéremként imádom! <33 Hihetetlen sok barátot sikerült szereznem. Korábban már összeállítottam egy listát, de nem győzök újra köszönetet mondani Ezinem-nek, aki a világ egyik legjobb szerkesztőtársa, komolyan! Aztán Rice-omnak aki folyamatosan vezeti a régi lapomat, amiről sajnos jó időre le kellett mondjak, de ő kitart, imádom!! Köszönöm Vikim rengeteg szeretetét és segítségét, Evelinem kedves szavait! És akkor ismét hadd köszönjem meg, hogy új barátokra lelhettem bennetek: Capri, Angie, Cat, Niraves, Styke, Jane, Szandi, Lindsay, PP és a többieknek!! Örök hála és köszönjük a többieknek is a közel 15.000 látogatót, az eddigi sikereinket, a 3. helyezésre értékelést Kittiéknek és a G-portálnak, a hónap oldala címet, aminél még mindig mi vagyunk kitéve!! <333 Ezer köszönet, értetek éri meg IGAZÁN szerkeszteni!!! <33 Egy honlapszerkesztőnek, nincs is nagyobb öröme, mint látni a mosolyt és a boldogságot a fanok arcán, amiért megfelel a honlapja az igényeiknek!! És remélem most nem hagytam ki egy személyt sem a felsorolásból...

EGYSZERŰEN HIHETETLEN, HOGY CSUPÁN 5 HÓNAPJA ÜZEMELÜNK ÉS MÁR ENNYI SZERETETET KAPTUNK TŐLETEK!! NINCSENEK IS RÁ SZAVAK, ESKÜSZÖM KELL EGY 100-AS PAPÍRZSEPI CSOMAG, NEM IS! 1000-RES!! ÖRÖK HÁLÁNK ÉS BOLDOGOK VAGYUNK, HOGY ENNYI OLICITYS VAN ITTHON IS, NEM CSAK KÜLFÖLDÖN!! JAJ EKKORA SZERETET NINCS A FÖLDÖN, MINT TI ADTOK, KOMOLYAN!! ÉS KÖSZÖNJÜK AZOKNAK IS, AKIKET MÉG A JÖVŐBEN MEGISMERHETÜNK MAJD!

KÖSZÖNÖM ÉS KÖSZÖNJÜK!!! SZERETLEK TITEKET, NAGYON!!!! <3333 ^^

ÉS HA EZ MÉG NEM ELÉG ÖRÖM NEKÜNK SZERKESZTŐKNEK EGY ÚJABB PLUSZ JÓ HÍR, HOGY AZ OLICITY PÁROS LEGYŐZTE BONSÉKAT NEM KIS FÖLÉNNYEL, ÍGY BIZTOS TOVÁBBJUTÓK A MEZŐNYBEN, HA MINDEN IGAZ! ;) KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZTATOK!!

Excellente!! Piper

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!