~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Hacker kontra hacker

2015.02.10. 23:01, Piper

Na most egy igen ütős cikket hoztam nektek! És figyelem kikértem Ezin ellenőrzését, és jelentem mindent jól fordítottam! Ugye emlékeztek még, amikor Arrow contra Arrow-ot játszott Oliver a 3x01-ben az identitástól való félelme és a Vertigo befolyása alatt? Vagy Laurel contra Sara Vertigós párharcára? Most végre valami hasonló kihívás vár majd Felicity-re, de ez nem képzelgés lesz! Ugyanis a crossover-es Flash részben, (amit ugye Ray-jel forgattak) Felicity kap egy méltó ellenfelet! Hasonló koponya lesz, mint a mi kedvencünk és ugyanúgy egy lány lesz!! Azt hiszem már világos Marc megjegyzése a nettel kapcsolatban! Hamarosan egy óriási hackerpárbaj részesei lehetünk majd a Flash 1x18. részében!! Igazi izgalmak várnak ránk!!

Na ki várja a világhálót elsöprő hackerharcot?

Forrás: #1

Fordítás: Piper

People's Choice - Voksoljunk kedvenceinkre!

2015.02.10. 14:06, Piper
A legjobb kémia 2015

A People' Choice rendezett egy szavazást, miszerint melyik páros között működik a legjobban a kémia. A listában ott szerepel az Olicity párosunk is. Jelenleg a második helyet bitorolják kedvenceink! Megelőznek olyan párosokat eddig, mint a Delena (Vámpírnaplók), Emma és Hook (Egyszer volt hol nem volt), Chatrine és Vincent (Szépség és Szörnyeteg) és Iris és Barry (Flash). Egyedül eddig Jamie és Claire tudta csak őket megelőzni, az Outlander sorozat sztárjai! Én voksoltam egyet Felicity-ékre, segítsetek, hogy meg tudják előzni a trónbitorló párost! Az alábbi helyen érhetitek el a linket!

A szöveg az Olicitynél: "Vajon Felicity és Oliver lesz az, akik képesek lesznek minden akadályt legyőzni, hogy végre összejöjjenek az Arrow sorozatban?"

Ha jól értem, - de javítsatok ki, ha tévednék - a versenyben ők 6-an maradtak már csak, mert ők kapták a legtöbb szavazatot és ha minden igaz akkor ha második is lesz az Olicity, azért igazán szép teljesítmény lesz! Én úgy néztem még mindig szavazhatunk, nekem elfogadta, szal ne tétovázzatok, nyomjatok egy pipát a kedvenceinkre, ha eddig még nem tették meg!

Igen még nagyban megy a blogon a szavazás!! Most olvastam, csütörtök éjfél a határidő, tehát ottani idő szerint csütörtök éjfélig lehet szavazni!! Ez nálunk gondolom péntekre csúszik! Úgy, hogy hajrá, kattogjanak azok az egerek! ;)

Kanárik - Produceri előzetes

2015.02.10. 06:28, Piper

Kvízverseny - Megfejtések és értékelés

2015.02.09. 17:32, Piper
No megírtam a verseny helyes válaszait. Összehasonlíthatjátok, helyes-e a ti megfejtésetek az én leírásommal. 1 pont jár fejenként, ha eltaláltad!
 
Bármilyen hasonló megoldás elfogadható!
  • 1. Oliver-nek szüksége volt Felicity szaktudására egy laptop miatt, ezért felkereste őt a Queen vállalat informatikai osztályán.
  • 2. pirosat :)
  • 3. a kék-piros teória miatt. Ha Ray-t választja, az csak egy valótlan, képzelt jövőt jelent neki. (kék szín) Ha Oliver-t választja, az valóság és igazi szerelem! (piros szín) pirula-hasonlat
  • 4. a Queen villában
  • 5. dühében mindent lesöpört az asztalról
  • 6. a kórházban, miután megcsókolta a lányt ^^ (de elfogadom a 3x09-es verzót mert konkrétan ott mondta ki először a bűvös szót)
  • 7. piros
  • 8. bántani akart, nem kellett döntést hoznom!
  • 9. Szeretlek!
  • 10. Egy páfrányt
8-10 pont: Te vagy az egyik legnagyobb Olicity-s rajongó! Imádod őket és örömmel követed végig minden romantikus pillanatukat. Látszik, hogy folyamatosan nyomon követed a sorozatot és a főszereplők kapcsolatát is! Gratulálunk!
5-7 pont: Már elindultál azon az úton, hogy óriási Olicity-s fan legyél. Látszik, hogy szereted őket. Nagyon ügyes vagy! Gratulálunk!
2-4 pont: Hát. Azt hiszem még egy kicsit alaposabban meg kell figyeld ezt a párost. De ne aggódj, nagyon jó úton haladsz, hogy egyszer te is igazi nagy Olicity-s fan legyél, mi azért gratulálunk neked, elvégre ez is több, mint a semmi! Ne csüggedj egy percig sem!
0-3 pont: Még nagyon Olicity-s gyerekcipőben jársz. Nem igazán ismered ezt a párost. De ne aggódj, ha kicsit részletesebben átfutsz a részeken biztos vagyok benne, hogy hamarosan téged is a legnagyobb fanok táborában köszönthetünk majd! ;)
 
Ahogy elnéztem a megfejtéseteket, elmondhatni, hogy mind tökéletesen Olicity-fanok vagytok! Gratulálunk és köszönjük, hogy résztvettetek a lap első játékán!
 

Modulozgatás

2015.02.09. 15:15, Piper

Ma egy kicsit az "Olicity-s" menüben is ténykedtem. Kiegészítettem néhány dologgal az érdekességeknél a "Napló" modult és már képet is illesztettem be. Ma még néhány változás észlelhető lesz remélhetőleg a közös menüben.

 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human