~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. hétfő (október 16. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Újabb Felicity-központú rész és címtalálgatások

2015.02.15. 21:39, Piper

Ma olvastam egy szívemnek kellemes választ egyenesen Marc Guggenheim tollából! Végre valakinek megfordult a fejében, hogy megkérdezze vajon kapunk-e még a 3x05-höz hasonló Felicity-központú részt. És hölgyeim és uraim most itt kiderül ki az igazi női főszereplő! Ugyanis Marc válasza az volt, hogy elképzelhető ez a jövőben! Ergó, Felicity már másodjára fog lehet hogy teljes részt kapni! Talán majd akkor lesz ez, amikor többet megtudhatunk az apukájáról?!

Ezenkívül természtesen több mindenre is válaszolt még. A legérdekesebb, hogy folyamatosan megy a totó a 3x18-as címről, de Marc mindenkinek oda írja, hogy nem talált! Egy biztos, hogy nagyon lényeges epizód lesz, mert nagy a titkolózás!!

Ki mit tippel a 3x18-as címnek? Örültök, hogy Felicity újra fő főszerepet kap?

Forrás: #1

Szavazz ránk! - Vote!

2015.02.15. 18:22, Piper

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN MINDENKINEK A 42 SZÍVBŐL JÖVŐ SZAVAZATOT! NAGYON JÓL ESETT NEKÜNK, HOGY ENNYIEN SZERETTEK MINKET! SAJNOS A VERSENY SZÁMUNKRA ITT VÉGET ÉRT! A BE NEM JUTOTT 21 LAPBÓL, AZÉRT ÍGY IS ELVITTÜK A 4. HELYET! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! EZ IS SZÉP TELJESÍTMÉNY! ENNYIVEL IS MEGELÉGSZÜNK, A LÉNYEG NEKÜNK AZ, HOGY TI SZERETTEK MINKET, MÁS NEM SZÁMÍT!!

Modulozgatás

2015.02.15. 12:56, Piper

Halihó. Szép napot mindenkinek! Mai frissnek végre egy kis moduligazítást hoztam, mert már ráfér a lapra. Két modul is teljesen átalakult és új kinézetet, bővítést kapott. Az "Olicity" menüben, "Érdekességek" modulban átalakítottam a "Szív alakú nyilacska" és a "Defibrillátor" modult. A modulok képeket, átalakítást és kiegészítéseket kaptak! 

Ázsiai promo az alábbi linken! Köszi Styke! Amúgy, ha jól nézem Thea nagyon dühös az apjára, végre Slade-t is láthatjuk (nekem picit úgy tűnik a börtönévek alatt sokat fogyott), természetesen Olicity-t most sem kaptunk.

Arrow 3x14 - Bővített ultraszuper promó

2015.02.14. 21:03, Piper

Még ebben az évadban összejöhet a párosunk?

2015.02.14. 12:34, Piper

Marc interjút adott az Olicity-s rajongóknak, egy kis bíztatás arra, hogy ne veszítsük el a reményt. Ez már jelent valamit!

Bár most csökkeni látszik Felicity és Oliver kémiája, mégis Marc Guggenheim egy kicsit újból ugratni kezdte a rajongókat azzal kapcsolatban, hogy esély van egy boldog párkapcsolatra a két szerelmes között.

Mivel itt van a Valentin-nap, Marc kivételt tett és néhány bíztató szót szólt azzal kapcsolatban, hogy a páros között még mindig ott van az a bizonyos szilárd 50%, hogy most majd összejöhetnek! 

Marc nyilatkozta, hogy szerinte hősies dolog volt Oliver-től, hogy most egy kicsit a megmentésre koncentrál, minthogy belekezdjen egy kapcsolatba Felicity-vel. Azt sem tudja biztosra, hogy Oliver egyáltalán megfontolta-e ezt a lépését. Marc elárulta többek között azt is, hogy az egyik nagy dolog, amit imád az a páros közti jelenetek. És itt van ugyebár a közönség pozitív válasza is. 

Guggenheim továbbra is szűk szavú marad, hogy mikor találja el Ámor nyila a párost örökre.

Forrás: #1

Fordítás: Piper

(Kicsit megpróbáltam jobban átmagyarosítani. Nagyjából ez a lényege!)

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!