~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 23. rész - "Life Sentence" (6. Évadfinálé!!)

Eljött a végső leszámolás perce, Oliver igyekszik még egyszer Zöld Íjász igazságosztóként végleg végezni Díaz-zal, azonban az FBI-val való szövetsége nem túl sok jó következményt rejt önmagában, ám azért a szerelem, amit a felesége iránt érez, képes újra megerősíteni őt, hogy kibírja ami majd ezután vár rá... The CW: 2018. május 17. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Feszültség, könnyek és izgalmak?

2015.02.09. 13:18, Piper

Halihó. Azt hittem ma sosem kerülök géphez! Hihetetlen sok melóm volt a délelőtt, de most itt vagyok és kárpótolok mindenkit.

Styke volt olyan rendes és újabb szaftos Olicity-s hírekre hívta fel a figyelmemet. Így most le is fordítottam, mi lehet az új információk jelentősége! Köszönjük Styke!

Friss Olicity-s spoilerek:

Marc, szerinted az Olicity-s rajongók szeretni fogják a 3x18-as részt?
"Nem hiszem, hogy nem fogják szeretni!" (Hmm... :D)
Marc, melyik részben lesz az, hogy ATOM és Íjász összetűznek majd?
"Azt hiszem, a 3x17. rész elárulja a választ!"
Oliver valaha is kiveszi majd a fejét a seggéből Felicity-vel kapcsolatosan?
"Oliver még nagyon sok helyzetben hagyta a fejét a seggében."
Marc, olyan izgatott vagyok! Vajon Oliver mérges lesz, ha megtudja, hogy Felicity segít Palmer tervében?
"Ez egy nagyon érdekes momentum lesz..."

Hmm... én nagyon kíváncsi leszek, elég érdekesnek tűnnek ezek a spoilerek. Remélem az elsőnél nagyon nagy Olicity-s durranást kapunk! ^^ Amúgy nagyon megnézném már amikor Oliver és Ray komolyabban összetűznek és hátha látjuk újra féltékenyen majd Oliver-t is! Jaj úgy imádom a féltékeny Oliver-t! <3

A kvíz még estig tart, aki szeretne részt venni rajta. Volt rá igény, ezért legközelebb is lesz majd rendezve, de akkor kicsit másabb lesz!

Fordítás: Piper

Mennyire ismered az Olicity-t?

2015.02.08. 18:51, Piper

Nos mivel elértük ma a 10.000 látogatót. Arra gondoltam és remélem Ezinemnek is tetszik majd az ötlet, hogy készítek nektek egy kis Olicity-s kvízt! A hozzászólásokban várjuk a megfejtéseket. Én csinálok magamnak egy megoldókulcsot, amint lezárom a játékot beillesztem a lapra és írok mellé egy kis jellemzést. Aki a legtöbb helyes választ adta, természetesen az ő értékelése lesz a legjobb! Amint felraktam összehasonlíthatjátok az én megoldókulcsommal, a jellemzést pedig aszerint döntsétek el! Remélem értitek mire gondolok. Akkor kezdjük is a játékot. A játékra adok nektek kb. másfél órát, tehát ma estére igyekszem elkészíteni a megoldásokat és az értékelőt is! Jó szórakozást! Megfejtéseket a hozzászólásokba!! A kvíz szerintem pofonegyszerű lesz és még aki nem Olicity-s az is csipőből vágni fogja! Már látom is, hogy egy ctrl copy elég lesz!

Kérlek játszatok tisztességesen és ne puskázzatok a másikról! Úgy elromlik a játék öröme! Legközelebb majd valószínűleg e-mailben fogom kérni a megfejtéseket, de most ezt így próbáljuk ki!

Összesen 10 kérdést teszek fel:

  • Hogy találkozott először Felicity és Oliver? (Hong-Kong még ismeretlen vidék)
  • Milyen színű ruhát viselt a kaszinós küldetésükkor Felicity?
  • Miért hasonlítják az Olicity rajongók a sorozatot a Mátrix trilógiához?
  • Hol csattant el Felicity és Oliver legelső csókja?
  • Mi volt a reakciója Oliver-nek, amikor meglátta, hogy Ray megcsókolja Felicity-t? (az íjász barlangra gondolok)
  • Mikor mondta Oliver ŐSZINTÉN először Felicity-nek, hogy szerelmes belé?
  • Mi Felicity és Oliver közös színe?
  • Mit válaszolt Oliver Felicity-nek, amikor Felicity szomorú volt, hogy miatta kellett újra ölnie az Íjásznak? Felicity: "Sajnálom, hogy így kellett döntened!"
  • Mi volt az az utolsó mondat amit Oliver Felicity-nek mondott, mielőtt Ra's hoz indult megmérkőzni?
  • Mit ajándékozott Felicity Oliver-nek, hogy ne legyenek olyan szürkék a hétköznapjai?

A "versenyt" lezárom: 2015. február 9. 21:00!

Sok sikert mindenkinek! ;) <3 ^^

LEZÁRVA!!

Modulozgatás

2015.02.08. 14:11, Piper

Halihó! Ma ismét alakítottam az Olicity-s menüben. Az érdekességek kinézet átalakult, továbbá kibővítettem a "Kaszinós küldetés" modult, néhány érdekességgel. Hamarosan újabb bővítések és képcserék várhatók majd a két főszereplő és a közös menükben is!

Az alábbi linken elérhető az ázsiai promó! Erősen spoileres!

Excellente!

10.000 látogató

2015.02.08. 11:56, Piper

Te atyavilág! Egyszerűen elállt a lélegzetem, mikor ma délelőtt a számlálóra pillantottam! *-* Nagyon hálásak vagyunk Ezinnel, hogy 4 hónap alatt elértük a 10.000 látogatónkat is! <33 Korábban már írtam egy "köszönőlevelet", most ugyanaz továbbra is vonatkozik az oldalra! Marissám te lettél a 10.000 nagy gratula, micsoda véletlen! Styke neked pedig köszönjük az újabb infókat, máris írom Styke-tól mit tudtam meg és még egyszer örökké hálásak leszünk azért a sok szeretetért amit tőletek kap az oldal és mi is!! <333 Excellente!! ^^ <333

Új infók:

- Elvileg Oliver óriási változáson fog keresztül menni.
- Sajnos az Olicity továbbra is csak lassú égés marad.
- Viszont Felicity és Oliver újra egyfajta "üzleti" társak is lesznek. Hmm. Kíváncsi vagyok ez mit fog takarni!!
- Íjász és ATOM összetűzésbe keverednek. De van egy olyan érzésem nem csak munka téren...

Jó étvágyat mindenkinek az ebédhez, igyekszem még jönni ma! Egy kis reklám így a végére. Aki a telenovellák szerelmese, azoknak nyitottam egy honlapot az új készülő TV2-s novelláról, a Fiorelláról! Akinek van kedve nézzen be, elérhetitek a linket a társoldalnál is, remélem tetszeni fog!

Oliver karaktere sokat fog változni a 4. évadra?

2015.02.08. 09:08, Piper

Jó reggelt mindenkinek! Most egy érdekes cikket hoztam Oliver karakteréről. Sokan úgy gondolják, hogy mivel teljesen eltér a karaktere a képregény énjétől és teljesen más a gondolkodásmódja is Oliver-nek, talán itt lenne az ideje egy nevet változtatni, vagy csak simán ő lenne a Zöld Íjász.

Stephen-t is megkérdezték a dologról, ő az alábbi választ adta:

"Eddig egy olyan karaktert láthattunk, akinek nem volt könnyű. Láthattuk, ahogy elveszik a karaktere, nem igazán tudja ő kicsoda is valójában. Majd a végén talán láthatunk valami újat." - válaszolta Stephen. /sorry, egy kicsit értelmetlennek tűnt a szöveg, megpróbáltam értelmet adni neki és ez jött ki belőle, a francia nem az erősségem/

Hamarosan úgy tűnik egy teljesen új Oliver-t ismerhetünk majd meg a 4. évad közeledtével. És a következő évadban sem maradhat el a nagy Crossover sem a Flash sorozattal!

Forrás: #1

Ahogy időm lesz, fordítok még nektek, mert szerencsére egyre több spoiler és cikk lát napvilágot a sorival kapcs!

Fordítás: Piper

 

too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!