~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Szavazz ránk! - Vote!

2015.02.15. 18:22, Piper

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN MINDENKINEK A 42 SZÍVBŐL JÖVŐ SZAVAZATOT! NAGYON JÓL ESETT NEKÜNK, HOGY ENNYIEN SZERETTEK MINKET! SAJNOS A VERSENY SZÁMUNKRA ITT VÉGET ÉRT! A BE NEM JUTOTT 21 LAPBÓL, AZÉRT ÍGY IS ELVITTÜK A 4. HELYET! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! EZ IS SZÉP TELJESÍTMÉNY! ENNYIVEL IS MEGELÉGSZÜNK, A LÉNYEG NEKÜNK AZ, HOGY TI SZERETTEK MINKET, MÁS NEM SZÁMÍT!!

Modulozgatás

2015.02.15. 12:56, Piper

Halihó. Szép napot mindenkinek! Mai frissnek végre egy kis moduligazítást hoztam, mert már ráfér a lapra. Két modul is teljesen átalakult és új kinézetet, bővítést kapott. Az "Olicity" menüben, "Érdekességek" modulban átalakítottam a "Szív alakú nyilacska" és a "Defibrillátor" modult. A modulok képeket, átalakítást és kiegészítéseket kaptak! 

Ázsiai promo az alábbi linken! Köszi Styke! Amúgy, ha jól nézem Thea nagyon dühös az apjára, végre Slade-t is láthatjuk (nekem picit úgy tűnik a börtönévek alatt sokat fogyott), természetesen Olicity-t most sem kaptunk.

Arrow 3x14 - Bővített ultraszuper promó

2015.02.14. 21:03, Piper

Még ebben az évadban összejöhet a párosunk?

2015.02.14. 12:34, Piper

Marc interjút adott az Olicity-s rajongóknak, egy kis bíztatás arra, hogy ne veszítsük el a reményt. Ez már jelent valamit!

Bár most csökkeni látszik Felicity és Oliver kémiája, mégis Marc Guggenheim egy kicsit újból ugratni kezdte a rajongókat azzal kapcsolatban, hogy esély van egy boldog párkapcsolatra a két szerelmes között.

Mivel itt van a Valentin-nap, Marc kivételt tett és néhány bíztató szót szólt azzal kapcsolatban, hogy a páros között még mindig ott van az a bizonyos szilárd 50%, hogy most majd összejöhetnek! 

Marc nyilatkozta, hogy szerinte hősies dolog volt Oliver-től, hogy most egy kicsit a megmentésre koncentrál, minthogy belekezdjen egy kapcsolatba Felicity-vel. Azt sem tudja biztosra, hogy Oliver egyáltalán megfontolta-e ezt a lépését. Marc elárulta többek között azt is, hogy az egyik nagy dolog, amit imád az a páros közti jelenetek. És itt van ugyebár a közönség pozitív válasza is. 

Guggenheim továbbra is szűk szavú marad, hogy mikor találja el Ámor nyila a párost örökre.

Forrás: #1

Fordítás: Piper

(Kicsit megpróbáltam jobban átmagyarosítani. Nagyjából ez a lényege!)

Olicity - Valentin nap

2015.02.14. 12:29, Piper

Halihó. Csodálatosan szép délutánt mindenkinek. Elég nehéz napom volt, egész délelőtt nyelvvizsgáztam. Pff. nem volt egyszerű, de bízom magamban. Ezért nem érkeztek még frissek reggel. Most viszont készültem egy érdekességgel nektek, vagyis egy játékkal. Gondolom Ezinemnek is tetszeni fog.

Aki szeretne részt vehet benne! Mivel a szerelmesek napja a mai, így arra gondoltam írjuk le a TOP 5 Olicity-s pillanatunkat! Tudom, hogy volt már hasonló, de ez akkor is olyan jó! És mi kíváncsi lelkek vagyunk! Szal aki szeretne, a hozzászólásokban várjuk a részvételét!

Piper TOP 5 Olicity-s momentuma:

1. Olicity kórházi csók
2. Oliver búcsúja Felicity-től, a "Szeretlek!" szóval.
3. Oliver bevallja Cupidónak, mennyire szeretne Felicity-vel lenni, csak nem lehet.
4. Oliver féltékenysége, a 3x07-ben!
5. Oliver megmenti Felicity életét a Gróftól
5+1. Oliver Felicity-ről álmodik...

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!