~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "Shattered Lives" 

A Queen házaspár a csapattal együtt most egy újabb személy után nyomoznak, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Oliver Queen kontra Oliver Queen - Összehasonlító elemzésem 1. fejezet

2015.03.29. 09:19, Piper

No, ugyan egyszer már készítettem egy hasonló blogbejegyzést, de mivel sokan szeretitek összevetni a két Íjászt és hasonlatokat is találtatok már köztük, így gondoltam egy kicsit összevetem nektek én is, milyen hasonlóságokat és milyen eltéréseket vettem észre a legelső eredeti Zöld Íjászról, - ahogy először ismertem meg én is a karaktert - és miket tudunk az utódjáról, a legújabb Zöld Íjászról. Nézzük csak mit imádtunk Justin Hartley-ben és mit Stephen Amell-ben a színészi alakításuk alapján és milyen hasonlatok és szépségek, illetve különbségek vannak a Choliver-ben és az Olicity-nél!

És most lapozz tovább!

6 villám teória tőlem - Hogyan végződhet majd a legutolsó része a sorozatnak?

2015.03.29. 07:28, Piper

Sziasztok! Huh, ez az óraátállítás nem kicsit megkavart, azt hittem rendesen elaludtam, de rájöttem, hogy bizony már egy órával előrébb vagyunk, tök furi. Még tesóm is nagyban alszik, pedig ilyenkor már ő is fent szokott lenni. Na mindegy. Felébredtem és eszembe ötlött valami, gondoltam megosztom veletek. Leírok 6 villámteóriát tőlem, egy-egy mondatban, vajon hogy végződhet majd az Arrow legeslegutolsó része, beleszámítva a trollkodós Marcék énjét is! Ebből 3 az, amit nagyon remélek, hogy valamelyik teljesülni fog és 3 az amitől rettegek és ha teljesül, azzal én leszek a világ egyik legcsalódottabb és legszomorúbb fanja és nem tudom tényleg mit fogok csinálni, ha ennyit áldoztam és ez történt!

3 teória, ami biztos lehetne a végkimenetel, imádnám és mindenki örülne Olicitys szempontból:

1. Felicity és Oliver esküvője.
2. Felicity bejelenti Oliver-nek, hogy terhes.
3. Oliver végre igazi hőssé válik, eltelik néhány év és láthatjuk, hogy Felicityvel hogy vezetik a vállalatot sikerre, a barátaikkal mi történt és ők hogy nevelik a gyerekeiket. Egyszóval egy happy endet láthatnák a jövőre elővetítve.

3 teória, ahogy az életbe ne záródjon a sorozat, mert minden fan, - velem együtt - a kardjába dőlne, akik főleg Olicitysek:

1. Oliver felébred és az egész Íjászatot, Olicityt és ami csak létezett és elért, mind csak álmodta és Laurel ott fekszik mellette az ágyban!
2. Laurel és Oliver házassága!
3. Felicity vagy Oliver végleges halála!

No, ki mit gondol melyik teljesülhet vajon, vagy teljesen más lesz a végén szerintetek? Talán az 1. negatívumot a Flash miatt kizárhatjuk...

Aktuális évadzáró teória - Egy külföldi fan szemével

2015.03.28. 19:52, Piper

Nos. Drága Styke küldött nekem egy érdekes linket. Gondoltam beleolvasok, milyen teóriája lehet a blogszerkesztőnek és annyira belemerültem és leesett az állam, hogy egyszerűen fel nem fogtam, hogy lehet valaki ennyire jó rálátással a dolgokra! Ráadásul ebben a történetben nem kell félni Felicity halálától sem! Úgy gondoltam, most lefordítom nektek is, egy olvasást nagyon megér! Ennél jobban már csak a Nyssa-s hatalomátvevéses dolog tetszett, viszont itt az Olicity-s történések, ha a valóságban is így lesz, hát akkor meghalok az örömtől, ahogy most ő fogalmazott, olvassátok csak...

Lapozz tovább,  ha kíváncsi vagy egy nagyon érdekes és kimerítő összefoglalóra!!

Modulozgatás

2015.03.28. 15:01, Piper

Na, halihó! Nemrég értem haza a szokásos havi rokonlátogatóból, úgy kb. 2 órája, de már ebből 1 órája modulozok, kb. Most Felicity-nél nyitottam meg egy teljesen új modult, ami igazán hosszúra sikeredett és rengeteg időmet kellett beleöljem, de remélem megérte. Itt most arról olvashattok, mennyire is szükség van erre a pici lányra minden egyes karakternek a sorozatban! Most végre értelmet kap Diggle-től a kedvenc mondásom: "Felicity, te PÓTOLHATATLAN vagy!" Az alábbi szót ki is emeltem vastagbetűsen a modulban! Katt ide, ha kíváncsi vagy a teljes új tartalomra! Kellemes olvasgatást, ha még lesz energiám ma még modulozok nektek picit!

Úgy estefelé hozok nektek egy érdekes teóriát, amit most fordítottam egy fantól és Styke küldte nekem el!

Friss Felicitys spoilerek - Ray kapja a Felicitynek szánt nyilat és az apuka kiléte homály marad

2015.03.27. 22:06, Piper

Találtam egy friss cikket, amiben Felicity-ről kapunk némi spoilert!

"Kérlek mondjátok, hogy nem Felicityt találja el a nyíl, ne ő haljon meg! Annyit ígérhetünk, hogy Maseo nyila nem őt fogja eltalálni. Felicity egyelőre életben marad, de későbbre nem ígérhetünk semmit előre! (remek!) Úgy tűnik Ray Palmer lesz az, aki vállalja a hős megmentő szerepét, mivel őt látjuk kórházban feküdni és nem a lányt! Aztán Smoak mama is visszatér. Emily: "Anya visszatér, mert látja, hogy az ő bébijének nem jól mennek a dolgai és szeretné őt mindenben támogatni! Aput még nem láthatjuk, beszélünk róla, de hogy ki ő még fogalmunk sincs!" 

Forrás: #1

Hát ez a "későbbre azonban nem ígérhetünk semmit" dolog remélem nem fog rosszat jelenteni! Ajánlom nekik! Ray meg hősies lesz, remélem azért szakítanak a következő részben!

Azért nem tudom figyelitek-e? A cikk alatti kommentek magukért beszélnek, amik az Arrowhoz köthetők! "Köszönöm Istenem, Felicity életben marad!" "Ha Feilcity meghal bármikor is, vége az Arrownak!" És hasonló szépségek... ajjj de öröm ezt hallani a szívemnek!!

 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!