~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 23. rész - "Life Sentence" (6. Évadfinálé!!)

Eljött a végső leszámolás perce, Oliver igyekszik még egyszer Zöld Íjász igazságosztóként végleg végezni Díaz-zal, azonban az FBI-val való szövetsége nem túl sok jó következményt rejt önmagában, ám azért a szerelem, amit a felesége iránt érez, képes újra megerősíteni őt, hogy kibírja ami majd ezután vár rá... The CW: 2018. május 17. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Hamarosan elszabadulnak az érzelmek - Felicity két lángoló tűz között

2015.03.04. 22:42, Piper

A legutóbbi részben ugyebár Felicity egy kicsit engedett a csábításnak és lefeküdt Ray-jel, azonban úgy tűnik a készítők szavai megnyugtatóan fognak hatni az Olicity rajongókra, ugyanis innentől kezd majd csak izgalmas lenni a bizonyos szerelmi háromszög! Akit a kialakuló helyzetben talán legjobban sajnálhatunk majd, az szegény Felicity lesz. Hiszen két szinte kirobbanó és lángoló érzelmekkel túlfűtött férfi között fog vergődni ide-oda, akik között nagyon elmérgesedhet a viszony, hiszen nem csak az üzlet, vagy a hősködés szólhat közbe, de ráadásul ugyanabba a nőbe is szerelmesek mind a ketten! A féltékenység pedig nagy úr, különösen, ha Olivert találja el Ámor nyila! Ezt az nyilat bizony ő sem tudta kivédeni, hiába mesteríjász! Na, de nézzük is mire gondolok én itt pontosan!

Andrew Kreisberg nyilatkozata: "Az Olicity rajongók vajon még mindig küszködnek a könnyeikkel, mióta meglátták, hogy Felicity Ray-jel töltötte az éjszakát? Nyugalom. Ez amolyan szórakoztató dolog, látni ahogy egy szerelmespár kicsit távolabb kerül egymástól, egy kicsit valaki mással jön össze, hogy lefoglalja magát. Most Oliver hozott egy ilyen döntést. Persze, hogy Felicity nem fog karba tett kézzel ülni és várni rá! Ő volt az, aki teljesen elzárkózott az érzelmeitől. Pedig itt van egy csodálatos ember aki minden segítségét felajánlja, a barátságát az őszinte szerelmét és szeretetét. Nem érzi, hogy megérdemelné, nem érzi mi a legjobb neki, és hogy Felicity egyet ért-e ezzel vagy sem. A másik oldalon pedig ott van Ray, aki szörnyű tragédián ment keresztül, megnyitja a szívét Felicity-nek. Ugyan miért is kéne őt hibáztatni ezért?"

Majd hamarosan kiderül Oliver hogyan fog arra reagálni, hogy Felicity új barátja a város új hőse. Ray nem a "Team Arrow" csapat tagja, ő csak egy nagyon okos férfi egy páncélban. Az biztos, hogy a 3x17-es részben Oliver HATÁROZOTTAN meg fog szólalni, ez a rész lesz rá az első példa!

Szerintem a mi Olicity-s szívünk sokat fog majd mosolyogni az elkövetkező időszakokban. Van egy olyan érzésem Oliver addig nem tud majd tisztán látni és az íjászatra sem koncentrálni, amíg el nem távolítja valahogy Ray-t Felicity közeléből és ezt csak úgy teheti meg, ha összejön a lánnyal, végre!!

A cikket innen fordítottam: #1

Ki mit gondol amúgy, vajon kedvenc szőkeségünknek menni fog a villámhárító szerepe? Oliver mit lép majd, vajon? Láthatunk heves összezörrenéseket a két szívtipró között, Felicity miatt?

Olicity mánia már Németországban is - Már kaphatók Olicity-s női felsők!

2015.03.04. 10:21, Piper

Kész, én most haltam meg! Engem újra kell éleszteni!! Levegőt, valaki!!! Vigyázz ez a cikk, "halálosan veszélyes" jó értelemben!! Styke-om adott egy jó ötletet, így elkezdtem nézelődni egy kicsit az ékszerek között a német Amazon online áruház honlapján. Kíváncsiságból beütöttem, hogy talál-e valamit az "Arrow-Olicity" kifejezésre. És talált!! Én azt hittem menten lehidalok! Olicity-s shipp-es toppot, mellényt és felsőt árulnak 18.00 Euro és 20.00 Euro értékben kb. Hát nekem kell egy! Szerintem valahogy megfűzöm a szüleimet! Ez átszámítva magyar pénzben kb. 5000-6000 Ft között mozoghat. Az biztos, ha idén kijutok ismét németbe az üzletekben is körülnézek, hátha már ott is árulják őket! Aki szeretne rendelni vagy megnézni őket a lenti linken elérheti! 100% pamutból készültek a csinos kis felsők és több féle méretben is lehet választani közülük és a mosásról is írnak! Nekem nagyon tetszik piros-fekete színű és a hajó meg a felirat, annyira találó, kész végem van! Amúgy három színben is kapható, fekete, szürke és fehér!!  A három legjobban bármihez passzoló színben!! Meghaltam! Szerintem addig nyaggatom apumat, míg meg nem rendel egyet nekem. :P Nem csak Olicity-s, de még mutatós és nagyon divatos is!!! Bármilyen nadrághoz kitűnően passzol és remek ruci nyárra, Olicity-s fanoknak szerintem kötelező, már aki be tudja szerezni!! :D:D Én még életemben nem rendeltem külföldről semmit, csak belföldről, de most szerintem kivételt teszek!!

Lauriver-eseknek szomorú hírem van, nem találtam ilyen pólót. Viszont ha jól láttam akciófigurák is kaphatók és nyílvesszős nyakláncok és karkötők! Végem van!!

Naná, hogy megnézem a linket, nekem is kell egy ilyen top!

Ki szeretne ilyen pólót? Ki kapott kedvet a póló megrendeléséhez? Németesek előnyben!

Kép forrása/ Die Quelle des Bildes: #1

Valakitől örökre búcsúzunk és egy új főellenséget kap Oliver

2015.03.04. 09:55, Piper

Halihó. Hát húha!! Ma fény derült a nagy titokra! Valóban egy személytől fogunk búcsúzni, sajnos ez nem csak képletes búcsú lesz! Marc megerősítette a hírt! Korábban Stephen is a képe alá olyasmit írt, hogy utoljára együtt... azon a képen pedig Roy-jal és Laurel-lel szerepelt! Így három esélyes személyre szűkült a lista! Lance kapitány (aki a legeselyésebb), Roy és Laurel! A három karakter közül sajnos úgy néz ki, egytől örökre búcsút kell vennünk!

A másik hír szintén egy nagyon izgalmas eseményt vetít előre! A 3. évad fináléjában ugyanis fel fog tűnni a 4. évad lehetséges főgonosza! Oliver egy eddigieknél is sokkal veszélyesebb és gonoszabb karakterrel kell majd hosszú ideig megküzdjön! A főgonosz a "Damian Dark" elnevezést kapta. Azt hiszem itt valami köze lesz a Batman-hasonlathoz. De ezt nem értettem pontosan mit takar. Talán picit a Batman-világba is átlépünk, mint a Ra'-s jelenetnél is. Itt hadd jegyezzem meg, nem tartom Ra'-s igazán főgonosznak. Szerintem csípi Oliver-t és mi is csípjük őt, tulajdonképpen ő csak Malcolm-ot akarta megszívatni. Más oldalról megvilágítva viszont  úgy néz ki a H.I.V.E-hoz lesz köze Damian-nak, ezt még nem tudni pontosan. Egyelőre még csak találgatások mennek, de nagyon úgy néz ki, ő lesz az új főgonosz! Valószínűleg ez a biztosabb verzió és lehet ő bérelte fel egykor Dadshot-ot is, hogy ölje meg Diggle bátyját!

Oké ezek után ki mit gondol? Én már hanyatt dobtam magam. A torkomban dobog a szívem az izgalomtól és a félelemtől, hogy kit veszítünk majd el! Nekem most a legelsődleges tippem Lance kapitány! A sorozat eleje óta már azt próbálják felvezetni, hogy mennyire beteg...

Forrás: #1

Találgatási lázban az egész internet - Mi fog történni vajon a fináléhoz közeledve?

2015.03.03. 19:30, Piper

Nos. Egy picikét böngésztem a világhálót, - mint az már mindennapi napirendemhez hozzátartozik az Arrow miatt - és azt látom, hogy millióegy fan kezdett el arról találgatni a külföldi rajongói lapokon, hogy vajon kitől kell hamarosan búcsút vegyünk? (Ez minden bizonnyal a 3x19. részben fog megtörténni!!) és arról is mennek a találgatások, vajon mi lesz az a nagy Olicity-s dolog a 3x20-as részben, mi fog köztük történni??

Most kezdeném is az utóbbival. Olvastam olyanokat, hogy az Olicity endgame miatt, valószínűleg még elég küzdelmesen fog alakulni Felicity és Oliver szerelmi románca, de meg fogja érni várni! Nagyon sok rajongó kíváncsi már arra, mit takarhat az a bizonyos "MIX"!!

Az első kérdésnél pedig a legtöbb szavazat és teória, Lance kapitány halálára érkezik! Valószínűleg szívelégtelenségben fog elhunyni. Van aki azt gondolja, hogy esetleg egy jelképes "halál" és valójában a barlangtól búcsúzunk el örökre (mert állítólag több részen át nem is fog szerepelni a barlang), van aki arra gondol, hogy valaki búcsút mond a csapatnak. Netán Tatsu vagy Maseo vagy az ő kisfiúk halála fog bekövetkezni. Talán arra gondolnak, hogy Atom végleg itt hagyja Starling City-t (ez is nagyon esélyes). Sokan azt tippelik, hogy esetleg Roy vagy Laurel hal meg, vagy hagyja itt örökre a csapatot. Én mondjuk nem hiszem, hogy az Olicity képletes "búcsúját" értenék ez alatt. Ha jól tudom a címe talán Broken Arrow, vagyis "Törött Nyíl" lesz. Ez jelezheti azt, hogy Oliver egy időre búcsút mondhat az íjászatnak is és esetleg normális életre vágyik majd. Ergó képbe jöhetne itt, hogy megpróbálja Felicity-vel. Aztán épp a negyedik évad történései miatt kéne úgy döntenie, hogy vissza kell húznia az íjász-kosztümét!

Van aki attól is retteg, hogy esetleg Felicity fog meghalni és ezzel Oliver összeomlik! De reméljük ez nem történik meg! Mert elve, akkor a 3x20. részben Felicity már nem szerepelhetne, ha csak nem olyasmire gondol Marc, hogy Oliver fájdalma miatt nagyon Olicity-s lenne, de Felicity halála miatt nagyon szomorú, így meg lenne a MIX is. De akkor miért mondják azt, hogy Felicity a 4. évadban több szerephez jut majd?? Ez nem férne össze. Igaz, hogy őt nem láttuk a két srác mellett, amikor mutatták, hogy a negyedik évad berendelve, de hát maga Marc mondta, hogy Digg és Felicity is több szerepet kap majd. Szal etéren nyugodt vagyok! Reméljük Diggle családjával sem történik tragédia az is óriási csapás lenne!

Oké, itt egy őrült teória! Felicity meghalna, Oliver könyörögne a Lazarus Pit miatt, hogy visszahozzák a lányt az életbe. De ez már tényleg egy elfuserált, földtől elrugaszkodott teóriám!!

Ti szerintetek mi fog történni?? Eddig a legesélyesebbnek Lance-t tartják, Roy-t és Laurel-t, akikkel történhet valami. Az én tippem Lance kapitány, vagy Oilver képletes búcsúja az íjászattól!

Modulozgatás

2015.03.03. 17:58, Piper

Halihó. Ma megírtam nektek a Clois-Olicity páros hasonlatát. "Olicity" menü. "Hasonlóságok más párokkal" modul alatt találhatjátok! Amúgy, ha esetleg valaki még tud hasonulatokat, szívesen várjuk a ötletet! Akkor hozzáírom, vagy kiegészítem a modult.

Adíos!

 

Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~