~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "Shattered Lives" 

A Queen házaspár a csapattal együtt most egy újabb személy után nyomoznak, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Oliver időutazása Smallville módra - Piper teóriája

2015.03.27. 16:24, Piper

Nos, mivel olyan túl érdekes infókat most nem sikerült találnom nektek, modulozást pedig későbbre tervezek, úgy döntöttem írok nektek egy új teóriát, ami ma edénytörölgetés közben ötlött az agyamba, a konyhában. És úgy érdekesnek tűnhet. Ugyebár tudjuk, hogy jó néhány párhuzamot fel lehet vélni a Smallville és az Arrow között, - persze tök különálló a két sori, csak úgy jó picit eljátszani a gondolatokkal - aki nézte a sorozatot - nekem óriási kedvencem volt és nem csak a shippek miatt!! - emlékezhet rá, hogy a 10. évadban Brainiac megmutatta Clarknak a jövőjét Lois-szal. Igaz szépen lassan szerette volna bemutatni ezt a férfinak, de Clark megijedt, hogy Lois-t bántani fogják és vissza akart térni a jelenbe. Mindegy tehát a lényeg az volt, - pont mint Oliver esetében is - Clark képtelen volt abban hinni, hogy valaha is boldog jövője lehet majd Lois-szal, pedig egyszerűen imádta a lányt és bármitől képes volt őt megvédeni! Csak álmodozni mert erről, hiszen nem hitte, hogy egyszerre lehetne hős és egy civil személy is, normális élettel! Emiatt Lois nagyon szomorú volt, hogy Clark ilyen távolságtartó vele, de nézzük csak mi történt utána. Clark ugyebár meglátta a jövőben, hogy élne Lois-szal. Ott találkozott saját magával is, aki rádöbbentette arra, hogy ez valójában is megtörténhet és egykor ő sem hitte ezt el! A Légió Gyűrűnek köszönhetően Clark egy pillanatra saját maga bőrébe bújhatott, Lois így beszélt hozzá, látta őt és Clark azt is megtudta, hogy rábízhatta a titkát és minden küldetésében büszkén segíti őt szerelme! Látta azt, hogy már milyen hosszú évek óta boldogok úgy együtt, hogy közben ő hatalmas hős a városában! Clark, amikor visszatért ez a kis időutazás döbbentette rá arra őt, hogy valójában nincs mitől félnie, Lois-szal nyugodtan együtt lehetnek, ő még erősíti is a karakterét, nyugodtan boldog lehet a szerelmével! Utána már sokkal közelebb került hozzá, míg végül már le is feküdt vele, sőt mi több!! Össze is költöztek!! Ez annyira tükröződik mind Felicity és Oliver jelenlegi kapcsolatánál!! És most lapozz tovább, hogy megérthesd mire is akarok kilyukadni!!

Smoak mama akcióba lendül? - Új Olicitys shipper a láthatáron?

2015.03.27. 13:47, Piper

Tegnap volt egy kihívás twitteren. Ha bizonyos "követést" elér az egyik népszerű Arrowos adatlap, kapunk egy rövidke dialógust a következő részből! Ha jól láttam a teljes "követési" létszám most már bőven túlszárnyalva! Most sokan arra asszociálnak, hogy Smoak mamával hozható kapcsolatba ez a bizonyos mondat! Ráadásul itt kapnánk meg talán az 5 mp Oilcity-t is, ugyanis mindenki úgy sejti, - és miért lett volna ekkora felhajtás?? - hogy Felicity felé szól ez a mondat, méghozzá Oliverrel kapcsolatos! Styke köszönjük!

Angolul így szól:

"You were more than "just friends". I saw it in your eyes!"

Magyarul pedig csak ennyit jelent:

"Köztetek valami több volt mint barátság. Láttam a szemeidben!" (remélem jól értelmeztem)

Forrás: #1 

Szerintetek ki mondhatta? Ezinnel arra tippelünk lehet Ray szakít majd Felicity-vel és lehet pont ő mondja ezt?

És hadd jegyezzem meg a végén, bár köze sincs a témához, mégis minden Hajnalkának szeretnék csodálatosan boldog névnapot kívánni, mert az én egyetlen, imádott édesanyucikámnak is ma van a névnapja, Isten éltessen minden Hajnalkát (Aurorát) és Hajnalka anyut, - főleg ha Olicity fan :P -! <33 Anyucim, boldogat!!!! <33 ^^

Emily & Katie - Egy kis őrült selfie a még őrültebb csajszijainktól

2015.03.27. 10:06, Piper

Újra éljük majd Felicity és Oliver első randiját?

2015.03.27. 07:25, Piper

Ma felébredtem és észrevettem, hogy az egész net azon spekulál, vajon tényleg lesz-e időugrás az Arrowban is? Nekem eleve gyanús volt Stephen új frizurája! A hadseregbe csak nem áll be Oliver! Legutoljára ilyen hajat a 3x01-ben viselt! Magyarul, ha megtörténik az időutazás az Olicity randi idejére kerülünk! Arra az időre, amikor Oliver harcol, hogy visszakaphassa a cégét és közben Felicity szívét is megszerezze egyúttal!! Ha most ez létrejönne és Oliver esetleg emlékezne az eddigi dolgokra, talán most helyesen döntene és kipróbálhatná milyen az élet egyszerre Íjászként és Oliver Queen-ként is. Együtt lehetne Felicity-vel is, aki így sosem kerül közelebb Ray-hez. Övé lehetne a vállalat, Sarah nem halna meg. Ray máshol fejlesztené ki az öltözékét és Ana miatt valahogy mégis a másik város védelmezője lenne és elmennének Sarah-val. Olivernek sosem kéne a Ligával szembeszállnia és Diggle-ék is más nevet adnának a kislányuknak. Laurel nem lenne Fekete Kanári, mert Sarah nem halt meg, így nem lenne ami hajtsa őt efelé! Ergó lehet az ő karaktere így kifullad és talán még Lance kapitány is életben maradna, vagy Roy, vagy akárki akit elvesztünk a 3x19-ben! Ez nagyon összevág! Ti mit gondoltok? Én csak akkor fordulnák be, ha úgy mennének vissza az időbe, hogy az Olicity sosem történt meg és nem ismerték egymást, na akkor azt hiszem én VÉGEZTEM!

Van itt egy nagyon jó teória erről angolul, nagyjából ugyanazt írtam le ide magyarul is! Minden nagyon jól egybevág, olvassátok csak el! Köszi Styke! Ide katt!

Szerintetek utazni fog Oliver az időben, mert nagyon úgy fest! És ez pont az az időszak lesz, amikor rájön mennyire szerelmes Felicitybe! :)

Én kicsit sajnálnám ugyan, hiszen azért voltak szép Olicity-s pillanataink is, de ugyanakkor felrobbannák az örömtől, hiszen lehet Oilver most másként döntene Felicity-vel kapcsolatban, így már egybevágna, hogy Felicity exe visszatér és újra találkozik Oliver a gyermeke anyjával is! Így már talán érthető lesz Carly visszatérése is, bár az korábbi időben történt...

És így már tényleg SEMMI SEM LENNE OLYAN MINT RÉGEN! Hiszen Thea nem lenne harcos, Laurel a Fekete Kanári, Raylicity nem létezne, Sarah nem halna meg, Ray ahogy jött el is tűnne, aki meghalt vissza is térne, Malcolm és Thea továbbra is külön utakon járnának és az Olicity együtt lehetne! :)

Csak így értelmetlen volt végignézni az eddigi részeket, de mindegy, én csak örülni fogok, ha addig mennének vissza, ahol Felicity és Oliver repestek a boldogságtól, hogy egymással voltak! És most Vertigo Grófot is leszerelnék időben, még a robbanás előtt, talán, hogy nyugodt randijuk legyen, ahol most a végkimenetelt is megtudhatnánk!! Anyám, meghalok!!! De jó lenne!!! ÁÁÁÁ!!

Már látom lelki szemeim előtt a szezonfinálét, visszaugranak odáig, hogy elhívja randira Felicity-t Oliver és így már érthető lenne az is, hogy Felicity apukája felbukkan, aki nem biztos, hogy Ligatag! És apropó! Nem lesz semmilyen mágia sem az Arrowban! :)

Nagyon kíváncsiak vagyunk a véleményetekre!!! Ti örülnétek egy időutazásnak?? Én kétlem, hogy a nézettséget veszélyeztetnék az Olicity "felmondásával", szal inkább azt tudom elképzelni, hogy az ő esküvőjükkel ér véget a finálé, lehet pont így bukkan fel Felicity édesapja, hogy tuodmást szerez arról, a lánya férjhez készül menni!! Bár ez nagyon csak egy teória, tőlem! Az Olicitys szívünk az Egekben lenne a boldogságtól, viszont szerintem még túl korai lenne az esküvő, hiszen ergó akkor kezdtek el összejönni egymással! Bár az érzelmek már megvoltak régen egymás iránt!

3x17 Öngyilkos hajlamok - Szerkesztői kritika

2015.03.26. 18:00, Piper
Szimpla egy órámba telt ismét a részletes elemzés! + a rész Remélem elnyeri tetszéseteket!

És ismét meghoztam nektek a szokásos lelki özönömet a résszel kapcsolatban! Számomra ez a rész nagyon vegyes érzelmeket táplált. Igazából részben csalódott vagyok, részben olyan érzésem van "Oké, ez most biztos megtörtént?? Jól hallottam, vagy vak is vagyok??" Vagy valami hasonló érzések keringenek most bennem. Szabályosan szinte majdhogynem utáltam ezt a részt, de itt most nem csak az Olicity-ről van szó, szinte bőgtem, amikor szegény Lyla féltette a kislányukat és végre előtört belőle az anyai ösztön, ahogy Deadshot feláldozta magát, hogy a többiek épségben kijussanak és Cupid fájdalma a végén és, hogy újra a Raylicity győzedelmeskedett és Felicity életveszélybe kerülése, hát én azt hittem mindjárt összeesek a lelki fájdalomtól amit ebben a háromnegyed órában éreztem, amíg végignéztem, nem is beszélve a Röpködő Bádogdoboz hősies próbálkozásáról, ott már kínomba röhögtem, meg sírtam... Na lapozzatok tovább, hosszú lesz!

 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!