~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "Shattered Lives" 

A Queen házaspár a csapattal együtt most egy újabb személy után nyomoznak, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

3x18 Közellenség - Ázsiai Promo

2015.03.31. 08:02, Piper

Katt a képre az új nagyon izgalmas, bár rövidke promoért!

Bombasztikus bejelentés! - Hivatalos magyar Olicity Facebook rajongói lap

2015.03.30. 16:17, Piper

Úgy döntöttem kedvezek a drága látogatóinknak és az alábbi linken elérhetitek a lap hivatalos facebook oldalát is, mától melyet a mai nap folyamán nyitottam! Hamarosan igyekszem ide is több infót hozni és a frisseket is! MÁTÓL TEHÁT ELSTARTOLT A HIVATALOS FACEBOOK OLDALUNK IS ÉS NÉHÁNY NAPJA MÁR ÜZEMEL A HIVATALOS TWITTER OLDALUNK IS! JÓ BÖNGÉSZÉST KÍVÁNUNK MINDKÉT LAPON!

FACEBOOK OLDALUNKON MEGOSZTOTTAM AZ ÚJ SZERKESZTŐI ELŐZETEST! SAJNOS IDE NEM SIKERÜLT BELINKELNEM, DE OTT MEGTEKINTHETITEK IZGALMAS RÉSZNEK NÉZHETÜNK MAJD ELÉBE ÉS VALÓBAN RAY ELRÁNTJA FELICITYT!

Modulozgatás

2015.03.30. 10:28, Piper

Sziasztok! Nos, mivel most még nincsenek annyira izgalmas hírek előreláthatóan, így most nektek valami egészen érdekes és meglepetésszerű dologgal készültem. Talán bele sem gondolnánk, hogy ilyen hasonlat is létezhet az Olicity kapcsolatban, pedig nekem sikerült ezt megfigyelnem és magam is meglepődtem, hogy még az állatok szimbolikája is mekkora igazságot hordoz magukkal az ő különleges kapcsolatukban! Még rengeteg párhuzamot fogok hozni nektek, de egyelőre csak a kutya-farkas és a varjú-holló párhuzamát sikerült elkészítenem, mert ez is közel másfél órámba került, remélem azért tetszeni fog nektek és találtok majd benne nagy igazságokat, én nagyon meglepődtem, hogy mennyi van, ami szintén okot adhat egy Olicitys EndGame-re, lehet még az írók sem figyeltek fel ezekre a hasonlatokra, pedig nagyon ordít a kapcsolat ezekről! Olvassátok és véleményezzétek! Kellemes böngészést kívánunk hozzá és reméljük csodálkozást is!

Bízom benne, hogy elnyerte tetszéseteket az új alkotásom, ötletem is!

Ezenkívül még annyi, hogy twitteren megjelent egy új dialógus, amit az alábbi linken megtalálhattok! (Köszi Styke!) Magyarul csak annyit jelent, a "Valószínűleg én vagyok a történelem legnagyobb idiótája, hogy szakítottam veled!" Kíváncsian várjuk ki mondta ezt! És most megyek aerobikozni! ;)

Fény és Sötétség párhuzama az Arrow sorozatban - Eszméletlen teória Capritól

2015.03.29. 23:03, Piper

Halihó! Most így éjszakai frissnek egy roppantul hatalmasul, nagyon bombasztikus teóriával készültem nektek, ami egyik törzslátogatónk, Capri fejéből pattant ki. Szerintem valami eszméletlen volt és tátott szájjal betűről-betűre szomjazva olvastam végig, igazi mesteri alkotás! Mindenkiről ír benne, nem csak az Olicityről, de olyan lényeges dolgokat vetít egymással össze, aminek tényleg óriási jelentősége van és nagyon egybevág! Olvassátok csak el, kíváncsi vagyok a véleménytekre!

Lapozz tovább a teóriáért! Köszönjük Caprinak érte a fáradtságot!

Deadshot meghalt Palmer támadóját üldözni fogják újabb Crossover kilátásban?

2015.03.29. 13:25, Piper

Kicsit böngésztem a neten és találtam néhány aprócska hírmorzsát az Arrow-val kapcsolatban, ami egy kis részben a főhőseinkhez is kapcsolódik + néhány egyéb dolog is!

Úgy néz ki valóban Marc megerősítette, hogy Deadshot karakterét valószínűleg végleg ki kell írni a közelgő mozifilm miatt, ahol ha minden igaz Will Smith kapja meg ezt a szerepet. Remélem azért egyszer még lesz rá remény, hogy valami úton-módon visszahozzák őt és lehetőleg továbbra is és ajánlom, hogy Michael Rowe maradjon, számomra mindig ő lesz az igazi Deadshotunk! <3 RIP DEADSHOT!! Hiányozni fogsz nekünk, de reméljük nem örökre tűntél el! Aztán asszem ezért volt lényeges most bevezetni valahogy a H.I.V.E-ot, hogy még kapcsolódhasson a szereplőhöz. Aztán, hát a kis csapat természetesen értesülni fog Palmer "balesetéről" is és minden erővel azon lesznek, hogy megtalálhassák a támadót! Azért kíváncsi leszek, hogy Oliver megtudja-e majd valaha, hogy az eredeti célpont nagy valószínűséggel Felicity lett volna és az elkövető pedig Maseo?! Kíváncsian várom ezt a lényeges folytatást! Aztán ugyebár addig Felicityt kellemes meglepetésként éri majd az édesanyja önzetlen segítsége, a nehéz időszakra. Továbbá beszélnek itt egy új metahumánról is, aki majd megjelenik az Arrowban és így lehet egy újabb crossover fog érni, hogy Barry segítsen megállítani Deadbot-ot.

No, ti mit gondoltok? + Egy apróság az alábbi linken elérhetitek most már a lap twitter oldalát is!

Forrásaink: #1 #2

 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!