~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. szerda (október 16. csütörtök MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

6. évad 20. rész - Második sneak peek! SPOILER!

2018.04.26. 19:23, Piper

Egek! Oliver és Anatoly találkoznak egymással. Bár most csak belepörgettem, nem hallgattam végig miről beszélnek, - hogy minél előbb elhozzam nektek a videót - de ahogy látom Oliver bajba kerül...

Egyébként nemsoká már sajnos ismét évadzárás lesz. De nem maradunk Arrow nélkül többet idén sem, hiszen októbertől itt a 7. évad, amit ha igaz már nyáron elkezdenek forgatni immáron Beth keze alatt!! ^-^ (És mivel hölgy dirgál, bízok abban a babás dologban...) 

Visszatér René! - Spoiler előzetes sneak peek!

2018.04.26. 16:15, Piper

6. évad 20. rész - Legújabb epizódismertető trailerrel! SPOILER!

2018.04.24. 20:26, Piper

Ismét izgalmas résznek nézünk elébe a héten. Sziasztok! Megkaptuk hozzá a 6. évad 20. részének epizódismertetőjét is. Én azért egyre jobban félek, mik fognak itt történni. Díaz valóban nem szalmalabdákkal gurigázik, hogy nyomdafestéket tűrő szavakkal fejezzem ki a jövőbeli bajokat...

Ám úgy tűnik René is visszatér a képbe! Már csupán Ronny az, aki hiányzik. René kicsit nehezen szökik vissza az élethez, de legalább már lábra állhat és távozhat a kórházból. Eközben Lance is megtud valami olyasmit Fekete Szirén-ről, amit lehet nem szeretett volna inkább hallani. Oliver pedig összecsap Díaz-zal, izgalmas lesz ez...

Egy másik számomra furcsa dolog. A böngészőm nem egy alkalommal jelzi, hogy "nem biztonságos" az oldal. Egyébként nem értem mi lehet és többen jeleztétek, hogy nálatok is van ilyen. Remélem senki nem tört be, ha láttok valami furcsát jelezzétek, az nem én voltam.

2018.04.22. 20:46, Piper

Sajnálom! Sajnálom! Utolsó hetek még a vizsgákból, aztán itt leszek, ígérem. Hiszen akkor már "csupán csak" a végső megmérettetés lesz hátra, de az már csak júniusban. Most azonban jöttem, ahogy ígértem és el kell mondjam, tetszett az új rész is. Remélem, hogy az egész évad tetszhet és nem fogják a legutolsó részben elrontani, ha ez így marad, már közel járunk ahhoz a bizonyos 10 pontos évadértékelőhöz...

Nagyon tetszett, hogy Díaz életébe is kaphatunk egy kis betekintőt a fb-ben és külön szuper ahogy megint a jelenben folytatódik az emlék. Hm. Kíváncsi leszek erre a Kvadráns-ra is. Egyébként bármilyen betegsnek is gondoljátok, eléggé csípem ezt a Bonnie és Clyde-os dolgot, amit itt Laurel és Díaz testesítenek meg. :D Egyébként woow! Eszméletlen lett erre a részre ez a "különleges Arrow logó" és, egyértelműen Díaz-központú részről beszélhetünk, de ez azért egyedi húzás, ilyen még nem volt. :D Marha jó lesz, amúgy is kíváncsi voltam a gonoszunk múltjára, azt hiszem nem volt egyszerű gyermekkora, így már érthető, hogy nincs szíve.

Bár fogalmam sincs mit jelent, amin Felicity és Curtis dolgoznak, de örülök, hogy ismét együtt tevékenykednek, bármi is legyen az, tényleg. Örültem, hogy Felicity elmesélte azért Curtis-nek, hogy állnak most náluk a dolgok "csapat" téren, nem árt azért, ha a többiek is tudják, hátha még maradt remény egy újbóli összeborulásra...

Ami viszont számomra a legfurább, hogy olyan még nem történt, hogy Oliver ne szerepelt volna a rész első húsz percében. Tök furi, hogy a fő-főszereplő tulajdonképpen alig kapott epizódpercet a részben. :'D Ez muris.

Hű Laurel de keményen nyomja. Ez a gonosz énje aztán elég brutál! Apám! Ez az epizód aztán kőkemény akció! De nagyon bejön, azt kell mondanom! Mekkora esze van azért Díaz-nak és jól tette, hogy nem bízott a "szövetségeseiben", az a golyóálló mellény most megmentette a bőrkéjét. De valóban igaza van Laurel-nek, akár a fejre is mehettek volna a golyók, mázlija volt, tisztában van vele...

Olyan aranyos, ahogy Curtis kihúzza az igazat Felicity-ből, hogy majd megőrül azért, mert nem tud semmit a férjéről és a munkába temetkezés nem segít.

Eskü picit megsajnáltam Díaz-t, amiért ennyire nehéz élete volt, de ugyanakkor halálra is rémisztett gyakorlatilag, ahogy mesélte a vélhetően leendő újabb áldozatának a sanyarú gyermekkorát. Nem lennék a pasas helyében, mert szerintem amit most fog kapni Díaz-tól, azt nem teszi zsebre... Főleg az után, amivel fehúzta Díaz-t... Egek!

Haha. Ez aranyos. Ilyet is ritkán látni a gonosz karakterek - értem ez alatt a második Laurel-t és Díaz-t - lelkifröccsöt adnak egymásnak. Pontosabban Laurel vigasztalni próbálja Díaz-t, hogy ő most már nem egy vesztes, hanem egy "király". Amúgy szerintem megnyerő a párosuk. :)

Ha jól értettem Laurel Savitar-hoz hasonlította Díaz-t. Egyébként ez a sárkányos dolog nagyon érdekes. Jól megoldották. ÉS ATYAÉG! Ez nagyon durvaaa volt, ahogy szó szerint Díaz berobbant az épületbe, most már megnyugodtam, hogy nem kellett félni attól a nagy robbanástól, de nagyon kegyetlen volt még így is, hogy nem a kedvenceink sérültek benne. Ez a férfi több, mint veszélyes ellenfél!

Azért anyukám, elég durván véresre sikeredett ez a rész. Talán ennyire brutális még egyik sem volt eddig. Azért ehhez képest a Flash egy TV2-matiné!

Na és Díaz-nak még van kedve szarkasztikus humorhoz is a gyilkolás után, woow. Hatásos belépő volt a célállomásra. Az kemény volt. Bár elég durva módon, de hatékonyan elérte Díaz, hogy valamilyen módon már félig a Kvadráns tagja legyen. Bravó! Vagy nem...

Ééés Oliverből még mindig eddig kb. 10 másodpercet láthattunk, miközben Íjászként harcol. Ez nagyon egyedi! Egyébként szerintem nem kell őt hibáztatni, szerintem még terepen is arra koncentrált, hogy a barátainak ne essen bántódása és a többi szerettének sem, most bizonyos mértékben legalább tényleg 100%-ban összpontosíthat. Talán ezt nem látta Digg sem. Remélem hamarosan neki is megjön az esze és visszatér.

Jaj, Jesse azt hiszem anno nem kellett volna szemétkedned Díaz-zal....

Azért ez a picike cuki, romantikus Olicity a végén kárpótolt mindenért minket, azt hiszem! Ha csak néhány percike is volt. Ahogy Felicity aggódik érte, Istenem annyira látszik, mennyire szerelmesek egymásba és ahogy Oliver neki is megígérte, hogy vissza fog mindig térni egy örök fogadalommal, meg az a csók, meg awwww, na de tudjátok... ^^ <3 Mivel szerencsére sok fiú olvasóm is van, azért igyekszem nem csöpögni ennyit, bár mi lányok imádjuk ezt a "hobbit". :)))

De nagyon bírom azt is, ahogy Oliver mindig kimondja "Felicity". :D

Hát a vége szokás szerint Arrowul ütős volt. Én még mindig sokk alatt vagyok. Elevenen megégette Jesse-t, azt a rohadt. Ricardo Díaz kegyetlen bandita, bele sem merek gondolni, mennyire veszélyben vannak ezután Oliver szerettei, már komolyan kezdek félni attól a kórházas jelenettől. Eskü majdnem megsirattam ezt az embert is, hiszen bizonyára már megjavult, látszott rajta, de Díaz nagyon kegyetlen volt, akármennyire is gonoszul bánt vele, azért ezt messze nem érdemelte meg, ráadásul már családapa volt. Sejtettem az elején egyébként, hogy ez lesz valahol a vége felé, hogy felkeresi és megöli őt, de hogy ilyen durván, még Laurel-nek sem tetszett, pedig az ő kezén is már sok vér szárad...

Bár meg kell hagyni, igazán izgalmas egy epizód volt, de az egészet elvitte Laurel és Díaz. Tulajdonképpen a főszereplőknek alig osztottak lapot. Ilyet sem pipáltam még az 5 és fél évad alatt! Nekem azért hiányzott Oliver (ezt sosem gondoltam le kell írni), Felicity, Digg (ő meg pláne, mivel nem is kapott szerepet! Ilyen sem volt még!) és a többiek is. Furi volt, de néha lehet kell egy ilyen epizód is, azért remélem nem lesz rendszer belőle. Ám azt azért meg kell jegyeznem, hogy a részben nagy kedvencem volt, mikor Oliver közli Felicity-vel, hogy "Te sehol nem vagy tehetetlen." :D Ez olyan kis aranyos volt. ^^ Na jó, megígértem, kevesebb nyál... :D

Hát mivel sok mindenkit hiányoltam nyilván 10 pont tuti nem lesz, de én mindezek ellenére 8 ponttal azért jutalmaznám, mert nagyon de nagyon hatásos rész volt, az érzelmeim a sokk határán mozogtak! BRAVÓ! Szép alakítás, szerintem erre nem sok rossz komment érkezik majd, kivéve, hogy a főszereplők alig rúghattak labdába...

Most aztán elmondható, hogy nemcsak Felicity, de még Curtis is többet szerepelt egy részben, mint maga Oliver. :'D És azt hiszem az első olyan részt láthattuk, amiben sajnos Digg nem szerepelt, sőt már a múlt héten is elég kevés jelenete volt, ha nem mosódik össze az emlékezetem. Remélem David-del nem volt valami probléma, vagy csak szimplán pihenni akart, vagy így jött ki. Lehet tippelni. Mindenesetre nagyon, de nagyon várom a jövő heti epizódot is! Jóccakát!

(C) ARROWOLICITY.GP

Laurel és Díaz - Első betekintő az új részbe spoiler!

2018.04.19. 19:28, Piper

Ahogy ígértem már itt is vagyok, amint megjelent az első betekintő. Láthatjuk és már a múlt heti epizódnál is láthattuk, hogy Beth csinálja már a produceri betekintőket is. Az első sneak peek Laurel és Díaz beszélgetéséről szól, ahogy elnézem sokat fognak gonoszkodni az epizódban megint.

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!