~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 8. rész - "Unmasked" 

Oliver számára semmi sem lehetne nagyobb ajándék, mint újra élvezni a szabadságot Szerelme oldalán. Eközben a csapat egy hivatalos eseményre is meghívást kap. Közben Felicity komoly lépésekre szánja el magát a családja érdekében. A Diggle házaspár pedig forró nyomon van a festménnyel kapcsolatban, amelyet Curtis talált... The CW: 2018. december 3. hétfő (december 4. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Amikor az Olicity szívem az egekben dobogott 1. rész! - Szerkesztői összefoglaló

2018.07.13. 22:56, Piper

Egyszerűen már tűkön ülök, hogy rengeteg spoilert kapjunk a szokásos éves nagy rendezvénytől, ami már szerencsére az ajtónkon kopogtat, mert megőrülök, hogy alig van infónk. Mondom tervezem a modult, de most égek a vágytól a hírek miatt is! Ezért úgy gondoltam amíg pangás van, kedvezek egy kicsit a hasonlóan megszállott Olicity-s rajongóknak, mint én is vagyok. Főként, hogy ez is az oldal főtémája. Néha nem árt azzal is foglalkozni. Arra gondoltam időnként hozok nektek egy kis sajátos összefoglalót arról, mit éltem át a legédesebb Olicity pillanatoknál, ez ilyen heti minirész összefoglalóhoz fog hasonlítani. Nem lesz mindennapos, de időnként majd hozok nektek ilyet. :) Addig is remélem mindenkinek szerencsés volt a mai napja és nem balszerencsés. Ja és hamarosan visszatérnek a fanfic-es alkotásam is "új évaddal". ;)

Az első ilyen momentum amiről most írnék, az a 3. évad 9. része volna. Ez még mindig ott van a Topos Olicity jelenetek között nálam. Ugyanis egész egyszerűen a mennyekben jártam és a szívem is ott dobogott valahol, mikor Oliver nyiltan bevallotta a Ra's előtti küzdelem előtt Felicity-nek, hogy szerelmes belé és ez volt egy időre a búcsújuk. Felicity-t annyira sajnáltam, ahogy ott állt tétlenül és látszott rajta, hogy legszívesebben Oliver nyakába ugrott volna és ugyanezt mondja neki, ahogy az később Oliver álmában történt, valószínűleg itt is csók lett volna, csak kard nélkül. Egész egyszerűen azt sem tudtam hova ugráljak örömömben, gyakorlatilag le sem tudom írni azt, milyen érzés volt ez és hányszor néztem újra és újra vissza ezt a jelenetet. Kíváncsi vagyok, hányan vélekedtek még hasonlóképpen erről a jelenetről, mint én. Kb. kívülről tudom már azt is, mi a párbeszédjük, annyiszor visszanéztem már. Egész egyszerűen megint megmutatkozik az a zseniális színészi teljesítmény, amit két kedvencünk úgy képernyőre tud vinni, hogy tényleg elhisszük, hogy ezek közt még a valóságban is van valami... És egész egyszerűen padlót fogok a mai napig is ettől: "És a második dolog?" "Az, hogy szeretlek.." MESTERIEK! <3 Még most is pillangókat érzek a gyomromban, amit leginkább csak akkor érzünk, ha szerelmesek vagyunk és igen, én szerelmes vagyok az Olicity párosba, ahogy rajtam kívül még sok millióan és ezt imádom, büszkén vállalom. :)

Ki lesz az új főellenség a 7. évadra? - Spoiler

2018.07.12. 23:23, Piper

Sziasztok. Hamarosan megejtem a modulfrisst, de amíg még találok cikket, addig azokat is igyekszem nektek fordítani, illetve olykor igyekszünk is. Most egy német oldalon találtam egy új 9 órája megjelent szerzeményt, de hát mivel ők mindig késésben vannak szinte, kb. alig akad olyasmi, amit ne tudnánk már mi is. Nekem azonban a képregények tekintetében mondott valami újat is, főként, hogy a Zöld Íjászt, mint képregényt én sosem olvastam, viszont a Smallville alapján, tudtam miről, vagy pontosabban kiről van szó.

A cikk kb ugyanazt meséli el, hogy Oliverre most egy rövid börtönbe töltött időszak vár, ahol bizony meggyűlik a gondja és visszaköszön a számos múltbéli cselekedet következmény képében. Beszél pár szót Colton visszatéréséről is. Valamint arról, hogy vajon kit takarhat a legújabb főgonosz. És itt jött számomra az az érdekes új információ, hogy Ricardo (vagyis Díaz, aki a képregényben meg Richard Dragon) valójában a korábban már említett LongBow Hunters gárda vezetője. Ez alapból egészen izgalmas lenne és ahogy a cikk is mondja, valóban Díaz-zal még biztosan fognak valamit kezdeni az írók, ráadásul nem véletlen valószínűleg az sem, hogy életben hagyták őt... xx

Várom véleményeteket, mit gondoltok, ki lesz az új főgonosz banda?

Németországban egyébként a kint élő magyar rajongók augusztustól már örülhetnek a 6. évadnak, ami nálunk még lövésem sincs mikor fog megjelenni szinkronosan, amit egyébként tökre imádok. Főleg Janka és Peti párbeszédeit. :) De Jankáét és Atiét is. :) Már rég meg akartam nekik köszönni egy bejegyzésben, hogy milyen csodás munkát végeznek már lassan 7 éve a sorozatban, mekkora örömet okozva a magyar rajongóknak.

Colton is már kész a 7. évadra! - Gőzerővel zajlanak a forgatások!

2018.07.11. 22:22, Piper

Megjelent egy apró fotósorozat Colton-ról is, aki már elindult a hét elején Vancouver-be, hogy részt vegyen az Arrow forgatásán. A cikkben még azt is részletesen leírták, mit visel a színész, ezt mi is láthatjuk a képeken, amik jól sikerültek a 29 éves színészről. Katt ide! A videóban pedig megtudhattok 10 dolgot Colton-ról, amit eddig talán még nem sejthettetek róla. A videó még 2013-ban lett közzétéve, tehát egész régi. Nem tudom ekkoriban játszott-e a Teen Wolfban, vagy az Arrow általi szereplése miatt kezdett ennyire felkapott és tehetséges színész lenni ekkoriban. Gondolom mindkettő közrejátszott, ez egy igazi tehetség. Beszél benne többek között arról, hogy reggelente mindig szüksége van egy kávéra, vagy éppen megmutatja hogyan tudja mozgatni a szemöldökét és a fülét, stb. Mivel az angol hallott szövegem még mindig gyerekcipőben, egyik barátnőm segítségét fogom kérni ismét a teljes videóhoz, aztán ki is rakom a fordítást. Aki meg jobban tud angolul nálam, már most belenézhet. Egyébként az interjút a MarieClaire készítette vele. :)

Arrow újra akcióban! - Megkezdődtek a forgatások!

2018.07.10. 22:58, Piper

Már párszor jeleztem nektek, hogy megkezdődnek, vagy bizonyára hamarosan már elkezdik a forgatásokat, hát most már biztos, ugyanis nemrégiben készült egy közös csoportkép, most pedig Stephen maga osztotta meg az első forgatási nap képét, ami a 7. évad első részének kezdetét mutatja. Az epizódot James Bamford rendezi. Egyébként imádom azt a nagy közös csoportképet. <3 Facebookon megosztom nektek, aki esetleg még nem látta, bár kétlem. Katt a cikkért és a képekért! Egyébként a videóban is megnézhetitek a csoportképet.

Colton gyönyörű hangja - Craving you

2018.07.09. 23:53, Piper

Hamarosan visszatér a 7. évad, aminek nagyon örülök, de talán még annál is jobban Colton Haynes visszatérésének, akiről már tudjuk, hogy spoiler! állandó tagja lesz a 7. évadnak. Most találtam róla egy remek kis klippet, melyben megmutatja nekünk micsoda zenei tehetséggel is rendelkezik a csúcsprofi filmes tehetség mellett. Emlékeztek még egy hasonló dalra Emily-vel? Na neki sem volt aztán semmi a hangja. Lehet is véleményt írni, kíváncsi vagyok, Em vagy Colton énekel jobban szerintetek? Szerintem döntetlen! :)

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto