~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "Shattered Lives" 

A Queen házaspár a csapattal együtt most egy újabb személy után nyomoznak, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Comic Con hétvége 2018!! - Végre elkezdődött!

2018.07.22. 20:50, Piper
PART 2 SPOILER!

Nos végre megkaptuk a legelső rövidke trailert a 7. évadból. Nem rossz, de azért aggódós picit. És hát sok Olicity-re ne számítsunk sajnos, hiszen Oliver börtönben csücsül. Továbbá alig tudtam meg még pár spoilert csupán és ezeket is úgy mondom, talán igazak. Bár egy teljesen igaznak látszik a trailer alapján. Méghozzá az, hogy Oliver nagyon el lesz zárva mindenkitől, pusztán csak Digg-gel tud majd kommunikálni egy picikét. Aztán Felicity-t rendkívül megviseli majd ez az 5 hónap magány és picikét dühös is lesz, ráadásul a trailerben azért ahogy látom nem kis veszélybe kerülnek William-mel, amire mondjuk számítottam is. De azért remélem életben marad a kissrác. Felicity biztosan. Igen az Olicity számára kemény idők várnak sajnos... De hát mikor nem?! Annyival talán könnyebb a dolgunk, hogy már házasok lassan egy éve..

Amit még elképzelhető, hogy tudni lehet, bár nem 100%-os infók: 1. Felicity-nek lesz némi "akciójelenete" az első részekben, hiszen ő felel jelenleg William biztonságáért is. 2. Oliver az első részben annyira hősies tetteket nem visz véghez, inkább valami elítélendőt. 3. Díaz-t még három íjász fogja segíteni. 4. Nincs megerősített hír Thea visszatéréséről. 5. William túl fiatal, hogy az apja helyébe lépjen és túlságosan szenved Oliver nélkül. 6. Az Olicity baba kérdése foglalkoztatja a legjobban a rajongókat, de ez még rejtély. :) xx

Comic Con hétvége 2018!! - Végre elkezdődött!

2018.07.21. 22:38, Piper
PART1

Végre eljött idén is amire úgy vártunk, a San Diego-i Comic Con. Reméljük csak úgy dől majd számunkra az értékes információ, esetleg trailer. Máris készültem nektek egy Stephen interjúval, amit már meg lehet tekinteni az egyik hivatalos youtube csatornán. Azonban Stephen folyton csak azt mondogatja benne, hogy Oliver most börtönben van. Egy-két apróságot megtudhatunk, de a java úgy érzem, majd csak hétfőre érkezik meg. :)

Heroes and Villains - Csalogató

2018.07.20. 22:19, Piper

Halihó, látszik, hogy már nyakunkon a nagy rendezvény. Megjelent egy kis rajongói csalogatóvideó. Elég jó összevágások, de ahogy elnézem (bár némileg lemaradtam mindennel és az új fajta hősünket még el sem kezdtem nézni) új jelenet valószínűleg nem akad még benne. Kedvcsinálónak viszont tökéletes. Jövő hétre megint beiratkoztam egy újabb angoltanfolyamra, hátha még több szókinccsel gazdagodom és egyszerűbben tudok már én is fordítani nektek. Hiába na, én némettel kezdtem, de nem bántam meg így sem, hiszen imádom azt is. :)

Új kinézet! - Meglepetés!

2018.07.19. 22:03, Piper

Huh! Sziasztok! Csak megszültem végre a legújabb fejlécet. Úgy éreztem már ideje volt a váltásnak, mégha nem is annyira jó, azért remélem lesz akinek tetszik. Csak már biztosan a ti fejetekben is megfordult, hogy mikor lesz már valami új fejléc. A zöld színt viszont továbbra is tartani szeretném, hiszen ez a sorozat színe is, hogy úgy mondjam. Mindössze kicsit világosabb zöldre váltottunk. A kép a 6. évad egyik legszebb Olicity-s jelenetét takarja, sőt mitöbb! Az egész sorozat egyik legszebb Olicity-s momentumát takarja, Mr. és Mrs. Queen esküvőjét. :) Remélem tetszik és ha még jobban jön az ihlet, legközelebb igyekszem mesteribb lenni. Ha tetszik like a facen! :D De akár itt is írhatsz véleményt, nagyon várom! Ezzel is sok munkám volt azért. Köszönöm előre is! És boldog születésnapot drága bátyám, ha olvasod a lapot! <3

20 páros az Arrowból - Akik nagyon lerontották vagy éppen teljesen megmentették a sorozatot!

2018.07.17. 21:23, Piper

Találtam nektek esti csemegének egy aranyos kis cikket. Ebben részletesen leírják az Arrow összes fontos szerelmi/szenvedélyi viszonyát, - szám szerint huszat, amiből vagy 5 a legfőbb szereplők kavarása másokkal, főleg Felicity és Oliver - ebből többet is felsorolnak, többek között a Lauriver-t, amelyek teljesen tönkretették az Arrow romantikus oldalát, viszont jó párat fel is sorolnak, akik megmentették az Arrownak ezen lényeges szálát. Természetesen első helyen magyarázni sem kell, melyik páros áll. Itt elolvashattok mindent. Ha nem baj nem részletezném a történeteket, hiszen akik figyelemmel követik a sorozatot, pontosan tudják, ki kivel kavart és mi történt. Felicity és Billy viszonyához fűznék egy apróságot. Még el sem gondolkodtam róla, de valóban. Gyorsan lekeverték (szerencsére), nem is tudtuk meg nagyon, hogyan találkoztak, meg randiztak, stb. De őszintén, én nem is bánom. Bár tény, hogy helyes volt a srác, Felicity-hez csak is egyedül Oliver illik! Ja és ne feledjétek itt a Comic Con!! Hamarosan kapunk remélhetőleg sok szépséget. Ezzel kapcsolatban amúgy már beszélgettem társoldalszerkivel is, hogy face-re és én még külön ide az oldira is egy nagy csoportos spoilerzsákot próbálunk meg nektek együttes munkával összehozni, reméljük sikerül. Puszi nektek! Adom a linket! Amin csodálkozok, hogy Felicity és Ray nem volt felsorolva, de nem bánom, az Olicity ott van és csak ez a lényeg! :D

Ez az ISTENI Multi-couples videó az Arrow párosokból pedig nagyon ideillik. Hatalmas köszönet érte a tehetséges fanleányzónak! Hogy ezt miért nem vettem eddig észre, már közel 4 éve elérhető?!

 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!