~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. szerda (október 16. csütörtök MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Spoileres produceri betekintő! - Az éjszakai rész!

2018.05.03. 22:46, Piper

Egy főszereplő már biztosan nem tér vissza a 7. évadra! - Spoiler!

2018.05.02. 22:51, Piper
Egek! De vajon ki lehet az... na attól nem kell félnünk, hogy OTA!

Úgy tűnik, ha esetleges haláleset történne az évad végén, meg van a legesélyesebb karakter rá. Illetve, ha csak egyszerű hirtelen távozás történne Star City-ből. Sziasztok!

Több internetes lap is már buzgón tünteti fel a honlapján, hogy Paul Blackthrone nagy eséllyel már nem fog visszatérni az Arrow 7. évadára. Ez azért is érdekes és egyben fájó is, mert már 6 éve folyamatosan megfigyelhetjük őt Quentin Lance szerepében, aki hol támogatta a csapatot, hol ellene fordult, de legutoljára a helyes úton folytatta tovább az életét. Ugyanis jól tudjuk, hogy most az Oliver-éket támogató polgármester szerepét tölti éppen a sorozatban. Hát remélem nem öli meg senki majd a polgit. Egyébként valamennyire nekem is fáj a távozása, mert már nagyon megszoktam Paul-t az Arrow képernyőjén, de ha ezt hozta a sors, el kell fogadjuk. Helyette legalább örülhetünk Colton visszatérésének. Nektek ki hiányzott/ki fog hiányozni a legjobban? Azt hiszem ezek után minden tekintetben az Arrow 7. évada egy igazi nagy megújulás lesz, kíváncsi leszek arra is, ez a megújulás vajon megéli-e majd a 8. évadot is... én remélem, igen! xx

Colin Donnel meglepetése - Visszatér az Arrowba? Spoiler!

2018.05.01. 22:09, Piper

Személy szerint egyszerre örültem és voltam nagyon meglepett, amikor megláttam az előzetesben Tommy lehetséges visszatérését. Mondom, ez most megint hogy lehet? Egy tuti, nem fog sokáig tartani sajnos, de nagyon kíváncsi leszek melyik Tommy ez és hogyan kerül oda, vagy nem-e éppen egy képzelgés. Aztán lehet most ténylegesen beáldozza magát Oliver-ért? Colin Donnel mindenesetre hagyott nekünk egy kis mókás videót még a héten adásba kerülő rész forgatásának idejéről. :) Csodás május 1-et. ^^

6x21 spoileres promo! És spoiler a hatodik fináléról!

2018.04.30. 21:07, Piper

Egyszerűen el nem tudom képzelni, Tommy vajon hogy kerülhet ide. Valószínűleg nem eföldi Tommy-nk az, hiszen ő Oliver szeme láttára halt meg. A fene tudja csak onnan hogyan tudott volna kiszabadulni. Ha mégis ő az, nekem két tippem van: 1. Vagy az apja valahogy kiszabadította, mikor Oliver már nem volt a romoknál. (Hiszen nem láthattuk azt, hogy a távozása után mi történt, mert hosszú idő eltelt.) 2. Ha meg is halt Tommy, valaki feltámasztotta őt, pl. akár Malcolm is egy Lazarus kúttal. De én még azt is el tudom képzelni, hogy vagy egy képzelgésről van szó, vagy esetleg egy hologram, vagy egy másik földi Tommy az, aki még nem halt meg. Vagy visszajött az a koma, aki anno Oliver-nek álcázta magát... Esetleg valami varázslatos trükk pl. Constantin-féléktől...

Ami pedig a finálét illeti, úgy tűnik valami epikus harc fog kibontakozni Oliver és Díaz között. Látványosnak és izgalmasnak ígérkezik a finálé és úgy érzem teli lesz meglepetésekkel... xx

2018.04.28. 22:51, Piper
S P O I L E R!

Sziasztok! Bár kicsit ugyan megkéstem vele, de annál tartalmasabbra készítettem el nektek a spoileres kritikát! Voltak benne dolgok, amik nagyon tetszettek, mások viszont nagyon nem! Többek között az, hogy Felicity csupán néhány másodpercre szerepelt.

Jó ég! Olyan fura látni, ahogy a csapat három része három különböző módon próbálja elkapni Díaz-t. Érdekes. Egyfelől ott van tök egyedül Oliver, aki most ha jól látom mintha Oroszországba ment volna némi segítségért, aztán ott van a teljes "Nem Oliver Íjász csapata", nagyon örültem, hogy René visszatért és a kis Zoé is olyan cuki volt, ahogy rajong az apukájáért. Imádom az ő apa-lánya kapcsolatukat. <3 Kb. mint én és az apukám. :) Aztán ott van a harmadik részleg, Digg és az ARGUS, mind a hárman egy ellenségre vadásznak, de mind külön alakulatok. Ez így most lehet vitázni, hogy jó vagy badarság. Nem tudom, nekem valahogy azért jobban tetszett, mikor együtt dolgoztak, egy nagy csapatként! Szegény Felicity meg kiszorult a pályáról, ő alkotja a 4. alakulatot jelenleg, aki a "semleges" kategória és most sima munkatárs, barát, feleség és anya pozicíót tölt be mindössze, pedig így a volt közös csapat egyik legnagyobb fegyverét tették tartalékra. 

Hűűű tök furi, ez a Laurel-Díaz "járunk" dolog. De tetszik. :D Ami még furább viszont, hogy megszokjam azt, Quentin, mint polgármester, bár rohadtul tetszik. Legalább így Oliver-nek több ideje van másra, pl. család, vagy küldetések. :) Igaz, most lehet megint Felicity kell a családfenntartó legyen a Helix-es keresetből, hiszen sajnos már nem vezérigazgatónő, - bár amit akkor keresett, szerintem még mindig bőségesen megélnek belőle - aztán most már Oliver sem polgármester, bár talán Quentin időnként kisegíti őket anyagilag. :)

Hogy az a.... A mai napig képtelen vagyok megbocsátani az íróknak, hogy egy olyan nagyszerű pozitív karaktert, mint Anatolij, ennyire egy Féreggé rontottak le!! Annyira csíptem a derüjét, a jó humorát, a megbízható barátságát Oliver-rel, ráadásul Oliver most elment és az életét kockáztatta Oroszországban, csak hogy helyrehozza amit anno hibázott Anatolij-val kapcsolatban. Erre most meg átveri, aztaafene!

Hm. Nagyon tetszett, ahogy Digg megmentette a kis csapat életét azon a rajtaütésen, így most kvázi együtt dolgoznak. Asszem itt még nem értesülhettek arról, hogy Oliver-t elkapták. Meg gondolom arról sem, hogy Laurel és Díaz ultimátumot adtak a polginak...

Jéé és végree igen, Digg is többet szerepel már és őszintén örülök René visszatérésének is, de tényleg, mindössze már csupán Rony az, aki nagyon hiányzik! Meg Roy! De ő jövőre ismét állandó tag lesz, woow de jó és bőven megkönnyíti majd a csapat dolgát, hiszen hatalmas akcióguru! 

Eskü annyira furi, Olivert ennyire halál nyugodtnak látni, ott megkötözve bilincsben. Bár lehet csak nyugtató, vagy "disznópörkölő" hatása.

Jaj, megzabálom ahogy Digg apatanácsot ad Renének, hogyan különítse el a harcot és a kislánya miatti folytonos félelmet. Egyébként tök érdekes, hogy Oliver és Digg és René is apukák. :D Egyszer el tudnék képzelni egy ilyen kerekasztalt és apatanácsokat osztogatnak egymásnak, meg rendeznek valami jó kis ivásos ünnepet, hogy már hány éve faterok. :'D Remélem azért Oliver lesz az, aki jövőre már kétgyermekes apuka lesz... :') Mert, csak egy apró megjegyzés, hogy hamarosan hozok nektek némi spoilert, van ahol a fanok már egy kórházi fotó alapján arra gyanakodnak és örülnek, hogy esetleg az, hogy Felicity bajba sodorja az életét Díaz miatt és lehet ő fog a kórházban feküdni az évad végén, ott jönnek rá Oliver-rel, hogy szülők lesznek. ^-^ Oh. Bár így lenne, a 7. évadra már nagyon érne!!! <3

Ezt a Laureles "Igen, félek!" dolgot, meg végképp nem értem! Díaz "csak" egy ember, elég lenne egyet elsikoltania magát a nőnek és máris agyonölné. Hiába, ő a "Sárkány, meg hú rettegjünk tőle!", akkor is csak egy hús-vér ember, Laurel-nek meg azért brutál a képessége, ha egyszer odacsap vele... Quentin-nek mert bizonyos mértékben érthető a kiakadása, de asszem most jön majd az, hogy megpuhítjuk a gonosz Szirén szívét... Amúgy tök furi, egyszer Laurel hangján hallani azt, hogy "Quentin" és nem "apa". :D

René nagyon aranyos, hogy így aggódik a kislánya miatt és nem akar terepre menni, de most akkor jó pár részig nála látunk majd ilyen lelkizést, mint Oliver-nél szoktunk? Bár max. még 3 részig, ha nem húzódik át októberre. :) És apropó Oliver! Asszem nem véletlen volt, hogy a 18. részt ő kapta, egy az egyben, mert azóta jó ha néha 5 percekre látni lehet a főszereplőt. Felicity-t pedig gyakorlatilag az első fél órában még csak egy másodpercre sem lehetett látni, na azért ez is ritka! A fő szerelmespár alig szerepel az Arrow-ban.

Hát igen, valamilyen szinten így már értem Laurel félelmét, de akkor is simán tudna Díaz-zal végezni. Viszont kicsit most úgy tűnik, Szirénnek tényleg van valamennyi szíve, ahogy Quentin-nel beszélt. Egyébként olyan furi, hogy Díaz keresztneve Ricardo, jelenlegi nagy kedvenc másik sorozatom főszereplője is Ricardo, de ő csupaszív. Így nagyon irónikus. :D

Valahogy mindig elfelejtem, hogy Curtis dobogós tízpróbázó volt az olimpián és azt is, hogy szereti mindig hangoztatni, meg azt is, hogy láttam volna bármelyik olimpián is... :D:D:D

Na ezt nevezem én SZÉP CSAPATMUNKÁNAK!! Amit Digg és a srácok tettek közös munkával, a régi szép időket idézi fel bennem! Annyira jól működnek együtt, gyönyörű volt, amit véghez vitt mindenki a küldetésben. Díaz pedig persze már értesült is az egészről és közli Oliver-rel is...

Azért bármilyen emberré is vált Anatolij (Díazzal ellentétben, őt még lehet embernek hívni, Laurelnek igaza van abban, hogy Díaznak nincs már lelke), tetszett, ahogy elérte Díaz-nál, hogy becsülettel küzdjön meg Oliver-rel. 

De ne már a fene!! Komolyan a kedvenc karakterem nem is szerepelt ebben a részben?!!! Ilyen utoljára az első évadban fordult elő, abban a néhány részben, amikor még nem került be az OTA-ba Felicity és vele együtt nem született meg a kis csapat. Még a harmadik évadban is behozták arra a néhány másodpercre is, amíg hazatért Barry-től!!

Hatalmas volt, ahogy Oliver és Díaz összecsaptak egymással!! Ami viszont a legjobban tetszett, hogy ezúttal Oliver nem viselt jelmezt, hanem civil emberként harcoltak meg Díaz-zal, aki meg amúgy sem "bújik" semmi mögé. Láthatjuk azért, micsoda harcosok mindketten! Eskü, szexis volt számomra ez az összecsapás. :D:D:D A vége azért nem annyira már. Egyébként kegyetlenül jók a maszkosak, teljesen morbidul nézett ki, ahogy "vérben úsztak" a színészek. Díaz meg egy VÉRBELI Mocsok, jé hogy illik a helyzethez ez a jelző, hiszen Oliver nyert volna a megállapodás alapján, ez meg alattomosan leszúrta szegényt.. Láttam azért Anatolij arcán, hogy nem tetszett neki sem a dolog.

EZAZEZAZEZAZ!!! Annyira reméltem és a szívem mélyén éreztem, ahogy korábban is írtam, látszik, hogy Anatolij-ban van még emberség!! Köszönöm Istenem!!! *-* Annyira imádom őt még mindig, ne maradjon már gonosz!! Láttatok volna itt éjszaka a gépem előtt, úgy tapsoltam mint egy öt éves kislány, mikor megkapja a hőn áhított első kiskutyáját. :D:D Már kis híján transzparenst írtam, "Éljen, Anatolij!" felirattal. :'D Csak a bökkenő az, hiába mutatnám fel, úgy sem látná senki, kivéve néhány plüsst, egyetemi tankönyvet és a monitoromat... :D

Amúgy meg micsoda összeborulás van itt a Digg-"Kis Csapat" terén, de legalább már elindult valami az újbóli összekovácsolódás útján, ez is valami, remélem utána Felicity-vel (bár vele aligha kell, pusztán csak a férjét követi Szegényke, hiszen ez a kötelessége, ezt mindenki tudja) és főleg Oliver-rel is meglesz a nagy összeborulás, sőt mi több van egy olyan sejtésem, most már ismét számolhatunk a Nagy Orosz Medve segítségével is. Szerencsére azért Oliver-nek tud jó is lenni a meggyőző ereje, nem is akármilyen módon. ;)

René olyan aranyos, kis házitündér, meg apuka szerepben. :))) Jaj ISTENEM, megzabálom ezt a kislányt (persze csak szigorúan képletesen!!), Zoé annyira kis Tünemény! Simán elfogadja, hogy az apja egy szuperhős és kockáztatja érte az életét, meg a városért. Sőt, még noszogatja is, hogy csinálja. Hát ez a kislány de édi, William-nek soká tartott ezt elfogadni. Pedig a lányok azért érzékenyebbek az ilyenekre. Apropó. Kíváncsi leszek idővel összebarátkoznak-e majd Zoé és William, el tudnám képzelni, hogy a jövőben, esetleg ők lehetnének a folytatás. :)

És igen, három másodpercre azért csak behozták a kedvencemet is, rendben már megnyugodtam, amolyan harmadik évados deja vu, remélem nem lesz sűrűn ilyen. De Szegénykéim, Felicity-nek és William-nek lesz a legnehezebb, hiszen ők Oliver családja. És mivel Díaz pontosan tudja, hogy Oliver életében ők a két legfontosabb személy, - no meg Digg, de ő most félig meddig védve van sok midenki által - Egek, nem merek belegondolni mi lesz itt... Egyébként az nagyon tetszik, hogy valós időben zajlik továbbra is minden és 2018. május 3-a pont a következő rész időpontja. :) Oké, ez magyar időben viszont már május 4-re esik majd. :D

Most maradjunk annyiban, Nagy ...-ban a haza! De Oliver nem hagyja így sem majd cserben a várost, ahogy Díaz teszi. Egyébként olyan, mintha nem is Star City-ben "élnénk", hanem egy amolyan Truman-shows-Mátrixos keverékvilágban. Remélem hamarosan valami csoda fog történni, mert így, ahogy bátyám szokott fogalmazni tényleg sz... van a palacsintában!!

A 6. évad 20. része, pedig nem lett Olicity-centrikus sem, ez sok rajongó szerint "ünnepi rész" kellett volna legyen, de mivel ez nem volt annyira az, a 7. évad 20. része nagy valószínűséggel az lesz, ezt kérték is a rajongók. :D

Na mindegy, annál inkább bővelkedett izgalmakban. Ez valamennyire kárpótolt. A legjobban az egész részben számomra két dolog tetszett: 1. Digg-ék együttműködése. 2. és ez a legjobban! A régi, szeretett Anatolij visszatérése! legalábbis annak reménye...

Voltak azért dolgok, amelyek nagyon lenyűgöztek (többek között a harcjelenet) és voltak amik annyira nem, pl. hogy kb. 5 mp-re szerepelt csak benne Felicity.

Remélem a többiekben pedig, most hogy tudatosult, Oliver mekkora bajba került, majd ismét feléled az enyhülés, hogy egyesülhessen a csapat. Csak arról nincs semmi fogalmam, Tommy, hogyan kerül majd a képbe, de veszettül boldog lennék, ha Colin visszatérne, bár szerintem csak átmeneti, sajnos.

Én erre a részre adok 7,5 pontot! Remélem tetszett az összefoglaló! Jó éjszakát!

(C) ARROWOLICITY.GP

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!