~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

2018.05.19. 22:28, Piper
SPOILER!!

Nos sziasztok! Ahogy ígértem, meghoztam a 6. évad fináléjának is a személyes admin kritikáját. Hát mit mondjak, ez az eddigi egyik legkegyetlenebb lezárás és ismét elvesztettünk egy főszereplőt, ám szerencsére nem az OTA tagokat, vagy a nagy csapatból valakit és még nyugodtak lehetünk Thea és Nyssa életben maradásától is. Quentin viszont szerintem sokunknak hiányozni fog, ahogy Emily is mondta, ő már egy alapköve volt a sorozatnak Paul remek színészi teljesítményének köszönhetően. Szóval RIP Quentin Lance! <3

Ugyan sajnos nem Olyan Olicity-t kaptam/kaptunk, mint reméltük. Ettől függetlenül azt kell, hogy mondjam volt benne jó néhány olyan jelenet, ami igazán ütőssé varázsolta ezt a részt, bár a vége nekem nagyon nem tetszett. Azt remélem, hogy a Smallville-hez hasonló megoldás fog születni. Amennyire emlékszem, Oliver ott is felfedte magát és utána egészen jól alakultak a dolgok. Ráadásul szabadon élhetett a feleségével és a gyermekével. :) Bízom benne, hogy itt sem lesz ez másként és ugyan kérlek, akármennyire is szőrösszívű akar lenni Beth, mégis csak nőből van...

Úgy imádtam az elején, hogy Oliver és Digg újra kibékültek és imádom, hogy Anatolij ismét a csapattal van, egyből emondta a többieknek, hogy mire készül Díaz és már le is adta a drótot, hol lesznek. :) De bírtam a belépőjét, lol! "Halihó, Anatolij vagyok és jöttem feladni magam." xd Igaz, mint később kiderült, Díaz továbbra is nagyon okos fickó és jól átverte Anatolij-t is, mert rájött, hogy elárulta őt, ez pedig a bekapott csalival majdnem Renéék életébe került, persze ez nem Anatolij hibája lett volna, csak ő is bedőlt Díaz piszkos trükkjének. 

Tetszett az is, hogy ilyen jól együtt tudott működni a csapat és az FBI, csak kár, hogy a végén ez már nem folytatódhatott...

Megkönnyeztem, amikor René azt hitte, hogy meghal és felhívta a kislányát telefonon, hát ez a jelenet nálam mindent vitt, Úrég! <3 Szerencsére Felicitynek hála, senkinek sem esett bántódása, hah és ez még rímelt is!

Imádom, hogy ez a nagy békülések része, most René és Oliver összeborulása is nagyon aranyos volt.

Az viszont idegesít némileg, hogy összekeverik Föld 1 Laurel-t, Föld 2 Laurel-lel, gyakorlatilag bocs, hogy így fogalmazok, de most egy "Gyilkológépet" akarnak védelmezni a jók! Hiszen akármennyire is fáj néhány rajongónak, ez a Laurel, nem az a Laurel, akit mi ismertünk, mert ez a Laurel már rengeteg embert ölt. Szóval fura lesz, hogyha mondjuk így lesz a csapat tagja... Hát nem tudom. Szerintem a rossz énje akkor is mindig ott lesz legbelül...

Haha. Bírtam, mikor Quentin megkérdezte Oliver-t, hogy mindig is tudni akarta, hogyan verte át a hazugságvizsgálót. :'D De ez már mekkora! Látom azért a kapucni mögött még maradt esze Oliver-nek is és Quentin, hát le a kalappal! Így tényleg le tudja nyomozni Felicity Díaz rejtekhelyét. :D

Na végre Oliver számára végre Dinah-val is szent a béke. :) Jó látni. Dinah szavai nagyon szépek voltak Oliver felé és ment neki is a kézfogás. :) Jah, meg John-nak a jelmezt adott, erre is kíváncsi leszek. Oh és már értem! Felicity-ék még nem tudják (igaz itt még mi sem tudnánk...), hogy Oliver mit ígért a felmentésükért cserébe az FBI-nak (amit most már értek, hogy a többieket miért nem ítélik el, így már tiszta, eddig furi volt), oh Egek! Tuti már akkor azért vágott bele Samanda, mert Oliver-t életfogytiglanra akarta küldeni és tuti, hogy Felcity ezen fog sírni a végén...

Uhh. Szegény Quentin kemény lövést kapott. Oké, hogy Laurel szíve "enyhül" a jó oldal felé, de könyörgöm marhára idegesít az, hogy ez a Föld Quentin-je nem az apja és mégis "apa", meg "kislányom".

Hát először láttuk együtt Dinah-t is és Laurel 2-t Kanári Sikoly csapatként. Ez is egyedi eddig. Díaz meg Oliver harcjelenete is nagyon tetszett. A végén Oliver csak beleszúrta azt a nyilat Díaz-ba, de Laurel intézte el helyette a dolgot, bár csupán a férfi a vízbe esett, szal szerintem tutira túlélte, viszont Oliver rendesen berágott Laurel-re, amiért az elvette tőle a prédáját.

Na Quentin azért még a halálos ágyán is képes viccelődni. :) Szegény. :( Sajnálom, azért hiányozni fog, mégha néha volt olyan pillanat, mikor szívesen hátsón is billentettem volna a polgármestert.

Nekem Oliver szabályosan ijesztőnek tűnt, ahogy Quentin-nek vallott, kb. mintha érzelemmentes őrült lenne, hogy vezekelnie kell meg ilyesmi, mintha a családja nem is létezne. Meg kb. mosolyogva vonul börtönbe. De ami még jobban idegesít, hogy Oliver is Laurel-t Quentin lányának hívja, nem értem mi ez már, ez nem Föld 1-es Laurel. Értem én, hogy nagyon fájt az elvesztése, de ez a nő akkor is másmilyen ember és másvalaki.

Viszont Oliver és Quentin beszélgetése a rész vége felé szintén nagyon meghatóra sikeredett. Érdekes volt Sara és a másik Laurel találkozása is. Továbbá végiggondoltam, a 6 év alatt már kb. mindenki volt kórházba valamilyen súlyos sérülés miatt, amit valamilyen közvetett vagy közvetlen módon egy küldetésnek köszönhettek. Talán még Digg nem volt élet-halál között, de ne is legyen. Felicity amolyan majdnem, de szerencsére nem. A legrosszabbul eddig szerintem: Thea (bár az egyetlen szerencsés karakter volt), Laurel és Quentin jártak. Sara meg hát, ő is ugyan meghalt, de kapott szintén egy második esélyt, szóval összefoglalva igen, Thea és Sara kaphatnák meg a legjobb "Survivor"-ök díjat!

Na most aztán pokoli keménnyé vált minden, de azért aranyos volt az FBI ügynöknőtől az, hogy (nem ítélem el, mert a munkáját kell végeznie) még ő is elérzékenyült Quentin halálán és legszívesebben bármilyen kemény is, lehet elengedte volna Oliver-t, de mint kiderült, az egyezségük egy életreszóló börtön a többiek szabadságáért. :'( Szerintem az, hogy Oliver ekkora áldozatot hozott mindenkiért, a csapat nem fog úgy sem nyugodni addig, míg minden követ meg nem mozgatnak, hogy kihozzák a legjobb barátjukat onnan, mert most már láthatják, hogy Oliver tényleg nem csak a vezetőjük, de a barátjuk is és igen, pontosan ilyen egy igazi barát, még azt is képes volt feláldozni a boldogságát is abban a formában, hogy távol marad a fiától és a feleségétől is.

Egyébként nagyon édes pillanat volt Felicity meg Sara összeborulása. Imádom az ő barátságukat. 

Ez az Olicity pedig nagyon gyatra volt ahhoz képest, amit nagy beharangozással ígértek nekünk. Ráadásul már számtalanszor láttunk hasonló pillanatot köztük, én tényleg reménykedtem, ha börtönbe is lesz, legalább benne lesz a rész zárásával az a bizonyos babadolog, mondjuk egy teszt formájában... De, ha lehet hinni Dave szavainak és miért ne, hiszen eddig mindig igazat mondott, akkor most várnunk kell még a 7. évadig ezzel a dologgal, ami akár időben is lenne, ha tényleg nem lesz új évad, amit meg nem tudom, hogy fogok kibírni, mert már 2014 nyara óta megszállottja vagyok a sorozatnak és nem is akarok lemondani róla, soha! És már megint ott tartunk, hogy Oliver önfeláldozása, nyilván még mindig meg kellett forgatni a kardot szegény párosban, hadd szenvedjenek tovább egymás nélkül megint egy jó hosszú időre és esküszöm, ha tényleg a képregény felé halad és valamilyen módon eltávolítja a producer Felicity-t Oliver mellől, na akkor végzek a sorozattal, mert tényleg nem fog tetszeni, ha ennyire képregény-módra váltunk. Én ugyan annyira nem merültem el bennük, de mint mondom a következő bejegyzésben is (mivel ezt most utólag gépeltem), ami képregény, maradjon képregény és ami sorozat, az basszus legyen már sorozat!!!

Egyébként még az előző bekezdésre visszatérve, legalább egy szenvedélyes újabb "búcsúcsók" vagy hasonló lehetett volna a felesége felé és egy mély ölelés a fiához, ha már egyszer "soha többé nem találkoznak"...

Most, hogy "Supermax" börtönbe szállítják Oliver-t, remélem jól írtam, kicsit emlékeztet arra, amit a múltkor fordítottam nektek, hogy a mozifilm is anno abból lett volna, amikor ott valami lázadás vagy mi tör ki és onnan szökik meg, na ezt el tudom képzelni a 7. évadban. És hát én jómagam bízom abban, hogy nem fog nagyon elmenni a képregény felé a sorozat, mert bár ha kell most hordjatok el mindennek néhányan, de akkor tartok egy sorozatot izgalmasnak, ha eltér az eredeti sémától! Mi értelme annak, ha ugyanaz van benne, amit már előre tudok? Ha nem ugyanazt látom, sokkal izgalmasabb! Remélem Beth-ben lehet majd bízni, hiába "képregénynél maradok" típus, ha így is lenne könyörgöm, már régen olyan messze vagyunk a képregénytől, mint Makó Jeruzsálemtől, kezdve ott, hogy némelyik karakter nem is, vagy teljesen máshogy létezik benne. Marcék nem tagadom, rohadtul hiányozni fognak, aranyos volt az a stílus és szín, amit ők vittek a sorozatba. 

Szegény William, Felicity-től bírtam, hogy mondja nem érti szegény kissrác, hogyan lehet valaki, akit egy éve ismer csupán, jelenleg az egyetlen szülője. Oliver-től való búcsúzása nagyon szomorú volt és Felicity-é is, Emily olyan hatásosan tud sírni, Oscart érdemelne! És olyan szépen mutat még mindig az ujján a jeggyűrű! *-* Egyébként biztos vagyok benne, hogy mindent megtesz majd azért, hogy a férjét valahogyan kihozzák a börtönből. Ez a páros már annyit szenvedett és kb. kezdve az első évadtól (mégha ott nem is voltak együtt és a másodikban sem), mindig volt köztük egy szikra, ami átfordult csodás szerelemmé, könyörgök legalább a 7. évadara már jöjjön el a felhőtlen boldogságuk időszaka, bár tudom ez egy amolyan "sötét" sorozat, de szerintem elég kegyetlen volt a 6 év alatt is, hiszen nem kevés embert vesztett el. De ezek itt ketten, ha ők nem, kb. senki nem érdemli meg, hogy együtt maradhassanak a sorozatokban!

Oliver sajtóbeszéde a végén, amit a barátaihoz és a városhoz intézett, eskü olyan szép volt és biztatóan hatott. Tutiii, hogy sokáig nem marad abban a vérfészekben/vasfészekben, ha más nem maga a város kényszeríti majd az FBI-t, hogy hozzák ki őt. :'D Amit lehet be is fognak látni, mivel kétlem, hogy rajta kívül bárki elbírna Díaz-zal, hát kíváncsian várom mit rejt számunkra a 7. évad, bár egy évad lenne, melyre majd adhatnék egy 10 pontot...

EGEK, szabályosan megborzongtam, ahogy Oliver-re "végleg" rázárult a vascella ajtaja és ahogy láttam, kb. az életéért kell ott bent majd harcolnia...

Na most pedig várhatunk a szülinapom hónapjáig, mire folytatódik legközelebb a sori, remek... 

Remélem tetszett a félév utolsó kritikája, legközelebb most csak évadkritika összefoglalót tudok hozni nektek, a szokásos menübe, aztán majd októberben újra visszatérek a rovattal, most már akár keddenként, ami azt jelenti, hogy lehet már vasárnap kapunk mindig betekintőket! Aztán, ha úgy adódik nyáron esetleg csinálunk egy retró hónapot és addig a kimaradt részeket, vagyis az első évadtól a harmadik évad közepéig kb. szintén leelemzem nektek, részről-részre a személyes kritikámat. Ez márcsak annak is segíthet, aki még nem ismeri a sorozatot, vagy csak egy-két évada csatlakozott hozzá. Jó éjszakát mindenkinek! Ja és igen! Kössz Beth, hogy életben hagytad Felicity-t nekünk és nem váltak el Oliver-rel és nem mentek külön önszántukból, hanem tényleg csak kényszerből. :)

(C) ARROWOLICITY.GP

Felicity és Oliver & Team Arrow és FBI karöltve Díaz ellen - Sneak peek 2!

2018.05.17. 23:40, Piper
Izgiiii lesz!

Quentin nem éli túl a finálét? - Spoiler Emilytől!

2018.05.17. 19:45, Piper

Spoiler! Sajnos úgy tűnik bekövetkezik, amit mindannyian sejtettünk. Paul karakterének nem kegyelmeznek meg az írók valami "happyendesmódon". Olybá tűnik, hogy Quentin Lance is követi a lányát fel a mennyekbe... A jóhír, hogy legalább semmi sem utal arra, Felicity is hasonló bajba kerülne...

Emily Bett Rickards - "Bárki aki kiszáll a sorozatunkból, mind nagyon szomorúan fogadjuk. Akár legyen az színész, vagy éppen a karakter maga, mindannyian szomorúak leszünk, hiszen már oly régóta dolgozunk együtt. Azt hiszem a sorozat mindig is hiányolni fogja őt. Paul egy fenomenális színész és a karaktere is egyaránt, ő már régi őstagja a sorozatnak. Úgy fogalmaznék, tragikus lesz." xx

Nem nagy valami, de több mint a semmi! - SPOILER!

2018.05.17. 19:21, Piper

Beth beszél a ma éjjeli évadfináléról és elmondja, hogy az utolsó esélye a csapatnak, hogy Díaz-zal leszámoljanak és valószínűleg senkit sem fog az meglepni, mi fog történni. Van egy olyan érzésem, hogy Quentin amúgy beáldozza magát a Föld 2-s Laurel-ért, aki pedig bosszút áll majd Díazon...

Máris első sneak peek az új részből! - Spoiler!

2018.05.16. 21:09, Piper
Sok kedvenc karakterünk egy helyen! :)

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!