~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 8. rész - "Unmasked" 

Oliver számára semmi sem lehetne nagyobb ajándék, mint újra élvezni a szabadságot Szerelme oldalán. Eközben a csapat egy hivatalos eseményre is meghívást kap. Közben Felicity komoly lépésekre szánja el magát a családja érdekében. A Diggle házaspár pedig forró nyomon van a festménnyel kapcsolatban, amelyet Curtis talált... The CW: 2018. december 3. hétfő (december 4. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

2018.10.18. 19:13, Rice & Piper
SPOILER!!!

Halihó! Szép estét mindenkinek! Most egy még viszonylag friss cikkel érkezett hozzátok Rice is, köszönöm drága barátnőmnek, hogy ő is vállalt ismét egy fordítást! Ebben a cikkben nagy szerep jut az Olicity kapcsolatnak a jövőre nézve, illetve még egy-két érdekesség is elhangzik. Hamarosan én is készülök nektek még néhány meglepivel, na de most nézzük ezt a spoileres özönt.

Kedvenc íjászunk megoszt velünk néhány nagy fordulatot az új évadból, és Oliver és Felicity közös harcáról.  A Zöld íjász új évada nemrég debütált  a képernyőkön újra, amely visszavitt a múltba, és bepillantást engedett a jövőbe is, amely bemutatta a nézők számára Oliver, már felnőtt fiát, William-et, Lian Yu-n. Ahogy halad a sorozat, látni fogjuk Williamet, amint épp azon a szigeten esik csapdába, ahol édesapja, Oliver maga is éveket töltött.  Majd felbukkan William „fogvatartója”, aki nem más, mint az idősebb Roy Harper. Amikor évek óta benne vagy egy sorozatban, igazi kihívás egy új sztorit elmesélni a már meglévő karakterek által, Beth Schwartz (a sorozat írója) azt mondja, ezzel az új időugrással amely a mai naptól számítva 20 évvel később játszódik a jövőben, egy teljesen új dimenziót nyit meg a sorozat karakterei,és a történet szempontjából,így már végtelen lehetőség,történet áll rendelkezésére az íróknak, akik kreativításukkal újabb és újabb izgalmas történetszálakat írhatnak kedvenc karaktereink számára.

Bár a jövő nem fog minden egyes epizódban megmutatkozni, mégis mélyebbre ásunk, és megmutatjuk néhány új karakterrel milyen hatással is van a múlt a jövőre. Több vendégszereplő is fog érkezni a 7.évadban,és tele lesz nagy fordulatokkal.

"A show nagyszerűsége abban rejlik, hogy bepillantást nyerhettek a nézők a múltba,át tudták érezni a karakterek helyzetét,megismerték a karaktereink lelkivilágát,tudták,hogy Oliver miért lett olyan mostanra amilyen. Ezzel a múltba és jövőbe való bepillantás segít a nézőinknek,hogy a jelen eseményeit,és a jelenben hőseink által átélt érzelmeket könnyen átérezzék,és megértsék miért alakulnak az események  a jövőben úgy ahogy" - mondta Beth Schwart,a nagy fordulatok írója.

A jelenről lévén szó, Oliver igyekszik a börtönben higgadt maradni, miután Diaz megtámadta őt a börtönben,és Felicity és William pedig odakinn van, Oliver úgy döntött, hogy ezt brutális módon megtorolja majd.ezért igyekszik kicsit távol maradni a szeretteitől.

"Az egyik kedvencem a börtön szála a történetnek,ez most egészen más mint amit eddig valaha csináltunk. Ez a történetfonal megengedi Oliver számára,hogy egészen másfajta karakterek között mozogjon, távol a családjától, akiket szeret, Stanley pedig helytelenül ítélte meg Olivert a börtönben. Nagyon szeretem a két karakter kapcsolatát, két ellentétes oldalt képviselnek, mégis Stanley a fény Oliver számára a börtönben, hiszen ő a Zöld Íjász legnagyobb rajongója.Szereti és tiszteli az íjászt.

Felicity közölte Oliverrel,hogy nem hajlandó tovább Diaz elől bújkálni,és nem akar többé tanuvédelmi programban részt venni. William pedig bentlakásos iskolába fog járni. Bár Felicity és Oliver nem tudnak fizikálisan egyelőre együtt lenni, mégis a céljuk közös. A család. Nagyszerű lesz látni a nézők számára is, hogy bár el vannak zárva egymástól kedvenc szerelmeseink, mégis minden erejükkel azon vannak,hogy újra együtt lehessenek. Ez a cél végig érződni fog a karaktereinken."

Van még egy nagy kérdés,hogy vajon ki az új zöld íjász? Schwartz megnyugtat minket, hogy erre az évad vége előtt fény fog derülni. Továbbá Dinah és Rene ellentétes oldalt képviselnek, barát vagy ellenség? Ez is kiderül idővel.

Forrás: tvline.com

(C) ARROWOLICITY.GP

2018.10.17. 19:43, Piper
SPOILER!!!

Szép estét mindenkinek! ^^ Bár még késik a 6. évad összefoglaló kritikája, nem múlik. Hamarosan annak is nekiállok és legkésőbb november eléjéig már az is olvasható lesz. Most azonban muszáj visszatérjünk a szokásos heti kritika rovathoz. El is kezdtem nézni a legújabb részt és hát mit mondjak, Beth nagyon állatira összehozta ezt, sőt mi több, alig olvasok, gyakorlatilag nem is negatív kritikát és aminek a legjobban örülök, sokan dicsérték Felicity karakterét is a részben. :) Lássuk milyen durva esetek és szuper pillanatok voltak ebben a részben. Érdekes, hogy mostmár a hétfőt az Arrowval nyitjuk és a Flash csak utána jön. :)

Ez az erdőben, bozótban futás már a sorozat védjegye is lehetne. Ismét egy ilyen évadkezdést kaptunk, csak ez esetben William-mel. Egyébként érdekes és remek megoldás, hogy William-mel kezdünk és vele végeztünk az epizódban, bár lehet véletlen volt, de akkor is, ha igen, ha nem szép keretes szerkezetet adott a résznek. A jelen és a jövő tekintetében. Aminek örülök viszont, hogy az eleje csupán egy álom, egy valótlan dolog volt, ugyanis ha ez igaz lett volna egyikőjük sem marad életben Felicity-vel Díaz támadása után. Már az elején látszik Oliver mennyire szereti és félti Felicity-t továbbra is, hiszen már a második rémálma van arról, hogy a lánnyal történhet valami. Oké az első álmában éppen vele történt valami, de ott meg lelkileg készült ki szegény lány a látványtól. Egyébként már most köszönöm Beth-nek, hogy figyelt a minőségi Olicity részekre, talán nála sem kell tartanunk semmi rossztól. :) Szóval már itt látszik, hogy Oliver legnagyobb félelme továbbra is az, hogy Díaz bántani fogja a családját, amíg ő börtönben csücsül. A probléma csak az, hogy nem is áll messze ez a rémálom a valóságtól, hiszen később valóban Díaz Oliver családjának az életére tör majd. De erről akkor később...

Tetszik, hogy beleláthatunk Oliver veszélyes életében a börtönben. Elég brutális állapotok uralkodnak valóban. Nagyon tetszik az is, hogy az egyetlen lelket a szerelméről és a fiáról készült közös fotó tartja benne. <3 Ami mókás volt egyedül, hogy Oliver-nek van egy rabtársa, aki a rajongója és az egyedüli ember gyakorlatilag, aki ha Oliver-hez szól, nem megölni akarja őt. Van egy olyan érzésem, hogy a srácnak még nagy szerepe lesz esetleg Oliver szökésében is, sőt mitöbb, tuti segít neki is megszökni majd Oliver.

Jó volt látni, hogy Digg-gel megint ilyen jóban vannak Oliver-rel. Megszakadt a szívem, hogy a két testvért elszakítja egymástól az a fránya paraván. Sajnálom, hogy Oliver már öt hónapja ott rohad abban a börtönben, miközben megérdemelné,hogy a családjával és a barátaival boldogan ellegyen.

Felicity új álneve, az Erin hát érdekesen áll neki, kitalálhatott volna mást is, de azért ez is aranyos. Imádom a rózsaszín haját és nagyon vagány a piercingekkel. :D

Annak idején azt hittem ezt a "zöld rucis őrült rohangászik" mondatot a rendőrkapitány mondta, de kiderült, hogy akit a titokzatos íjász megtámadott, az a gazfickó. Jó látni amúgy Dinah-t századosként, kicsit enyhébb így a volt csapat kilétének dolga. :) Ha értitek mire gondolok, bár néha még én sem értem, mit akarok írni. :D

René érdekesen mutat, de jól áll neki, ahogy fiatalokat edz. Jópofa a kislánya, Zoét is befogta. Kemény a kiscsaj. :) Tetszik, hogy még a kamaszok is hiányolják az igazságosztókat, szerintem ez Reneére különösen hatással lesz, főleg mikor később beszél Dinah-val, ez látszik már.

Szegény Oliver-t nagyon sakkban tartják a rabtársai, teljesen elveszti a fejét, ha Felicity-vel vagy a fiával fenyegetik. Remélem azért nem tesz majd később olyasmit, amit később megbánhat. Bár egyrészről bármi is történne emiatt, nem hiszem, hogy haragudni tudnék rá, hiszen a család nagy szó és bármit megtennénk értük. 

Lapozz!

7. évad 2. rész - Előzetes magyar fordításban!

2018.10.16. 20:38, Piper
SPOILER!!!

Már elkezdtem nézni a legújabb részt angol felirattal, amint a magyar is elkészül, azzal is megnézem. Valamennyit azért már így is értettem belőle és nagyon állat rész, tényleg érdemes megnézni! Beth remek munkát végzett! Amíg elkészülök a résszel és a kritikájával, ami talán holnap meglesz, addig elhoztam nektek az új előzetes fordítását! Szép álmokat! <3

Felicity: "Meg fogjuk állítani Ricardo Díazt!"
Oliver: "Mindent meg fogok tenni, hogy megvédhessem a családomat!"
Felicity: "Mindent elveszítettem!"
Digg: "Itt nagyobb dolgok forognak kockán."
Rab: "MTMAZÍ"
Oliver: "Mivaan?"
Rab: "Mit tenne most a Zöld Íjász?"
Oliver: "Ohh.."
Narrátor: "Arrow legújabb epizód jövő hétfőn újra csak itt a CW-n!"

Arrow 7x02 The Longbow Hunters - Előzetes

2018.10.16. 12:22, Piper
SPOILER!!!

Sziasztoooook édes drága látogatóink!! Szerencsére ma már éreztem magam olyan állapotban, hogy végre először felnézhessek hozzátok már csak azért is, mivel magyar idő szerint VÉÉÉGRE belevágott a 7. évadába az Arrow. Reggel máris azzal keltem, hogy kezembe kaptam a telefonom és máris belenéztem néhány csúcsszupi jelenetbe, főleg kedvenceinkkel kapcsolatban. És talán bátran mondhatom, hogy Beth-nél is megnyugodhatunk, ha nem is olyan sok, de minőségi Olicity jelenetekkel ő is elkényeztetett minket. Nagyon szépen köszönjük! <3 Talán lesz ma energiám végig is nézni az új részt, mivel nagyon kíváncsi vagyok rá és mihamarabb igyekszem hozni végre újra a kritika rovatot is. Az okot korábban nem akartam elmondani, hogy ne ijesszek meg senkit, de most élek és virulok. Volt egy gyerekkori dolog, amit most rutinműtéttel megoldottak és remélhetőleg nem sokára már teljesen felépülök. Szerencsére semmi komoly-nagy beavatkozást nem vett igénybe. Most már erőt vettem értetek magamon, hogy a géphez tudjak ülni, amint teljesen felépülök, ismét jönnek a nagyobb frissek is. Ezt a sorozatot kezdem a kritikafrissel ami vagy ma, vagy a napokban tutira várható. :) Puszi mindenkinek! Addig is itt a jövő heti szintén eszméletlen izgalmas rész előzetese! Sosem hagylak/hagyunk cserben titeket! <3 A lap szülinapját pedig egy kis csúszással, de megünnepeljük.

Olicity - Hold on

2018.10.02. 20:48, Piper
Nagyon szépen köszönjük a 3. helyet a portállistában!!!

Szép októbert mindenkinek! Most már csupán csak tényleg néhány hetecske választ el minket a legújabb résztől. Gyakorlatilag 2 hét és elindul végre a 7. évad, amit már mind annyira, de annyira várunk. Ráadásul a honlap is pénteken ünnepli 4. születésnapját!! Hát ez mind-mind csodálatos hír! Azt viszont sajnálom, hogy továbbra is alig jelenik meg fontosabb spoiler. Egy-két dolgot ugyan találni, de mindig ugyanaz folyik mindenütt már a csapból, vagy pedig egyszerű teóriákról beszélnek. Amit általában fontosnak találok és tényleg hírértéke van mindig hozom nektek. Ami meg esetleg elkerülné a figyelmemet, általában a facebook testvérlap mindig értesít róla benneteket. Szóval minden happy! Most sajnos csak egy újabb csodás rajongói alkotást hoztam nektek, szerintem az ötödik évad legszebb jeleneteit csodaszépen összefoglalja róluk. <3 Hamarosan megírom az évadértékelőt is a 6. évadról, ami eddig nekem a kedvencem, gondolom tudjátok miért. :) Ugyanakkor a 3x20-as rész még mindig nagyon a szívemben van és ott is marad. És apropó! Korábban már említettem nektek, hogy az október egy kicsit nehézkes lesz számomra bizonyos dolgok miatt, így nem tudom, hogy tudok majd jelentkezni, de igyekszem ahogy tudok, mindenesetre mindig hozom majd a kritikákat, nem maradtok le semmiről és remélem ha nem is mindennap de majdnem mindennap itt tudok lenni. Az utóbbi időben biztos észrevettétek, hogy időnként egy-egy nap kimarad. Sajnos több dolog miatt is nem tudom jelenleg tartani a mindennapos frisseket, de hamarosan igyekszem majd visszatérni, 2019-től pedig már mindenképp megpróbálom a mindennapi frisseket hozni, főként hogy akkor lesz ismét a legizgalmasabb szakasza az évadnak. :)

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto