~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 8. rész - "Unmasked" 

Oliver számára semmi sem lehetne nagyobb ajándék, mint újra élvezni a szabadságot Szerelme oldalán. Eközben a csapat egy hivatalos eseményre is meghívást kap. Közben Felicity komoly lépésekre szánja el magát a családja érdekében. A Diggle házaspár pedig forró nyomon van a festménnyel kapcsolatban, amelyet Curtis talált... The CW: 2018. december 3. hétfő (december 4. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Sneak peek 1. részlet - Arrow 7. évad 2. rész

2018.10.22. 20:32, Piper

Boldog születésnapot, apukám! Nos, itt van a sori 7. évadának 2. részéből érkezett valószínűleg első sneak peek. De jó egy kis Delicityt is látni, még ha nem is egy helyen vannak, csak a karakterek tűnnek fel és Curtist is. :) Ha találok feliratot, lefordítom.

2018.10.22. 19:35, Piper

Sziasztok! Ahogy ígértem, máris folytatódik a Beth interjú második fele, immáron Olicitys spoilerekkel is!!

Collider: Mennyire esett nehezedre ennyi mindent titokban tartani egész nyáron?

Beth: "Nagyon!! Ez volt számomra a legfontosabb. Egész egyszerűen azt szerettük volna elérni, hogy a rajongók ne tudjanak kitalálni semmit, mert ha tudod valamiről, hogy mi következik, az már nem biztos, hogy annyira izgalmas tud lenni. Velem legalábbis így van ez, ha nézőként nézek valamit."

Collider: Olivernek most nem éppen leányálom a börtön. Van valami esély arra, hogy talál valakit, aki iránt bizalmat szavazhat?

Beth: "Azt hiszem számomra az egyik fénypont Oliver kapcsolatai a börtönben, különösképpen Stanley-vel. Ő egyfajta reményt adhat, hiszen ő az, aki a Zöld Íjász legnagyobb rajongója a fegyházban. Rajta kívül viszont mindenki utálja odabent Olivert. Talán úgy is lehetne fogalmazni, ő egyfajta fény számára odabent. Ez pedig tele van nagyon lendületes és mókás dinamikával. A dolgok nem könnyűek így Oliver-nek továbbra sem odabent, de mégis amíg Stanley ott van, ő tanulhat és ez igazán király."

Collider: Úgy tűnik Oliver rövid ideig börtönben marad. Kihívásnak találtad ezt a fajta rendezést a szokásos szereposztáson kívül, eltekintve attól, hogy a szerettei meglátogatják és beszélnek vele az üvegfalon keresztül?

Beth: "Nos, számomra a börtön sztori az idei szezonban személyes kedvenceim közé sorolható. Jó látni, hogyan tud boldogulni a karakter egy kicsit elszakítva a szeretteitől és más emberekkel is együtt élni, így eléggé elkülönültté válik a sztorija."

Collider: Mennyiben más most Oliver attitűdje, mint az eddigiekben?

Beth: "Teljesen más karakter, mint amelyet megszokhattunk tőle. Most nem ő a hős. Megpróbálja kitalálni, melyik számára a legjobb mód a börtönben, csak gondolkodik és gyenge hazugságot színlel, stb. és miközben megtámadják a családodat nem tudsz a Zöld Íjász lenni, mivel börtönben csücsülsz. Ez mind nem egyszerű számára."

Collider: Felicity is egy hasonló döntést hozott, mint a férje. Hogy fest így most az ő jövőképe?

Beth: "Az ő sztorivonala szintén az egyik kedvencem az évad során. Nagyon szép párhuzamot állítottunk a férjével, ahogy ő is rejtőzködik valahol és nem lehet önmaga. Ugyan védő őrizetben volt, de mégsem hagyhatja figyelmen kívül, hogy a családjára támadtak. Kénytelen lesz kitalálni, hogyan tud a férje nélkül - aki nem mellesleg a Zöld Íjász - visszatámadni, küzdeni, harcolni. Ez lesz a szezon első felének küzdelme a részéről."

Collider: Ez a pink haj, egész szezonban marad majd?

Beth: "Ugyan dehogy. De nagyon szerettem."

Collider: Oliver kissé retteg attól, hogy a felesége többé már nem akar a tanúvédelmi program alatt állni. Mit fog szólni ő Felicity döntéséhez?

Beth: "Nos, egyértelmű, hogy nem örül annak, ha nem irányíthatja a dolgokat."

Collider: William most messzire megy iskolába. Így még mindig részese lesz a jelenlegi eseményeknek?

Beth: "Igen. Úgy gondolom részese lenni egy ilyen sikeres sorozatnak és látni a flashbackek alapján, ahogy Olivernél is hogyan találta meg a saját útját, fontos látni a jelennel összefüggően a jövőbeli képeket is. És ezt megfigyelni igazán, igazán szórakoztató tud lenni."

Collider: Mivel Díaz megmutatta, hogy milyen hosszúra is képes nyúlni a keze, ha Oliverről és annak családjáról van szó, hogyan tudják biztosítani azt, hogy továbbra is biztonságban maradjanak?

Beth: "Igen, nos ez eléggé kihívás lesz a szezon során. Kellemetlen lesz, hogy miközben először Oliver az, aki börtönben csücsül és a főgonosz még kint szabadlábon lófrál. Kemény lesz ez a karakternek és meg fogod látni majd, hogyan kezeljük ezt."

Collider: A 'Longbow Hunters' is érkezni fog ebben a szezonban, de Díaz marad a főgonosz, vagy átveszik a helyét?

Beth: "Ehhez szintén javaslom, hogy nézd a sorozatot."

Collider: René már hajlik arra, hogy visszatérjen a hősködéshez. Van rá esély, hogy a csapatot összeboronáljátok a szezonban újra?

Beth: "Igen, ezzel fogunk eljátszani majd a sorozat első felében. A régi csapatunk megpróbálja majd kitalálni azt, hogy pontosan mit jelent a város hőseinek lenni. Egyértelműen René számára lesz ez a legnagyobb küzdelem. Még a premierben visszatér a Wilddog ruhába. Ugyebár mindenki számára mást fog majd jelenteni a visszatérés módja."

Collider: Lehetséges, hogy René esetleg majd törekszik egyfajta szövetségre az új Zöld Íjásszal?

Beth: "Nyilvánvalóan őt érdekli a legjobban az új Íjász kiléte."

Collider: Látni fogjuk az Arrow barlangot valamikor, annak ellenére, hogy most nincs csapat?

Beth: "Nem, az elején még biztosan nem."

Collider: Most, hogy az Olicity egy kicsit elkülönült egymástól, a rajongók mégis hogyan tudják majd élvezni ezt a kapcsolatot?

Beth: "Nyilvánvalóan gondoltunk erre is. A sztorijukkal kapcsolatban annyit, hogy nagyon szupernek gondoltuk, ha mindketten egy azon célért fognak majd küzdeni. Szóval még ha itt fizikailag nincsenek is együtt, mégis a céljaik közösek. Enélkül a fizikai kapcsolat nélkül együtt lenni úgy gondolom szintén nagyszerű dologgá válhat. Mindketten harcolnak a családjukért, szóval nem feltétlen kell együtt lenniük ahhoz, hogy mégis imádd az ő kapcsolatukat és ez annyira szuper lesz!"

Collider: Láthatjuk még Olivert apa szerepben?

Beth: "Határozottan."

Forrás: Collider.com

(C) ARROWOLICITY.GP

2018.10.21. 10:43, Piper

Sziasztok, legutóbb a színészekről, most magáról az írónőről, pontosabban az írónővel készített Collider interjút hoztam nektek, amit szintén hosszú időbe telt lefordítani, de úgy érzem eléggé megérte. Hogy miért? Nos, ha elolvassátok, szerintem megtudjátok, főleg, hogy Arrowos és Olicitys rajongók is örülni fognak a híreknek! Ez azért lényegesen könnyebb nyelvezetű volt. :) Azonban mivel elég hosszú, két részre osztottam, az első részét már most olvashatjátok a következő pedig hamarosan érkezik, abban lesz majd az Olicity-s rész is. ;) Ebben Beth leginkább a jövőbeli történésekről mesél, amelyeket 20 évet vetítenek előre, itt is már mond érdekes dolgokat.

Collider: Lesz valamilyen párhuzam a jelen és a jövőbeli események között, mint anno a múltbeli visszatekintésekkel kapcsolatban is volt?

Beth: "Természetesen. Mióta nem tudtuk pontosan mennyi ideig tart majd a sorozat és véget érnek az 5. szezonnal a flashbackek, már évekkel ezelőtt elgondolkodtunk azon, ha lesznek utalások, a jövőre tekintetben lesznek azok és kapcsolódni fognak valamilyen formában a jelenhez. Szóval igen, látni fogjuk ezt végig a szezonban majd."

Collider: Lehet valami konkrétabban tudni a sztori lényegéről, amely a jövőt festi előre?

Beth: "Nos, túl sokat nem mondhatok, azonban úgy vélem, imádni fogjátok. Legalábbis remélem."

Collider: Mit tudhatunk az idősebb Williamet alkotó színészről?

Beth: "Őt Ben Lewisnak hívják. Annyira jól esik, hogy bemutathatom őt, hiszen annyira tehetséges színész. Ő nagyon jó a szakmájában!"

Collider: A jövőbeli William is pontosan olyan okos, mint a fiatal?

Beth: "Az bizony! Ő még mindig rendkívül okos!"

Collider: Pontosan milyen évet írunk a jövőben, hány évet haladunk előre?

Beth: "Nos, ha jól számolom ez 20 év előrevetítve, így olyan 2040 körül járhatunk."

Collider: Roynak látni fogjuk a jelenbeli sztoriját is, vagy csak a jövőbelit?

Beth: "Azt javaslom, nézd a sorozatot!"

Collider: Theaval kapcsolatban mit tudsz mondani? Megtudjuk, mi történt vele pontosan a jövőben?

Beth: "Nos, elképzelhető. Nem tudom."

Collider: Látni fogjuk még a már megszokott karaktereinket a későbbiekben, vagy különböző színészek alakítják őket?

Beth: "Igen, látni fogjátok néhány karakterünket."

Collider: Ezeket a múltban történéseket remekül tudták használni egyes sorozatok, lásd pl. Lost. Inspirálnak téged hasonló dolgok?

Beth: "Abszolút. Több olyan show is volt, amelyeknek jómagam is nagy rajongója voltam. Azonban a mi történetünknek megvan valahogy a saját vágánya. Imádom az olyan történeteket, ahol össze tudod illeszteni a kicsi darabokat a történetnek. Ez is egyike volt a nagyszerű pillanatoknak a premierben. Imádom, ha van olyan pillanat a nézőben, hogy: "Mi a csuda?" Reméljük még sok ilyet fogunk hallani a szezon során a rajongóktól."

Collider: Ami most történik, az már egy lefixált, valós jövő, vagy van bármilyen esély arra, hogy ez meg fog majd változni?

Beth: "Először is, az Arrow nem Legends és nem Flash. Ezek mind olyan sorozatok, ahol mindezt tudják. Az Arrow-ban pont az a lényeg, hogy itt fogalmuk sincs a jövőjükről, nem tudnak róla semmit és jobb, ha nem tudják a jövőjüket."

Collider: Igyekeztek ebben a szezonban a lehető legjobban távol maradni a sci-fis elemektől?

Beth: "Aha. Valahogy jobban szeretjük a földhöz ragadt történetmesélést."

Forrás: Collider.com

(C) ARROWOLICITY.GP

2018.10.20. 19:49, Piper

Szépséges estét mindenkinek! Ahogy tehát korábban ígértem, elhoztam nektek a Juliana-val és Rick-kel készült spoileres Collider interjút. Szó lesz benne Dinah 7. évadbeli karakteréről és René jelenlegi helyzetéről is. Illetve mi történt az elmúlt 5 hónapban. Nézzük is mit mondanak kedvenc színészeink a folytatásról. Készüljetek! Igyekeztem a lehető legjobban magyarosítani, de ha akad benne némi aprócska félrefordítás, elnézést kérek, rengeteget dolgoztam vele és a végére már nagyon elfáradtam. De a lényeg itt van és olyan szépeket mondtak! :)

Collider: Mit tudnál mondani arról, hogy hol tart most Dinah ebben a szezonban és hogyan érezted magad, amikor megtudtad, hogy mi vár rá?

Juliana: "Igazán izgatott voltam, mivel nagyon fontosnak tartom, hogy lehetőséget biztosítanak ezeknek a karaktereknek a fejlődésére és mozgásteret adjanak a karakterfejlődéseknek. Annyi epizód van és oly sok sztori, amit el lehet mesélni, szóval ez egy nagyszerű lépés számára. Nem feltétlenül pont ott van, ahol lenni szeretne, de tetszik, hogy ott van ahol, mert most gondolkodnia kell és leleményesnek lennie."

Collider: Hogy fog René boldogulni azzal a helyzettel, amiben most találja magát, mikor is Oliver a börtönben csücsül és a városban egy új, titokzatos Íjász bukkant fel?

Rick: "Úgy véli, hogy ébernek kell maradnia, hiszen ha megtenné, hogy visszatér a hősködéshez, talán azzal azt kockáztatná, hogy mehet a dutyiba és ezzel ismét veszélybe sodorná azt, hogy a lánya apja lehessen. De mit tesz René, René egy olyan srác, aki azt mondja: 'Meg tudom kerülni a szabályokat, amíg azt teszem, amit a szívem súg.' Ezek mind amolyan egészséges dilemmák René számára. 'Tegyem ami helyes, vagy amit a szívem súg?' Ezek azok a kérdések, amiket majd feltesz magának René az év során."

Collider: 5 hónapja, hogy elbúcsúztunk, mi történt addig Renével, ki volt ő elsősorban?

Rick: "Apa. Minden egyes napot megmentett azzal az ebéddel, amit készített. Érdekes volt látni, ahogy René civilizálódott és lassan építette az életét. Nem tudta elkapni Díazt. Díaz elrejtőzött és Oliver börtönben van. Időt kérnek és várakoznak, hogy lássák, mi a következő lépés. Éppen csak várakozni kell és kitalálni a dolgokat. Úgy hiszem állati lenne, ha látnánk azt, ahogy René apaként viselkedik, elviszi Zoe-t a suliba, ebédet készít, együtt lógnak és mindeközben megpróbál részese lenni a helynek, ahol felnőtt és segíteni ott. Kitalálni, hogyan segíthet, ez az ismertetőjele, az ilyen karaktereknek."

Collider: Mit gondolsz, René valaha is fontolgatja majd, hogy együtt dolgozzon Diggel és Curtisszel az ARGUSban?

Rick: "Kizárt. Egy jó ideig megtapasztalta, milyen a városházán a munka Lance mellett. Ez pedig egyfajta lökést adott neki. Úgy gondolom René inkább egy olyan ember, akinek hatalmas ötletei vannak és az elbeszélést irányítani akarja, vagy valaki aki mindezt a maga módján teszi. Bár ráveszi magát, ha kell adminisztratív legyen, ha szükséges, de mégis szerintem látja önmagát a pilótaülésben."

Collider: Legalább most Dinah magabiztosnak tűnik abban, amit csinál. De elképzelhető, hogy elkezdi megbánni, vagy megkérdőjelezni mindezt?

Juliana: "Dinah egyfajta kényszert érez a tekintetben, hogy igazságot szolgáltasson és hős legyen. Azonban nem biztos, hogy pont a rendőrségi öltözet erre a legmegfelelőbb választás."

Collider: Dinah nézete az igazságszolgáltatásról most éppen ütközik Renéével. Vajon ez a feszültség folytatódik majd köztük?

Juliana: "Mindazok után ami történt, a hierarchia megváltozott és Oliver is börtönben csücsül. Nyilván a teljes csapatra extra stressz hárul és plusz feszültség, így eléggé szétcsúszott a kapcsolatuk. Eléggé szét tud folyni ilyen állapotban minden, így érthető, ha majd jó néhány feszült konfliktust kell egymás között maguk mögött tudni, úgy hogy nem szilárd a csapatuk és még a vezetőjük is börtönben csücsül."

Collider: Hogyan fog folytatódni ez a dinamika?

Rick: "Mindkettejüknek ellentétes nézeteik vannak azzal kapcsolatban, hogyan lehetne megvédeni a várost. Dinah azt szeretné, ha René is követné azt az utat, amelyet ő is. Ők különböző módon gondolkodnak minderről és ez az, ami miatt összeütközésbe keverednek egymással. Úgy hiszem, hogy mindketten szeretik egymást, olyanok, mint a testvérek, azonban mindketten túlságosan is szenvedélyesek. Kirobbannának, akárcsak a tűzijáték."

Collider: Juliana, te mint nő egy túlnyomórészt férfias 'szakmában', mikor kezdted úgy érezni, hogy hangod volt és ezt éreztetni tudtad?

Juliana: "Sosem éreztem ennél nagyobb támogatást nőként ebben a 'férfias szakmában', mint ebben a munkában. Rendkívüli módon áldottnak érzem magam, amiért hihetetlen tapasztalatom volt mindezen nőkkel hősöket alakítani. Úgy érzem, hogy sikerült létrehozni egy erőláncot és hallatni a hangunkat. Ebben a sorozatban Dinah, vagy Fekete Kanári, aki ezzel a hihetetlenül szuperszónikus ordítással van megáldva, valahányszor használja, oly felszabadító tud lenni. Minden év, amikor csendben kellett maradnod és minden, ami felgyülemlett, minden kijön a showban. Egyszerűen szabad vagy! És ez annyira fantasztikus tud lenni!"

Collider: Az egy dolog, hogy megtalálta a hangját, de magabiztosan is tudja használni?

Juliana: "Utálom, hogy úgy tűnik, mintha rendben lenne, hogy erős és hatalmas, fel kell emelni a hangodat. Úgy is erős tudsz lenni és hatalmas, ha kiállsz amellett, amit igaznak vélsz és amit hiszel, ha igaz vagy önmagadhoz és nem félsz. Rengeteg módja van annak, hogy egy nő erőssé váljon és hatalmassá, hogy hallatthassa a hangját és hatást tudjon gyakorolni bármire."

Collider: Milyen érzés volt, hogy Beth lett az új showrunner a 7. évadra?

Juliana: "Nagyon szuper dolog. Mint nő pedig van egyfajta kötődésem vele és, hogy ő az új showrunner csak még inkább bizonyos, hogy áldás a közös munka."

Rick: "Fantasztikus! A 7. év egy amolyan átmeneti év számunkra és az, hogy Beth lett az új showrunner, hozott egy olyan energiát az egészbe, amitől csak még hatalmasabb tud lenni az egész sorozat. Az ötletei csak tovább erősítik az egész történetet. Magával hozza azt a lelket, amit mindenki örömmel fogad és a nők is felhatalmazást kapnak. Félelmetes az az energia, ami itt van. Úgy hiszem, Beth egy nagyon tehetséges írónő, minderről maguk az oldalak is árulkodnak, melyeket papírra vet. Amikor elkezdődött az 5. évad, eléggé elfogult voltam, úgy véltem: 'Akkor léptem be először a sorozatba és amikor elolvastam az első 10 epizódot, oké a show megy a pénzéért.' Ami energiát pedig Beth visz a showba, már nyomja a borítékot is. Valószínűleg ez olyasmi lehet, amire már régóta szüksége volt a shownak. Tudod, amikor már eljutsz a 7. évadra, tenned kell valami olyasmit, amivel kívülre kell kerülj a dobozból, de nem túl messze és találnod kell valamit, amivel még mindig megnyerheted magadnak a nézőid elkötelezettségét, na azt hiszem Beth ezt könnyedén véghez tudja vinni. Egyszóval baromira szerencsések vagyunk, hogy Beth itt van és megadja számunkra azt a löketet, amire szükségünk van."

Collider: Ez a szezon nagyon 'belsősnek' érződik.

Rick: "Igen, pontosan! Még maguk, a régi írók, Marc és Wendy is elmondják neked, hogy "Wow! Beth, ez igen, micsoda lendület!" El lett engedve keményen minden ebben a szezonban és úgy hiszem, ez már kellett a shownak. Az idő majd feltárja, amit szeretnél és te vidáman fogadod azt. Minden szereplőnek élvezni lehet a kiszámíthatatlan élethelyzetét és igen ez egy olyan dolog, amit mindig is vársz és nagyon izgatott vagy, mi fog történni ezután. Maguk a színészek is élvezik mindezt."

Forrás: Collider.com

(C) ARROWOLICITY.GP

Új rajongói videó - Olicity alkotás

2018.10.19. 19:30, Piper

Ma hoztam nektek egy újabb csodaszép rajongói alkotást, nincs egy perc sem, de nagyon szép. Elkezdtem nektek egy nagyon hosszú interjút fordítani, hát remélem jut rá időm és energiám befejezni, ugyanis Dinah és René karakteréről tudhatunk meg egy kicsit többet az őket alakító színészeknek köszönhetően. Elég hosszú, ezért ma már biztosan nem tudom befejezni. De amint készen leszek megosztom veletek. :)

 

STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?