~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "Shattered Lives" 

A Queen házaspár a csapattal együtt most egy újabb személy után nyomoznak, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Boldog Valentin napot Minden szerelmesnek és a párosunknak!

2018.02.14. 21:35, Piper

2018.02.12. 22:49, Rice & Piper

Ugye emlékeztek még a régóta beígért Michael-es interjúra?! Remélem, mert ugyan egy pici késéssel, de cserébe Rice volt olyan aranyos és lefordította nekünk a teljes interjút, ami csak érdekelhet minket. Ezért örök hálával tartozom neki. Levett némi terhet a vállamról rendesen. Nézzük mit mond kedvenc Caydenünk. :) Hozzá kell tennem persze, lehet már lezajlott némi spoiler, ha el is hangzik, de az egész szöveg önmaga megérdemel némi időt azzal kapcsolatban amiről zusammen beszél. :) Először nem esett le honnan ilyen ismerős a színész, de aztán rájöttem a szövegből, hát persze, hogy a LOST! Én ugyan nem néztem, de apa időnként igen, így én is bele-bele tekintettem.

Az Arrow sorozat Michael Emersonja imád gonosztevőt alakítani. Most pedig megosztja velünk miért…

Valaki igazi álarcot adott ennek a srácnak. Két évtizednyi pszichológiailag is rémisztő gonosz karakterek alakítása után kezdve a Practice to Lost-tól napjaink Arrow sorozatában játszott Michael Emersonjáig, mára szinonimájává vált az igazi gonosztevő karakternek egy sorozatban. Ezért mostanra az a célja,hogy teljesen felismerhetetlen legyen a következő szerepében.

„Izgatott vagyok,hogy legközelebb a nézők nem is fogják tudni,hogy ki is ez a srác amikor legelőször meglátnak majd”. Emerson beszélt a jövőbeni terveiről egy kis gonosz kuncogással. Bár a nevetése egyáltalán nem volt ördögi,mégis elgondolkodtatott,hogy ez az ember mire készül  ennyi év után a karrierjével,miközben a nézők rémálmainak  gonosztevőjévé vált. Persze,nem lehet semmissé tenni mindazt amit Ben Linus tett,de úgy gondolom,hogy a hangja nem lehet ördögien vidám sem,miközben épp a következő projektjéről beszél, amely szerint olyan karaktert szeretne alakítani,aki alig észrevehető.

„Biztosra veszem, hogy a nézők sem ismernek fel majd rögtön az új karakteremben, kicsit később fognak felkiáltani,hogy „Ó,te jó ég…ez Michael Emerson…” Őszintén szólva, nagyon szeretek álruhába bújni, egy olyan karaktert alakítani aki álarcot visel. Ez nekem az igazi kihívás,az igazi móka.”

Ennél a pontnál a beszélgetésünk közben,úgy képzeltem el őt,mint a mesékben, mániákus nevetésű,bajszát pödrő karaktert: Mwa-ha-ha’’

„Nem tudni milyen karaktert fogok legközelebb játszani,de ilyen irányba szeretnék haladni:extrém karaktereket  alakítani. Lehet,hogy legközelebb egy alient játszom,vagy egy kalózt,vagy egy olyan embert akinek agykárosodása van. – mondta Emerson”

Egy színésznek aki megválaszthatja a szerepeit,a lehetőségei végtelenek.  Azzal szemben,hogy Emerson a legkülönfélébb karaktereket játszotta már, nincs még konkrét elképzelése kit alakítana szívesen legközelebbi projektében,azért lenne néhány ötlete: „Nagyon régóta szerettem volna valaki olyat alakítani,aki akcentussal beszél. Szóval hajrá Dickens, vagy viktoriánus Anglia, vagy orosz forradalom..és több bajusz, szemfedő, és faláb! Valami ilyesmiben gondolkozom – vallotta Emerson”

Izgatottan várja, hogy különböző vad karaktereket alakíthasson karrierje során. Emerson nemrégiben fejezte be a forgatását a Person of Interest című sorozatnak,melynek több mint 100 epizódjában szerepelt. Jelenleg a CW dráma sorozatában,az Arrow-ban alakítja a gonosz hackert  és hamarosan debütál egy új karakterként aki nagyon vicces és hivalkodó az Amazon új sorozatában a Mozart a dzsungellben.

„Rengeteg móka volt számomra az összes karakterem megformálása. Általuk növekedhettem,lehettem őrült,fejlődhettem,  szólalhattam meg vicces hangon. Minden olyat megtehettem amit az emberek hiányolnak a színházakból.”

Úgy gondolja színésznek lenni azt jelenti,hogy azt teszi amire a való életben nincs lehetősége. Hordhat vicces ruhákat,parókát, bajuszt, beszélhet akcentussal. Számára ez a színészet,és ezért szereti.

Igazán csodálatos ahogyan Emerson beszél a karrierjéről és a céljairól. Ilyenkor érződik igazán az a kontraszt aközött aki ő valójában,és akiket alakít. A nézők alig várják,hogy láthassák őt mint Cayden James. Ő pedig nagyon élvezte, hogy menő ruhákat hordhatott és felelőtlenül viselkedhetett a karakter hiteles megformálása érdekében.  Emerson karaktere pedig valami egészen újat hoz a sorozatba. Nem lesz egy olyan karakter akit egyszerűen le tudnak lőni egy nyíllal.

Cayden karaktere egészen más lesz. Nem a testi nyers erővel fog csatákat vívni, hanem  mentális képességeivel fogja mozgatni az események szálait, és egy kis pszichológiai terrort sem fél majd bevetni.

Emerson elmondása szerint, néha azt sem tudja mit is csinál pontosan miközben játssza a szerepét. Próbálja hitelesen alakítani a karakterét.

A Lost című sorozatban,ahol Ben Linust alakította, szerepe ikonikussá vált.  Karaktere egy olyan férfi volt,aki véletlenszerűen került a szigetre a zuhanás után,akárcsak a többi  szereplő. Kétségbeesetten próbálta bizonygatni az igazát,mikor is kiderült,hogy semmi nem volt igaz abból amit mondott. Ez egy igazi nagy fordulata volt a történetnek.

Emerson úgy gondolja Cayden karaktere sokban fog hasonlítani az ő általa régen alakított Mr. Finch szerepéhez,akit a Person of Interestben játszott. Kivéve, hogy Mr. Finch nem volt gonosztevő. Mindkét karakter elég hivatalosan fogalmaz a beszédében, mindkettőnek szarkasztikus a humora, és mindkét karakter eléggé veszélyes.  Viszont Cayden igazi rosszfiú szemben Mr. Finch karakterével.

Amikor gonosztevőt formálok meg nyugodt, higgadt karakterűeket játszom,akik nem mondanak túl sokat. Ez az egyik színészi eszköz amivel nagyon szeretek szórakoztatni,hogy fokozzam az izgalmakat.

A másik amit szeret használni, a nagy csavarok a történetben.  Az Arrow sorozat félévad záró utolsó jelenetében Cayden James körbe vette magát Oliver Queen legnagyobb ellenségeivel…és Oliver még csak nem is sejti ezt még…

„ Elég nagy dolog fog következni. Nagy meglepetésben lesz a nézőknek része.” Star City nem fog tudni segíteni hőseinknek Cayden legyőzésében, mert Caydennek több módszere is van a gonoszkodásra. De valami elsülhet rosszul az ő terveit illetően is… csak várniuk kell a nézőknek,majd meglátják.

Cayden csapata a Black Siren, Anatoly,és Vigliante és Richard Dragonhoz képest eléggé civilizált. Inkább mentális eszközökkel,sakk játszmákkal csalják lépre hőseinket.

Forrás: XX

(C) ARROWOLICITY.GP

Egy csodás ajándék egy csodás rajongótól! - Egy igazi magyar Olicity regény!

2018.02.11. 22:52, Piper
Old Lies - Arrow fanfiction Nessatól!

Sziasztok! Csodás estét mindenkinek! Nekem már az, hiszen - ahogy facebookon is ígértem tegnap - ma megosztom veletek az egyik rendkívül tehetséges kedves látogatónk Olicity-s regényét, teljesen magyar nyelvű az egész és a neten el is érhető bárki számára. Ha megkapom az írónő engedélyét, a lapra is kiteszem a teljes szöveget, egy külön "Fanfictions" menübe. :)

Én elkezdtem olvasni ezt a csodás kis regényt és egész egyszerűen már most beleszerettem. Varázslatos tehetséggel van dolgunk kérem szépen, örök hálám Nessának hogy megosztotta velünk a tehetségét és főleg, hogy Olicity-ről! Bízom benne, hogy nektek is tetszeni fog, mert Nessa igazán megérdemli az elismerést. Én úgy tudtam megnyitni, hogy a "Tartalomjegyzék" fülön ráböktem a fejezetre, bár gépről olvastam, lehet telóról egyszerűbb, mert amolyan applikációs szaga van az oldalnak. :) A legjobb a sztoriban, SPOILER! Hogy jóval később játszódik, mint a jelenkor és két csodás kislányuk is már van William mellett. :) "Old Lies", ha jól értem ez a címe drága Nessa, de erősíts meg ha tévedek. :) Jó szórakozást kívánunk hozzá!

ITT ELÉRHETŐ!

Ragacsos! Frissek lejjebb!

A Zöld Íjász 6. évad 14. rész - Hivatalos külföldi spoileres előzetes!

2018.02.10. 23:59, Piper

2018.02.09. 22:39, Piper
Jó éjszakát! SPOILER!!

Na, akkor még tegnapi dátummal, hogy tartsuk az aktualitást közzéteszem a saját kritikámat a legújabb epizódról. Először is azonban! Ugye mindannyian tudjátok, hogy a sorozat legközelebb sajnos csak március első napján fog visszatérni, valószínűleg a téli olimpia is közrejátszik a nagy szünet miatt. Ez egy olyan ok, amiért megbocsátok az amcsi csatornáknak, mert imádom az olimpiákat. :D Most pedig nézzük is a kritikát. Már kezdem megszokni, hogy Olicity-ből nem sokat élvezhetünk. Mióta összeházasodott Felicity és Oliver nekem olyan 5. évados feeling állt be, mintha csak jóbarátok lennének, semmi más. Persze, tisztában vagyok vele, hogy a sorozatnak nem ez a központja, de azért legalább egy csók elcsattanhatna minden részben, ha már házasok, azóta egyszer láttam, de sebaj, nekem elég, hogy valóban végre békén hagyják őket, normális házasoknak. Már ennek is örülni kell, ennyi szenvedés után. Ettől eltekintve, viszont élvezem az OTA pillanatokat és azért izgalmakban nincs hiány, meg kell hagyni! Elvégre akciósorozatról van szó, amelyek varázsát főleg a 24 kedveltette meg velem. :) Jack Bauer az etalon. Jaj sosem felejtem el az eheti Fal kérdést... :) Remélem látttátok, miről beszélek. Ilyenkor fáj, hogy nem én állok egy kvízműsor stúdiójában játékosként... :D Szegénykék, de attól még szurkoltam nekik, hogy sok pénzt vigyenek haza. ^^ Remélem így lett, mert sajnos nem emlékszek már a végkimenetelre.

Na, de most már tényleg nézzük is a legelejétől. Nagyon-nagyon tetszett, hogy végre megtudtuk Cayden James hogyan került az A.R.G.U.S. fogságába. Tetszettek ezek a Cayden-Owen-Alena visszaemlékezések. Szegény Cayden-t nagyon sajnáltam, hogy a fia úgy halt meg, hogy csalódott előtte az apjában. Még inkább Cayden-t, aki a sötét rabságában tudta meg, hogy mi történt a fiával. Azonban akkoriban még tuti nem tudhatott a hamis felvételről, mert anno nem küldött volna egy mesteri programot Alena-n keresztül Felicity-nek, hogy elkaphassák végre Prométheuszt. Bármennyire is gonosz egy figura volt Cayden, ebben a részben kifejezetten imádtam őt. És még kis híján meg is sirattam a végén. Hiszen, egek! Annyira megmutatta, hogy érző lény is tud lenni. Tisztán látszott, hogy a fia iránti szeretete határtalan. A múltban az volt az egyetlen kérése, hogy hadd nézhesse végig a fia meccsét, a jelenben pedig a fia sírját, míg előbbit nem engedték, utóbbit Oliver megengedte volna neki, ha nem ölik meg a férfit. Micsoda párhuzam! Amúgy most értettem meg igazán, hogy Cayden valójában nem egy gonosztevő volt az évadban, hanem egy áldozat. Amit tett, azok a szörnyűségek mind megtévesztés által történtek. Hiszen bele sem merünk gondolni abba, milyen őrültségekre lennénk képesek, ha a gyermekünket valaki bántja. Soha az életben ne kívánjunk ilyet senkinek, ez valami borzalom lehet! Bele sem akarok gondolni! Egy apa fájdalma pedig valóban olyasmit hozhat ki önmagából, amitől az állati ösztönöknél is súlyosabb lépésekre szánhatja el magát. Itt van az, amikor Díaz-nak a torkán nyomnám le a fegyvert! Amit tett, az borzalmas. Még csak 18 éves volt szegény Owen és aztán meg az apját is kinyírja?! Családgyilkos, mocskos, aljas Szemétláda! Mindenre gondoltam, de erre nem. Ráadásul még a hivatli dolgozókból, rendőrök közül is vannak emberei? Megáll az eszem. Hát sajnos most kiderült, hogy Díaz még Cayden-nél is okosabb volt, ahogy észrevétlenül beépült a fickó szervezetébe, aki a bizalmába fogadta és nem is gyanakodott rá. Cayden-ről pedig a részben nagyon megmutatkozott milyen intelligens ember, még anno az elkapása során sem ellenkezett, csak csendben tűrte a letartóztatását. Azt kell, hogy mondjam, hiányozni fog a karaktere, ebben az epizódban nagyon megkedveltem őt és azt hiszem félig-meddig William megolvasztotta a szívét, hiszen amikor Oliver utoljára látta azt kívánta a férfinek, hogy legyen jobb apa, mint amilyen ő volt Owen mellett. RIP CAYDEN ÉS OWEN JAMES! <3 (jó hogy nem az első közzétételt láttátok, amikor még James helyett Wilsont írtam...:') )

Nézzük William-Oliver szálat. Elég bátor egy húzás volt a kölöktől mit ne mondjak, hogy csak így simán besétált apuci játszóterére! Amúgy nagyon aranyos, hogy így ragaszkodik az apukájához, de azért ez tényleg vakmerő egy dolog volt. Ráadásul Felicity-re meg Thea-ra a szívbajt hozta, akik a monitoron keresztül hevesen dobogó szívvel figyelték az eseményeket. Amúgy szegény leányzóknak alig jutott valami szerep, Alena-nak viszont örültem, hogy időnként ő is kap némi hosszabb szerepet. Digg meg már megint csak a "szokásos dolgokat" vitte, aztán jelentősebb szerep neki sem jutott, mintha mindenki mellékszereplő lenne csak.

Annál inkább nagy szerep jutott Laurel második verziójának és Quentin-nek. Asszem a hapsi már kezd túlságosan beleőrülni a lánya elvesztésébe. Az, hogy elrabolta a végén Szirént, hát erre még kíváncsi leszek. Most az írók nagyon úgy látom, hogy meg akarják javítani a karakterét, egek mi lesz még ebből? Ahogy elnézem Dinah hamarosan gondoskodni fog a folytatásról, valószínűleg ha lesz alkalma még megpróbálja majd kinyírni Laurel-t. A kanáris harc egyébként nagyon menő volt. Dinah viszont olyan mint egy őrjöngő női bika! (Vagy Fekete Pulyka becenévvel kéne illetni, mert a Kanári már túl békés hozzá, nem tudom.) Nagyon kemény a nőci! Valóban nem lát tisztán Vin halála miatt. Wild Dog és Terrific legalább látták, hogy a város megmentéséért most egy időre ismét célszerűbb Oliver-t a csapat élére állítani, de hát persze Renének meg kellett később jegyeznie azért Oliver-nek odabökve, hogy ettől még nem változik semmi. Olyanok, mint a durcis kisfiúk, akiktől elvették a kedvenc játékukat, remélem észhez térnek előbb-utóbb, nem csak időnként tisztul ki a fejük, mert különben ez nem fog jóra vezetni, lásd következő rész...

Megnyugodtam azért, hogy Anatolij nem volt áruló, de továbbra is idegesít, hogy a negatív oldalt kezdte el erősíteni a pozitív helyett, amit vagy 4 és fél évig betöltött.

Jó látni, hogy Felicity és Oliver is milyen büszkén viselik még mindig a gyűrűiket. :) Ha már egy kis Olicity-elvonási tünetenyhítő kell. ;)

Hát az biztos, hogy akcióban és izgalomban nem volt hiány! És végre Olivernek is sikerült Cayden szemében tisztára mosnia magát. Jó volt azért, hogy Oliverék szövetkeztek Caydennel, annak érdekében, hogy ne lője ki a rakétát a városra.  És talán végre William is megértette, hogy a tűz nem játék, mert könnyen megéghetünk miatta... Kíváncsi leszek ezek után Díaz-t vajon sikerül-e elkapni és milyen lesz a folyatatás...

A vége pedig, - ahogy az az Arrowhoz méltó - kegyetlen lett ismét!

Remélem tetszett! Akció és izgalom oké volt, romantika egy szál sem, szomorú pillanatok voltak bőven és meglepők is. Néhány furcsaságot leszámítva, erre adok most 8 pontot. :) Összességében úgy elégedett voltam a részben, bár már nagyon hiányzik, hogy a kedvenc párosom is kapjon végre műsoridőt együtt, legalább egy nászút erejéig. :) Egyébként én az OTA-t most így még akár Alena-val is kibővíteném, ők négyen szerintem kitűnő csapat lennének, mint egy újabb felállás, a két lány hátulról instrukciókat ad a terepen a srácoknak, ahogy így elnéztem a négyes nyomozós jeleneteiket, eléggé megtetszett ez a felállás így nekem. :) De persze az Eredeti Hármas azért örök. :)

(C) ARROWOLICITY.GP

 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!