~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 10. rész - Divided

Jóllehet Felicity és Oliver összeházasodtak, most olybá tűnik ismét csak hármukra, az OTA-ra számíthatnak. Ugyanis a Team Arrow feloszlani látszik, pont akkor, amikor mindenkinek a legnagyobb szüksége lenne a másikra. Oliver biztos benne, hogy hárman is elegendőek lesznek Cayden és Laurel megállításához, ám a Zöld Íjásznak valami olyasmivel kell szembesülnie, ami miatt arra kényszerül, hogy egy új szövetségest vonjon be a játékba. Eközben Dinah pedig ismét közelebb kerül Vincent-hez... The CW: 2018. január 18. csütörtök félévadnyitó!

Magyarország:

5. évad 21. rész -  Tiszteld atyádat!

Chase egyre inkább kezdi sarokba szorítani a csapatot és tovább rontani Oliver esélyeit. Ezúttal Oliver édesapját célozza meg, amivel tovább ronthatja legnagyobb ellensége lelkét. Oliver megmutatja Thea-nak az édesapjuk videóját...  Cool TV: 2018. január 13. szombat 14:10


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Oliver igyekszik majd végleg megjavulni William védelmében? - Spoilerek!

2017.06.27. 22:35, Piper

Szép estét mindenkinek! Ma végre jelentek meg újabb hírek a folytatással kapcsolatban. Én pedig a héten már a képes és a cserés modulokat is megpróbálom elkészíteni. Most néhány hírt hoztam nektek, amelyek többeteket érdekelhetnek. Főként Arrow téren.

Először is Stephen reméli, hogy a 6. évadban is több érdekes merítést kapunk majd a képregényekből. Továbbá van itt egy érdekes nyilatkozat. Kedvenc főszereplőnk ugyanis már alig várja, hogy megláthassa hogyan alakul majd Oliver és a fia, William kapcsolata a képernyőn. Már most annyit elárultak nekünk, hogy a 6. évadban fontos momentum lesz ez az apa-fia dolog. Oliver megpróbál William miatt is jobb emberré válni és felelősségteljes apának szeretne mutatkozni. Csak, hogy a fene tudja mennyire lesz ez így egyszerű, hogy ő a Zöld Íjász. Ami már csak azért is nehezebb dolog, mivel úgy tűnik már William is tudja az igazat. Mégis Stephen reméli William lesz az egyik kulcsa annak, hogy Oliver végre egy igazán jó irányba mozdulhasson el.

A képregényekből való merítés kapcsán pedig csak annyit, hogy kedvenc Íjászunk is reméli, Oliver képregénybeli karakteréből is többet kaphatunk majd idén. Mind tudjuk, hogy sokkal derültebb és igazán humoros egy típus, reméli ez itt is visszajön majd. x x x x

Miért van olyan érzésem, hogy Felicity lesz a pótmama és megpróbálnak majd eleinte hárman egy családot alapítani? Később meg hát majd a jövő megmondja hányra gyarapodjon a kicsiny létszám... :)

OTA csodás összefoglaló vidi!

2017.06.26. 23:33, Piper
Emlékezzünk csak milyen szuperek ők hárman együtt!

Spoileres hírek!! - Mi várható a 6. évadban? HVFF 2017 Portland

2017.06.25. 18:07, Piper&Nessie
IGAZÁN OLICITY RIADÓ!!

Nos sziasztok! Kicsit utánajártam a dolgoknak és bizony rengeteg spoilert kaptunk Nessie-vel. Hiába, ha az ember egyszer nem tud eléggé utánanézni a dolgoknak egyes okok miatt, mennyi mindenről le tud maradni, így most el is hoztam nektek, amire felfigyeltünk. Ahogy ígértem, érkezzenek tehát a spoilerek...

  • Felröppent a hír, hogy Dave fogja az egyik részt rendezni a 6. évadban. Nem tudom ez mennyire igaz, de nagyon jó lenne, ha így történne. Majd meglátjuk.
  • Aztán SPOILERES NAGYON OLICITY TÉREN, CSAK AKKOR OLVASD!! NAGYON FOGSZ NEKI ÖRÜLNI!! Azt hiszem teljes mértékben megnyugodhatunk az endgame tekintetében Olicity-sek, hiszen Nessie tegnap hívta fel a figyelmemet arra, hogy Stephen ismét elspoilerezett nekünk valami nagyon nagyon Olicity-s dolgo(ka)t. Ugyanis állítólag Oliver lehet végre összeszedi magát és elveszi Felicity-t feleségül. Ebben nagyon reménykedhetünk, hiszen emlékezzetek arra, hogy egy évvel ezelőtt nem igazán hittük el a poénját és valóban Billy meghalt... Ahogy most azt is elmondta (elviccelte, eleresztette), hogy Oliver kivételt tesz a tánctudásával, ha egy Olicity esküvő forog emiatt kockán. :D Nagyon boldog leszek, ha végre megkapom amit szeretnék!
  • Továbbá volt a rendezvényen egy igazán cuki OTA pillanat! Igaz ez esetben Felicity Smoak karakterét nem Emily alakította, de egy kb. 3 éves kislány szerepében is elbűvölő tudott lenni kedvenc Hackerünk. :) Én nálam garancia volt az olvadás!
  • 2 igazság és egy hazugság is elhangzott az újabb Fanfesten, mely a hétvégén volt esedékes Portland-ben: 1. Egyedül(álló) nagy rossz a 6. évadra. 2. Lesz valamilyen hatalmas repedés Oliver és az egyik Arrow tag között. (reméljük nem Felicity vagy Digg, ez már lejárt lemez ismét... sőt reméljük hazugság!) 3. A Zöld Íjász kilétére fény derül!
  • Azt hiszem lesz az Olicity-nek valami köze a "Come on Eileen" című számhoz. :)
  • Volt egy mondata Marc-nak (még egy korábbi interjúban): "Felicity a legfontosabb akkord az egyébként jelentéktelen, kisebb kulcsszimfóniában."
  • A 6. szezonnal kapcsolatban ilyesmi volt a reakció, mikor Dave meséli, hogy Steph olvasta a 6x01 forgatókönyvét, ő pedig még nem: "Haveer reménykedem, Digg ugye nem fogsz venni egy új házat?" (nem tudom mit jelenthet, amúgy remélem nem angol szleng. :) )
  • majd még hozok HVFF-ről, ha találok valamit. :)
  • xx xx
  • Az alábbi oldalon pedig szeretném ha szavaznátok a kedvenc gonoszunkra, hiszen Josh igazán megérdemli, remekül szinte már már félelmetesen profin alakította Prométheuszt. Továbbá Emily is a LOT-ban nyújtott legnedásan varázslatos mellékszerepléséért. <3 KATT!

Imádom veled tölteni az éjszakáimat! - Olicity 2. évad múltidéző

2017.06.24. 21:05, Piper

Sziasztok! Végre itthon vagyok, de mivel még ma és holnap kegyetlen sok pakolnivaló akadt a nagy átalakítások után, így inkább holnapra tudok nektek bővebb frissel szolgálni. Szerencsére hazaértem és innentől kezdve nekilátok ismét a bővebb frisseknek. Csak mivel eléggé heves zivatarok vannak mostanság nálunk, ezért igen kockázatos jelentkeznem. Általában csak este sikerül felnéznem. Most egy gyors visszatekintőt teszünk a 2. évadbeli cuki Olicity-re, holnaptól pedig gyerünk!

Marc Guggenheim - Talán vannak más következmények is a 6. évadra nézve

2017.06.23. 22:24, Piper
Ki él és ki hal meg a 6. szezonban?

Szép estét mindenkinek! Ahogy ígértem, érdemes ma este is velünk tartanotok. Többek között, mivel hoztam egy igen érdekes nyilatkozatot nektek, melyet Marc Guggenheim (a sorozat egyik fő producere) nyilatkozott az EW-nek. (SpOiLeR!) Ahogy ő látta, nagyon kettősnek tűnik a fináléval kapcsolatban a rajongók meglátása, de valami csavart is tartogathatnak az írók akár: "Rengeteg az értekezés és rengeteg azon vita amit online láttunk, ez nagyon kettős - az emberek valamelyike vagy él vagy meghalnak. Vannak más következmények, melyek visszavezethetők az 5x23 fináléjára. Miközben mindannyian egy dologra összpontosítotok, ismertek minket, talán valami máson dolgozunk..." xx

Hm. Remélem tökéletes a fordításom, ugyanis Marc szavai igen sejtelmes jövőre utalnak. Vajon mit takarhat? Őszintén remélem talán azt, hogy nem fog senki meghalni. Nem pedig azt, hogy esetleg meglepnek minket váratlan halálokkal. Szerintem célzás lehet arra, hogy nem kell egyből a legrosszabbra gondolnunk mindenki tekintetében. És, hogy őszinte legyek nem hiszem hogy meg mernék lépni és meg mernék tenni velünk azt, hogy Felicity-nek, vagy akár Digg-nek ártsanak. Ennél az írók is jobban kedvelik Oliver-t. (Remélem...)

És ha már ott tartunk, mit olvasnak a neten... Máris találtam egy cikket, ahol a szerző azt elemzi, szerinte kinek van a legnagyobb esélye a halálra és kik azok, akikben 1000%-ban biztos, hogy nem halhatnak meg. Miközben olvastam, nagyon örültem, hogy Felicity-t abszolút nem tartja esélyesnek még csak véletlen sem arra, hogy meghaljon! A cikk bemutatja, hogy hogyan búcsúztunk az ötödik évadtól és megemlíti, hogy az Arrow bizony nagyon gazdag abban a tulajdonságban, hogy nagy (olykor akár már-már fő) karaktereknek sem kegyelmez. Így volt ez többek között Moira Queen-nel, Laurel Lance-szel, vagy éppen Tommy Merlyn-nel, Sara Lance-szel. Igaz utóbbit sikerült visszahozni a halálból. Egyelőre akiket biztosan tudhatunk, hogy visszatérnek, az Laurel Fekete Szirén formában, Dinah az újdonsült Fekete Kanári, Renéé Ramirez, illetve Oliver fia, William aki történetesen az apjával volt a robbanás során biztonságban a hajón. (miután persze Prométheusz úgy döntött agyonlövi magát..)
Vannak akik azonban a szigeten ragadtak és a legtöbbjük Oliver családtagja és szerette. Ők még veszélyben vannak. Akitől biztosan el kell búcsúznunk közülük, és egyben az első biztos halálesetünk lehet, az Malcolm Merlyn. Sajnálatosan. Hiszen korábban maga a színész (John Barrowman) is megerősítette, hogy azzal, hogy Malcolm is sikerült megmutassa azt, hogy igazi apa is tud lenni, a végső, legutolsó szereplését könyvelhettük el Malcolm-nak. Így tulajdonképpen a kis Piócánk hősként távozott, hiszen feláldozta magát egy szem lányáért, mikor Thea-t félrelökte a taposóaknáról. Sajnálatosan egy halálesetünk már biztosan van, azonban ő már korábban életét vesztette, mint a potenciális áldozatok. Lássuk kikkel szűkülhet tovább a lista... Akiknek az élete veszélyben foroghat: Felicity, Diggle, Thea, Curtis, Quentin, Nyssa, Slade, Evelyn, Talia, valamint Samantha. Nem kevés ember mi? Nos talán ezek közül is Thea megmenekülhetett az apja miatt, meg amúgy is Oliver családtagja és nem kívánják eltüntetni a készítők, valószínűleg Evelyn az szerző szerint benne lehet a pakliban. Nyssa-ról az a véleménye, hogy igazán furcsa döntés lenne az írók részéről. Talán már annyira lényeges története nincs, mégis semmi értelme nem lenne őt eltüntetni. Oliver "feleségeként" meg még akár William tekintetében is hasznukra lehetne. A szerző szerint Felicity is a lehető legnagyobb biztonságban van, hiszen ha ennyi évet rááldoztak Felicity és Oliver szerelmére az írók, nem fogják csak úgy sutba vágni az egész sztorijukat. Egyetértek!! <3 Meg hát még is csak Oliver egyetlen igaz szerelme... Ugyanígy áll a helyzet Oliver és Diggle sokéves barátságával, egy ekkora mély testvéri kapcsolatot nem zúzhatnak szét egy halállal! <3 Plusz az OTA megsemmisítésével! Ráadásul Digg-nek még Lyla-val van egy kis megoldandó családi helyzete... Aztán Curtis is még túl új és túl jófej ahhoz, hogy ilyen hamar eltávozzék. Fontos karakter lett az utóbbi időben. Samantha halála esélyes lehet amiatt, hogy Oliver rákényszerüljön arra, hogy édesapa legyen és ez belevágna a család témába is! Akit esélyes holtnak tekint még a Lance család hajlamossága a tragédiára, azaz ebből kifolyólag akár Quentin búcsúja is lehetett a szigeti rabság. A három legesélyesebb személynek a halálra: Nyssa Al Ghul, Quentin Lance vagy Slade Wilson lehetnek. xx

 

Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!