~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 23. rész - "Life Sentence" (6. Évadfinálé!!)

Eljött a végső leszámolás perce, Oliver igyekszik még egyszer Zöld Íjász igazságosztóként végleg végezni Díaz-zal, azonban az FBI-val való szövetsége nem túl sok jó következményt rejt önmagában, ám azért a szerelem, amit a felesége iránt érez, képes újra megerősíteni őt, hogy kibírja ami majd ezután vár rá... The CW: 2018. május 17. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

2017.11.19. 21:15, Nessie & Piper

Sziasztok! Mára, ahogy ígértem egy meglepetéssel készülünk nektek. Mint tudjátok, Emily nem is olyan régen egy magazinos fotózáson vett részt, a képeken egyszerűen elragadóan gyönyörű volt! De hát mikor nem?! Ehhez pedig készült egy hosszabb interjú is, amit Nessiemnek köszönhetően, most csak itt elolvashattok! Nektek készítette sok szeretettel, ezzel nagyban megkönnyítve az én munkámat is. Így hálás köszönetünk érte neki. <3 Azóta pedig már elkezdte a spoileres HVFF hírek fordítását is. Hamarosan azokkal is jelentkezünk és még egyszer köszönöm én is neki ezt a tartalmas fáradozását. Jó szórakozást az interjúhoz. Facebookon a montázst is megleshetitek a fotósorozatról, amit kiraktunk. ;)

Emily Bett Rickards kanadai színésznő az Arrow és Flash technikai zseni Felicity Smoak-jaként csillogtatja meg tudását. VULKAN magazin kiderítette, hogyan tarja frissen Emily a megszokott szerepét és a 2018-ban megjelenő Darell Wheat által rendezett Slumber című filmjéről is elbeszélgettünk.

Az előzetes információk alapján a Slumber kicsit félelmetesnek hangzik. Mit gondolsz, mi lenne az első tetted, ha egy ismeretlen helyen ébrednél fel és fogalmad sem lenne, mit keresel ott?

ØFélelmetes kérdés így szombat reggel. Azon kívül, hogy próbálom a környezetet feltérképezni, nem tudom. Mindig próbáld felmérni mi, merre, hány méter?

Szerinted ki lenne a legmegbízhatóbb személy, hogy megközelítsd egy ilyen szituációban?

ØEgy ilyen szituációban kétlem, hogy sok lehetőséged lenne! Nagyon talpraesettnek kell lenned és a környezetedben adott dolgokkal kell dolgoznod, hogy a túlélésre tudj koncentrálni.

Olyan személy vagy aki nyitott az új/kísérleti kezelésekre vagy inkább a már kipróbált/biztos eljárást választanád?

ØKísérleti.

Tudnál mesélni kicsit a karakteredről?

ØIrreális és még mindig él benne a belső gyermek.

Milyen gyakorlatokat, rituálékat végzel, mikor egy új szerepre készülsz fel?

ØElőször is keresek egy pontot, amiben összekapcsolhatom magam azzal a karakterrel, kiderítem, hogy izgalmas-e a karakter és valóságos-e számomra. Szeretek érdekes rétegeket felfedezni bennük. Rengeteget olvasok, mindenfélét, segít abban, hogy darabokra szedhessem a karaktert.

Már egy jó pár éve Felicity Smoak bőrébe bújhatsz. Hogy éred el, hogy még mindig frissen tartod magadnak a karaktert?

ØFelicity egy nagyon reménnyel teli személy. Még azok után is amennyi gonosszal szembe nézett és azok után, hogy annyian megsérültek körülötte, mindig tovább harcol. Új módokat keres arra, hogyan jusson túl ezeken és mindig előre tekint. Mindig egyedi marad. Engem is tanít.

Szerinted mi az, amiben a legtöbbet fejlődött mióta először megismertük Felicity-t?

ØSzerintem ő mindig az a lány marad, aki sokkal magabiztosabbnak érzi magát a számítógépe mögé bújva, nem hiszem, hogy valaha is gondolta volna, hogy nyilvános beszédeket fog tartani vagy kiáll egy pódiumra…de mégis.

Mi az az egy tulajdonság amit Felicity birtokol, és azt kívánod, bár neked is menne?

ØAttól függetlenül, hogy néha kicsit szétszórt, nagyon világosan ki tudja fejezni magát, ha szükséges. Ellenben én l’esprit de l’escalier-ben szenvedem. (Ami azt jelenti, hogy az után jutnak eszedbe a dolgok, amit mondani akartál, mikor már rég vége a beszélgetésnek.)

Milyen érzés ugyan azt a karaktert játszani másik környezetben, miben különbözik pl az Arrow és a Flash?

ØNagyon furcsa, mert attól függetlenül, hogy mások írják a karaktered, mégis ugyanazt játszod. Színészként tudatosan cselekedsz a karaktered életét tekintve…. és erre a környezet megváltozik. Viszont nagyon szórakoztató más stábtagokkal és színészekkel is dolgozni. Olyan mintha új ételeket próbálnál ki.

Ki a kedvenc DC képregény szereplőd?

ØHmmm. Vajon tervnek már a Batgirl filmet?

Feltűntél olyan műsorokban, mint a „Whose Line Is It Anyways?” és „Comedy Bang!Bang!”. Szívesen vennél részt még több improvizációs komédiában a jövőben?

ØAbszolúte! Igen!!!

Mi volt a legfélelmetesebb meghallgatásod, ki volt ott és miért voltál annyira ideges?

ØAz egyetlen, ami az eszembe jut még évekkel ezelőtt történt, 17 voltam és emlékszem, hogy azt mondták: „Nagyon jó volt, most tudnál úgy tenni közben, mint egy apáca?”  Azt hiszem elájultam idegességemben, most viszont örülnék, ha valaki megkérdezné… átkozottul felkészültem rá.

Mi a véleményed a közösségi médián történő mozgalmakról, mint a „sminkmentes selfie” kampányról? Gondolod, hogy előnyös a nőknek, akik látják?

ØSoha nem vagyok biztos ezzel kapcsolatos nézeteimmel. Mindig változik. Nem vagyok nagyon aktív a közösségi média oldalakon, mert mindig azon tanakodom, hogy a hátránya vagy az előnye a több, a végén mindenki olyan következtetéseket von le a dolgokból, amit csak akar, de remélem, hogy többnyire pozitívak az ottani cselekedeteim.

Ki a legnagyobb női példaképed és mi az a tőle kapott tanács, amit megosztanál másokkal?

ØAz anyukám. Légy tudatában a falnak, amit magad köré építesz, szeress szabadon és tudd, hogy bármikor nemet mondhatsz.

Ha nem színészkednél, mit csinálnál?

ØMás kultúrákról szeretnék tanulni és a világ másik részein is szeretnék élni. Utaznék.

Mi az a hely ahol nem voltál még, de nagyon szeretnél, és ott mit csinálnál?

ØJapán. Szörf, snowboard, ételek és túrázás.
(C) ARROWOLICITY.GP

2017.11.18. 13:50, Piper
SPOILER!!!

Először is Isten éltesse egyik barátnémat, remélem felnéz a lapra. <3 Másodjára, sziasztok! Sajnálom, hogy másnap teszem elérhetővé a bejegyzést, de félbe kellett hagyjam tegnap az írást, mert már konkrétan kiestem a székemből, rettenetesen nehéz minden dolgomat összeegyeztetnem. Időnként ugyan pici késéssel, de garantáltan megkaptok mindent amit szeretnétek, most különösen sok spoilerrel készülünk nektek Nessie barátnőmmel, kárpótlásul. Ugyanis most ő hatalmas segítség számomra. Amellett, hogy garantáltan profi minőségű angol fordítást kaptok, még levesz némi terhet is a vállamról. Na ne értsetek félre, imádom ezt csinálni, csak jelenleg annyira elfoglalt vagyok, hogy mondom időnként még lélegezni is alig jut időm. Remélhetőleg 4 héten belül ez már változni fog.

Na, de nézzük is a legújabb kritikát, imádtam ezt a részt:

Ugyan még tegnap este kezdtem el nézni, - meglehetősen leragadt szemekkel - de még úgy össze tudom rakni az első felét. Igazán tetszik, hogy ismét Deathstroke-központú részt kapunk és ennyire sokat megtudhatunk a múltjából, hiszen mindig is érdekelt, hogy mi történt Slade-del az idő alatt, amíg mi nem láthattuk őt. Isteni, hogy figyeltek a Miracurus ébredő hatásra a készítők és nem felejtették el, hogy Slade kis híján megbolondult ebben az időben. Pont, ahogy Oliver is, úgy ő is hallucinálta Shado-t. Ráadásul emiatt majdnem komoly sérülést is okozott a fiának. Egyébként nagyon helyesek voltak már akkor is együtt. Ahogy Joe így szerette az apukáját, - talán a mai napig is - halál édesek lettek volna, ha Slade nem kezd valóban megőrülni. Shado "szelleme" Slade-re és Oliverre is nagyon rosszul hatott. Most viszont egyértelműen kiderült, hogy valóban szerette a lányt. Érdekes módon mégis Oliver-rel feküdt össze Shado. :D A jelenben pedig imádom, hogy Slade valójában igyekszik megőrizni az emberségét és itt már nem veszélyes, nem akarta megölni azt a férfit. :D Holott most fordult a kocka és a fia ugyanolyan elviselhetetlenebb, - ha nem rosszabb - mint akkor az édesapja volt. Félek Slade még nagy bajba fog kerülni, Oliverrel együtt, akit egyszer tuti a jó szíve fog a sírba vinni, ahogy engem is...  (Egyébként "jelenben" nézem a sorit.)

Eskü, Slade valóban nagyon ijesztő volt, ahogy átadta magát a Miracuru hatásának, beillett volna egy enyhe thrillerbe... Ééés, hm. Még el is néztem volna, ahogy Shadoval összejönnek ezek ketten, ha nem éppen a gonoszság hajtotta volna őket és nem egy képzelgés lett volna az a csók.

A másik szál, Digg és a drogok... Az elején még emlékszem, mikor Felicity pont azzal viccelt Digg-gel, ha kipróbálná a heroint, rájönne az milyen függőséget okoz, stb. most meg bumm tényleg "drogozik". Anyukám! A Dyla-s momentumért külön köszönet a készítőknek, most ott is láthattunk kicsit szexisebb pillanatokat, ilyet még egyedül tőlük nem láthattunk. :) Helyesk voltak. Vajon, ha Lyla tudná az igazat John-ról, kíváncsi lennék hogyan reaáglná le, tuti segítené őt kihozni ebből. Hatalmas csapás lehet Digg-nek, hogy pont attól a manustól szerzi be a drogokat, akit most üldöznek. Ráadásul szomorúan látom, hogy John nagyon is függője lett tényleg ezeknek a szereknek. Egyre jobban aggódom érte és főleg a kézremegése miatt. OMG! Mi lesz még itt...?!

Jó azért, hogy legalább Lylanak is elmondta a problémát, így már Dinah és a felesége is tudnak neki segíteni ebben a nehézségben. És Digg nagy szíve, örökké a kedvencem lesz, ahogy a csapatot nem akarta cserben hagyni, sem Olivert. Bár biztos vagyok benne, Oliver tökéletesen megértette volna a problémát és segít legjobb barátján. Tuti akkor nem hagyta volna abba az íjászkodást egy időre. Legalább azt is tudjuk, hogy nem egészen drogról van szó, de valami furcsa szer ez, mindenesetre még mindig aggódom. De talán menthető még kedvenc spártaink. Atyám, visszaszívom! Mégis csak egyfajta illegális drog. De úgy örülök, hogy az ARGUS segítségét kérte, remélem Lylaék tudnak majd segíteni! Egyébként annak viszont úgy örülök, hogy Digg és Oliver megint mennyire hasonlítanak abban, hogy egyikőjüknek sem kell titoklniuk a feleségeik előtt, mit is dolgoznak ők valójában, ez azért jóval megkönnyíti a dolgokat! (Megjegyzem, direkt írtam feleségeket, hiszen a spoilerek alapján tudjuk, hogy Felicity is hamarosan már szerencsére Mrs. Queen lesz, még ha sosem akarta, hogy így hívják. :) )

Ajjj igen! Ez az én Sladem! Ha mondhatom így. Végre visszatért a Jófiú! Gonoszként is imádtam, nem tagadom, de ez az igazi "Good Guy!". És én a Jófiúkat szeretem. :) Bár sajnálom azt, hogy emiatt tuti megromlik majd a viszonya ismét csúnyán a fiával, de hát Joe egy nagy bűnöző lett és rajta már csak az segítene, ha eltüntetnék őt örökre a Föld felszínéről, sajnos hiába akarom hinni, hogy megmenthető, valószínűleg a lelke már megromlott. Bármennyire is fáj ez Slade-nek, el kell hogy fogadnia. Szerintem ez esetben Slade és Oliver története összeforr, mindkettejüknek vannak fiaik, azonban Slade fia az, aki a rossz útra tért és Oliveré, aki a jó marad. Ezen nincs mit változtatni. Sajnos... Pedig elnézném azért, ahogy a két srác együtt mentik majd meg a világot, vagy éppen egy jót fociznak, vagy söröznek a tévé előtt. :)

OMG! Az akciójelenetek ismét lenyűgözőek voltak, azonban ami nekem a legjobban tetszett és szabályosan meghatott, az Oliver és Slade párbeszéde volt az akció után. Ahogy Slade elmondja Oliver-nek, hogy amikor megemlítette Williamet rájött, hogy Joe (vagy Kane) már nem az ő fia többé és beismerte, hogy csak azzal mentheti meg, ha megöli, aztán ahogy Oliver mondta neki, hogy nem kell őt megöljék, hiszen még is csak a fia. Azt hittem megkönnyezem. Jaj ebből most mennyire látszott, hogy Slade-ben csak azért nem volt anno emberség, mert a szer elvette az eszét, azonban most szinte megzabálom ezt az embert! Tessék, kísértésbe még tudott esni, de uralkodott magán és nem ölte meg Oliver-t, esküszöm jó látni, hogy kezd újra kivirágozni a testvéries kapcsolat köztük, mint régen. Talán még sohasem tudtam ennyire élvezni kettejük jeleneteit, mint a legújabb Oliver-Slade jeleneteket. <3 Kitűnően meg lettek írva, ezt valóban látni kell!

Lehet, hogy Joe nem is tudta, az apja a Mirakuru miatt vált olyanná akkor? Alapból biztosan nem bántotta volna a fiát, de amit akkor Kane látott, mivé vált az apja a szer miatt, biztos vagyok abban, hogy tényleg annak a Slade-nek a látványa vezette odáig a fiút, hogy az apja "nyomdokaiba" léphessen. Shado "szelleme" pedig már rohadtul idegesít! Ám örülök azért, hogy Celina elvállalta ismét a szerepet. :) Bírtam őt, de itt már sok. xd

Úgy látom Díaz szerjének annyi és ez Diggnek talán fájt is egy picit a függősége miatt. Legalábbis az arcán ezt véltem felfedezni.

Oliver talán ennek a "kis" akciójuknak köszönhetően rádöbben, hogy vissza kell térjen a zöld jelmezbe. Eközben pedig Joe és Slade végre szembesítik magukkal egymást. Na erre igazán kíváncsi leszek... Hát igen Slade, Oliver nem kis dolgokat bocsájtott meg neked, kezdve az édesanyja halálával... Valószínűleg csak azért tette, mert tudta a barátja akkor nem volt magánál. Remélem ezt Joe is megérti, miután véresre verték egymást az apjával... Na mondtam én, hogy nem tudott a Mirakuru-ról, de asszem az az előtti titkos küldetésre is rájöhetett a "kis srác". De éreztem, hogy anno Joe kifigyelte ezt, nem véletlen vette le a maszkját anno Slade, tudtam, hogy ennek később jelentősége lesz... Ez annyira látható volt. Atyaisten! Joe egyszerre valami százezer dolgot mondott el, amitől kis híján szívgörcsöt kaptam! A legjobban természetesen az lepett meg, hogy van egy öccse!! Slade-nek két fia is van, mint kiderült! Atyám! Amúgy azt tippeltem, egy húga lesz Joe nak, de nem, mivel fivérek. Hűűű mi lesz ebből! Remélem Grant-nél nagyobb sikere lesz a kétségbeesett apának. És olyan aranyos volt, mikor mondta Oliver családját nem akarja veszélybe sodorni, majd keresi egyedül a családja többi tagját. Oliver persze ismét felajánlotta a segítségét, jaj de jó így látni együtt őket és valóban már nagyon érhetne az a Deathstroke spin-off. Remek lenne Slade útját végigkísérni, tuti nézném! Most aztán igazán nagyot nőtt a szememben!

Sajnálom Slade-t, - mekkora volt már, ahogy eltűnt a ködben, mint a szürke szamár. xd oké, de valójában füst volt. mindegy. -  nagyon és bízom benne, hogy még viszont láthatjuk majd.. Na, de most ússzunk valamivel boldogabb Arrow vizekre! Ari, hogy belehoztak jó pár családos jelenetet a részbe, és ugyebár ismét az évad témája is ez, én egyáltalán nem bánom. Olyan helyes a Diggle család és a Queen család is, igazi kis "cupe cake"-k jól mondom??! Még talán a Wilson család is egyszer valaha lehet az...

És most jön az én bájos kis párocskám, a legragyogóbb kis fénysugár az egész részben... Amúgy most nem értettem pontosan, de felfigyeltem valamire... Felicity is evett abból a jégkrémből? Nem azt mondta, hogy mogyoróallergiája van? :D Mondjuk lehet már meggyógyult belőle... xd Mindegy. Nem kötekedek. Annyira jó volt láni, hogy csempésztek egy kis igazi Olicity-t is ebbe a részbe, bevallom meg is lepett. Bár a szívem legmélyén azért reméltem, hiszen mégis csak Antonio rendezte ezt a részt és kevés olyan epizód van, amibe nem csempészett belőlük egy kevéskét. :) Nyilván a 3x20 még mindig töretlen nálam, Antonio legjobb rendezése. <3 Le a kalappal. Szerintem mind boldogok lehetünk ezért is, ahogy megoldotta a végét. Eskü imádom William-et is, olyan cuki. Tuti azért lett ötös neki a tudományos projekt, mert Felicity valamicskét segített neki azért, bár nem mondom, hogy a kölyök nem zseni önmagától is. :) És látjátok, a rajongói akarat azért nagy szó! Valamilyen módon csak megkaptuk azt az "esős csókot". Hasonlított picit a szerkesztett képemre. :D Mindenesetre köszi Antonio, imádtam az egész Olicity-William jelenetet, imádtam, hogy mennyire szerelmesek egymásba kedvenceink! <3 ^^ Ez biztos az örök hűséget jelenti majd. Imádom eskü, ahogy Oliver hihetetlen gyengéden a két keze közé veszi Felicity arcát és lágyan megcsókolja, OMG.. De nem csöpögök itt tovább, nézzük a végét, ajjj! <3

Awwwww ilyenkor meg tudnám zabálni az egész csapatot!!!! <3 Hát mennyire édesek már, ahogy simán kiálltak Digg mellett, Renén eskü megkönnyeztem, no meg ahogy Curtis viselkedett, Istenkém, ilyenek az igazi barátok komolyan! És valóban igaza van a srácnak, Diggnek egyből hozzá kellett volna fordulnia, hiszen Felicity is neki köszönhetően élhet újra teljes életet, hiszen az orvosok sem tudtak mit kezdeni a lánnyal. Remélem Curtis valóban sikerrel jár majd és segít Diggnek túllépni valamilyen eszközzel a problémáin! Egy újabb idegbe ültetett chip megoldaná az összes problémáját. :) És hát igen a végén, ezzel a "Nincs több titokkal" óvatosan kell bánni...

Örülök és igazán boldoggá tesz, hogy egyre sűrűbben adhatok 10/10 pontot, semmi rossz a részben, az egész jól volt számomra összetéve, gratula a készítőknek, külön köszönet érte Antonionak! <3

Remélem tetszett, szép napot/estét! :)

(C) ARROWOLICITY.GP

6. évad 7. rész előzetes! - SPOILER!

2017.11.17. 22:28, Piper

Szép estét midenkinek! Woow. Azt hittem, hogy hamarosan már szünetnek kéne jönnie, szerintem akkor a crossover előtt lesz is, tuti december elejéig... Ez a rész valami elképesztő lehetett, bár egyelőre még csak az Olicitys jelenetet láttam és hát egyszerűen imádom! <3 Most aztán igazán megleptek a készítők és ráadásul nem is akármilyennel, a szívem legmélyén azért reménykedtem hasonlókban Antonio Negret miatt. Nem is csalódtam a mesterművében. A következő epizód ismét nagyon ígéretesnek látszik és asszem ebbe is fullosan sok Olicity-t láthatunk majd, aztán jöhet a már jól megszokott "nyolcas-crossover". Az epizód kritikai értékelője holnap érkezik, mert már esek le a székemből, ne hari és üdvözlet, puszi mindenkinek! Jó éjszakát!

Arrow 6. évad 6. rész - Szerkesztői betekintő!

2017.11.16. 21:47, Piper
SPOILERES INFÓK!

Szép estét mindenkinek! Holnaptól végre hétvége, szóval a sok tanulás mellé igyekszem némi modulvérfrissítést is folytatni új, jó minőségű képekkel és hosszabb frisseket is hozni ismét. Most viszont kaptunk az éjszakai részből egy szerkesztői betekintőt, amit röviden igyekszem összefoglalni nektek magyarul, - szerencsére feliratozták - az interjú pedig egyenesen Wendy-től érkezik:

Wendy elmeséli, hogy kiknek köszönhető a legújabb rész és aminek külön örülök, hogy kedvenc rendezőnk (Olicitysek figyelem!! bár kétlem, hogy most is kapunk majd valamit), Antonio Negret készítette az epizódot. A legújabb szépségből megtudhatjuk majd, kicsoda is pontosan Joe Wilson és miért vált azzá, aki. Úgy látom az utóbbi két epizód nagyon is Slade centrikus, - aminek nagyon örülünk sokan, talán egy előszele egy új spin-offnak? - ugyanis ismét rengeteg flashbacket fogunk majd kapni, megtudjuk azt is mi történt pontosan Slade-del a második évadi fb-kek után, amit ugyebár mi csak Oliver szemszögéből láthattunk és fogalmunk sincs, Slade hogy került Starling City-be anno! Erre különösen kíváncsi leszek. És valóban! Wendy is elmondja, hogy Oliver halottnak hiszi ekkor Slade-t és meg kell tudnunk, hogy mi motiválta őt a városba jövéssel kapcsolatban (akkor még a Miracuru miatt egyértelműen az Oliveren leverni vágyódó bosszú gondolata). A másik fontos szál, pedig Digg és a "drogok" lesznek. Ugyanis kedvenc Fekete "sofőrünk", - aki mellesleg jelenleg a Zöld Íjász megtestesítője - előszeretettel használja ezeket a kézremegése féken tartására. Talán ki derül végre milyen hatással lesz rá ez az egész. Remélem még Oliver időben rá fog jönni a dologra, mielőtt minden késő lenne. Eközben pedig egy új gonosz is feltűnik a színen, Ricardo Díaz személyében...

Arrow 6. évad 6. rész - Első sneak peek

2017.11.15. 21:58, Piper
SPOILER!

Szép estét mindenkinek. Úgy néz ki Slade és Oliver igencsak szorult helyzetbe kerülnek, mikor Joe megmentésére indulnak. A fiúban túlárad a hatalomvágy és képes a saját apjára is fegyvert fogni, ajjaj... Ne feledjétek pénteken jön a legújabb rész! :)

 

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)