~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 3. rész - Next of Kin

Miután Diggle elfogadta Oliver kérését és megpróbál ő lenni az új Zöld Íjász, a döntésük fenekestül felforgatja az egész csapat harmóniáját. Kérdés vajon Digg tud e boldogulni az íjászattal a sérülése következtében? Mindeközben pedig Felicity és Oliver kapcsolata egy újabb szintre emelkedik, miután Oliver egy titokzatos meglepetéssel kedveskedik szerelmének. De vajon mit kaphatott Felicity, amiért Olivert egy csókkal jutalmazta? Talán egy kulcsot a lakáshoz és így végre Williammel együtt hárman egy családot alkothatnak? Jövő héten kiderül! Várjuk együtt az új epizódot! Tartsatok velünk addig is! The CW: 2017. október 26. csütörtök

Magyarország:

5. évad 9. rész - Kísért a múlt

A karácsonyi epizód nem várt drámai meglepetésekkel ajándékozza meg nézőit. Az ünnepi partin Felicity új barátjával, Billy-vel jelenik meg. Oliver számára így egyértelművé válik, hogy el kell fogadnia, ők ketten egy párt alkotnak. Susan pedig Oliver-hez igyekszik közelebb kerülni. Miközben az Olicity páros felidézi egy régi közös emlékét egymásról. Felicity azért igyekszik boldognak tűnni Billy oldalán, ám Prométheusz kegyetlen tervének következtében elveszti a jelenlegi párját, miközben a gondok csak tovább tetőznek a halottnak hitt Laurel Lance felbukkanásával...  Cool TV: 2017. október 21. szombat 14:05

 


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Damian Dark Felicity édesapja? - Ez most már biztos?

2015.05.01. 17:50, Piper

Mióta az eheti epizódban Ra' megemlítette Damian Darkot, folyamatosan az foglalkoztatja a rajongókat, vajon tényleg ő lehet-e Felicity Smoak igazi édesapja. Ugyanis nagyon összevágnak Felicity zseni képességeivel azok a dolgok, amelyek Ra' a férfivel kapcsolatban megemlített. Egy szervezet vezetője, ami nagy eséllyel a H.I.V.E lesz. Az, hogy ennyi mindenre rálátsa van a férfinek és ilyen profi módon tervel ki mindent, Malcolm földrengésgépét is meg akarta szerezni, (Hogy ezt Ra' honnan a fenéből tudhatta??) mindenre rá tudja tenni a kezét és kiterjedt hatalmi hálózattal bír, egyértelműsíti a tényt, hogy csak is egy éles eszű elme állhat eme szervezet élén. Felicity és Donna korábbi beszélgetéséből pedig nekem az szűrődött le, hogy kicsit többet tud a két nő a férfiről, mint amennyit valójában elárultak eddig. Ugyanis már konkrétan úgy beszélnek a lány apjáról, ha a férfi felbukkana, tuti börtönben kéne csücsüljön. Ergó a lányok tudják, hogy a titokzatos apa, nem éppen a legjobb angyal a Földön. Amit pedig Ra' mondott róla Olivernek, ez már szinte 98%-os biztosságot adhat afelé, hogy ez a férfi lesz az új főgonosz és egyben Felicity édesapja, ami újabb kis vitát szülhet majd a kedvenceink kapcsolatában is akár és Oliver nyakába egy újabb gond terhelődne, hogy bántsa azt a férfit, aki gyakorlatilag a leendő apósa? Élete nagy szerelmének az édesapja!! Hmm. Ez mindenesetre nagyon izgalmasnak tűnik! Ráadásul Felicity és Diggle barátsága is meginoghat egy kicsit, - amit nagyon remélek, hogy nem történik meg - hiszen Damian miatt halt meg Diggle bátyja, Felicity pedig túl jó ahhoz, hogy hagyja az apjának bármi bántódása is essen és attól félek Hercegnőnk igen erősen az apja befolyása alá fog majd kerülni a 4. évadban, ezzel az egész Arrow-csapatnak óriási gondot hozva a fejére!! A maradék 2%-ban pedig továbbra is váltig biztos vagyok abban, hogy Felicitynek köze van Ra' vérvonalához, hiszen túl sok a közös dolog kettejüket tekintve... Nektek van valami véleményetek erről? Kit tippeltek Felicity apjának és ez lesz egyben legújabb szavazásunk témája is, amit hamarosan ki is rakok a "Navigációs" menübe!

Modulozgatás

2015.05.01. 15:44, Piper

Mivel háromnapos ünnepünk van és itthon vagyok, ráérek így ismét a hétvégi nagy frissek időszaka következik! Máris feltettem nektek egy új modult, ami természetesen továbbra is folytatódik majd, ahogy megy előre a sorozat. Ebben a modulban arról olvashattok, hogy Felicity hányszor biztosította már arról Olivert, akár szavakkal, akár tettekkel, hogy mennyire is hisz benne és imádja őt. Katt az alábbi linkre, ha kíváncsi vagy rá! Esetleg, ha még van ötlet, szívesen várom, ha hirtelen kihagytam volna valami fontos momentumot ehhez a modulhoz! Fontos leszögeznünk azt is, hogy Felicity számára Oliver sosem volt gyilkos, számára mindig is egy hős lesz szerelme, bármit is tesz!

Arrow 3x22 This is Your Sword - Canadai előzetes

2015.05.01. 08:32, Piper
Szegény lányok! XD

Vajon mi lehet Felicity nagy áldozathozatala Oliverért? - Teóriáim

2015.05.01. 08:02, Piper

Szép napocskás május 1.-i napocskát mindenkinek! Csodaszép napra ébredtünk ma is! Miközben félig-meddig még alukáltam egy kicsit gondolkodtam azon vajon mi várható pl. kedvenceink tekintetében a fináléig. Ugyebár nem régen Emily említette, hogy Felicity kész bármilyen áldozatra Oliverért. Most gondolkodtam azon, ezzel most az ágyjelenetre gondolt és a búcsúra, de szerintem itt valami egészen más rejtőzik. Három ok jár a fejemben, mi lehet az, most meg is osztom veletek, kíváncsi vagyok, ki mennyire ért velem egyet és melyiket találja reálisnak.

1. Felicity megakadályozza az esküvőt: Itt arra tudok gondolni, - ami talán a legreálisabbnak tűnhet a három közül - hogy Felicity nem bírja végignézni, ahogy Oliver örökre feláldozza az életét és kettejüket ezzel az esküvővel és amilyen bátor és makacs kiáll az egész Liga elé, hogy tiltakozzon, egy maga minden védelmi páncélzat és fegyver nélkül, az életét kockáztatva. Ekkor telne be a pohár végleg Ra'-nak Felicityvel kapcsolatban és kiadná a parancsot, hogy bántsák a lányt. Ekkor lenne az, hogy Oliver nem szűnt meg szeretni Felicityt és az, hogy a lánynak bármi bántódása essen, senkinek soha nem engedné meg! Ezért kardot ránt és az új "családja" ellen fordul. Majd a többiek is támogatják őt, Nyssával az élen. Vagy itt el tudom azt is képzelni, Felicityt leszúrják és még egy embert beledobnak a Lazarus Pitbe és akkor már Thea-val hasonló cipőben fognak járni és Olivernek meg lesz a 4. évadi teher, amit cipelhet a vállán, hogy a számára két legfontosabb személy, hogyan tud majd megküzdeni a Pit következményeivel. De hát szerintem a teória második fele kizárt dolog. Aztán ugyebár ha kihagyjuk ezt a részt és visszatérünk a harcig, Oliver kézen fog mindenkit és eltűnnek Nanda-ból. Aztán pedig boldog lehet legalább egy kis időre szerelmével!

2. Felicity részt vesz Oliver színjátékában: Itt nem tudom pontosan erre akartam e gondolni. De valami hasonlót tudok elképzelni. Valahogy mindenkinek leesik majd, hogy Oliver valójában csak megjátssza Al-Sah-him szerepét és valami tökéletesen, mert még őket is megtévesztette. Ekkor valahogy, - amit mi nem láthatunk, hogy csak izgalmasabb legyen, mint anno Sladnél csak visszaemlékezésben - kitervelik Felicityvel, hogy Nyssa helyett őt adják egymásnak. Itt most esetleg lehet az, hogy Ra' italába kever valaki bizalmasa egy növényt, mondjuk Nyssának látja Felicity-t Ra' és azt hiszi a lánya és az utóda köti meg a házasságot, valójában pedig Oliver Felicityt veszi el. Akár ez is lehetne!  Nyssát meg ugye Felicitynek látja. És akkor egyben az esküvő érdekes fordulatokat vethet majd. Vagy az oltár előtt Nyssa ugye az apja ellen támad, aztán a többiek megmenekülhetnek és közben szintén Felicity-t veszi el, vagy valami hasonló, a lényeg, hogy összejátszanak valamit, amivel megmenekülhetnek örökre Nanda Parbatból. Ezzel az elmélettel Oliver saját maga fegyverével győzné le Ra't!

3. Felicitynek megtörtént dolog Olivernek emlék marad kettejük románca: Ez a pont, remélem nem teljesül be, bár amúgy is együtt lesznek majd idővel, viszont ez egyelőre rossz pont nekünk. De benne van a pakliban. Azonban az Olicity így is megmarad a levegőben! Itt konkrétan arra gondolok, hogy Felicity kétségbeesettségében felkeresi Central Cityben Barryt, és arra kéri őt, bármennyire is megszakad a szíve Oliverért, hogy esetleg nem fog emlékezni többet a kapcsolatukra, beáldozza azt, ha cserébe Barry újra Oliverré "teszi" szerelmét. Ezen a következő párhuzam bontakozna ki. Emlékszünk arra, amikor Barry visszaforgatta véletlen az időt? Ő emlékezett a történtekre, de Cisco számára csak álomképek-emlékképek maradt az ami egykor valójában megtörtént. Aztán végülis kiderítették ugyebár, hogy igazság volt, megtörtént csak egy másik idősíkon, ami a valóság volt. Most itt arra tudnák tippelni, hogy mivel Felicity kéri, Barry megfogja a kezét és együtt repülnek az időben. Felicity ott találja magát újra Starling Cityben, tele emlékekkel, mindenre emlékszik, viszont Oliver újra Íjászként van ott, esetleg most fogja őt először randira hívni, stb. vagy csak barátok maradnak. Viszont! Szépen lassan Oliver elkezd álmodni Felicityvel való románcáról és lassan-lassan Felicity bevallja neki az igazat, hogy ők együtt voltak, mielőtt az Árnyak Ligájához csatlakozott és innentől kezdve a múlt újra ismételni fogja önmagát, mert az egymás iránti érzelmeik olyan erősek, hogy az időutazás sem tudja törölni egymás iránti szerelmüket és most már rendesen Oliver Queen-ként lehet együtt Felicity Smoakkal! De ez nagyon elvont teória lett, szerintem, de van esélye, úgy érzem!

(C) ARROWOLICITY.GP

Oliver megjavulhat a fináléra? - Marc talán már ki is kotyogta?

2015.04.30. 23:46, Piper

Picit nézelődtem Marc tumbrl-jén, - erről később majd holnap hozok frisseket, mert ma már lassan hulla vagyok! - és egy újabb Billy Joel-es érdekességgel halmozott el minket. Ismét a "Suprise" címet adná a jövő heti résznek és van egy érdekes "Famous Last Words" cím az utolsó részhez. Ebből jött egy ihlet egy újabb teóriámhoz, amit pár mondatban most megosztanék veletek. (Egyértelmű, hogy előbb-utóbb újra jó ember lesz!)

Szerintem. Amíg még Oliver Queen volt Oliver Queen, tele érzéssel, szerelemmel, szeretettel, még így búcsúzott el szeretteitől Nanda Parbatban. Na már most szerintem akkor ez a dalcím, akár ezekre az utolsó szavakra is lehet utalás, amiket bizonyítani fog a harmadik évad fináléjában a gyakorlatban is és nem csak üres szavak maradnak!
Diggletől úgy búcsúzott el, hogy történjen bármi, ő akkor is a testvére marad. Ergó a finálé részben valami olyasmit tehet majd, ami talán egy kicsit enyhíti Diggle haragját vele szemben és kiáll az élete árán is a legjobb barátja mellett majd Oliver, ha kell ezért szembeszáll a Ligával is és megpróbálja emberileg helyre hozni, amit elkövetett Digg ellen a legutóbbi részben.
Oké. A másik, fő ok az Felicity! A "híres utolsó szavak". Oliver most azt kérte legutóbb, hogy ezúttal ne búcsúzzanak el egymástól! Vagyis ez mire utalhat? "Amint visszatérek, együtt leszünk!" Én azt tudom ebből kivenni, hogy amint Olivernek sikerül újra Queenek lennie, amikor végre visszakapja újra a normális személyazonosságát, egyből együtt lesz Felicityvel, hiszen mint írtam, ez utalás arra, hogy valaminek a kezdete fog történni, ugyanis gyakorlatilag nem búcsúztak el egymástól, sőt most járnak is, ha úgy vesszük és Felicity türelmesen várja a visszatérését! A kedvenc jelenetem, ez még kimaradt az elemzésemből:
"Csak úgy tudtam, hogy értelme van felkelnem az ágyamból, hogy Oliver majd egy napon visszatér hozzám!" Ezért a mondatért megvesztem!
A harmadik verzió, mint híres utolsó szavak! Esetleg, "A nevem Oliver Queen"-re is lehet utalás, hogy tényleg visszatalál saját magához.
Vagy még egy verzió! Egy ultimátum, vagy egy kérés amit Ra' ad, vagy a halálakor kér Olivertől! Vagy valami Liga-törvény kötelező teljesítése is benne van a pakliban!

Forrás: &

(C) ARROWOLICITY.GP

 

ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen