~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 16. rész - "The Thanatos Guild" 

Az egész csapatot váratlanul éri Nyssa hirtelen felbukkanása a bunkerben, aki azért jött, hogy Thea-t figyelmeztesse arra, nem bújhat ki az apja öröksége alól. Ugyanis egy eltökélt és hű Liga harcos rálelt Thea-ra, aki addig nem hagyja el Star City-t, amíg meg nem kapja, akiért jött. Ha kell még vér is folyik, de Thea a Démon Örököse kell legyen... The CW: 2018. március 29. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Szavazz kedvenceidre! - Wiki rangadó 2014 legjobbjaiért

2015.06.03. 20:55, Piper

Szép estét, kedveskéim! Picit böngésztem a netet és egy érdekes felhívást találtam a kedvenc Olicitys tumblr lapomon! Amikor rákattintottam egy több részes szavazást adott be, amit a Wiki indított! Most 2014 legjobb Arrow-Flash pillanataira, színészeire és karaktereire szavazhattok! Mindenkinek csak egyszer van lehetősége szavazni, egyszer a kedvenc karakteredre, a kedvenc színészedre és egyszer a kedvenc részedre! Külön van bontva az Arrow és a Flash is, így nem kell aggódnotok, hogy egyszerre mindkettő a kedvencetek és nem tudnátok választani. A problematika mindössze annyi, hogy az Olicityseknek most egy karaktert lehet csak választani, tehát én Felicityre nyomtam a likeot! Reméljük azért Oliver is kap! A résznél pedig szerintem egyértelmű, a The Fallen!! Én is akarok szavazni!! Sok sikert Arrow és Flash! Hajrá Felicity és Oliver! Egymás után végezzenek, ez a cél és lehetőleg mindkettő a dobogó élén! De a legjobb egy döntetlen lenne!

A kedvenc Olicitys ... - Egy kis játék

2015.06.03. 10:48, Piper

Arra gondoltam lányok, skacok, Olicity fanok, hogy játszunk egy picikét. Egy újabb interaktív meglepetés. Akinek kedve van ossza meg velünk kommentben a 10 kedvenc Olicitys dolgát! Figyelem! Én kezdem!

1. ... szerelmes momentum: az első együtt töltött éjszaka
2. ... tárgy: hmm. talán a páfrány.
3. ... mondat: "Veled akarok lenni!"
4. ... funny pillanat: a kaszinós párbeszéd
5. ... helyszín: Nanda Parbat
6. ... jármű: porsche
7. ... szín: piros
8. ... beszólás: "64.000.000 orosz nő közül pont vele bújsz ágyba?!" (a moszkvai fejmosás)
9. ... sírós pillanat: Felicity szívfájdalma Oliver állítólagos halála miatt
10. ... shipper: Diggle

(C) ARROWOLICITY.GP

Közel az egymillió tweethez - Olicity a 6. legnagyobb kémia páros

2015.06.03. 09:54, Piper

Egy bombasztikus örömhír! Szép jó reggelt mindenkinek, illetve már csak délelőttöt! El sem hittem, mikor ma ránéztem twitterre és mit láttam! Ezek után merje valaki azt mondani, hogy az Olicity nem hozza a nézettséget! Ugyanis röpke rövid idő alatt, a 6. legnagyobb tv-kémia páros helyét foglaljuk el a Choice szavazáson, közel és most figyelj lassan közel 1.000.000 Olicity fannal!!! És ez még csak a twitter! Anyáám!! Utánunk Emmáék jócskán lemaradva, előttünk viszont még esély lenne bárkit behozni! Bár nem tudom pontosan mikor zárult vagy zárul a szavazás, kicsit kiestem most a képből, de mindenesetre ez csodálatos látvány és a Steroline második helyezett, úristeeen a másik kedvenc párosom! De jó ezt látni! A mi sorozatunkban egyébként indították a Lauriver párost is, viszont akik őket szeretik el kell szomorítsam és nem bántásként írom, tényleg ne értsétek félre, mert még én is meglepődtem, de 0 szavazatuk van. Snowbarry párosunk is közel 50.000 szavazattal azért bír, bár számomra elszomorító, hogy több a Westallenes. Na mindegy, nézzétek a képet és örüljünk együtt!

De ez még semmi ugyanis katt az alábbi linkre! Emily és Stephen jelölve lettek bizonyos kategóriákban és hát nem akárhol állnak! Világot hódítanak!

Felicity & Diggle legszebb pillanatai - Avagy hogyan lesz egy barátságból igazi testvéri szeretet!

2015.06.02. 22:27, Piper

Ezúttal nem Olicitys elemzést hoztam nektek. Hanem egy másik szívemnek kedves és közel álló "couple"-ról szeretnék némi saját megjegyzést blogolni. Számomra csodálatos pillanatokat szül a képernyőn minden egyes Felicity - Diggle megmozdulás. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én egyszerűen megveszek ettől, - jó értelemben - a varázslatos kapcsolattól amit ők építettek ki egymás között röpke 3 év alatt. Az, hogy Diggle olyan Felicity számára, mint egy szerető báty, aki Felicitynek sosem adathatott meg, - ahogy a boldog családi idill sem - káprázatos és elbűvölően csodálatos látvány. Ahogy Digg védelmezi a "kishúgát" és mindenben mellette áll, egyszerűen kicsinál. Felicity megérdemli, hogy kárpótolva legyen az igazi családi szeretet hiánya miatt, amit Diggle maximálisan megad neki és most már szerencsére Donna is visszatalált a kislányához. Hamarosan Felicitynek végre meg lehet az a család, akiről mindig is álmodott, egy szerető édesanya, egy imádnivaló nagytesó és egy csodálatos férfi, aki őrülten szerelmes belé és bármit megtenne a lány boldogságáért. Úgy gondolom ennyi szenvedés után ez már igazán kijár Hercegnőnknek! Az ötlet az alábbi rajongói oldalnak köszönhetően pattant ki a fejemből. Amikor ránéztem ezekre a csodaszép animációkra, úgy éreztem muszáj megosztanom veletek én miért tartom annyira gyönyörűnek Felicity és Diggle barátságát és miért jelent számomra ekkora eufóriát, mint az Olicity kapcsolat!

Már az elején szimpatikus volt Felicity: Amikor Oliver először vitte el Diggle-t, hogy bemutassa neki Felicity-t, a férfin már akkor látszott, hogy csípi a csajt és a lány humorát. Látszott, hogy Digg szerint is Oliver jó szakembert választott.

Oliver megmentése: Amikor Oliver elárulta Felicitynek, hogy ki is ő, amíg igyekeztek stabilizálni a férfi állapotát, rögtön első alkalommal már teljesen őszintén elbeszélgetett egymással a páros. Digg már akkor elmesélte Felicitynek, hogy mit csinált a múltban és most hogyan dolgoznak össze Oliverrel. Emellett pedig csodálattal nézte Felicity tudását és dicsérte is, amiért annyiszor kihúzta őket a bajból és most is a segítségével sikerült Oliver életét megmenteni. Már ekkor éreztem, hogy Digg imádta, hogy a lány is a csapat tagja, bár nagyon féltette őt.

A közös edzések: Diggle volt az első és egyetlen ember, aki odafigyelt arra, hogy valamennyi harctudást Felicitynek is sikerüljön elsajátítania, hiszen esetleg az élete is múlhat ezen az "apróságon" a lánynak. Diggle türelmesen edzette Felicity-t, még ha szegény leányzó túl zöldfülű is volt a dologhoz, Digg akkor is szívesen segítette őt, ameddig Felicity azt kérte.

Ha Oliver nem, majd Diggle: Amikor Oliver nem tudott Felicityért menni a Merlyn Global felső szintjére, Digg nem nézte tétlenül, hogy a lány lebukjon és azonnal kisegítette őt a pácból. Nem engedte, hogy baja essen és ilyesmi eset még számtalanszor előfordult közös múltjukat tekintve.

"Te Pótolhatatlan vagy!": Diggle elhíresült mondata, amit olyannyira imádunk. Felicity bármikor szomorkodott és úgy érezte, neki itt nincs helye, Digg megnyugtatta őt, hogy nélküle egyszerűen semmi sem működne és Olivernek sokkal nagyobb szüksége van rá, mint azt ő valaha is gondolta volna. "Te Pótolhatatlan vagy!" A legszebb mondata volt Diggnek, amit valaha hallottam és hatezer puszival és szoros öleléssel halmoztam volna el a drágát, amikor ezt mondta a drágánknak!

Digg próbálta mindig megnyugtatni a szerelmes Felicityt: Az egyik legsíratósabb és leggyönyörűbb pillanat volt köztük, ahányszor jó bátyként odalépett Felicityhez és megsimogatta, vagy megölelte őt, egy szoros testvéri öleléssel, ha Oliver éppen bajban volt és a lány aggódott érte, vagy pedig szerelmi bánat gyötörte a Hercegnőnket. Senki soha nem tudta úgy átérezni Felicity fájdalmát és megérteni őt, ahogy azt Diggle tette. És ez fordítva is így volt!

A villámhárítók: Nemcsak Diggle töltötte be ezt a szerepet a kis csapatukban. Olykor Felicity vette át a szerepet, - tudjátok ez olyan mint a kommunikátoros dolog, aki hallgatott kommunikációt, tudja miről beszélek remélem - emlékezzünk csak arra, amikor Oliver inkább Laurelt választotta, mint Digglenek segítsen elkapni a rosszfiút, ezért Digg és közte némi mosolyszünet következett, ami nagyon fájt Felicitynek, ezért felkereste a férfit, hgoy meggyőzze, jöjjön vissza és Oliver nevében is próbált bocsánatot kérni. Rengeteg ilyen eset volt. De ugyanakkor visszafelé is, pl. a bombarobbanásnál, amikor Felicity és Oliver kaptak össze.

Az őszinte gondolatok: Felicity és Digg semmit soha nem rejtett el egymástól. Mindent megosztottak egymással és ha kellett, akár titokban is nyomoztak egyes bűnözők után.

Egymásért mindent és az őszinte testvéri szeretet: Ahogy a szerelmes párosunk, úgy Felicity és Digg összetartó testvéri kapcsoaltára is nagyon jellemző ez a dolog! Különösen ott látszik mennyire mélyen testvérének tekinti Digget Felicity, amikor Lyla-t is megmentette az egyik gazfickótól és nagyon aggódott érte. Vagy, Saritat szinte az unokahúgának tekinti Felicity. Az egyik legszebb és legszomorúbb pillanat az volt, amikor a két tesó egymástól búcsúzott el, mikor azt hitték a vírus végez velük és egymás mellett ájultak el.

Digg látta egyedül azt, amit Felicity és Oliver talán még nem is tudtak: Talán az egyik legfontosabb dolog megemlíteni, egy igazi báty mindig ismeri a húga minden egyes érzelmét és gondolatát. Így van ez Diggnél is. Egyből meglátta, hogy Felicity és Oliver között már a kezdetektől több volt, mint barátság és ez csak egyre erősödött az évek folyamán, míg végül maguk a felek is kénytelenek voltak azt belátni, hogy egymás nélkül képtelenek élni...

Még hosszú listát írhatnék az ő csodálatos kapcsolatukról, de szerintem már ennyi is elég ahhoz, hogy elgondolkozzunk azon ez a fantasztikus barátság is mennyi fényt hoz az Arrow sorozat életébe! Excellente!

(C) ARROWOLICITY.GP

Emily Bett Rickards 2014 tél - Runway Interjú és fotózás

2015.06.02. 11:57, Piper

 

Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok