~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 9. rész - Irreconcilable Differences (mid-season finale)

{Félévadzáró előzetes!}

Felicity és Oliver végre úgy döntöttek örökre összekötik egymással az életüket, így a szűk körű esküvő után most egy fergeteges lagzival ünneplik meg a szerelmük tetőpontját. A varázslatos partira minden szerettük és jóbarátjuk hivatott. Azonban, mint most is, a rövid ideig tartó felhőtlen boldogságát a párosnak ismét megzavarja valami nagyon kellemetlen hír. Ezúttal az ünneprontót, Lance testesíti meg. Ugyanis kiderült, hogy Oliver hatalmas nagy bajban van a kilétét illetően. Úgy tűnik, a csapatban valaki Evelyn nyomdokaiba lép? És vajon képes lesz Felicity és Oliver egy boldog nászéjszakát maguk mögött tudni, vagy az egész esküvőt beárnyékolja a probléma? A karácsonyi epizódból minden kiderül!  The CW: 2017. december 7. csütörtök félévadzáró! OLICITY ESKÜVŐVEL! {Mo. péntek!}

Magyarország:

5. évad 16. rész -  Sakk - matt

Adrien Chase végre felfedi magát és mindent elkövet azért, hogy Oliver életét örök időkre pokollá tehesse. Ezúttal Oliver barátnőjét, Susant rabolja el és kínozza meg. A csapatnak most a nő megmentésére kell sietnie, miközben Prométheusz egyre közelebb ér a tervéhez, ami alatt Oliver lassan elindul az összeomlás mezején... Cool TV: 2017. december 9. szombat 13:50


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Legends of Tomorrow - Első poszter és szinopszis

2015.05.14. 17:58, Piper

Halihó! Most egy kicsit az új spin-off sorozattal kapcsolatban találtam némi érdekességet. Legelőször Caity twitterjén figyeltem fel jobban erre a plakátra. Első remek összevágás az új hősökről! És elhoztam a sorozat szinopszisát is, ami nekem brutálisan tetszik! Ismét köze lesz az időutazásos sztorikhoz! De könyörgök az Arrowba ne vigyék bele, mert frászt kapok, komolyan!

Figyeljétek csak Sara öltözékét! Nagyon vagány és az új hősök akik várhatóak, nagy eséllyel ebben a soriban jelennek majd meg, többek között talán Hawkgirl is! És hát jó látni a régi nagy kedvenceket is, a drága Kanárinkat és Ray-t, illetve a két gazfickó kapitányunkat, aztán a Flashből már jól ismert egyéb kedvencünket!

Synopsis: Látva mivé válik a jövő, Rip Hunter (Darvill) kétségbeesetten próbálja meg megakadályozni annak létrejöttét, ezért egy olyan szupercsapatot állít össze, akik talán képesek lesznek szembenézni ezzel a megállíthatlan fenyegetéssel, itt azonban nem csak a bolygó forog kockán, hanem maga az idő is! Vajon elég erős lesz a csapat, hogy szembeszállhasson egy ekkora fenyegető pusztítással?

Képi és szöveges források: # # #

3x23 A nevem Oliver Queen 3. évad fináléja az én szememmel! - Szerkesztői kritika!

2015.05.14. 11:53, Piper

Hűha! Hát ktomi aztán nem semmi, már délelőttre el is készítette nekünk a feliratot! Imádunk, Tomi! Köszönjük!! Most el is kezdem nézni, amit lényegében már láttam is és mióta megnéztem gyakorlatilag nem tudok másra gondolni, mást csinálni, csak az Arrow és az Olicity jár a fejembe, egy ilyen befejezést, azt hiszem még évekig fognak emlegetni a történelem könyvek! Hihetetlen, a legjobb évadzáró volt és az egyik legjobb és legszebb rész a tv-sorozatok történetében! Igazi Happy-Enddel végződött. Valóban olyan, mint egy lezárás, de mégis rengeteg kérdés maradt nyitva előttünk. Ugyan Olicity téren inkább cukiságot és viccet kaptunk, csókot és egyebet nem, de amit kaptunk az jelentős érzelem volt, nálam nem kérdés ez a szezonzáró mennyi pontot érdemel, ha a Flash időutazása sem fog bezavarni az idilli új Arrow-világba! Lapozz az irdatlan hosszú elmezésemért! Októberig a legutolsó, sajnos!

5+1 A nagy nyitva maradt kérdések amiket a 3. évad fináléja hagyott ránk!

2015.05.14. 11:07, Piper

Sajnos ez a nap is elkérkezett. Egy újabb fejezet záródott le Oliver Queen életében. Ezúttal belekóstolhatott abba, milyen is az Árnyak Ligájához tartozni, ami egykoron Sara Lance otthonát jelenetette. Az évadzárót tekintve úgy tűnik Oliver, ha nem is hosszú időre, de végre megtudhatja azt milyen igazán boldognak lenni és mindezt a szeretett nő oldalán...

Ilyen és ehhez hasonló szépségeket és szörnyűségeket adott nekünk a 3. évad. Azonban akinek már volt szerencséje beletekinteni a ma éjszakai epizódba, jól tudhatja, hogy több kérdés is nyitva maradt előttünk. Marc korábban hiába fogalmazott úgy, hogy sokan talán el sem tudják képzelni ezek után a zárósorok után, hogyan is lehetne folytatni egy új évadot? Pedig rengeteg kérdésünk igen hosszú választ várat magára! Nézzük is mit ír a cikk?! A saját szavaimmal fordítom.

1. Ray, hogy fogja túlélni a balesetet?

Rengetegen meglepődhettünk, amikor Ray újabb kísérlete óriási veszélybe sodorta őt és felrobbant a Palmer Technologies azon részlege, ahol ő volt éppen. Ugyebár meghalni nem halhatott meg, hiszen az új sorozatban nagy szerepe lesz, vajon megmenti őt a miniatürizálás, vagy valami hasonló, vagy esetleg Saranak köze lesz majd hozzá? Arra gondolok, hogy talán a 4. évad első részében akkor még Brandon Routh talán szerepelni fog, hogy ezt megtudhassuk!

2. Mi lesz a cég sorsa?

Hiszen, ha Palmer tényleg halott, meghalt az igazgató. De mint tudjuk Felicityre pont néhány nappal ezelőtt íratta rá a tulajdonjogot, így talán a lány "örökli" meg az egész céget. Ha ez valóban létrejön majd. És a dokumentum, mivan ha nála maradt? (Valami ilyesmi.)

3. Oliver vajon mikor fog visszatérni?

Mint azt a fináléban láthattuk, megpróbálja végre elkezdeni a boldog közös életét Felicity-vel, azonban Ray állítólagos "halála" és a húga új "életmódja" talán adhat majd okot neki a visszatérésre. Plusz! Még ott van a Liga is, vajon elég biztonságban maradhat mindenki, vagy Malcolm hatalmától is újra félniük kell majd a csapatnak? A H.I.V.E terveiről és Damian Darkról pedig még nem is beszélve...

4.  Na és ki ez az új fickó, Damian Dark?

Ez bizony a 4. évad, egy óriási rejtélye lesz! Már most kaphattunk egy kis betekintést arról, ki is ő. Valami hasonló szervezet a Ligához, de mégis teljesen eltérő és hát mindenki kíváncsi lesz, kik is ők pontosan. Úgy érzem, Diggle a legjobban és Felicity talán!
 
5. Mi a helyzet Lian Yu-val, a Flashback-ekkel?
 
Talán megtudhatjuk majd azt is, Oliver hogyan került újra Hong-Kongból Lian Yu szigetére.
 
5+1 Hogyan alakul majd kedvenceink szerelme, most hogy végre összejöttek és Oliver házassága Nyssával és ő is csatlakozik az Arrow-csapathoz? (ez már saját kreálmány) 
 
Számunkra az egyik legfontosabb kérdést veti fel! Nagyon kíváncsi leszek és reméljük rengeteg szép pillanatot kapunk majd Oliclty téren full sok romantikával! Azonban van egy olyan érzésem, ha Damian-nak tényleg köze lesz Felicity-hez, akkor bizony a lánynak Oliverrel és Digglelel is nehéz pillanatai lesznek. Most fog igazán eldőlni, mennyire összetartó majd a csapat és a szeretet, amit egymás iránt éreznek!!
 
Fordítottam: #
 
Azt hiszem ma még rengeteg cikk lesz, amit hoznom kell nektek! De ti mit gondoltok és melyik válaszra vagytok a legkíváncsibbak? Nagyon várjuk véleményeiteket!!

Szavazatösszesítés és a 4. évad új szavazása!

2015.05.14. 09:36, Piper

Halihó! Hát belenéztem a fináléba és azt kell, hogy mondjam, igen!! Ez az, amit vártam!! Az Arrow eddigi legjobb fináléjának lehettünk szemtanúi, részesei és élvezői és végre egyszer happy enddel végződött!! Ma jön a kritika is még este felé, amint lesz felirat a legújabb részhez, egyszerűen alig bírtam magamhoz térni, az Olicity jelenetek nagyon kicsináltak, imádtam, mégha most nem is kaptunk csókot, vagy egyebet, a lényeg megvolt! Imádtam! Most viszont lezártam a 3. évados főszavazást. Azt hiszem tökéletesen sikerült eltalálnunk azt, hogy összejön a párosunk a fináléban, köszönöm Istenem! Összesen 79%-otok reménykedett abban, hogy megtörténik végre a dolog és mindössze 21% gondolta úgy, hogy ennek még nem most van itt az ideje. Ebből 63 szavazó biztos volt abban, hogy összejönnek, 38 szavazó gondolta úgy, ha hiba lenne, ha ez nem történne meg és 27-en tippeltétek azt, ez bizony még nagyon korai! Köszönjük a 128 szavazatot! Most már lehet szavazni a 4. évados fő kérdésre, ami természtesen ismét Olicity-s! Emellett pedig továbbra is szavazhattok a kis szavazásoknál is, a "Navigáció" menüben.

ÉS ELINDULT A VISSZASZÁMLÁLÁS MÁRCSAK 145 NAPOT KELL ALUDNUNK A LEGÚJABB RÉSZIG,  HA MINDEN IGAZ!

A 3. évad legszebb és legboldogabb finálé pillanata! - Olicity fél-Endgame!

2015.05.14. 07:16, Piper
Csak akkor nézd meg ha biztosan szereted a spoilert!

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints