~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. szerda (október 16. csütörtök MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
A bűvös lazac létra

Felicity és Oliver már számtalanszor alkotott maradandó jeleneteket akkor, amikor nem csak övék volt a főszerep, hanem egy harmadik "személy" is magáénak tudhatta a figyelmet. Ugyanis ez a tárgy nagyon fontos szerepet játszik kettejük kapcsolatát illetően. Rengeteg jelenet volt, ahol igencsak pikáns helyzetek kezdtek kibontakozni kettejük között, mikor a létra közelében voltak, amin mindig Oliver szokott edzeni.

"Önt bámulom, miközben a küldetésről csevegünk!"

Felicity és Oliver első évében történt a momentum. Rövid ideig tartott, de nagyon helyesen mutatott a jelenet, mely során Oliver a szokásos gyakorlatokat végezte a lazac létrát, miközben éppen a küldetésről diskurált Felicity-vel, aki pedig egész végig le sem vette szemét a főnökéről. Valószínűleg már ekkor felfigyelt Felicity Oliver tökéletes testére.

"Jó nézni, ahogy csinálja!"

Ez a momentum a második évük során történt, ami hihetetlen édes és már-már valóban egy kis romantikus nyomot is hagyott maga után. Oliver ugyanis Tommy halála után nem volt hajlandó újra csuklyát ölteni, de miután a húgát elrabolták, Felicity és Digg nagy örömére ismét visszaszállt a játékba. Ekkor jegyzi meg neki Felicity, amellett hogy felújították a régi, elavult barlangot, meghagyta a lazac létrát is, mert imádja nézni, ahogy Oliver húzódzkodik rajta.

"Képes elvonni a figyelmemet másról..."

Amikor már konkrét érzelmeket táplált egymás iránt, - a harmadik évben - szerelmespárosunk, akkor történt az eset, amikor Caitlin egy közös küldetés során megkérdi Felicity-től, hogy a lazaclétrát mire használják. Felicity ekkor jegyzi meg barátnőjének, hogy nagy érzékkel képes elvonni a figyelmét a munkáról. Utalva arra, hogy amikor Oliver gyakorol, Felicity egyszerűen nem tud másra összpontosítani. A lazac létrát Barry is kipróbálta, mondván, hogy ez nem is lehet olyan nehéz, persze neki sokkal könnyebb volt a gyakorlás, mivel villámgyors.

"Nem tudok a küldetésre koncentrálni, miközben ezt csinálod!"

A negyedik évük során ekkor tájt már konkrétan jártak és már jó ideje szerelmet vallottak egymásnak, sőt már az első közös szerelmes éjszakájuk is megtörtént, jó pár hónapnyi együttéléssel a hátuk mögött, mégis még mindig képes volt Oliver elvonni Felicity figyelmét a munkáról, amikor egyik alkalommal az új luxusbarlangba éppen akkor lépett be szerelme, mikor ő ismét gyakorolt.

"Igazán szexis..."

Az ötödik évük során némi szünetet tartottak a kapcsolatukban, mégis ismét volt egy pillanat, amikor Felicity és Curtis éppen akkor léptek be a barlangba, mikor Oliver megint gyakorolt. Itt szólja el magát véletlen Felicity, mivel nem tud ismét parancsolni az érzelmeinek. Persze aztán gyorsan vissza is akarja vonni azt a bizonyos "nagyon szexis" jelzőt Curtis jelenlétében.

"Ha ez nem is sikerült, téged akkor is megkaplak még ma!"

Szintén az ötödik évük során történt, - igaz már a szakításuk után, de mégis - a legszebb lazac létrás pillanatuk. Ekkor volt a legnagyobb szerepe a különleges tornaeszköznek, hiszen Felicity be akarta bizonyítani Oliver-nek, hogy képes ő is hasonlóképpen húzódzkodni rajta, mint szerelme. Azonban neki ez kissé nehezére esett, így Oliver kénytelen volt lesegíteni őt a lazac létráról. Azonban, - egy kicsit ugyan ittas állapotban is voltak, meg hasonlók - az érzelmeik a tetőfokára hágtak, mikor ismét közelebb kerültek egymáshoz és képtelenek voltak tűrtőztetni egymást, annak ellenére, hogy szakítottak, újra szenvedélyesen egymásnak estek, míg végül minden ruha lekerült róluk a barlangban... Sajnos újra ugyan nem jöttek össze, de ez is megmutatta azt, hogy még mindig mennyire szerelmesek egymásba.

Érdekességek:

  • Nem telt el eddig úgy évad, hogy valamilyen módon ne jelent volna meg a lazac létra szerepe Felicity és Oliver kapcsolatában, legalább egyszer!

folyt. köv.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!