~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity életveszélyben

Időnként előfordult, hogy Felicity került életveszélybe és nem ő mentett meg másokat a végtől. Ekkor Oliver mindent és mindenkit félre lökve sietett szerelme megmentésére, bármilyen eszközt képes volt bevetni, hogy Felicity-t megmenthesse. Rengeteg ilyen eset történt, de részben ezeknek a pillanatoknak örülhettünk, hiszen tovább erősítették szerelmüket.

A cselező esete

Ekkor került először életveszélybe Felicity. Rögtön azután történt, mikor csatlakozott az akkor még vele együtt három fős csapathoz. Felicity csaléteknek vállalkozott, hogy elkaphassák azt a bűnözőt Oliver és Digg, aki különböző digitális robbanó nyakörvet helyezett az áldozatai nyakába. Sajnos Felicity is kapott egy ilyet. A lány nagyon megijedt és megpróbálta távoltartani magától a barátait is, nehogy bajuk essen, azonban Oliver és Digg megmentették őt, amiben Felicity is közreműködött a közlekedési kamerákat bevetve. Szerencsére senkinek sem esett komolyabb bántódása az ijedtségen kívül. Felicity-t innentől kezdve Digg edzette egy ideig, hogy meg tudja magát védeni a gonoszoktól.

A Vadásznő karmai között

Amikor Helena ismét visszatért, - akit már Vadásznőként ismerhetünk jó ideje - már Felicity is a csapat tagja volt és szegény lány azt hitte, hogy Helena-nak is segíteni kell. Emiatt elkottyintotta, hogy képes bárhová betörni, amit Helena ki is használt. Így amikor Oliver és Digg mással voltak elfoglalva, Helena csapdába ejtette Felicity-t és követelte tőle, hogy törjön be egy titkos helyre. Felicity-nek nem maradt más választása és megetette. Oliver persze azonnal otthagyott csapot papot, hogy lássa jól van-e a lány, akit megnyugtatott, hogy nem az ő hibája volt ami történt.

A kaszinó fogságában

Amikor Oliver és Digg először vesztek össze egymással, az Íjász nem tudott másra támaszkodni csak legújabb jó barátjára, Felicity-re. Ugyan nagyon veszélyesnek tartotta a lány ötletét és tiltakozott is ellene, végül csak elfogadta, hogy Felicity legyen egy újabb csalétek, akit a kaszinó igazgatója majd kártyaszámolással vádolja meg. Az eset jól sült el és Felicity csapdába esett, miután sikerült elrejtenie a nyomkövetőket. Oliver persze azonnal a lány segítségére sietett és amikor odaért az igazgató már fegyvert tartott a lány fejéhez. Oliver-nek hála, azonban nem történt nagyobb baj az ijedtségen kívül. Pusztán csak félrevezették őket azzal, hogy Walter meghalt, ami azonban szintén hazugság volt. Itt látszott először, hogy Oliver-nek egyre fontosabbá válik Felicity.

A Merlyn Global bevetésén

Felicity, Oliver és Digg egy újabb küldetésre fogtak össze és indultak terepre. Azonban egy kis hiba csúszott a tervükbe, ezért egy hajszálon múlt az, hogy Felicity-t ne kapják el. Diggle tudta csak kimenteni a lányt a biztonsági őröktől, nem mondhatni, hogy teljesen halálos veszélyben volt, de igen komoly pácba is kerülhetett volna mind a három barát. Ebben a jelenetben Felicity és Oliver egy kicsit szintén közelebb kerültek egymáshoz.

A bombarobbanás küszöbén

Ez egy igen veszélyes pillanat volt. Ismét Oliver-nek hála, hogy Felicity-ben nem tett kárt a taposóakna. Egyik alkalommal ugyanis ő és Digg Oliver keresésére indultak, miután Tommy meghalt és ő magát okolta a halála miatt. Ekkor a két barát jól sejtette, hogy Oliver Lian Yu-ra menekülhetett a problémái elől, majd amint megatalálták volna őt, Felicity véletlen egy taposóaknára lépett. Digg sajnos nem boldogult a kimentésével, ekkor jelent meg Oliver és egy kiváló lengéssel felkapta későbbi nagy szerelmét és mindketten a földön landoltak egy igazán félreérthető helyzetben. :) Szerencsére egyiküknek sem esett komoly bántódása és szerencsére Digg is egyben maradt.

Tűzharc a Queen vállalat ülésén

Ez alakalommal nem csak Felicity, de többen is veszélyben voltak köztük Oliver és Diggle is. Azonban amíg a többiek sikeresen ki tudtak menekülni, Oliver Felicity-vel együtt elég veszélyes helyzetbe kerültek és folyamatos sortűz elől kellett kitérjenek. Ekkor történt az, hogy Oliver egy frappáns megoldással átlendítette mindkettejüket az alsó emeletre, ahol aztán később biztonságba kerültek a lövöldözések elől. Egyébként korábban Felicity is egy jó pillanatban ütötte le az egyik banditát, nehogy Oliver megsérüljön. Kölcsönösen kisegítették egymást.

A babakészítő markában

Felicity ismét nagy bátorságról tett tanúbizonyságot, amikor arra vállalkozott, hogy újra csaléteke lesz egy elmebeteg pszichopatának. Természetesen Oliver ezt sem nézte túl jó szemmel, de aztán belement Felicity tervébe. Ugyan az elgondolás remek volt, azonban a kivitelezésbe egy kis hiba csúszott, hiszen amikor a babakészítő elkapta Felicity-t és Oliver a megmentésére sietett az Íjászként, sajnos a leányzó a dulakodás hevében csúnyán beütötte a fejét, de valószínűleg egy enyhe agyrázkódástól eltekintve szerencsére komolyabb baja nem esett.

Egy őrült "Gróf" túszaként

Felicity itt aztán valóban igen nagy veszélybe került. Mondhatni tényleg életveszélybe. Ugyanis amikor sem Oliver, sem Diggle nem voltak olyan helyzetben, vagy éppen egészségi állapotban, hogy maguk induljanak felkutatni a Grófot, Felicity vállalkozott a feladatra, hogy valamilyen módon kiderítse, hogyan tudnák megállítani a terjedő drogos vírust. Egyedül osont be az egyik oltásos kocsiba, ahol azonban nagy szerencsétlenségére pont a Gróffal találta szemben magát. Ekkor a férfi felhívta Oliver-t, hogy közölje a szépséges segédnője immáron a foglya. Oliver azonnal otthagyta az anyja tárgyalását és Thea-t is, majd rögtön legjobb barátja megmentésére indult. Itt már tisztán érezhető volt számára is mennyit jelent neki a lány. Ugyanis, miután a Gróf nem akarta a lányt szabadon engedni és fejébe vette, hogy minden áron a bosszúja áldozata lesz, Oliver gondolkodás nélkül feladta azt az esküjét, miszerint nem öl többé. Megtette és Felicity-ért tette meg! A lány ezután bocsánatot kért Oliver-től, mert önmagát hibáztatta a férfi esküjének feloldása miatt, de Oliver megnyugtatta és elmondta neki, ha valaki őt bántani merészeli, annak az embernek megölésénél egy cseppet sem fog habozni, majd megfogta Felicity kezét. Mondhatni, hogy igen komolyan kezdett kibontakozni köztük valami ettől a pillanattól fogva...

Felicity kontra Órakirály

Ez akkoriban történt, mikor Felicity igencsak féltékeny volt Sara-ra, hogy mindenben milyen profi. Attól félt, hogy elveszti Oliver-t, mert már nem lesz rá többé szüksége egy ilyen "szupernő" mellett. Ekkor minden követ megmozgatott az életét kockáztatva is, hogy bizonyíthassa Oliver-nek, képes önmaga is elboldogulni az Órakirállyal. Az első ütközetnél Digg mentette meg Felicity-t, mikor berobbantak a gépek a bunkerben; második alkalommal pedig Oliver és az egész csapat Felicity segítségére sietett, mikor az önként akart végezni az Órakirály tervével. A dolgok végülis Felicity kezére játszottak, ugyanis egy lehengerlő programozói tudással nemcsak az Órakirályt szerelte le, de még egy golyót is bevállalt Sara életéért. Igazi hősnőként tekintettek rá és Oliver-től is megérkezett a várva várt jutalom egy hálás gesztus személyében.

Menekülés a Miracuru hadsereg elől

Oliver és a csapata felvették a végső harcot a miracuru hadsereg ellen, ekkor egy alkalommal már csupán Felicity maradt Oliver-rel az Óratoronyba, - mivel a többiek már rég leingáztak - itt aztán több katona is a nyomukra bukkant és kénytelenek voltak leingázni a toronyból egy nyíl segítségével. Felicity-nek szerencséje volt, hogy Oliver leütötte a katonákat és idejében elkapta őt, hogy magával vigye, mielőtt még azok kapták volna el őket, vagy Lyla kilőtte volna a bombát.

Slade Wilson prédája

Ez több alkalmat foglal magában. Mivel Slade rájött arra, hogy Felicity nagyon fontos részét képzi Oliver életének azon részének, melytől csak boldoggá és erőssebbé válhat, elhatározta, hogy a lány életét is megkeseríti. Egyik alkalommal a bunkerben Deathstroke-ként heves lövöldözésbe kezdett, ekkor Oliver mentette meg Felicity-t, egy másik alkalommal pedig elrabolta Felicity-t, amikor Oliver már tényleg érzett a lány iránt valamit, ami már nem csak barátság volt. Igaz, ezt ekkor még csak csaléteknek akarta szánni. Felicity egy pillanatra elhitte, hogy Oliver valóban szerelmes belé, miután a férfi megcsókolta és vallott neki, azonban rájött, hogy mire megy ki az egész és így frappánsan volt ideje ártalmatlanná tenni Slade-t a gyógyító szérumnak köszönhetően, melyet a miracuru ellen fecskendezett be a férfinek. Innentől kezdve Felicity is biztonságban lehetett a férfitól. Egyébként Oliver és Digg folyamatosan le sem vették szemüket a lányról, ameddig Slade ártalmas volt a szérum miatt.

Isabel bosszúja

Felicity már a kezdetektől sejtette, hogy Oliver új üzlettársával nem stimmel valami. Mondjuk azért némileg már egy kis féltékenység is közrejátszhatott az egészben, főleg miután Oliver a nőt is ágyba vitte és Felicity tudomást szerzett róla. De a női megérzés sem hazudott ezúttal sem! Isabell ugyanis ahogy elérte a tervét, mindent diadalmasan közölt Oliver-rel. Kiderült, hogy egy igazi Hárpiáról van szó, aki mindvégig Slade csatlósa volt Oliver tönkretételében. Mivel Isabell is kezdettől ellenszenvvel volt Felicity iránt és gyűlölte őt, amiért beleütötte az orrát Oliver és a közte lévő kapcsolatba, ezzel veszélyeztetve a tervét is, el akarta tenni a lányt láb alól, azonban csak Diggle-lel tudott megmérkőzni és mire veszélyesebbre fordult volna a helyzet, Felicity pont elcsapta őt az autóval, így Digg-gel együtt megmenekültek.

Az éttermi robbantás

Az első olyan alkalom, amikor végre Oliver elhívja Felicity-t randira és reménykedik abban, talán több is lehet közöttük pusztán barátságnál. Felicity-vel madarat lehetett volna fogatni, hiszen már legalább másfél éve várt erre a pillanatra. Csakhogy miután még édesebb percek következtek volna kettejük között, Oliver egyik új ellenfele igencsak meglepte őket egy jól irányzott bombával. Az egész étterem felrobbant, szerencsére Oliver még éppen idejében tudta megmenteni Felicity életét és a legkevésbé ők ketten sérültek csak meg a robbantástól. Azonban ez a kellemetlen és életveszélyes helyzet elindított egy olyan negatív gondolatot Oliver fejében, mely miatt kis híján elvesztette az igaz szerelmével közös boldog jövő gondolatát, ugyanis miután megcsókolta és szerelmet vallott VÉGRE!! a lánynak, közölte Felicity-vel, hogy szakítaniuk kell még mielőtt összejöttek volna, mert képtelen így egyszerre kettő életet is élni. A lány ezután Ray Palmer-rel próbált meg boldog lenni, azonban a szíve mégis visszahúzta őt Oliver-hez...

A volt szerelem fáj

Ez alkalommal Felicity múltja tért vissza kísérteni még főiskolás fiatal szerelme képében, akit Cooper jelentett. A férfiről mindenki azt hitte, hogy meghalt, közben csak fekete hackerként kezdett új életet és igen rossz útra tért. Azért jött Starling City-be, hogy felhasználja volt barátnőjét gonosz tervének véghezviteléhez. Ehhez bevetette Felicity akkor öt évvel ezelőtt alkotott szupervírusát, amit senki sem képes megfékezni, még Felicity-nek is gondja akadt vele. Cooper ördögi tervet eszelt ki, hogy rávegye volt kedvesét az aljas terveire. Ehhez pedig a városba hívatta, majd elrabolta Felicity édesanyját és később magát a lányt is. Oliver-ék persze azonnal a két nő megmentésére siettek, de Felicity talpraesettsége megelőzte őket. Így még pozitívummal is zárult az egész, hiszen megszilárdult az anya-lánya kapcsolat és még Oliver újbóli szerelmi vallomása is jobb kedvre derítette a lányt.

Ra's tervének majdnem áldozata

Ez az alkalom az az eset volt, amikor Ra's pontosan tudta milyen fontos Oliver-nek Felicity, így Maseo kis híján a lányt nyilazta le, azonban helyette Ray került kórházba. Ennek az esetnek annyi a pozitívuma főként Olicity téren, hogy Felicity rájön arra (némileg Donna segítségével), hogy képtelen lesz Ray-be bármikor is szerelmes lenni, mivel az ő szíve csak egy férfihoz tartozik és az Oliver Queen.

Egy metahumán szorításában

Ez az eset ahhoz köthető, amikor Oliver és Ray kénytelenek voltak együttműködni az érdekében, hogy megmentsék azt a nőt, akibe mindketten halálosan szerelmesek (voltak). Felicity ugyanis egy őrült metahumán fogságába esett, aki meg akarta őt ölni, amiért a lány keresztül akarta húzni a számításait. Felicity egy jó ideig ügyesen tartotta a metahumán ellen magát, azonban nagyon jól jött a két férfi segítsége, így a lány szerencsésen megmenekült. Tényleg egy hajszálon múlt az élete, mert kis híján az őrült metahumán megfojtotta őt, ekkor azonban a csőből kijött gázzal sikeresen elhárította az első támadást. Ennek az esetnek is van egy pozitív utóhatása, ugyanis Felicity kis híján kikottyintotta Oliver-nek, hogy szerelmes belé. Később szerencsére Ray szakít is a lánnyal, mikor észreveszi, hogy mennyire odáig vannak ők egymásért Oliver-rel. És ezután nem sokkal le is fekszenek egymással.

Folytatása következik egyelőre a harmadik évadtól az ötödik évad végéig, ahol jelenleg tartunk, aztán ahogy folytatódik a sorozat...

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!