~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Synchrolicity

Nagyon sokan az ún. Yin-Yang Olicityt csak Synchrolicity néven ismerjük, - persze ez is csak egy része a Synchrolicitynek, de kétségtelen, hogy ez mutatja a legjobban mennyire összhangban vannak egymással! - ahogy az a rengeteg rajongó hívja a páros egyik gyönyörű pillanatát, akik hihetetlenül imádják őket. Talán ismét nem véletlen, hogy ők egy pár, hiszen ez az ősi kínai szimbólum is igen komoly jelentéssel bír...

YIN-YANG OLICITY: Ez az alkalom akkor történt, amikor Felicity és Oliver kis híján szakítottak, amiért Felicity nem figyelt Ray segítségkérő üzeneteire, mert a lány azt hitte a férfi már régen halott. Helyette boldogan élvezte a nyaralást Oliverrel. Legalábbis ezt vágta Oliver fejéhez és végig abban a félelemben élt, hogy túlságosan elveszik a férfi szerelmébe, mert annyira imádja az Íjászt. Igen komoly vitáik voltak aznap és egy rövid órácskára szünetet is tartottak egymás romantikus kapcsolatában. Aztán szerencsére jött Donna mama és a kislánya lelkére sikerült beszélnie azzal kapcsolatban, hogy nem kell hibásnak éreznie amiatt magát Felicity-nek, mert képes elveszni Oliverben, annyira szerelmes belé. Felicity végiggondolta a dolgokat és rájött arra is, hogy nem az ő hibájuk volt, hogy Ray fogságba esett és hogy Oliver nélkül egyszerűen képtelen élni, hiszen őrülten szereti őt. Ugyanígy volt a helyzettel Oliver is, aki Felicity nélkül csak egy üres lélek. Ezért hát még aznap este Felicity felkereste Oliver-t a közös szobájukba és bocsánatot kért a férfitól a korábbi viselkedése miatt. Megbeszélték, hogy mindketten igen egyedi stílussal bírnak, ha párkapcsolati kérdésről van szó, de mivel rájöttek, hogy ők csak együtt lehetnek egy egész, a békülést egy hatalmas csókkal pecsételték meg és innen jött az ún. "Synchrolicity" kifejezés, mert úgy csókolta meg egymást a páros, mintha a híres kínai formát keltenék életre egy "Pókemberes csókkal". Sokaknak a híres Marvel-adaptációs szerelem is eszükbe jut az adott pillanatról. Lényeg ami lényeg, a lezárást sajnos már nem láthattuk, viszont azt biztosra tudjuk, hogy a csók után ott még bizony más is történhetett az ágyban...

YIN-YANG KÍNAI SZIMBÓLUM & AZ OLICITY KAPCSOLATA: A szimbólum magát a világszemléletét jelentette Kínában. Ugyanúgy takarja a nőt (Felicity) és a férfit (Oliver), ahogy a sötétet és a világosságot is. A jelentése szerint, mindkét fél ugyan teljesen különbözik egymástól, de mégis muszáj együtt lenniük, egyik a másik nélkül képtelen és nem is tud létezni! Nézzük csak meg az Olicity kapcsolatát és figyeljük meg ezt a "csókos" jelzést is, egyértelműen újabb jelt kaptunk arra, hogy ha nem EndGame-mel fejeződik be a viszonyuk, akkor egyszerűen egyikük sem élhet tovább, nekik együtt kell maradniuk, egy párként és családot kell alapítsanak, a mitológia minden ősi története erre akar és erre is utal.

Felhasznált forrás és bővebb infó a szimbólumról: x

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!