~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Konyhai bonyodalmak

Felicity és Oliver nemcsak remek párt alkotnak együtt, de még a konyhában is megállják a helyüket, ha arról van szó, hogy összeköltöznek. Felicity minden igyekezetével azon van, hogy beérhesse Oliver főzőtudományát, aki annak köszönhetően, hogy szívszerelmével 5 hónapig élt együtt, mesteri szakácstudományra tett szert. Felicity-nek sajnos még csiszolnia kell az ügyön, de ami késik nem múlik! Több olyan pillanat is volt az életükbe, amikor Oliver nagyon sokszor jeleskedett a konyhai tehetségével és Felicity is próbálkozott, de a kávéfőzés valahogy mindig jobban ment neki. Talán Felicity mentségére szólhat, hogy egész gyermekkorában a gépek bilincselték le, - ami most nagy hasznot jelent a csapatnak - és nem jutott ideje az anyukája mellett szorgoskodni a konyhában, no meg persze Oliver-nek ott volt az az 5 év túlélési hajsza...

1. eset: Készítsünk Omlettet!

Amikor Felicity és Oliver úgy döntöttek egy időre elköltöznek Starling City-ből és Ivy Town-ban pihenték ki a fáradalmaikat, Oliver kitűnően elsajátított egy halom konyhai titkos receptet az új barátaiknak köszönhetően. Felicity már kicsit kezdte unni, hogy folyamatosan a konyha a téma, de megpróbálta ő is a lehetlent, beérni Oliver tudását! Egyik reggel nekiállt omlettet sütni, ameddig Oliver a szokásos kocogását hajtotta végre. Amikor befejezte a futást egyből hazaindult és rögtön megkóstolta Felicity "főztjét". Aki már szakácskönnyvel a kezében és a serpenyőben sülő omlettel várta haza szerelmét. A lány azt hitte végre annyi hosszú próbálkozás után révbe ért, azonban nem igazán úgy sült el szó szerint a dolog, ahogy azt a lány akarta. Oliver csak ennyit mondott: "Felicity Smoak, cserben hagyta(d) ezt az omlettet!" A leányzó ezt is dobta a kukába és megjegyezte Oliver-nek sosem tud olyan jó szakács lenni, mint ő. Még a legkisebb reménye is kezdett elszállni. Aztán Oliver fogta a tojást és elkezdett összeütni egy kitűnő omlettet, aminek a végéig persze nem jutottak el, mert mindketten az ágyban kötöttek ki.

2. eset: Oliver, a kitűnő vendéglátó!

Szintén Ivy Town-i eset. Felicity és Oliver vendégül látták reggelivel Hoffmann-ékat, az új barátaikat Lara agyondicsérte Oliver főztjét és nem érti, hogy tudta ilyen profira megsütni a villásreggelit. Nagyon jópofa volt a helyzet, hiszen egy pillanatra Felicity teljesen zavarba jött, mikor Hoffmann-ék éppen arról kérdezték őket, mikor szeretnének babát. Oliver amúgy pont a reggeli közben mutatta meg az eljegyzési gyűrűt a házaspárnak, amíg Felicity elment egy palack italért.

3. eset: Habosan szép a füstbement eljegyzés!

Ivy Town-i tartózkodásuk utolsó napján, - aznap látták vendégül Hoffmannékat is -  Oliver készített egy romantikus vacsit Felicity-nek és az volt a terve, hogy végre megkérje szerelme kezét. Ehhez az ultrafincsi vacsi után, - mikor már Felicity nagyon jól lakott - Oliver meg akarta lepni őt felfújtas desszerttel, amibe elrejtette a gyűrűt, amiről Felicity semmit sem sejtett. A gyönyörűnek ígérkező estét, azonban sajnos elrontotta Thea és Laurel kétségbeesett látogatása. Az eljegyzés ekkor még füstbe ment és kénytelenek voltak visszautazni Felicity-ék Star City-be, majd később azért Oliver-nek mégis sikerült eljegyeznie szerelmét, aki örömmel elfogadta a gyűrűt, amíg nem árnyékolta be a gyönyörű pillanatot jó pár jövőbeli esemény.

4. eset: Az Odaégett Szárnyasok Doktora!

Ez az eset, már Star City-ben történt. Felicity és Oliver ekkor már Star City-ben költöztek össze, Thea volt házában. A páros vendégül látta Felicity édesanyját, Donnát, aki megpróbált összedobni egy remek vacsorát magának, a lányának és a vejének, de sajnos odaégett a kacsa, ezért éppen jókor érkezett a tökéletes megmentő, Oliver Queen. Egy remek vacsorának ígérkezett a dolog, azonban Felicity és Oliver egy kissé összekaptak Ray miatt. Természetesen később megfogadták a "mama tanácsát" és egy békülés szex-szel minden rendeződött köztük.

5. eset: Kész a virslis kifli! Felicity meglepije!

A nagy "Star City-s buli" időszaka volt, amikor Felicity és Oliver vendégül látták a házukban, Barry-éket. Amíg Kendra, Cisco és Barry Queen-éknél vendégeskedtek, Thea-val. Addig a sütőben sültek a finom virslis kiflik és amikor Felicity beszélgetett Barry-vel éppen akkor készültek el. Amíg a lány kiszaladt a konyhába, Oliver éppen azt mesélte Barry-nek mennyire boldog Felicity-vel, csak sajnos a csodás estét, tönkretette Vandal Savage megjelenése, aki miatt Barry-ék Oliver-ék segítségét kérték.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!