~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 19. rész - "The Dragon"

Felicity és Oliver még mindig magukra vannak utalva, hogy felvegyék a harcot Díaz ellen. Azonban Oliver külön kérte feleségét, hadd csinálja most önmaga, egyedül a dolgokat. Felicity azonban nagyon aggódik férjéért, hiába próbálja Oliver az ellenkezőjét bizonyítani Felicity-nek. A lány Curtis-szel is közli, hogy többé már nincs csapat, hanem Oliver egyedül van. Mielőtt Oliver elindul egy újabb veszélyes küldetésre, Felicity egy csókkal próbál meg erőt adni férjének, miközben Díaz veszélyes lépésre készül... The CW: 2018. április 19. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
A Mithras kultúra jelentősége Olivernél

Oliver Queen életében már többször is úgy hozta a sors, hogy elkerülhetetlen legyen a mágiával való találkozása és valószínűleg az sem véletlen, hogy ennyire tehetséges harcos. Talán az ősi keleti vallásnak, a Mithras-kultúrának is köze lehet ahhoz, hogy miért pont Oliver-rel történnek ilyen rejtélyes dolgok? Talán mert valójában folyamatosan benne élt a harcosok főistene, Mithras?

Mithras és Oliver - A harcosok és a világ védelmezői

A hatalmas perzsa Istenség imádata viharos gyorsasággal söpört végig az Ókori Rómában, egy időben még magával a kereszténységgel is vetekedett. Leginkább még Nero császár idejében terjedt el. De vajon mitől hasonlít rá olyan kísértetiesen Oliver? Az Isten maga a FÉNY, aki elhozza a reményt a sötétségbe! Ő az, ki leggyőzi a legnagyobb gonoszt is és egy barlang az otthona. Oliver Queen az, aki mindig képes legyőzni a főellenséget, akármilyen kicsi is a remény erre, hiszen ott van mellette az ő Fénysugara, Felicity akinek köszönhetően ő is folyamatosan a fényben él és bárki felett képes diadalt aratni. Oliver is egy szigeten, magányosan lett a tékozló, nőcsábász, felelőtlen fiúból egy igazi bajnok! Akik végig kitartottak az Isten mellett, mind harcosok és katonák voltak. Oliver legjobb barátja is egy profi katona, John Diggle. Nem is beszélve a csapat többi tagjáról, akik mind mind mellettük igazi hősök. Akárcsak Mithras emberi alakja is lehetne ő, hiszen a legfőbb erényei, - mint az Istennek - az őszinteség a tiszta szív és a bátorság. Oliver esetében három lány is hatalmas szívvel és erővel harcol a hazájáért és "istenéért", Felicity, Lyla és Laurel, aki az életét adta azért, hogy védhessen. És amikor Oliverék összegyűlnek az Íjász-barlangban a legújabb terveket és összegzéseket megvitatni, pont olyan mint amikor a szent szobor körül gyülekeznek a hívek. A legfontosabb titkoknál, - a beavatás során - pedig csak a szűk kör lehet jelen, ahogy Oliver és csupán néhány családtagja és barátja őrzi hűen titkát, senki más nem tudhat róluk.

A kelet Istene és Istennője egymásra talált?

Talán Oliver életében az sem véletlen, hogy Felicity-vel hozta össze a sors, hiszen a lány jelleme pontosan egyezik a keleti vallás másik lényeges alakjának, a csodálatos Ízisz Istennőnek alakjával. Az Istennő maga a JÓSÁG. Mindennek és mindenkinek a védelmező édesanyja. Pontosan amilyen jóságos szíve van Felicity-nek és ahogy képes bárkire hatni és újra felvidítani őt. Ízisz Istennő a mindenség, az aki a halál felett folyamatosan győzelmet arat, hiszen Felicity is ezt teszi, ahányszor csak beszél Oliver-rel, vagy egy határozott gombnyomással pusztán egy számítógép segítségével menti meg milliók életét. Rövid időn belül Ízisz istennő tisztelete óriásira duzzadt az ókori Rómába és leginkább a hölgyek körében. Felicity is képes bárkivel kitűnő barátságot ápolni, akik igazi barátnőnek tekintik őt. Ízisz imádata még Claudius császár korában terjedt el, mikor is a papok hűen és odaadóan mélyültek el az Istennő tiszteletében. Felicity-ért is képes lenne bárki, - de különösen Oliver az iránta érzett szerelem miatt is - akár az életét is adni, a lány csodálatos természete és lénye miatt. 

Talán Mithras és Ízisz az akik majd megválthatják a világot a legnagyobb gonosztól és talán szerelmük gyümölcse hozza majd el a végső békét Star City és a világ szívébe, aki hatalmasabb lesz minden gonosznál, ő lesz a megtestesült Jóság, mely akkora erővel rendelkezhet majd, hogy elsöpör minden gonoszságot a világon.

Felhasznált irodalom: Salles Catherine 2004: Hétköznapi élet a római császárok korában. Aczél Ferenc fordításában, Corvina Kiadó 2008. Budapest. 123.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt