~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
La luz del Alma

Felicity és Oliver kapcsolatában már számtalanszor megfordult a fény-sötétség kettőse. Valószínűleg nem véletlen... A legjobban talán az az eset szemléltette ezt, amikor a második közös kaszinós küldetésükön jártak.

Fortuna tanítása

Amikor Felicity és Oliver úgy döntöttek felkeresik Constantine egy jóbarátját Hub City-ben, egy igen hangulatos és igényes felszereltségű kaszinóban találták magukat. Felicity úgy döntött leül Black Jack-ezni, hátha addig elő tudják csalogatni a "férfit". Azonban hála a leányzónak, Fortuna felfedte magát és bizony mindketten meglepődtek, amikor egy spanyol sámánhölggyel találták szemben magukat. Fortuna egy halhatatlan varázslónő, aki elvezette őket egy rejtélyes és titokzatos helyre, ahová halandó csak nagyon ritkán tévedhet. Felicity féltette Oliver-t, de bízott benne, hogy helyes utat követnek. Fortuna egy fontos leckét tanított Oliver-nek. A lényege az volt, hogy a férfi megértse, ha Damien a halálból, a sötétségből nyeri az erejét, akkor Oliver-nek éppen ellenkezőleg, a fényből kell nyernie erejét, ahhoz, hogy biztos győzelmet arathasson a démon felett! Ameddig pedig a sötétség ott bújkál Oliver-ben, sosem tud győzni. Oliver sajnos elbukott a próbán, mert csak arra tudott gondolni, hogy mit veszített eddig és nem arra, hogy mit nyert és kik vannak még mellette, akiket szeret. Fortuna úgy érezte itt már nem tehet semmit és ott hagyta a párost, ráadásul már Felicity is igencsak féltette Oliver egészségi állapotát. Oliver végtelenül szomorúnak és reménytelennek érezte magát, amiért elbukott.

 

A Fény ereje

Miután Felicity látta azt, hogy Oliver ismét a küszöbén van annak, hogy mindent feladjon, leült vele a bárban egy asztalhoz és újra ugyanaz a Felicity volt, aki mindig is Oliver igazi fényét jelentette. Ugyanis Felicity szavai ismét fényként hatoltak Oliver jelenlegi sötétséget és veszteséget érző szívébe és széttörte a fénysugár a teljes kétségbeesés börtönét. A lány azt mondta Oliver-nek, hogy képes lehet a változásra, bárki képes lehet rá, ő tudja, hogy Oliver képes bármikor és bármilyen gonoszt legyőzni, mindig is Hős lesz, hiszen mindig is az volt! Amit pedig korábban mondott Oliver-nek, bevallotta, hogy csak dühből tette. Az amit érez, mindig is az volt, hogy Oliver egy IGAZI HŐS! A férfit olyan mélyen érintették a lány szavai, hogy amikor Dahrk újra meg akarta őt ölni, képes volt visszaverni a férfi erejét, pusztán azért, mert Felicity - AZAZ A FÉNYÉNEK - a hangját hallotta a fejében! A fénye szólt hozzá! Még magának a lánynak is említette a pultnál, hogy mindig is Felicity volt a fény kettejük közül, de valójában az ő fénye. Ez is egy csodálatos pillanat volt arra, hogy a FÉNY MINDIG IS GYŐZEDELMESKEDNI FOG A SÖTÉTSÉG FELETT!! És ismét egyértelműen megvilágította azt a momentumot ez a történés, hogy Felicity mindig is Oliver életének része kell maradjon, hiszen ha a fény eltávolodik, ha a fény kigyul, nem marad más csak sötétség! És ez az a dolog, amit Oliver Queen sosem engedhet meg magának, mert csak így maradhat az az igazi hős, aki megmentheti az egész világot! LA LUZ DEL ALMA = FELICITY SMOAK

 

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!