~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Psyche és Erósz az Olicityben

Felicity és Oliver szerelme olyannyira csodálatos momentumokat tartalmaz, hogy még az ókori görög mitológia egyik legküzdelmesebb és leggyönyörűbb szerelmi történetének a főszereplőit is megtestesíthetné az Olicity páros. Ugyanis, ha elolvassuk Pszűkhé (egy gyönyörű halandó királylány, nevéből ered a "lélek" szavunk) és Erósz (másnéven: Cupidó, a szerelem istene és Aphrodité fia) varázslatos történetét, bizonyos párhuzamokat ismerhetünk fel párosunk és az ősi szerelmesek között...

Felicity és Moira - Azaz Psyche és Aphrodité hasonlata

Pszűkhé és Aphrodité kapcsolata éppen olyannyira nem kezdődött jól, ahogy annak idején Felicity és Moira kapcsolata sem. Aphrodité kezdettől fogva gyűlölte a lányt, ugyanis olyan gyönyörű volt Pszűkhé, hogy Aphordité-ről szinte teljesen elfeledkezett mindenki, ezért bosszút akart állni a lányon. A gyűlölet tárgya ugyan nem pont ez volt Felicity és Moira esetében, sőt gyűlöletről talán nem is kéne beszélnünk, viszont Moirának sosem volt igazán szimpatikus Felicity és cseppet sem tetszett neki, hogy a lány bele akarja ütni az orrát olyasmibe, ami nem tartozik rá. Ő is tökéletesen észrevette azt, amit Aphrodité is Pszűkhé-nél, hogy szereti a gyermeküket mindkét szegény teremtés. Sem Felicity, sem Pszűkhé nem volt sosem gonosz Moira-hoz és Aphrodité-hez, csak csendben tűrték azt, ahogy megzsarolja őket a két nő. Aphrodité esetében Pszűkhé-nek mindent meg kellett tennie az ügyben, hogy újra láthassa szerelmét, míg Felicity esetében majd megölte őt a lelkiismeret, hogy nem beszélhet Thea-ról Oliver-nek félvén, hogy a férfi megharagszik rá, amit nehezen élne csak túl. Mindenesetre Felicity nem tudott másként elszámolni a lelkiismeretével, csak ha beszél, amit meg is tett. Moira-ból ezzel talán még inkább haragot váltott ki magával szemben, de pontosan nem tudni, hiszen a nő életét vesztette. Ezzel szemben Aphrodité némi közbenjárással kénytelen volt elfogadni Pszűkhé-t és megbékélni a tudattal, hogy a fia felesége lett.

Felicity és Oliver küzdelmes szerelme a kezdetektől - A boldog Pszűkhé és Erósz befejezésig

Jobb párhuzamot a mitológia történetei között talán nem is lehetne felállítani párosunkkal kapcsolatban, mint Pszűkhé (Felicity) és Erósz (Oliver) küzdelmes szerelmét. Ennek az ősi történetnek a két főszereplője épp olyan poklot járt meg míg boldogok lettek végül, mint a mi szerelmeseink. Pszűkhé és Erósz története egy igazán erős példa arra, hogy mire is képes az igazi szerelem! Aztán, hogy ez hogyan köszön vissza az Olicity-ben? FÉLELMETES! Először is amikor Erósz először pillantja meg a lányt, már akkor valami lángra lobban felé Pszűkhé iránt, ahogy amikor Oliver először pillantotta meg Felicity-t a Queen Műveknél. Igaz itt nem felbérlésről volt szó, de a hasonlat az érzelmek tekintetében nagyon kísérteties. Aztán ott volt az a pillanat, hogy mindkét lánynak volt egy fontos küldetése, egy titkot kellett őrizzen, amiről senkinek sem beszélhetnek! Felicity esetében, hogy kicsoda Oliver valójában, Pszűkhé esetében pedig a férje kiléte. Mindkét lány végig anyatigrisként őrizték a titkot, - de ahogyan Olivernél is - Erósz is sokaknak gyanús lett és így mindkét lány nyaka körül egyre jobban szorult az a bizonyos kötél. Pszűkhé, miután szerelme megsérült mindent elkövetett az érdekében, hogy helyrehozza szerelmét, valami hasonló dolog történt annak idején, mikor Oliver csatlakozott a Ligához! Felicity millióegy követ megmozgatott az érdekében, hogy visszahozhassa szerelmét és legalább még egyszer újra láthassa őt, pont mikor azt hitték Oliver halálos sebet kapott! Erósz vágyódott szerelme után, de sokáig nem láthatta őt, így kölcsönösen szenvedtek egymás iránt, ahogy Felicity és Oliver is folyamatosan, amíg nem lehetnek egymáséi. Aphrodité ez esetben azt a sok akadályt testesíti meg, amelyeken Felicity-nek és Oliver-nek is keresztül kell menjenek a végső boldogságig, hiszen emlékezzünk csak Pszűkhének is mennyi próbatételen kellett túlesnie, hogy Erósszal újra találkozhasson, ráadásul addig a férfi is szenvedett, amíg a szerelmét elszakították tőle. Ez a párhuzam a mi párosunknál rengetegszer jelen van. Végül Zeusz közbenjárásával megoldódott minden. Zeusz szerepe a mi történetünkben John Diggle karaktere. Az egyetlen ember, aki mindig képes az aranyútjukra visszafurikázni párosunkat! Végül pedig Pszűkhé halhatatlan lett és egy boldog menyegzőt csaphatott szerelmével, Erósz-szal és boldogan éltek a halhatatlan halálig! Ergó, ha Felicity és Oliver valójában Pszűkhé és Erósz megtestesítői, már csupán csak idő kérdése mikor kapják meg a jól megérdemelt boldog EndGame-t szerelmeseink, hogy ezzel ők is akár a modern kor legszebb szerelmes mitológiájának a főszereplői lehessenek... x x x

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!