~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Vikimmel másik közös lapunk már 2015 óta! Nálunk tuti megtalálod az összes kedvenced!

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "My name is Emiko Queen" 

Felicity és Oliver továbbra is élvezik a házas életet. Miközben a Queen házaspárnak a csapattal együtt, most egy újabb személy után kell nyomoznia, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Donna Smoak

Donna Smoak, Felicity édesanyja. A lányával eleinte nem indult túl jól a kapcsolatuk, miután újra találkoztak hosszú idő után, de aztán később gyökeres fordulatot vett a kapcsolatuk, persze szerencsére szigorúan jó értelemben és igazi anya-lánya páros lettek.

Rövid jellemzés: Donna Smoak, Las Vegas-ban dolgozott sokáig pincérnőként. Éjjel-nappal sokat harcolt azért, hogy a lányának egy biztos jövőt teremthessen az életben, ami szerencsére sikerült is. Sajnos azonban sosem volt túl erős a kapcsolatuk, ezért hamar eltávolodtak egymástól, olyannyira, hogy Donna sokáig semmit sem tudott Felicityről, amíg egy alkalommal meg nem látogatta a lányát. Donna amolyan túlságosan kamasz anyukának tűnik, aki még mindig imádja a jó bulikat és a helyes pasikat. Azonban akármennyire is szexisen próbál mutatkozni, vagy úgy csinálni mint aki habzsolja az életet, valójában egy nagyon jó anyuka, aki imádja a kislányát és komolyan mindent csak azért tett és tesz az életben, hogy Felicityt boldognak láthassa. A szerelmi élete nem alakult túlságosan kitűnően, mióta Felicity édesapja elhagyta őt a közös kislányukkal együtt, viszont egy darabig Quentin Lance oldalán boldognak tűnt Donna. Legutóbb, mikor Noah újra az életükbe csöppent, nagyon nem örült. Ám mire egyetlen kislánya esküvője elérkezett, már megbékélt a lánya apjával.

Felicity és Donna kapcsolata: Felicity az egyetemi évei során eléggé eltávolodott édesanyjától, mivel nem tudta azt feldolgozni, hogy ennyire nemtörődömnek mutatkozott a nő és csak a szórakozás éltette. Hamarosan elköltözött tőle és jó ideig nem is látták egymást. Azonban mindig is hálás volt neki, hogy miután édesapja elhagyta őket, az édesanyjának sikerült egy tisztességes lányt neveljen belőle, még ha ő kicsit másmilyen is volt. Amikor Donna újra felkereste Felicityt, feszült volt köztük a légkör és Felicityn teljesen megmutatkozott a sok elhidegült év. Azonban amikor a lány szemtanúja volt annak, hogy akár elveszítheti az édesanyját és ahogy a nő képes lett volna feláldozni érte az életét is és bevallotta, hogy mindent csak is ő érte tett, gyökeresen megváltozott jó értelemben a kapcsolatuk és azóta millió csodálatos tanáccsal látja őt el az édesanyja és Donnának köszönhetően döbbent rá arra is Felicity, hogy neki igen is Oliver mellett lehet csak igazán boldog élete. Donna bármit megtenne a lányáért és ahogy Felicity "balesetet szenvedett", el sem mozdul a kórházból és hatalmas erőt adott jelenlétével a kislányának, akivel mostanra már olyan erős lett a kapcsolatuk, aminél jobban egy anya és lánya már nem is szerethetik egymást! Donna már nagyon szeretne nagymama is lenni és biztos abban, hogy Felicity és Oliver a világ legjobb szülei lesznek majd egykoron.

Donna és Oliver kapcsolata: Donna egyszerűen rajong a vejéért, Oliverért! Egyáltalán nem olyan vele, amilyen gonoszul annak idején Moira viselkedett Felicityvel. Donna már az első pillanattól kezdve észrevette azt és érezte is, hogy a kislányának ez a férfi jelenti az egyetlen igazi szerelmet, aki mellett boldog lehet. Elfogadta ugyan akkoriban Rayt is, mint a kislánya új barátját, de akkor is tudta, hogy legbelül bizony Oliver az, akit a kislányának szánt a sors. Így hát madarat lehetett vele fogatni, mikor megtudta, hogy a kislánya végre a helyes férfit választotta maga mellé. És azóta is folyamatosan meglátogatja Felicityéket, a közös otthonukban, ahol Oliver még olykor főzési tanácsokkal is ellátja anyósát. Remek az összhang közöttük és bármiben segítik egymást. Oliver jobb anyóst nem is kívánhatna magának és természetesen ő is látja azt, hogy Felicity kitől örökölte a tündérien vicces báját. Donna Felicity és Oliver esküvőjén hívta először fiának Olivert, hiszen mióta a férfi elvette Felicityt, már - sőt még azelőttől - a családja tagjának tekinti Olivert.

Donna és a pasik: Azaz Noah és Quentin. Donna életében a két legfontosabb férfiak voltak. Noah, az egyetlen kislánya édesapja, de amióta elhagyta őket, ki nem állhatja a férfit. Nagyon féltette tőle a közös lányukat, ám Felicity esküvőjétől kezdve, újra eléggé jó viszonyt ápolnak egymással a lányuk érdekében. Quentin, Sara és a volt Fekete Kanári, Laurel édesapja. Nagyon hamar megtalálták Donnával a közös hangot, majd egy ideig kisebb családot alkottak Felicityvel hármasban, aztán később szakítottak egymással, viszont imádták egymást a rövid ideig tartó kapcsolatuk alatt. Mostanra azonban már semmi sem lehetne kettejük között, hiszen bár Donna szerencsére még mindig életben van, Quentinnel sajnos végzett Díaz bosszúja...

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!