~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. hétfő (október 16. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Donna Smoak

Donna Smoak, Felicity édesanyja. A lányával eleinte nem indult túl jól a kapcsolatuk, miután újra találkoztak hosszú idő után, de aztán később gyökeres fordulatot vett a kapcsolatuk, jó értelemben és igazi anya-lánya páros lettek.

Rövid jellemzés: Donna Smoak, Las Vegas-ban dolgozott sokáig pincérnőként. Éjjel-nappal sokat harcolt azért, hogy a lányának egy biztos jövőt teremthessen az életben, ami szerencsére sikerült is. Sajnos azonban sosem volt túl erős a kapcsolatuk, ezért hamar eltávolodtak egymástól, olyannyira, hogy Donna sokáig semmit sem tudott Felicity-ről, amíg egy alkalommal meg nem látogatta a lányát. Donna amolyan túlságosan kamasz anyukának tűnik, aki még mindig imádja a jó bulikat és a helyes pasikat. Azonban akármennyire is szexisen próbál mutatkozni, vagy úgy csinálni mint aki habzsolja az életet, valójában egy nagyon jó anyuka, aki imádja a kislányát és komolyan mindent csak azért tett és tesz az életben, hogy Felicity-t boldognak láthassa. A szerelmi élete nem alakult túlságosan kitűnően, mióta Felicity édesapja elhagyta őt a közös kislányukkal együtt, viszont egy darabig Quentin Lance oldalán boldognak tűnt Donna. Legutóbb, mikor Noah újra az életükbe csöppent, nagyon nem örült. Csak reméli, hogy a férfi többet nem jelenik meg újra a lányuk közelében.

Felicity és Donna kapcsolata: Felicity az egyetemi évei során eléggé eltávolodott édesanyjától, mivel nem tudta azt feldolgozni, hogy ennyire nemtörődömnek mutatkozott a nő és csak a szórakozás éltette. Hamarosan elköltözött tőle és jó ideig nem is látták egymást. Azonban mindig is hálás volt neki, hogy miután édesapja elhagyta őket, az édesanyja sikerült tisztességes lányt neveljen belőle, még ha ő kicsit másmilyen is volt. Amikor Donna újra felkereste Felicity-t, feszült volt köztük a légkör és Felicity-n teljesen megmutatkozott a sok elhidegült év. Azonban amikor a lány szemtanúja volt annak, hogy akár elveszítheti az édesanyját és ahogy a nő képes lett volna feláldozni érte az életét is és bevallotta, hogy mindent csak is ő érte tett, gyökeresen megváltozott jó értelemben a kapcsolatuk és azóta millió csodálatos kapcsolattal látja őt el az édesanyja és Donnának köszönhetően döbbent rá arra is Felicity, hogy neki igen is Oliver mellett lehet csak igazán boldog élete. Donna bármit megtenne a lányáért és ahogy Felicity balesetet szenvedett, egyből el sem mozdul a kórházból és remélhetőleg hatalmas erőt fog adni a kislányának, akivel mostanra már olyan erős lett a kapcsolatuk, aminél egy jobban anya és lánya már nem is szerethetik egymást!

Donna és Oliver kapcsolata: Donna egyszerűen rajong a vejéért, Oliverért! Egyáltalán nem olyan vele, ahogy annak idején Moira viselkedett Felicity-vel. Donna már az első pillanattól kezdve észrevette azt és érezte is, hogy a kislányának ez a férfi jelenti az egyetlen igazi szerelmet, aki mellett boldog lehet. Elfogadta ugyan akkoriban Ray-t is, mint a kislánya új barátját, de akkor is tudta, hogy legbelül bizony Oliver az, akit a kislányának szánt a sors. Így hát madarat lehetett vele fogatni, mikor megtudta, hogy a kislánya végre a helyes férfit választotta maga mellé. És azóta is folyamatosan meglátogatja Felicity-éket, a közös otthonukban, ahol Oliver még olykor főzési tanácsokkal is ellátja anyósát. Remek az összhang közöttük és bármiben segítik egymást. Oliver jobb anyóst nem is kívánhatna magának és természetesen ő is látja azt, hogy Felicity kitől örökölte a tündérien vicces báját! Azóta is folyamatosan azon mesterkedik, hogy kislánya és Oliver valahogy mindig visszataláljanak egymáshoz és már talán egy unokának is nagyon örülne a leendő nagymama.

Donna és a pasik: Azaz Noah és Quentin. Donna életében a két legfontosabb férfiak voltak. Noah, az egyetlen kislánya édesapja, de amióta elhagyta őket, ki nem állhatja a férfit. Nagyon félti tőle a lányát és reméli, hogy utoljára bukkant fel az életükben. Quentin, Sara és a volt Fekete Kanári, Laurel édesapja. Nagyon hamar megtalálták Donnával a közös hangot, majd egy ideig kisebb családot alkottak Felicity-vel hármasban, aztán később szakítottak egymással, viszont imádták egymást, a rövid ideig tartó kapcsolatuk alatt. Talán, még lehet köztük újra valami...

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!