~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Olicitys ajándékok

 

Felicity és Oliver kapcsolatuk gyönyörű bimbózása alatt és kivirágzott szerelmi párkapcsolatuk során is rengeteg édesebbnél édesebb ajándékokkal halmozták el egymást, hogy ezzel is mutassák mennyire szeretik egymást és milyen mértékben teszik a másikat boldoggá.

Páfrány: A páfrány talán úgy is lehet mondani az Olicity kapcsolat, egyik "legősibb" jelképe. Amikor már a kapcsolatuk többé nem pusztán barátság volt, hanem már annál sokkal több és mélyebb, akkor vette ezt a páfrányt Felicity Oliver-nek. Igaz akkor még csak flörtöltek egymással, de már látszott, hogy valami történni fog kettejük között. Oliver-t nagyon feldobta a gyönyörű kis ajándék és a pici növény mindig fényt hozott a barlangba, ha éppen nagyon szomorú időszak köszöntött a párosra. Egyszer Oliver majdnem féltékenységből leverte a kis virágot, de végül is épségben maradt. Lance kapitány nyomozói viszont sajnos összetörték azt a cserepet, amiben Felicity és Oliver szeretett kis virága csücsült. Miután a páfrányból búcsút kellett vegyen a páros, Felicity nagyon szomorú lett. A kis páfrány ugyan elment, de Felicity és Oliver szerelme még így sem szűnt meg és végül is egymásra találtak. Azonban amikor Felicity átvette a Palmer Technologies irányítását, - és már együtt volt Oliverrel - a szerelme meglepte őt egy vadonatúj páfránnyal, Felicity nem látott a boldogságtól és még jobban elolvadt a hősétől.

Gyűrű: Oliver már régóta kísérletezett azzal, hogy egy megfelelő pillanatban megkérhesse szerelme kezét. Azonban eddig sosem úgy sültek el a dolgok, hogy erre megfelelő alkalom szottyanjon. Oliver egyszer már próbálta egy felfújtba belerejteni és a desszerttel együtt átadni Felicity-nek, de ekkor megzavarták őket. Amikor pedig végre sikerült a lánykérés, Felicity az eljegyzési parti után visszaadta a gyűrűt Oliver-nek, mivel úgy érezte szerelme becsapta őt azzal, hogy nem mondta el van egy kisfia. Azonban másfél év szünet után, Felicity egy csókkal jelezte Olivernek, hogy készen áll az újrakezdésre. Most már jöhet az igazi házassági gyűrű.

Íj: Ez még Felicity és Oliver közös kalandozásainak második évére tehető, amikor végre Olivert sikerült arra rábírnia Felicity-nek és Digg-nek, hogy visszatérhessen az akkor még régi felújított Arrow-Barlangba. Felicity a visszatérés ünnepére, egy új modern íjjal lepte meg Oliver-t. Ez a fegyver sokkal pontosabb, modernebb és jobban kezelhető, mint a régi, egyszerű fegyver volt. Oliver imádja az új íját.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!