~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 16. rész - "The Thanatos Guild" 

Az egész csapatot váratlanul éri Nyssa hirtelen felbukkanása a bunkerben, aki azért jött, hogy Thea-t figyelmeztesse arra, nem bújhat ki az apja öröksége alól. Ugyanis egy eltökélt és hű Liga harcos rálelt Thea-ra, aki addig nem hagyja el Star City-t, amíg meg nem kapja, akiért jött. Ha kell még vér is folyik, de Thea a Démon Örököse kell legyen... The CW: 2018. március 29. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
A titokzatos keretes szerkezet

 

Már többször is megfigyelhettük, hogy az Olicity párosunk tekintetében igen komoly jelentősége van annak, ami a párossal minden évad kezdetekor történik, mivel nagyjából a tükörképe fog megszületni az évad végére. Ebből is látszik, hogy nagyon komolyan építik a készítők ennek a párosnak a szerelmét.

Csak egy ideig segítek, de inkább mégis veled maradok

Felicity megismerkedik Oliver-rel és belemegy abba, hogy segít neki, de csak amíg Walter-t megtalálják. Ugyanakkor a sors úgy hozza, hogy csatlakozik a kis csapathoz és megkedveli a közös munkát a két nagyszerű sráccal. Ugyan ennél már az első év közepén járunk, mégis egyfajta kis keret látszik kirajzolódni, hiszen mikor Walter előkerül, Felicity még mindig a csapat tagja. Sosem említette ugyan miért maradt a két férfival, de ezt a lány kisugárzása már megsúgta nekünk, ami mindig ragyogott, ha a Oliver és Diggle mellett dolgozhatott. Oliver pedig boldog volt, hogy még egy személyben igazán őszintén megbízhat, Felicity pedig annak örült, hogy két ilyen nagyszerű barátra lelhetett, amit talán el sem tudott képzelni pár héttel ezelőttig. Az első év végén pedig már készen állt volna az életét is kockáztatni, csak hogy Oliver munkáját megkönnyítse. Innentől kezdve biztos volt, hogy marad, holott az elején még távozni szeretett volna. Bár nem túl nagy, de ha nagyon ki akarjuk erőszakolni a dolgot, ez is megfelelhet egy keretes szerkezetnek, hiszen a tükörképe történt annak, amit Felicity korábban kinyilatkoztatott.

A legjobb barátomból a partneremmé vált, akibe beleszerettem

A párosunk második éve már valahogy nem csak simán puszta baráti-csapattársi viszonyként zajlott köztük. Ennél valami sokkal komolyabb kezdett el kialakulni kettejük között... Oliver az év elején még egy nagyon jó barátjának szólítja Felicity-t, később azonban jól látható, hogy mindkét fél részéről valami egészen új és furcsa helyzet kezd el kialakulni, amivel még ők sem tudnak mit kezdeni, inkább Oliver annyiba hagyja a dolgot, hogy Felicity egy nő, aki a partnere és nélküle sokkal nehezebb lenne minden küldetés megoldása, szüksége van rá. Azonban, ahogy az év a végéhez közeledik, Oliver rádöbben arra, hogy egyedül Felicity szavai azok, amik egészen a szívéig tudnak hatolni és egyszerűen nyugodtnak és boldognak érzi önmagát, ahányszor a lány megöleli őt és jól esik neki minden érintés amit a lánytól kap. Ezért, míg az év elején Felicity pusztán a barátja és a partnere volt, az év végén szerelmet vall a lánynak és megcsókolja, amit ő egy cselként akart belemagyarázni az agyába és Diggle-nek is, azonban a legjobb barátja a következő év elején rádöbbenti arra, hogy bizony az amit akkor mondott Felicity-nek minden volt, csak nem átverés! Tehát ez a keretes szerkezet azzal zárult, hogy Oliver érzései Felicity iránt, míg a sorozat elején úgy érezte, csak szoros barátiak, mostanra átfordultak komoly érzelmekké, majd szerelemmé.

Jobban szeretlek, mint az életem mégsem lehetek veled, de muszáj mert nem bírom nélküled!

És az igazi legnagyobb keret a harmadik évükre rajzolódott ki! Amikor végre Oliver nyiltan elismerte önmagának és mindenkinek, hogy őrülten beleszeretett abba a nőbe, aki immár harmadik éve van mellette a legnagyobb poklot is kiállva! Oliver annyira együtt akart lenni Felicity-vel és olyan boldog volt, hogy a lány elfogadta a randi ajánlatát. Azonban sajnos megtorpant a helyes döntéstől, mert féltette a lány épségét és a kizökkenést az íjászatból, ezért bármennyire is fájt neki mielőtt összejöttek volna, szakítania kellett Felicity-vel és elmondta neki, most képtelen vele lenni a küldetések miatt. Megcsókolta Felicity-t és szerelmet vallott neki, de a lány megsértődött és a könnyeivel küszködve faképnél hagyta az Íjászt. A harmadik év során, Oliver bármennyire is próbált koncentrálni a város védelmére, egyszerűen képtelen volt harcolni az érzelmeivel is egyszerre. Azt látva ugyanis, ahogy a helytelen döntésének köszönhetően egyenesen más férfi karjába lökte szerelmét, kínozta őt és majd belefulladt a féltékenység és a fájdalom tavába. Amikor végre rájött arra, hogy valaki más kell legyen, - hiszen a dolgok csak akkor állhatnak vissza a rendes kerékvágásba - rádöbbent egyszerre arra is, hogy neki igen is szüksége van Felicity-re és nem, mint csak egyszerű csapattárs, hiszen a lány szerelme az ő igazi életelixíre. Nem érdekelte semmi csak az, hogy legalább egy szenvedélyes éjszakán érezhesse szerelme ölelését, ezért megtörtént köztük az amire már mindketten régóta vágyakoztak egymással kapcsolatban. Ráadásul Felicity-nek sikerült őt meggyőznie arról, hogy tényleg más emberré kell válnia, csak így győzedelmeskedhet a legnagyobb gonosz felett. Ami szerencsére megtörtént. És itt jött az újabb keret! Ugyanis Oliver rájött, hogy az amit az év elején művelt Felicity-vel, élete legnagyobb ostobasága volt, ezért azonnal odaállt a lány elé és kerek perec mindenki előtt megkérte, hogy legyen a barátnője, amit Felicity szíves örömest elfogadott. Így a keretes zárás megtörtént, hiszen az elején szakítottak, a végén pedig pont a tükörképe történt, vagyis végre egy pár lettek!

Nem sikerült gyűrűt húznom az ujjára, mert megzavartak, de...

Ami a negyedik évük során az elején nem sikerült, az a közepén megtörtént. Ám sajnos ez egy rossz előjel volt, hiszen - amellett, hogy Felicity az ELJEGYZÉS! során Damien hibájából majdnem örökre lebénult - a lány vissza is adta később a gyűrűt Olivernek, mivel az nem árulta el neki, hogy van egy kisfia. Így e tekintetben a keretes szerkezet igen rosszul zárult, ÁM! Szerencsére - ugyan másfél évre szakítottak egymással - hamarosan a sors úgy hozta, hogy képtelenek voltak továbbra is egymás szerelme nélkül boldogságban élni, mivel még ennyi idő után sem múlt el az a szenvedélyes szerelem, amit egymás iránt éreztek. Ezért az ötödik évük során, Felicity egy csókkal jelzi Olivernek, hogy készen áll arra, újrakezdjék a kapcsolatukat. Most viszont már férj és feleségként...

folyt. köv.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom