~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 8. rész - "Unmasked" 

Oliver számára semmi sem lehetne nagyobb ajándék, mint újra élvezni a szabadságot Szerelme oldalán. Eközben a csapat egy hivatalos eseményre is meghívást kap. Közben Felicity komoly lépésekre szánja el magát a családja érdekében. A Diggle házaspár pedig forró nyomon van a festménnyel kapcsolatban, amelyet Curtis talált... The CW: 2018. december 3. hétfő (december 4. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Otthonuk

Felicity és Oliver nemrégiben úgy döntött összekötik az életüket egy kis időre Ivy Town-ban. Ide a bajok elől menekültek, hogy pár hónapig végre élvezhessék az egymással töltött boldog romantikus perceket. Ez a házikó az ő igazi kis szerelmi fészkük. Csodaszépen néz ki, igényes és Felicity nagyon szépen rendben tartja, szívesen elélne ott bármelyikünk.

A ház kívülről, egy hatalmas épület. Csodaszép. Gyönyörű növényzet öleli körbe az épületet. Két garázsbejáró is látható és kívülről is igen tágnak néz ki. Akár még igazán nagy ünnepi partikat is lehet csapni, vagy grillpartyt a ház körül.

Ahogy beljebb tekintünk a lakásban látható egy pillanatra az emeleti része is a háznak. A pár nappalija igen otthonos és igényes. A kandalló fölött láthatóak párocskánk első nyaralásainak csodaszép emlékei. A kandalló és a dívány látványa igen romantikus pillanatra ösztönözheti a párt. Ha pedig egy nehéz napon vannak túl, csak leülnek a kanapéra és egy jó film mellett elaludhatnak. Gyönyörű a szoba festése, felszereltsége, a lehető legjobban passzol minden egymáshoz.

A konyha közvetlen a nappalival szemben egy pici helyiség, ahol Felicity és Oliver imádják kipróbálni főzési tehetségüket. De valószínűleg nem csak erre lesz majd jó a konyha...
Látható, hogy minden teljesen modern és felszerelt és Felicity, azaz leendő Mrs. Queen egyik kedvenc hobbija lesz igazi háziasszonnyá válni. A konyhaszekrény színe tökéletesen passzol a szoba színéhez. {ügyes lakberendezőt fogadtak, már ha nem ők rendezték be!} Gyönyörű látvány tárul elénk ezzel a helyiséggel is.

Egy kis belátást nyerhetünk egy másik szobára is, ami az egybeépített konyhás-nappaliból nyílik közvetlen. De ez valami atomállati megoldás, nagyon tetszik! Komolyan. És ahogy láthatjuk a párosunk is nagyon elégedett a házzal és szerelmesebbek egymásba, mint eddig valaha! Továbbá párosunknak köszönhetően hamarosan azt is megtudhatjuk, még mire jó használni azokat az igen csak igényes helyiségeket, ahol egy konyhaasztal, vagy esetleg egy dívány is befigyel...

(C) ARROWOLICITY.GP

 

STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?