~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Autókázós jelenetek

 

Felicity és Oliver számára szinte már egy közös jelképnek számít az autó nevezetű jármű. Már nagyon sok olyan esetet láthattunk amikor kedvenc párosunk az autóban kötött ki valami okból kifolyólag és itt most még nem az együttlétről beszélhetünk. Többek között Felicity a saját autójában tudta meg, hogy a sejtése beigazolódott Oliver-rel kapcsolatban. Ezzel együtt összesen négy jelentős autós Olicity-s eseményt emelhetünk ki. Az egyik megemlítendő érdekesség, hogy minden alkalommal más kocsit használtak kedvenceink.

A főnököm a Zöld Íjász! Az autós meglepi...

Párosunk legelső jelentős autós eseménye egy éjszakához köthető, amikor Oliver megsebesült Íjászként és Felicity autójának hátsó ülésén keresett menedéket. Kis hölgyünknek éppen lejárt a munkaideje, amikor beszállt az autóba és kis híján kihordott lábon egy infarktust, amikor megpillantotta, hogy - az akkor még csak - főnöke az álruhás idegen. Oliver könyörgött Felicity-nek, hogy ne kórházba, hanem a társához, Digg-hez vigye őt a régi Queen műhelybe. Felicity bár nagyon megijedt és félt, - hogy Oliver nehogy elvérezzen - betartotta a főnökének tett ígéretet és Digg-gel együtt megmentették a Zöld Íjász életét. Oliver nagyon hálás volt Felicity-nek, sőt még a csapatba is bevette és ennek a döntésének köszönheti, hogy megismerhette a későbbi igazi BOLDOGSÁGOT! Itt Felicity volt a sofőr.

Egy kis orosz kiruccanás... Kik ők, Oliver?

A következő autós jelenet már sokkal későbbre tehető. Felicity és Oliver elkísérték Digg-et egy "orosz expedícióra". Oliver mindent bevetett, hogy sikeresen bejutassa Digg-et a szigorúan őrzött orosz fegyházba, ahol minden bizonnyal Lyla raboskodott. Oliver és jóbarátja, Anatolij összetalálkoztak pár orosz rosszfiúval egy megbeszélt találkozóponton, ahová Oliver az ottani bérelt kocsijával érkezett és magával vitte Felicity-t is. Ami bár elég meggondolatlan ötlet volt, mert a fickóknak még a szemük sem állt jól és mi lett volna, ha rájuk támadnak?! Na de mindegy is. Felicity-n mindesetre a döbbenet és a félelem arckifejezése váltakozott, amikor Oliver visszatért a kocsihoz és megkérdezte tőle, ugyan mit is mondott pontosan azoknak a férfiaknak. Oliver csak annyit mondott, hogy csak szépen kért és kacsintott egyet Felicity-re. Később beültek az autóba és Oliver elhajtott, Felicity pedig mellette ült az anyósülésen. Ehhez köthető egy korábbi kocsikázás, amíg az orosz reptérik utaztak ki, ott Diggle ült mellettük, itt pedig Anatolij. Itt Oliver volt a sofőr.

Autó kontra Miracuru hadsereg

A harmadik fontos pillanat egy csata kellős közepéhez köthető, amikor Felicity, Oliver és Digg a Miracuru hadsereg elől próbáltak valahogy némi egérutat nyerni. Két katona azonban üldözőbe vette őket és a tervük nem igazán úgy sült el ahogyan azt szerették volna. A kocsi sajnos felborult, Oliver-nek és Digg-nek nem esett baja, viszont Felicity elvesztette az eszméletét, ezért Oliver gyorsan kilőtt egy robbanó nyilat a csomagtartóba, - hogy feltartóztassa a két sérthetetlen katonát - addig gyorsan felkapta Felicity-t és mindhárman elhagyták a járművet, mielőtt az felrobbant. Később szerencsére Felicity is rendbejött. Ekkortájt történt az is, amikor Felicity megmentette Digg-et Isabel-től, azzal hogy elütötte a nőt a kocsival. Egyik alkalommal Felicity, másik alkalommal Digg vezetett.

4+1 Útban vissza Starling City-be

Volt még egy esemény, bár ez annyira nem volt jelentős. Ekkor Digg volt a sofőr és Felicity és Oliver ültek a hátsó ülésen. Ekkor tért vissza Oliver a szigetről és Felicity elmesélte neki mi a helyzet a vállalatnál és ki az az Isabel Rochev. Itt Digg volt a sofőr.

Hazafelé Ivy Town-ból

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!