~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. hétfő (október 16. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Romantikus lengések

Kedvenceink, - még ha véletlenül is - rengetegszer ingáztak már kettecskén közös küldetéseik során. Ezek egyben nagyon látványos, de vicces és romantikus pillanatokat is szültek.

Ingázzunk át Malcolm féltve őrzött részlegére

A legelső közös lengés egy beépített küldetéshez köthető, ahol Felicity egy hamburgerárus lánynak adta ki magát, Oliver pedig Tommy Merlyn vendégeként jelentkezett be, Malcolm vállalatához. A páros terve az volt, hogy elérjék Malcolm központi számítógépét, fontos információkért cserébe. Felicity és Oliver egy ideig lifteztek, majd kiszálltak az aknába és Oliver elővette a bőröndöt, ami egy különleges íjat rejtett. Amikor kilőtte a kötelet, Felicity a nyakába kapaszkodott és viccesen megjegyezte, hogy ezt ő egy kicsit intimebb módon képzelte el. Oliver átkarolta Felicity-t és közösen átlendültek a szomszédos oldalra. Amikor kiértek, különváltak és folytatták a küldetést.

Romantikus lengés a Bombák Földjén

Felicity és Diggle Oliver keresésére indultak, miután Tommy sajnos meghalt és Oliver úgy döntött eltűnik a világ elől. Amikor már közel jártak a férfi búvóhelyéhez, Felicity véletlen nem vett észre egy taposóaknát és rálépett. A lány nagyon megijedt, Digg pedig igyekezett valamit tenni az ügy érdekében, hogy Felicity-t bántódás nélkül kimentse, de abban a pillanatban a szomszédos fa tetejéről kiáltott le rájuk Oliver és ismét kilőtt egy kötelet az íjjal, majd gyorsan lengés közben felkapta a földről Felicity-t és a bomba lökete miatt véletlen egymásra esett a páros, így elég közel kerültek egymáshoz egy pillanatra. Később mindhárman szerencsésen megúszták az incidenst. Felicity-nek itt is volt egy aprócska mondata Oliver felé: "Egek, hogy te mennyire izzadt vagy!"

Tűzharc az elnöki ülésen

Alighogy a szigetről hazaértek, Oliver-nek egyből bele kellett merüljön a családi vállalat ügyeibe. Felicity nem örült annyira, hogy ő lett Oliver Queen személyi titkánője, de részt vett vele együtt az ülésen és Digg is, mint a vezérigazgató sofőre. Az ülést alig hogy megkezdték, több csuklyás támadó is rájuk tört és így elég durva tűzharc ütötte fel a fejét. Oliver próbált mindenkit védelem alá helyezni, majd Felicity-vel hirtelen patthelyzetbe kerültek, ezért gyorsan az ablak felé kellett vegyék az irányt, miközben Oliver próbálta védeni Felicity-t, hogy ne essen baja a lánynak. Oliver hirtelen elkapott egy lelógó láncot és azzal együtt kiingáztak az épületből, majd óvatosan megpróbált betörni egy ablakot, hogy egyikőjük se sérüljön és sikeresen földet érjenek. Miután beestek mindketten egy másik irodába, Oliver első dolga volt, hogy megnézze Felicity-nek nem esett-e semmi bántódása. Szerencsére mindketten épségben megúszták az esetet.

Kitörés a Miracuru fogságból

Felicity és Oliver maradtak utoljára a toronyórában, ahol a csapatra rengeteg Miracuru-katona támadt. Oliver nem habozott sokat és mivel nem merte Felicity-t egyedül leengedni a toronyból, elkapta a lányt és közösen leviharoztak a kötelen, amit korábban kilőttek. A katonákat Lyla-nak sikerült elintéznie, egy jól irányított rakétának köszönhetően, amit egy katonai repülőgépből lőtt ki.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!