~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Vikimmel másik közös lapunk már 2015 óta! Nálunk tuti megtalálod az összes kedvenced!

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "My name is Emiko Queen" 

Felicity és Oliver továbbra is élvezik a házas életet. Miközben a Queen házaspárnak a csapattal együtt, most egy újabb személy után kell nyomoznia, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Romantikus lengések

Kedvenceink, - még ha véletlenül is - rengetegszer ingáztak már kettecskén közös küldetéseik során. Ezek egyben nagyon látványos, de vicces és romantikus pillanatokat is szültek.

Ingázzunk át Malcolm féltve őrzött részlegére

A legelső közös lengés egy beépített küldetéshez köthető, ahol Felicity egy hamburgerárus lánynak adta ki magát, Oliver pedig Tommy Merlyn vendégeként jelentkezett be, Malcolm vállalatához. A páros terve az volt, hogy elérjék Malcolm központi számítógépét, fontos információkért cserébe. Felicity és Oliver egy ideig lifteztek, majd kiszálltak az aknába és Oliver elővette a bőröndöt, ami egy különleges íjat rejtett. Amikor kilőtte a kötelet, Felicity a nyakába kapaszkodott és viccesen megjegyezte, hogy ezt ő egy kicsit intimebb módon képzelte el. Oliver átkarolta Felicity-t és közösen átlendültek a szomszédos oldalra. Amikor kiértek, különváltak és folytatták a küldetést.

Romantikus lengés a Bombák Földjén

Felicity és Diggle Oliver keresésére indultak, miután Tommy sajnos meghalt és Oliver úgy döntött eltűnik a világ elől. Amikor már közel jártak a férfi búvóhelyéhez, Felicity véletlen nem vett észre egy taposóaknát és rálépett. A lány nagyon megijedt, Digg pedig igyekezett valamit tenni az ügy érdekében, hogy Felicity-t bántódás nélkül kimentse, de abban a pillanatban a szomszédos fa tetejéről kiáltott le rájuk Oliver és ismét kilőtt egy kötelet az íjjal, majd gyorsan lengés közben felkapta a földről Felicity-t és a bomba lökete miatt véletlen egymásra esett a páros, így elég közel kerültek egymáshoz egy pillanatra. Később mindhárman szerencsésen megúszták az incidenst. Felicity-nek itt is volt egy aprócska mondata Oliver felé: "Egek, hogy te mennyire izzadt vagy!"

Tűzharc az elnöki ülésen

Alighogy a szigetről hazaértek, Oliver-nek egyből bele kellett merüljön a családi vállalat ügyeibe. Felicity nem örült annyira, hogy ő lett Oliver Queen személyi titkánője, de részt vett vele együtt az ülésen és Digg is, mint a vezérigazgató sofőre. Az ülést alig hogy megkezdték, több csuklyás támadó is rájuk tört és így elég durva tűzharc ütötte fel a fejét. Oliver próbált mindenkit védelem alá helyezni, majd Felicity-vel hirtelen patthelyzetbe kerültek, ezért gyorsan az ablak felé kellett vegyék az irányt, miközben Oliver próbálta védeni Felicity-t, hogy ne essen baja a lánynak. Oliver hirtelen elkapott egy lelógó láncot és azzal együtt kiingáztak az épületből, majd óvatosan megpróbált betörni egy ablakot, hogy egyikőjük se sérüljön és sikeresen földet érjenek. Miután beestek mindketten egy másik irodába, Oliver első dolga volt, hogy megnézze Felicity-nek nem esett-e semmi bántódása. Szerencsére mindketten épségben megúszták az esetet.

Kitörés a Miracuru fogságból

Felicity és Oliver maradtak utoljára a toronyórában, ahol a csapatra rengeteg Miracuru-katona támadt. Oliver nem habozott sokat és mivel nem merte Felicity-t egyedül leengedni a toronyból, elkapta a lányt és közösen leviharoztak a kötelen, amit korábban kilőttek. A katonákat Lyla-nak sikerült elintéznie, egy jól irányított rakétának köszönhetően, amit egy katonai repülőgépből lőtt ki.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!