~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 10. rész - Divided

Jóllehet Felicity és Oliver összeházasodtak, most olybá tűnik ismét csak hármukra, az OTA-ra számíthatnak. Ugyanis a Team Arrow feloszlani látszik, pont akkor, amikor mindenkinek a legnagyobb szüksége lenne a másikra. Oliver biztos benne, hogy hárman is elegendőek lesznek Cayden és Laurel megállításához, ám a Zöld Íjásznak valami olyasmivel kell szembesülnie, ami miatt arra kényszerül, hogy egy új szövetségest vonjon be a játékba. Eközben Dinah pedig ismét közelebb kerül Vincent-hez... The CW: 2018. január 18. csütörtök félévadnyitó!

Magyarország:

5. évad 21. rész -  Tiszteld atyádat!

Chase egyre inkább kezdi sarokba szorítani a csapatot és tovább rontani Oliver esélyeit. Ezúttal Oliver édesapját célozza meg, amivel tovább ronthatja legnagyobb ellensége lelkét. Oliver megmutatja Thea-nak az édesapjuk videóját...  Cool TV: 2018. január 13. szombat 14:10


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
3. évad összefoglalás

 

SPOILER! HA MÉG NEM LÁTTAD A SOROZATOT, NE OLVASS TOVÁBB! A 3. évadban Oliver eddigi talán legveszélyesebb ellenfelével került összetűzésbe, a rettegett Ra's al Ghul-lal, aki az Árnyak Ligájának ura volt. A Liga haragját egy tagjuk váratlan halála váltotta ki, aki nem más volt, mint Sara Lance. Miközben Oliver bosszút esküdött Sara gyilkosa és a Liga ellen, az érzelmeivel is óriási csatát kellett vívjon, miután rádöbbent számára az igazi boldogságot, nem Laurel, hanem Felicity jelenti. Felicity és Oliver egyaránt örlődtek az egymás iránt érzett elfojthatatlan óriási szerelemük miatt, miközben a gondokat csak tovább tetőzte Felicity új udvarlója, Ray Palmer személyében, aki nem csak a szeretett nőt, de a céget is elhalászta Oliver elől. Végül Felicity és Oliver nem bírtak tovább parancsolni érzelmeiknek és megtörtént köztük az első szerelmes éjszaka is. De nem csak főszereplő szerelmespárunk élete változott meg gyökeresen, ebben az évadban láthattuk Diggle-t először boldog családapaként és Laurel is végre elindult a Fekete Kanárivá válás rögös útján, mindeközben Thea és Roy még egy esélyt akartak adni a szerelmüknek, a dolgok csak még katasztrófálisabbá váltak, miután kiderült kicsoda is Sara valódi gyilkosa és már csak nem Oliver, de az összes szerette Starling City-vel együtt óriási veszélybe került, mindez Malcom Merlyn-nek köszönhetően...

Egyértelműen számomra a 3. évad vitte eddig a prímet, bár a Raylcity és kedvenceink mérhetetlen sok szenvedése annyira nem tetszett. De akkor kezdeném is az elején. Emlékszem még, amikor emelt törire készültem, abban az időtájban kezdtem el beleszeretni az Arrowba és rövid időn belül letekertem mind a két évadot magyarul. Pont akkor jelent meg az első promó a 3. évadból és már az elejétől Olicity-s voltam, ezért úgy sikítottam, mint egy elmebeteg, mikor megláttam azt a csókocskát a promóba, ezért ahogy elérkezett októberben a legelső rész az évadból, - hozzáteszem annyira, de annyira vártam, aludni is alig bírtam - legalább valami 80x-szor néztem vissza, először még felirat nélkül is, pedig akkor cseppet sem értettem még angolul.

Már az első részben annyira örültem, hogy végre Diggle elkezdte rávezetni Oliver-t, mit érez a férfi Felicity iránt. Ahogy flörtöltek egymással már az elején Felicity és Oliver ott is csokiszósz voltam! Aztán amikor elérkezett a randi és ahogy elhívta randira, egyszerűen hihetetlenül boldog voltam. Aztán jött a bombatámadás, ami tönkretett mindent és Oliver-t tévesen arra az útra zökkentette, hogy ő csak is Íjász maradhat, nem Oliver Queen. Közben ott volt Lance kapitány előléptetése, Laurel háttérközreműködése, stb. ezek is tetszettek, meg ahogy Digg és Lyla a pici Sara-t várták együtt. Jaj.

Amikor felbukkant legelőször Ray, hát mit is mondjak nagyon féltem, hogy igen ő lehet hogy egy aprócska akadályt fog jelenteni kedvenceink között. Sajnos később így is lett. Felicity viszont semmi esetre sem engedett volna Ray udvarlásának, ha Oliver nem közli vele egy szenvedélyes csók (ááá a csók!! és a kivágott csók, amit később Marc hála az Égnek nyilvánosságra hozott!! meghaltam tőlük!!) és egy szerelmi vallomás után, hogy ők ketten talán sohasem lehetnek együtt. Mivel Oliver teljesen összetörte a lány szívét és reményét arra, hogy ők ketten valaha is együtt lesznek, ezért fogadta csak Ray udvarlását, hiszen nem járt Oliver-rel, ezért nem is értettem sokan miért haragudtak ezért Felicity-re?! Ráadásul amíg Ray-jel járt, nem csalta meg sosem őt, Oliver-rel csak akkor feküdt le amikor Ray-jel már szakítottak! De erről is majd később.

Na szóval, a párosunk egy időre csak csapattárs kapcsolatot tartottak, miközben megszületett a kis Sarita, így Diggle-ből hivatásos apuka lett, aki már jobban megfontolta, Lyla-val együtt, mennyire veszélyes küldetéseket vállaljanak el, hogy a lányuk ne legyen árva. Imádtam, ahogy Digg-ből szerető családapa lett, jaj és a kislányuk is olyan cuki, csak remélni merem hamarosan Felicity és Oliver keresztszülők lesznek és persze később szülők is! Aztán jött Sara halála. Felicity-t nagyon megviselte, ahogy Laurel-t és Thea-t is. Egyértelműen a legrosszabbul a csapat lánytagjai viselték a dolgot, de hát ez érthető is. Eközben Oliver, Digg és Roy bosszút esküdtek Sara gyilkosa ellen. Ez ugyan később történt, de nem akarom kihagyni, mert annyira megható volt az a pillanat, ahogy Oliver kitartott Roy mellett, még akkor is amikor a srác azt hitte a Miracuru utóhatása miatt ő ölte volna meg Sara-t, míg Laurel a húga halála iránt érzett düh miatt ezzel kapcsolatban nem látott tisztán. Aztán előtte láthattunk ugyebár egy nagyon meghatározó eseményt, ugyanis végre Felicity múltjáról is többet megtudhattunk! Donna megismerése egyszerűen az eddigi legkedvencebb pillanataim közé tartozik az Arrow-ban! Egyszerűen annyira kell oda, hogy az csak na! Annyira cukik ezek az anya-lánya pillanatok és láthattuk, Oliver mennyire is imádja az új anyósjelöltjét. Donna zseniális és annyira örültem, hogy nem csak egyszer láttuk ebben az évadban és remélhetőleg még későbbi évadok folyamán is láthatjuk majd őt, ahogy anno egy csomószor láthattuk Clark édesanyját is a Smallville-ben, bár ő főszereplő is volt egy ideig. Felicity pedig zabálnivalóan édes volt, ahogy szégyellte mindenki előtt a szupervírust, amit írt, hiszen sosem akart senkinek sem ártani vele, de azzal, hogy lefegyverezte a volt ex-ét - aki a gonosz cselekedetek mögött állt - kijavította az egykori hibáját, még ha a vírust nem is tudta törölni. Oliver pedig olyan büszke volt rá, hogy ismét szerelmet vallott neki!

Aztán jött az első crossover, amitől még nem hogy padlót fogtam, de egyenesen deszkát ettem! Komolyan. Annyira tetszett, hogy egyszerűen lehengerelt, de nem csak az első, - amiért külön köszönet Marcnak a Flashes Olicitys pillanatokért is - a második is és a többi és a többi, zseniális megoldás volt, még ha az Arrowban nem is vagyok kibékülve a fantasy-val, mert nem ide illene szerintem, - mint még egy nem kedvelt ok - pedig alapból fantasybolond vagyok. Mindegy, jó volt és kész! Nincs ezen mit magyarázni. Aztán következett egy újabb óriási fordulat, amikor kiderült, hogy Sara valódi gyilkosa nem más volt, mint Oliver imádott kishúga, Thea. Oliver nem akarta elhinni, hogy az imádott Speedy-je, ilyenre képes lenne. Persze mindezek mögött Malcolm és az ő csodálatos kábító növénye állt, ami miatt Oliver majdnem puszta kézzel megfojtotta a férfit dühében. Természtesen Malcolmnak ismét sikerült csapdába csalnia Oliver-t, aminek az lett a vége, hogy egy szomorú puszival és egy igazi érzelmes szerelmi vallomással búcsúzott el Felicity-től a hosszú, halálos útra, amelyre azért kellett induljon, mert Ra'-snak azt hazudta ő a gyilkos, hogy ezzel megvédje Thea-t, aki mit sem tudott a körülötte zajló gonoszságokról. Na igen, Thea! Tetszett, hogy ilyen igazi kis megkomolyodott, belevaló csajszi lett, akinek még Roy iránt sem múlott el az óriási szerelme. Sajnos Ra legyőzte Oliver-t a párbajon és egy halálos sebbel lelökte őt a szikláról. Starling City-ben eközben az Arrow-csapat tévesen azt hitte, Malcolm üzenetének köszönhetően, hogy Oliver halott, Felicity pedig szinte belehalt szerelme elvesztése miatt érzett fájdalmába. Szinte senki nem tudta őt megnyugtatni, még Ray sem, akivel egy kicsit közelebb kerültek egymáshoz. Amikor Laurel látta mindenki arcán a kétségbeesést, Oliver eltűnése és állítólagos halála miatt, úgy döntött a húga nyomdokaiba lép és ő lesz az igazi Fekete Kanári. Tudta, hogy nem lesz egyszerű, de mégis a végére egész ügyesen belejött a harcászat tudományába. A visszaemlékezésekben megismerhettük a Yamashiro családot, Maseo-t, Tatsu-t és Akio-t, akik Oliver legjobb barátai lettek és nekik köszönhetően maradhatott életben a hideg elhagyatott hegyekben a férfi.

Amikor Oliver visszatért, Felicity-vel szinte madarat lehetett fogatni és a város rettegett bűnözője is gyorsan rács mögé került. Eközben Oliver újra összetörte Felicity álmait és a lánynak egyszer és mindenkorra elege lett már Oliver-ből és kiadta az útját. Oliver nagyon szomorú lett, majd amikor régi ellensége visszatért és Thea-val a sziget fogságába kerültek Malcolm miatt, visszaemlékezett arra amikor először látta meg szerelmét, akivel most elhidegült a viszonyuk. Sajnos közben Felicity elfogadta Ray udvarlását és úgy döntöttek megpróbálják együtt. Ennek nem örült sem Barry, sem Diggle, (sem én!!) de a legjobban Oliver-nek volt ellenére a kapcsolat, főleg miután megtudta, Ray milyen projektbe kezdett, ami miatt összevesztek Felicity-vel, pedig pont előtte békültek ki, amikor is a lánynak sikerült meggyőznie Olivert arról, hogy Ra's ajánlatát elfogadni öngyilkosság lenne számára.

Diggle és Lyla végre összeházasodhattak, azonban a boldog nászútat egy Bora-borai stílusú álomnyaralás helyett golyózáporok csinos ölelésében tölthették, miközben Felicity és Oliver egymás után kezdtek el vágyakozni. Aztán Oliver kis híján lelepleződött, a helyzetet egyedül Roy mesteri terve tudta megmeteni, aki pedig Thea-ra bízta a Vörös Íjász szerepét.

Aztán jött egy óriási fordulat főszereplőink tekintetében, miután Ray észrevette, hogy mi folyik Felicity és Oliver között, szakított a nővel, akit szeretett. Felicity kérte, hogy ne haragudjon rá, amiért ő csak Oliver-t tudja férfiként szeretni. Így megegyeztek, hogy barátok maradnak és a lány Oliver-rel tartott a Nanda-parbati útra, amire azért került sor, mert Ra' Thea megsebesítésével kényszerítette Oliver-t. Felicity nem bírta elviselni, hogy szerelme mennyire szenved az alku és a húga miatt, ezért éjszaka felkereste a férfit a szobájában és végre bevallotta Oliver-nek, hogy nem viszonzatlan felé a férfi szerelme. Ahogy Felicity kimondta a bűvös "Szeretlek!" szót, Oliver tovább képtelen volt parancsolni az érzelmeinek, - ahogy Felicity sem - majd heves csókolózásban törtek ki, aztán pedig mindketten az ágyban találták magukat és egy szenvedélyes éjszakát töltöttek el kettesben. Később ismét búcsúzniuk kellett, de itt már érezhető volt, hogy ez a búcsú bizony nem örökre szólt kettejük között, hanem valaminek a kezdetét jelentette, és én pedig őrülten szárnyaltam a boldogságtól! A 20. rész egyszerűen kifogástalan lett, még azt is megbocsátottam, hogy cserébe a többi részben még egy csókot sem kaptunk, mert itt bizony volt bőven! Imádtam, egyszerűen imádtam, a mai napig a kedvenc Arrow részem! Na, de nem csöpögök itt tovább. Nézzük is a folytatást.

Tehát elbúcsúztak a szerelmesek és mikor Felicity hazaért először Laurel-nek sírta el magát Oliver miatt, itt annyira megzabáltam ezt a két csajt, ahogy Laurel nővéri szeretettel próbálta nyugtatni Felicity-t. Imádom az ő barátságukat és Thea csatlakozását is ide és a csapathoz is! Sajnos aztán Oliver új tervének köszönhetően, a két fivér, Diggle és Oliver között eltört valami, amit csak nagyon nehezen lesznek képesek összeragasztani. Digg egyszerűen nem tudja megbocsátani Olivernek azt, hogy a férfi felhasználta a kislányát és a feleségét a küldetés eszközeként. Oliver ugyanis megpróbálta Malcolm segítségével belülről szétbomlasztani a Ligát, ami nem úgy sült el mint szerették volna, de talán még jobban is sikerült, azt leszámítva, hogy a csapat bizalmát nehéz volt visszanyerni. Hiszen Felicity még megbocsátotta Oliver-nek, hogy összedolgozott Malcolm-mal a terv érdekében, de Digg-nél még ez is rátett egy lapátra a barátságuknál. Természetesen fejmosást azért Felicity-től is kapott Oliver. Ezek félig-meddig szomorú pillanatok voltak, az viszont tetszett, ahogy Nyssa a csapat oldalára állt és Oliver-rel együtt fellázadt a saját apja ellen!

Végülis aztán minden szuperül alakult és hála Felicity újabb csodálatos "hegyi beszédének", sikerült meggyőznie Oliver-t arról, hogy most már valaki más kell legyen, nem is Oliver Queen és nem is az Íjász, más emberként kell legyőznie a rettegett nagyvezírt (direkt írtam törökösen, ez úgy jobban mutat). Oliver végül legyőzte Ra'-t majd rádöbbent arra, hogy igenis most az egyszer egy picit lehet ő is önző három pokoli év után és végre átadhatja magát az igazi szerelem örömének, így úgy döntött megkéri Felicity-t, hogy legyen a barátnője. Felicity szinte szárnyalt a boldogságtól és örömmel fogadta el Oliver azon ajánlatát, hogy elutazzanak jó időre távol Starling City-től és a gondoktól...

Ez az évad nálam: 10/9! (de csak az egy-két negatívum miatt amit felsoroltam) Könyörgöm a 4. évadra, hadd adhassak már 10 pontot!

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!