~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Vikimmel másik közös lapunk már 2015 óta! Nálunk tuti megtalálod az összes kedvenced!

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "My name is Emiko Queen" 

Felicity és Oliver továbbra is élvezik a házas életet. Miközben a Queen házaspárnak a csapattal együtt, most egy újabb személy után kell nyomoznia, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
2. évad összefoglaló

SPOILER! HA MÉG NEM LÁTTAD A SOROZATOT, NE OLVASS TOVÁBB! A 2. évad nem várt veszélyt tartogat az OTA számára, ugyanis Oliver rettegett ellensége visszatért, akiről remélte talán sosem kell újra látnia. Slade Wilson megjelenése egész Starling City életét veszélybe sodorta, mindez egy ostoba bosszúhadjárat miatt, aminek célpontjául Olivert és annak szeretteit szemelte ki. Az Original Team Arrow-nak, így bőven akadt, mi miatt aggódniuk kelljen, miközben a hallottnak hitt Sara Lance is visszatért az élők sorába. Ezzel nem kis konfliktust okozva a szerelmi négyes között. Felicity még igyekezett elrejteni érzéseit Oliver felé, Laurel továbbra sem tudta tűrtőztetni a haragját az árulás miatt, Oliver pedig most úgy döntött inkább Sara-val próbál meg rövid időre boldog lenni. Diggle újra visszatért régi szerelméhez, Lyla-hoz, miközben értékes információhoz jutott a bátyja gyilkosaival kapcsolatban. Időközben a csapat megismert egy rejtélyes nyomozót, aki az anyja halálát akarta kideríteni és az apját kiszabadítani, akit ártatlanul zártak börtönbe, oly hosszú évekre. Mindeközben Felicity és Oliver között már kicsit több kezdett el kialakulni, holmi partnerségi viszonynál...

A második évad számomra egy óriási örömöt okozott és szinte nem volt olyan rész, aminél unatkoztam volna, - azt hiszem ebben mások is egyetértenek velem - sem az Olicity-s jeleneteket tekintve, sem az akció és izgalom kérdését vitatva. Na, de ne szaladjunk ennyire előre! Kezdjük is onnan, hogy Tommy-t sajnos nem tudta megmenteni Oliver és emiatt magát okolta.

Oliver jó időre Lian Yu-ra száműzte magát a családja, szerettei és a gondok elől. Magát okolta egyik legjobb barátja, Tommy halála miatt. Felicity és Diggle indultak őt egyedül megkeresni. Ez a jelenet már kapásból nagyon tetszett, ahogy Felicity rettegett az ejtőernyőzéstől és Oliver-rel egymásra zuhantak a bombarobbanás miatt. Végül, az ekkor még picinyke csapat sikeresen rábírta a vezetőjüket, hogy jöjjön haza. Itt ismerte meg a későbbi egyik ellenségét, Isabel Rochev-et is, aki itt még a "nagylelkű üzlettárs" szerepét töltötte be. Felicity már első pillanattól nem kedvelte a nőt. Nem véletlen...

Ez volt az az időszak, amikor Oliver minden akart lenni, csak nem az Íjász. Itt is lényegében Felicity rábeszélése kellett arra, hogy valami megoldást találjanak azzal kapcsolatban, hogy ne gyilkosként tekintsenek egy hősre. Oliver végülis rászánta magát egy új küldetésre, mivel a húga élete forgott veszélyben. Megjegyzem: imádtam, hogy az évad elején rögtön az első részben már kétszer lengetek együtt hőseink. No mindegyis, szóval Felicity bemutatta a felújított "lakhelyüket". Oliver-nek tetszett az átalakítás és az új fegyvere is. Egy sokkal erősebb íjat kapott, mint amivel előtte vadászott a célpontokra. Miután a húga sértetlenül megúszta az incidenst, Oliver úgy döntött visszatér a "szakmájához", de most valami más néven, nem "Kapucnis"-ként akart tovább harcolni a rossz ellen. Oliver családjának sem volt éppen vidám korszaka, hiszen Moira-t gyilkosság vádjával letartóztatták, Thea pedig ide-oda vergődött szerelme, Roy és az édesanyja iránti haragja között. Végülis Roy-nak sikerült meggyőznie szerelmét, hogy meg kell bocsájtania az édesanyjának, Moira pedig szerencsére kedvelte Roy-t.

Eközben Laurel és Oliver megpróbálták megbeszélni mi lesz most a függőben levő kapcsolatukkal, majd mindketten egyetértettek abban, hogy nagy hiba volt újrakezdeniük az egészet. Tommy halála mindkettejük számára egy óriási veszteség volt és Laurel most értette csak meg igazán, ki is volt az ő igazi szerelme. Oliver-rel ezután csak baráti viszonyt kívánt fenntartani. Ennek annyira, de annyira örültem! Mindig is erőltetettnek és unalmasnak tartottam az ő románcukat, valahogy sosem éreztem, hogy Laurel lenne a legmegfelelőbb nő Oliver számára, a kémiájukról meg nem is beszélve. De hát ezt már az első évadnál is kifejtettem!

Miközben fura dolgok történtek a városban, Oliver-nek egy rejtélyes maszkos nővel is meg kellett harcolnia. A csapatnak nem kis fejtörést okozott az ismeretlen fekete ruhás személy, akiről nem sokkal később kiderült, a hallottnak hitt Sara Lance az. Hát én itt majdnem lefordultam a székről, fogalmam sem volt arról, Sara hogyan maradhatott életben az után a súlyos hajótörés után, de a flashbackek természetesen bőven adtak magyarázatot erre is. Oliver bemutatta Sara-t a legjobb barátainak és egy ideig nála húzódott meg a lány, a családja elől. Sara később úgy döntött egy időre eltűnik Oliver-ék közeléből, hogy ezzel is megvédhesse a szeretteit. Miután Sara egy időre elvonult, ismét maguk maradt a kis csapat. Megintcsak több időt töltöttek együtt és e tájékon kezdett el Felicity és Oliver között megmozdulni valami, aminek úgy örültem, mint majom a farkának! (Persze már korábban is érezhető volt valamilyen apró bizsergés-sorozat....) Felicity nehezen bírta visszafogni az érzelmeit azzal kapcsolatban, ahogy Oliver Isabel-lel viselkedett. (Ahogy majd később Sara és Oliver kapcsolatánál is megjelent a kis Zöldszemű Szörnyeteg. :) Felicity-nek sokkal több mindent el kellett viselnie Oliver női miatt, mint fordítva!) A lánynak az esett a legrosszabbul, hogy Oliver ágyba vitte Isabel-t. Felicity jó ideig nem tudta ezt megemészteni, majd számon kérte Oliver-től a "tettet". Oliver pedig olyan választ adott Felicity-nek, amellyel már azt sugallta sokunknak, hogy többet érez a lánynál puszta barátságnál. Ha nem néztem vissza ezt a jelenetet 150x, szerintem egyszer sem! Az egyik kedvencem volt a második évadban, a kellemes már megszokott amolyan Olicity-s  civakodás mellett. "Nem leszek a titkárnőd!"

Eközben Diggle is visszatalált régi nagy szerelméhez, Lyla Michaels-hez, miközben többet tudott meg a testvére halálának körülményeiről is, pont Deadshot-nak köszönhetően egy bizonyos H.I.V.E. nevezetű szervezetről. Erre nagyon kíváncsi voltam! Sokáig nem is értettem miért nem tudunk még semmit erről a szervezetről, hát azóta már rájöttem. Ez a szál nagyon érdekelni kezdett és örültem, hogy Lyla és Digg végre ismét boldogok lehetnek egymással. Aztán Moira-nak végre megbocsájtott a lánya, Thea és Roy pedig még közelebb kerültek egymáshoz mint eddig és Roy Thea-nak kezdett dolgozni a bárban.

A másik óriási Olicity-s mindenem, a második évad hetedik része volt, mikor Felicity-t elrabolta a Gróf és ahogy Oliver megmentette őt, szétfolytam a padlón, szintén rongyosra nézett jelenet volt nálam! Malcolm bácsi sem ült a babérjain, ugyanis elintézte, hogy Moira-t szabadon engedjék, amit Oliver egyáltalán nem értett.

Később Roy az Íjász megszállottja lett, de Thea-nak megígérte, hogy inkább őt választja, azonban mielőtt boldogok lehettek volna együtt, elrabolták Roy-t és egy különös szérumot adtak be neki. Egyre több rémes fickó jelent meg a városban, rejtélyes körülmények között, nem mindennapi problémákat okozva, melyek megoldására érkezett Allen nyomozó! Na ez ismét, - nagy örömömre - óriási konfliktusokat szült szerelmespárunk között. Ekkor már egyre inkább azoknak lehetett őket nevezni, hiszen Oliver őrülten féltékeny volt Barry-re és egyből rossz fiúnak hitte, ahányszor az csak Felicity-vel barátkozott. Imádtam! Aztán miután Barry elment, Sara visszatért és az ő jelenléte pedig Felicity-ben okozott amolyan "feleslegesnek érzem magam Oliver mellett, ha ő itt van" érzést. Ráadásul Sara jelenléte Laurel-nél is kicsapta a biztosítékot, Oliver-rel közös múltjuk miatt, aminek az lett a következménye, hogy egyértelműen a férfi a nő arcába vágta, örökre lemondott arról, hogy kettejük között bármikor is lehet valami. Ugyanis ekkor Oliver már nem volt szerelmes Laurel-be, itt már Felicity iránt kezdett érdeklődni, de mégis egyelőre Sara-val kezdett el járni, aki iránt pedig szeretetet, vágyat és nem szerelmet érzett!! Huh, asszem itt néha kicsit ide-oda forgattam a szemeimet! Nagyon bonyolult viszony volt! De jó volt látni azt, hogy Sara visszatérésének tényleg hogy örült mindenki, különösen a szülők, akik talán már nem Oliver-t okolják ezek után a lányaik összes hibája miatt. Hamarosan szerencsére a két nővér is kibékült, így rövid ideig egy boldog Arrow-csapat és egy jókedélyű Lance familia élte az életét, egy kis Nyssás meglepettséggel. Hát szabályosan lehidaltam, mikor Sara és Nyssa csókolózni kezdtek, jó ég! Még Oliver-nél is kegyetlenebb arcot vágtam. Hála Sara-nak az Olicity párosunk is még közelebb került egymáshoz, hiszen Felicity hőstette csak még jobban meggyőzte arról Oliver-t, hogy ez a lány mennyire imádnivaló! és örökre az "ő egyetlen csaja marad", ekkor még nem szó szerint véve, ahogy később...

Aztán csak rövid ideig volt minden békés, mert Slade végre megmutatta magát, jelezve, hogy ő áll sok gaztett mögött, ami az utóbbi időben Starling City-ben zajlott és emlékeztette a bosszúra Oliver-t. Majd a követőit és a szeretteit is célba vette. Hamarosan Isabel-ről is lehullt a lepel, Felicity már tudta előre "én megmondtam" módon! A lánynak amúgy volt egy okos terve, amivel kicsit sikerült odaszúrniuk az ellenségnek. Végül pedig elérkezett a nagy csata! Mindenre fény derült. Miért is haragudott úgy Slade Oliver-re, mi az a Miracuru hadsereg, kik az ARGUS, stb.

Aztán kicsit többet megtudhattunk Ra's seregéről is, az Árnyak Ligájáról, akiket Nyssa, - Sara szeretője - hozott segítségként az Arrow-csapatnak. Ekkor tudta meg Laurel is a titkot és innentől kezdve kezdett el igazán beleszeretni Oliver Felicity-be. Már magának a remek tervnek, mellyel legyőzték Slade-t, kettejük románcának volt köze. Oliver és Sara már korábban szakítottak egymással. Aminek nagyon örültem, gondolom mondanom sem kell! Elhitették Slade-del, - ami tulajdonképpen nem is hazugság volt - hogy szerelmesek egymásba, így Slade nem csak Laurel-t, de Felicity-t is elrabolta, akinek közben már a zsebében volt az ellenszer. Egy óvatlan pillanatban befecskendezte Slade-nek, így már egyenrangú ellenfele lett Oliver-nek. Az Íjász ismét győzedelmeskedett a kis csapata segítségével és bezárták Lian Yu börtönébe a gonosz Slade Wilson-t. Felicity és Oliver még kicsit poénkodtak egymással azzal kapcsolatban, hogy ők együtt, az valószínűleg kizárt dolog, majd Diggle-lel együtt elhagyták Lian Yu-t... ÉS MOCSKOSUL SAJNÁLTAM AZT A KIVÁGOTT CSÓKJELENTET!! MIÉRT?????!!!

Fergeteges egy évad volt és az Olicity szívemet végig lázban égette, de azt hiszem egyelőre még azt kell mondjam, nálam egyértelműen a harmadik évad tarol, több szempontból is! Ja igen és természtesen Roy csapathoz való csatlakozásának is nagyon örültem és sajnáltam Oliveréket, mikor elveszítették Moira-t, de szerencsére ott volt Felicity és ismét lelket öntött többször is Oliver-be, mely nagyban hozzásegítette az Íjászt egy újabb nagy győzelemhez és szerettem ahogy Diggle finoman próbálta felnyitni Oliver szerelmes szívét Felicity felé...

Negatívum szerencsére kevesebb akadt: Isobel és Oliver románca; Moira halála; Sara és Oliver kapcsolata, stb. De az izgalmak miatt és a kibontakozó Olicity románc miatt, OTA-nak köszöhetően megérdemelhető az a 8 pont, amit a végén adtam!

Értékelésem: 10/8

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!