~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity jártasságai

Oliver szerelme bizony nem csak a számítógépek és a matematika területén jeleskedik. Ezek mellett számtalan másban is tehetséges a szépséges Miss Smoak. Lássuk csak Felicity még miből diplomázhatna, második végzettségként, ha ezekért is lehetne papírt osztani.

Divatguru: Első és talán leglényegesebb, hogy kiváló érzéke van a legdivatosabb és legszexibb ruhákhoz. Egyszerűen varázslatosan mutat bármilyen ruhadarabban, amit felvesz és ilyenkor rengeteg férfinak megesik a tekintete a szépségen. Különösen Olivernek. A csapatban a lányok közül, Felicity öltözik a legdivatosabban. Imád egyberuhákat hordani. A munkahelyére általában a divatos kosztümöket részesíti előnyben, míg máshová vagy estélyiben, vagy esetleg szoknyában jelenik meg egy csinos blúzzal párosítva és emellett pedig sokszor visel gyönyörű szép frizurákat is. Azonban leginkább lófarkot visel. Kijárna neki a stylist diploma is!

Doktornő: Nem csak a csapat agya, de az ápolónője is! Felicity legtöbbször a háttérből segíti csapattársait és ha valaki megsérül a terepen, ő az aki legtöbbször vállalkozik a sebek ellátására. Így ez már nem Oliver-re hárul. Felicitynek remek érzéke van a sebek ellátásában és az egész csapat megvan elégedve a lány munkájával. Különösen Roy, aki korábban meg is jegyezte Laurel-nek, - amikor Felicity Oliver miatt búslakodott és egy időre elvonult a csapattól - hogy nem tudja olyan jól ellátni a sebeit, mint Felicity, de azért igyekszik. Felicity legtöbbször eddig szerelme sebeit ápolgatta.

Álcamester: Ahányszor Felicity eddig terepre ment Oliverékkel, egyszerűen fantasztikusan helyt állt a küldetéseknél! Már többször is láthattuk őt, valamilyen "álmunkásként". Volt már ételszállító, kártyaszámoló, ártatlan járókelő, betörő, profi black-jackes, stb. Minden feladatát kitűnően végezte, még ha nem egészen úgy sült el mindegyik vége, ahogy azt szerették volna. Óriási bátorságról tett tanúbizonyságot!

Mesterprogramozó: Ezt már alapból is tudjuk róla, mégis a legfontosabb kiemelni, hogy a csapatból senki sem képes úgy érteni a gépek bonyolult világához, mint ez a piciny törékeny leányzó. Tudós és programozó férfiakat megszégyenítő elmével rendelkezik. Számára nincs olyan, hogy lehetetlen ha elektronikus kütyükről, vagy éppen számítógépes feltörésekről legyen is szó. Természetesen mindent a jó ügy érdekében csinál. A többiek pedig iszonyatosan hálásak neki, amiért megkönnyíti a dolgukat, miközben a háttérből "fedezi őket." Diggle szerint Felicity pótolhatatlan, Oliver pedig nagyon büszke szerelmére. De természetesen ez csak az egyik ok, a másik a lány egész lénye, ami miatt nélkülözhetetlennek tartják őt a csapatból, hiszen mindenkibe egyedül ő képes a legnagyobb lelket önteni. Ebből következik a következő jártassága.

Pszichológus: Felicityt sokszor az sem érdekli, ha önmaga szenved valamitől, a lényeg hogy a többiekbe sikerüljön valami kis lelket öntenie a nehéz időkben. Bárkivel könnyen megtalálja az összhangot, a legszomorúbb csapattársát is képes megnevettetni. Oliver-ből egyedül ő hozta ki azt az őszinte és felszabadult mosolyt, ami talán még sosem mutatkozott meg a férfin. Felicity képes bárkit boldoggá tenni és még a legnagyobb gonoszban is képes a legjobb jóságot meglátni. Oliver pedig sosem volt még olyan boldog, mint most amikor végre Felicity oldalán megtapasztalhatta milyen is az igazi szerelem és boldogság.

Profi sofőr: Bár nem sokszor láthattuk őt vezetni, mégis tudjuk, hogy van jogosítványa és autója is. Nagyszerűen vezet. És ha kell még fegyverként is használja ezt a tudását, lásd .Diggle megmentése Isabell karmaiból. Legelőször akkor láthattuk őt vezetni egy pillanatra, amikor Oliver kérte a lány segítségét, hogy megmenthessék őt Diggle-vel. Legtöbbször azonban Oliver vezeti a kocsit, amiben Felicity is ül, így neki túl sokszor nem adatik meg a vezetés élménye. Az autón kívül eddig nem tudni másról, mit tud még vezetni.

Humorista: Senki sem képes olyan aranyköpéseket és poénokat elereszteni a csapatból, mint ez a csöpp leányzó. Felicity megszólal és az egész csapat a legsötétebb pillanatokban is képes kidőlni a nevetéstől. Egy ideig elveszítette ezt a képességét, mert túl sok rossz jött össze az életében, de az utóbbi időben ismét visszatért az a Felicity, akit mindannyian ismertünk és szerettünk eddig is és most is. Leginkább Oliver és Diggle arcára csalt mosolyt eddig a hirtelen előtörő szívből jövő aranyköpéseivel.

Önvédelem: Ha arról van szó, Felicity többször is bebizonyította már azt, hogy megtudja önmagát védeni és nem is akárhogy! Már több gazfickót is leterített, saját életét is kockáztatva, ennek köszönhetően pedig még életet is mentett. A saját exét sikerült lefegyvereznie és több gazfickót is az ő helyi közreműködésével sikerült csak letepernie a csapatnak. Sőt, Oliver mentőhadjáratát Nanda Parbatból is az ő szervezése alatt intézték a többiek, ekkor is leterített egy-két rosszfiút.

Nyomozó: Ha kap egy fülest, bármilyen jelet, azonnal ugrik a számítógépére és rendőröket megszégyenítő nyomozással képes rátalálni bármilyen bujdosó gazemberre. Rengetegszer ez a képessége menti meg a csapatot, vagy könnyíti meg azok dolgát a küldetések során. Olykor megfűszerezi ezt a képességét néhány tudományos kütyü megalkotásával is. Még maga Lance kapitány szerint is csoda amire ez a lány képes!

Ökölvívó: Ugyan ritkán edz Felicity boxzsákon, mégis egyre ügyesebben püfföli az önvédelmi eszközt. Olykor Oliver ad neki néhány jó tanácsot, hogy érdemes gyakorolni, hogy ne szenvedjen sérülést és erősebb legyen az ütése. Felicity ki is próbálta új jártasságát egyenesen Fekete Szirén képén. Bevált! Oliver pedig büszke volt rá. Rajta kívül Digg és Sara is tanítják őt időnként egy-két titkos fogásra. Természetesen ilyenkor nem használja a szemüvegét.

Biológus: Legyen az egy fog, vagy egy aprócska csepp vér, bármiből képes olyan biológiai eredményeket közölni a csapattal, aminek segítségével könnyedén rálelhetnek arra, ki a tettes. Felicity biológiai képessége majdnem megközelíti Caitlin-ét, mindketten dicséretes tudósok biológiából, azonban a saját területén mind a két lány egy kicsit erősebb a másiknál. Felicityn kívül még Sara értett valamennyire a vérminták elemzéséhez a csapatból.

És a sort még lehetne számtalan dologgal folytatni, csak néhány szösszenet abból, amiért Felicity számunkra, az Arrow számára és a világ számára is PÓTOLHATATLAN személyiség!

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!