~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "Shattered Lives" 

A Queen házaspár a csapattal együtt most egy újabb személy után nyomoznak, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Blast Radius

Ez az az időszak, ahol Oliver először tapasztalta meg azt az érzést, milyen az amikor a féltékenység igazán a hatalmába keríti őt. Felicity már korábban rádöbbent, hogy érez valamit Oliver iránt, - erre ő megpróbált célozgatni - azonban Olivernél itt látszott a legjobban, hogy már régen nem barátként tekint Felicityre. Korábban már ő is érezte, hogy a lány nem csupán a társa, hanem annál jóval több, azonban itt most teljesen felszínre is törtek az érzelmei és nem tudott uralkodni az indulatain. Ez az alkalom volt Felicity és Oliver első heves vitája és reméljük az utolsó is.

Felicity megismerkedik Barry Allennel

Oliver már korábban is elkezdett valamit érezni Felicity iránt, de inkább elhesegette ezt az érzést. Felicity pedig inkább hallgatott az érzelmeiről. Így továbbra is barátokként működtek együtt a küldetések során. Azonban amikor egy ismeretlen fiatal férfi felbukkant az életükben, - akinek egyből nagyon szimpatikus lett Felicity - Oliver érzelmei 180 fokos fordulatot vettek és egyből azt gondolta, hogy a férfi biztosan valami gazember lehet, aki megpróbál a lány közelébe férkőzni. Diggle-t kérte meg, hogy nyomozzon Barry után. Amikor Felicity tudta nélkül kiderítették Barry múltját, a lány nagyon megharagudott Oliverre. Oliver igyekezett bocsánatot kérni Felicity-től és belátta, hogy Barry nem veszélyes fickó. Hogy kiengesztelje Felicity-t, meghívta Barryt is a családi partyra. Amíg Felicity és Barry egy különös eset után nyomoztak, Oliver terepre indult és sajnos csúnyán megsérült. Felicity nagyon megijedt és egyből Barry után szaladt, hogy segítsen megmenteni Oliver életét. Ekkor szabadult el a pokol. Ugyanis amikor Oliver magához tért, egyből Felicitynek rontott, mivel a lány kénytelen volt elárulni Olivert titkát Barry-nek, ekkor egy kisebb vita alakult ki a páros között. Végül aztán Oliver belátta, hogy ismét tévedett és bocsánatot kért Felicitytől és Barrytől is. Itt már megmutatkozott Oliver féltékenysége, azonban a nagyja még hátra volt!

 

Egy küldetést teljes szívvel kell véghez vinni

Ez volt az az alkalom ahol a legeslegjobban látszott Oliver féltékenysége, amikor még nem merte bevallani Felicitynek, hogy szerelmes belé. Barryt baleset érte, miután elhagyta Starling Cityt. Felicity egy ideig Central Cityben vendégeskedett, hogy mellette legyen amíg felépül a fiú. Miután visszatért, egyből egy küldetésnél kellett segédkezzen Olivernek és Digglenek. Ezúttal egy "bombás-gazfickó" volt az ellenfelük, aki a mobiltechnika segítségével robbantgatott. Oliver üldözőbe vette a férfit, közben Felicity bluetoothos segítségére szorult. A lány folyamatosan adta az instrukciókat Olivernek, de egy idő után elvesztette a jeleket és nem tudott tovább segíteni a férfinek, aki közben majdnem nekiütközött egy busznak. Amikor visszatért a főhadiszállásra, egyből nekitámadt Felicitynek. Itt alakult ki köztük a legelső komolyabb heves vita. Oliver csúnyán kiosztotta Felicityt azzal kapcsolatban, hogy most már Starling Cityben van és nem Central Cityben. Jobban kéne a munkára figyelnie és nem Barryre gondolnia. Felicity sem hagyta magát és visszaszólt Olivernek, majd inkább úgy döntött, levegőzik egyet. Oliver sikeresen megbántotta Felicityt. Ekkor fordult oda Digglehez és elmondta, hogy szerinte Felicity nem teljes szívvel dolgozik Barry miatt. Aztán Diggle helyesen szembesítetette Olivert azzal a ténnyel, hogy ő bizony féltékeny Felicity és Barry barátságára. Oliver ekkor nem tudott mit mondani...

 

Szükségem van rád

Természetesen Oliver később ismét bocsánatot kért Felicitytől, bár kicsit vonakodva tette ezt. Ami megint okot adott Felicitynek arra, hogy belekössön Oliverbe. Végül oda állt a lány elé és kimondta a varázsszavakat. Felicitynek nagyon jól estek Oliver szavai és viccesen megjegyezte, hogy megpályázná a legjobb dolgozói címet. Ekkor Oliver közölte vele, hogy ő a társa és nem az alkalmazottja és rájött, hogy mennyire szüksége van rá. Felicity megköszönte Oliver szavait, Oliver pedig megnyugtatta őt, hogy talán Barry pont róla álmodik most.

Érdekességek:

  • Olivernek rá kell döbbenie arra, hogy féltékeny ha Felicityt más férfivel látja.
  • Oliver megemlíti Felicitynek, hogy Barry valószínűleg róla álmodik. Ez nem volt igaz, mert Mr. Allen Irisba szerelmes és róla álmodozott. Később pedig pont Oliver volt az, aki Felicityről álmodott minden egyes éjszaka.
  • Felicity néhányszor csipkelődött Oliverrel, hogy valamivel ő is visszavágjon neki. Többek között, amikor Diggle megjegyzi, hogy most már így fognak társalogni.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!