~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity becenevei

Belegondoltunk már abba, ennek a leányzónak valójában hányféle beceneve volt már és van jelenleg is?! Meg fogunk lepődni, nem is kevés!

Meghan: Meghan valójában Felicity középső neve, de nem igazán használja. Egyetlen egy alkalom volt, amikor ezen a néven mutatkozott be. Ez pedig a kaszinós küldetés volt, Walter megtalálása érdekében. A terv szerint, Felicity matematikailai csalást követ el a kártyán, hogy minél nagyobb összeget nyerjen. Bejött, el is vitték őt az igazgató szobájába, ahol éppen volt annyi ideje, hogy bepoloskázza a férfi irodáját, miközben Meganként mutatkozott be a banditának. Ezután a lányt elkapták, de Oliver a segítségére sietett és szerencsésen kijutottak.

Wifis ribanc: Felicity legkedvencebb beceneve. Ezt a gúnynevet akkor találta ki önmagának, amikor Diggle-lel elfogtak egy üzletembert, akinek az információi sok segítséget jelentettek Oliver legújabb küldetéséhez. A férfi először nehezen beszélt és kiröhögte Felicity-t, amikor meglátta, hogy ő fogja faggatni. Azonban amikor a lány elkezdte megkopasztani a férfi bankszámláját, az egyből megijedt és ekkor ragasztotta Felicity-re a "ribanc" jelzőt. Felicity, - ahogy azt már megszokhattuk tőle - könnyed humorral rávágta, hogy igen Wifis ribanc!

A szőke szemüveges lány: Ezt a kedves jelzőt még Slade mondta Felicity-re, amikor Oliver újra a sziget börtönébe zárta a férfit. Nem Felicity-nek hívta, csak sima szemüveges lánynak, akkor is tudván, hogy belé szerelmes Oliver.

Mrs. Smoak: Az ál Wells, Lance és újabban Malcolm kedvenc megnevezése Felicity-re. Egyik férfi sem a keresztnevén, hanem a vezetéknevén szólítja a lányt. Különösen Malcolmtól hallani a legtöbbször az utóbbi időben. És természtesen mindenki aki céges, hivatalos ügyek miatt érintkezik Felicity-vel, így hívja a lányt. Pl. anno Wells és Moira is. Néhány alkalom előfordult, amikor Oliver is így hívta őt, leginkább hivatalos ügyekben, de alapból neki mindig Felicity.

Nem túl csúnyácska szöszi: Az eredeti Gróf beceneve volt Felicity-re, amikor elkapta a lányt, miközben az utána nyomozott. Ekkor is Oliver kellett Felicity segítségére siessen. A Gróf felhívta Olivert és közölte vele, hogy nála van a lány, ha nem akarja, hogy baja essen jobb lesz odasietnie. Oliver ment is és amikor meglátta a Gróf fogságában Felicityt akkor hangzott el ez a jelző. Utána egy kisebb csata alakult ki a két férfi között és - bár Oliver megfogadta, többé már nem öl - amikor Felicity életveszélybe került, nem tétovázott és azonnal egy egész nyílsorozatot lőtt a férfi mellkasába, ezzel megmentve Hercegnőnk életét.

Bájos szöszi: A cselező beceneve volt Felicity-re, akit közösen szereltek le Oliverrel. Az előzménye az volt a dolognak, hogy Felicity vállalta a csali szerepét az első közös küldetéséhez, a fiúkkal és ekkor rakta a nyakára az övet a férfi, amit Digg megpróbált hatástalanítani, de csak Oliver tudta működésképtelenné tenni a szerkentyűt.

Az Íjász szerelme: Bár ezt így konkrétan senki sem mondta ki, mégis imádjuk ezt a jelzőt ragasztani Felicityre! Ez amolyan "rajongói jelző". Talán Ra's mondta még, csak nem így konkrétan. Annyit, hogy szeret egy nőt, akivel most nem lehet az Íjász.

Overwatch: Felicity-nek mind közül a legeslegkedvencebb beceneve. /Talán ebben közrejátszik az is, hogy Olivertől kapta.../ Már olyan régóta nyúzta Oliver-t, hogy hadd kaphasson már ő is egy megfelelő fedőnevet, - ahogy már mindenkinek van a csapatból - mire a férfi végül beadta a derekát. És mivel annyiféle név már foglalt volt, úgy döntött legyen az 'Overwatch', azaz a 'Megfigyelő' elnevezés. Azóta minden küldetés során, ha Felicity-re van szükség a másik oldalon, mindenki így hívja őt és már nem a keresztnevén. Erre leginkább azért volt égető szükség, mert pl. Damien Dahrk főgonosz is könnyedén kiderítette, ki az a Felicity Smoak, így Oliver életének legfontosabb személye nagyon élesen halálközeli állapotba került. Talán emiatt is döntött mihamarabb a becenév mellett az Íjász. Egyébként telitalálat, hiszen nagyon illik Felicity-hez!

Anyuci: Ez az elnevezés eddig a legcukibb, amit valaha hallhattunk Felicity-re! Pont olyan édes, mint az aki adta neki ezt a 'ragadványnevet'. A becenevet ugyanis, René adta a legújabb Íjász csapat egyik friss tagja. Anyuci szerepében, Felicity áll; míg apuci, Oliver. Valószínűleg azért nevezik így őket a 'gyerekek', mivel ők az 'ősi tagjai' a csapatnak. Mindig mindenkinek ők adják ki az utasításokat, kioktatásokat és tanulságokat. René ezt részben amolyan játékos gúnybecenévként is alkalmazza időnként. Amúgy, - mint szerkesztő - egyik nagy kedvencem ez az elnevezés (az Overwatch mellett), hiszen ez is arra utal, hogy egy 'apa' Oliver és egy 'anya' Felicity mindenki számára. Akik a kisgyermekeiket védelmezik és bontogatni tanítják szárnyaikat. Jelen esetben a 'picik': (Evelyn már nem) René, Rory és Curtis, három remek srác!

Szöszi: Az elnevezést szintén René-nek köszönhetjük.

Szellemróka Istennő: Hacker beceneve volt Felicity-nek, mikor a hacktivista csoport tagja volt még az egyetemen. Azóta kezdte el újra használni a titkos fedőnevet, mikor Digg kiszabadításakor járt el és a sötét hackervilág vizeire evezett. Több követője is van, akik a nyomdokaiba akartak lépni, mert annyira csodálták a zseniális informatikai tehetségét.

Az ötletet egy rajongói fanart adta, az írás viszont teljesen saját: &

(C) ARROWOLICITY.GP
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!