~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Oliver jártasságai

Mint tudjuk Felicity szerelme, - aki egyben történetünk főhőse is - nemcsak az íjászatban jeleskedik. Emellett számtalan más nagyszerű és ügyes képességgel is megáldotta őt a sors, amit leginkább annak a pokoli öt évnek köszönhet, amit távol töltött az otthonától. Nézzük is meg Oliver Queen miből is diplomázhatna kitűnőre, ha immár sokadszorra vágna neki az egyetem kemény éveinek...

Kovácsmesterség: Oliver képes bármilyen tárgyból tökéletes íjvesszőt, vagy nyilat faragni. Erre leginkább akkor láthattunk példát, amikor ő Digg és Roy csapdába kerültek Corto Maltes-én. Oliver néhány egyszerű tárgy segítségével összeeszkábált a kis csapatnak egy íjászfelszerelést. Sőt az első íjászfelszerélését is önmaga készítette el és a szigeten is saját maga által készített fegyverekkel próbált meg életben maradni. Ezen kívül nem csak fegyvereket tud kovácsolni, de az ékszerkészítésben is jártas.

Ékszerkovács: Oliver gyönyörű ékszereket tud készíteni. Erre jó példa, amikor megszületett Diggle kislánya és a pici tiszteletére Oliver egy gyönyörű nyakláncot készített, amiért a fivére nagyon hálás volt neki. Reméljük egyszer Felicitynek is készít majd egy csodaszép ékszert szerelmük jeleként.

Sebészet: Amikor még egyedül dolgozott és megsérült, képes volt saját magának fertőtlenítenie a sebet és be is varrni azt. Mindenféle fertőtlenítő szert, gyógynövényt és mérget nagyon jól ismer. Később már Diggle, majd Felicity töltötte be a "sebész" szerepét a csapatban.Rendkívül tehetséges a saját és mások életének megmentésében ezen a téren is. Oliver Queen tehát, akár sebészorvosként is diplomázhatna az orvosi egyetemen.

Személyi edző: Az egyik legerősebb ügyességi képességge, hogy kitűnő harcos. Szinte a létező összes harcművészeti fogást ismeri és időnként még kitűnő oktató is ezen a téren. Annak idején ő edzette Royt igazi Arsenal-lá. Időnként pedig Diggle-lel közösen is szoktak gyakorolni, Felicityt eddig még nem tanította önvédelemre, csak Digg és Sara.

Pilóta: Oliver kitűnően vezet repülőgépet. Még a legveszélyesebb vészhelyzetekben is! Erre több példát is láthattunk. Talán a legjobban kiemelni a legutóbbi eseményt lehet, amikor Nyssával közösen ragadtak bent egy repülőgépben Ra's Al Ghul-nak köszönhetően és ezért kénytelenek voltak átvenni a gép felett az irányítást. Oliver navigált Nyssának, majd ő is megragadta a gép kormányát és közös erővel sérülés nélkül landoltak a földön.

Motor, - és autósofőr: Ha még nem lenne elég egy repülőgép irányítása, Oliver rendkívül profi a motorok és az autók vezetésében is. Többször is láthattuk őt, amint motorral üldözi az ellenfeleit és nem egyet már így kapott el. Autót vezetni pedig leginkább Felicity társaságában láthatjuk őt. Legutóbb, amikor úgy döntöttek szerelmével, hogy egy időre kirúgnak a hámból és elhagyják Starling City sötét falait.

Építészet: Időnként még a leggubancossabb útvesztőn is képes átrágnia magát, főleg ha Felicity is segít neki. Néhány küldetés érdekében, pedig ha muszáj, robbant és rombol is.

Rendezvényszervezés: Bár ez még egy kicsit a régi múltjából maradt vissza, de ha valaki igazán tudja hogy kell jó bulit rendezni, az bizony Oliver Queen!

Tolmács: Oliver az évek során rengeteg idegennyelvet elsajátított. A csapatból talán ő beszél a legjobban más nyelveken. Leginkább oroszul tud, de emellett egy kicsit ismeri a mandarin nyelvet is.

Mesterszakács: Amióta Oliver szerelmes Felicity-be és egy ideig együtt is éltek, Oliver megtanulta a főzés minden csínját-bínját, mivel nagyon gyorsan képes elsajátítani bármit. Nagyon jól jött, hogy tud valaki főzni kettejük közül, hiszen Felicity amennyire profi a számítástechnika terén, épp annyira zöldfülű a konyhában. Na de még ez is változhat jó irányba!

A szöveg teljesen saját, de az ötlet innen származik!

(C) ARROWOLICITY.GP

 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human