~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 23. rész - "Life Sentence" (6. Évadfinálé!!)

Eljött a végső leszámolás perce, Oliver igyekszik még egyszer Zöld Íjász igazságosztóként végleg végezni Díaz-zal, azonban az FBI-val való szövetsége nem túl sok jó következményt rejt önmagában, ám azért a szerelem, amit a felesége iránt érez, képes újra megerősíteni őt, hogy kibírja ami majd ezután vár rá... The CW: 2018. május 17. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
3...2...1

Az a bizonyos cuki visszaszámlálás, amit Felicity mindig akkor alkalmaz, ha éppen valami kínos szituáció áll éppen fenn közte és Oliver között. Több ilyen pillanatot is láthattunk már.

Az első találkozás: Oliver már korábbról ismerte Felicity-t, de a lány oldaláról az első találkozás később történt. Felicity éppen egy iratot keresett az informatikai munkájához, amikor belépett Oliver. A férfi köszönt a lánynak, majd Oliver bemutatkozott neki aztán Felicity gyorsan a szavába vágott és közölte vele, hogy ismeri őt. "Hogyne..öö tudom hogy ki, maga Mr. Queen!" Ekkor Oliver helyesbít, hogy Mr. Queen az édesapja volt. Felicity ismét megszólal és kicsit kínosan érzi magát. "Igen, de ő meghalt. ÖÖ, vagyis vízbe fulladt. De maga nem, így idejöhet a számítógépes osztályra és hallgathatja a fecsegésemet, ami véget ér 3...2...1!" Ez volt a legelső Olicitys visszaszámlálós pillanat. Ezután Felicity befejezte a beszélgetést és meghallgatta mit akar mondani a főnöke, majd neki állt kötekedni Oliverrel, aki folyamatosan mosolygott a lányra, aztán nekiláttak az első közös nyomozásnak...

Amikor a főnök leendő titkárnője ideges: Az egyik személyes kedvencem. Oliver úgy dönt, hogy kell egy személyi asszisztens neki, így megkéri Felicityt, hogy legyen a titkárnője. Felicity ekkor nagyon kiakad Oliverre, mondván, hogy ő nem aktatologatásból diplomázott! Ekkor Oliver is nekiáll vitatkozni Felicityvel, hogy sikerüljön meggyőzze a makacs leányzót. "Felicity!! Mindenkinek álcáznia kell önmagát, ha én leszek az igazgatóhelyettes, akkor nem mehetek le tizennyolc emeletet, valahányszor meg akarom beszélni hogy töltsük az éjszakáinkat!" Ekkor jött Felicity és az ő eszméletlen spontán humora. "Imádom magával tölteni az éjszakákat!" Aztán egy másodpercre elhallgat, - mikor rájött, hogy ez  a megjegyzése most megint kínos pillanatokat szült közte és leendő kedvese között - majd ismét visszaszámol. "3..2..1!" és ismét leszidja Olivert.

Érdekességek:

  • Bár Oliver nem igazán szereti, ha "Mr. Queennek" hívják, egy alkalommal - amikor Isabellel van megbeszélése - Felicity éppen belép az irodába, ismét a "Mr Queen" megnevezést használja a férfire, majd később határozottabban "Olivernek" szólítja. Amire már jobban felkapja a fejét a férfi.
  • Bár a második alkalomnál csak képletesen értik és viccelnek még azzal, hogy imádják egymással tölteni az éjszakát, egy későbbi eset során valóban szó szerint együtt töltik az éjszakát és nem bánják meg, mert egymásba szerettek.

Az írás teljesen saját, de az ötlet a tumblr-ről származik: & & &

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról