~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "Shattered Lives" 

A Queen házaspár a csapattal együtt most egy újabb személy után nyomoznak, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
3...2...1

Az a bizonyos cuki visszaszámlálás, amit Felicity mindig akkor alkalmaz, ha éppen valami kínos szituáció áll éppen fenn közte és Oliver között. Több ilyen pillanatot is láthattunk már.

Az első találkozás: Oliver már korábbról ismerte Felicity-t, de a lány oldaláról az első találkozás később történt. Felicity éppen egy iratot keresett az informatikai munkájához, amikor belépett Oliver. A férfi köszönt a lánynak, majd Oliver bemutatkozott neki aztán Felicity gyorsan a szavába vágott és közölte vele, hogy ismeri őt. "Hogyne..öö tudom hogy ki, maga Mr. Queen!" Ekkor Oliver helyesbít, hogy Mr. Queen az édesapja volt. Felicity ismét megszólal és kicsit kínosan érzi magát. "Igen, de ő meghalt. ÖÖ, vagyis vízbe fulladt. De maga nem, így idejöhet a számítógépes osztályra és hallgathatja a fecsegésemet, ami véget ér 3...2...1!" Ez volt a legelső Olicitys visszaszámlálós pillanat. Ezután Felicity befejezte a beszélgetést és meghallgatta mit akar mondani a főnöke, majd neki állt kötekedni Oliverrel, aki folyamatosan mosolygott a lányra, aztán nekiláttak az első közös nyomozásnak...

Amikor a főnök leendő titkárnője ideges: Az egyik személyes kedvencem. Oliver úgy dönt, hogy kell egy személyi asszisztens neki, így megkéri Felicityt, hogy legyen a titkárnője. Felicity ekkor nagyon kiakad Oliverre, mondván, hogy ő nem aktatologatásból diplomázott! Ekkor Oliver is nekiáll vitatkozni Felicityvel, hogy sikerüljön meggyőzze a makacs leányzót. "Felicity!! Mindenkinek álcáznia kell önmagát, ha én leszek az igazgatóhelyettes, akkor nem mehetek le tizennyolc emeletet, valahányszor meg akarom beszélni hogy töltsük az éjszakáinkat!" Ekkor jött Felicity és az ő eszméletlen spontán humora. "Imádom magával tölteni az éjszakákat!" Aztán egy másodpercre elhallgat, - mikor rájött, hogy ez  a megjegyzése most megint kínos pillanatokat szült közte és leendő kedvese között - majd ismét visszaszámol. "3..2..1!" és ismét leszidja Olivert.

Érdekességek:

  • Bár Oliver nem igazán szereti, ha "Mr. Queennek" hívják, egy alkalommal - amikor Isabellel van megbeszélése - Felicity éppen belép az irodába, ismét a "Mr Queen" megnevezést használja a férfire, majd később határozottabban "Olivernek" szólítja. Amire már jobban felkapja a fejét a férfi.
  • Bár a második alkalomnál csak képletesen értik és viccelnek még azzal, hogy imádják egymással tölteni az éjszakát, egy későbbi eset során valóban szó szerint együtt töltik az éjszakát és nem bánják meg, mert egymásba szerettek.

Az írás teljesen saját, de az ötlet a tumblr-ről származik: & & &

(C) ARROWOLICITY.GP

 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!