~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. szerda (október 16. csütörtök MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
3...2...1

Az a bizonyos cuki visszaszámlálás, amit Felicity mindig akkor alkalmaz, ha éppen valami kínos szituáció áll éppen fenn közte és Oliver között. Több ilyen pillanatot is láthattunk már.

Az első találkozás: Oliver már korábbról ismerte Felicity-t, de a lány oldaláról az első találkozás később történt. Felicity éppen egy iratot keresett az informatikai munkájához, amikor belépett Oliver. A férfi köszönt a lánynak, majd Oliver bemutatkozott neki aztán Felicity gyorsan a szavába vágott és közölte vele, hogy ismeri őt. "Hogyne..öö tudom hogy ki, maga Mr. Queen!" Ekkor Oliver helyesbít, hogy Mr. Queen az édesapja volt. Felicity ismét megszólal és kicsit kínosan érzi magát. "Igen, de ő meghalt. ÖÖ, vagyis vízbe fulladt. De maga nem, így idejöhet a számítógépes osztályra és hallgathatja a fecsegésemet, ami véget ér 3...2...1!" Ez volt a legelső Olicitys visszaszámlálós pillanat. Ezután Felicity befejezte a beszélgetést és meghallgatta mit akar mondani a főnöke, majd neki állt kötekedni Oliverrel, aki folyamatosan mosolygott a lányra, aztán nekiláttak az első közös nyomozásnak...

Amikor a főnök leendő titkárnője ideges: Az egyik személyes kedvencem. Oliver úgy dönt, hogy kell egy személyi asszisztens neki, így megkéri Felicityt, hogy legyen a titkárnője. Felicity ekkor nagyon kiakad Oliverre, mondván, hogy ő nem aktatologatásból diplomázott! Ekkor Oliver is nekiáll vitatkozni Felicityvel, hogy sikerüljön meggyőzze a makacs leányzót. "Felicity!! Mindenkinek álcáznia kell önmagát, ha én leszek az igazgatóhelyettes, akkor nem mehetek le tizennyolc emeletet, valahányszor meg akarom beszélni hogy töltsük az éjszakáinkat!" Ekkor jött Felicity és az ő eszméletlen spontán humora. "Imádom magával tölteni az éjszakákat!" Aztán egy másodpercre elhallgat, - mikor rájött, hogy ez  a megjegyzése most megint kínos pillanatokat szült közte és leendő kedvese között - majd ismét visszaszámol. "3..2..1!" és ismét leszidja Olivert.

Érdekességek:

  • Bár Oliver nem igazán szereti, ha "Mr. Queennek" hívják, egy alkalommal - amikor Isabellel van megbeszélése - Felicity éppen belép az irodába, ismét a "Mr Queen" megnevezést használja a férfire, majd később határozottabban "Olivernek" szólítja. Amire már jobban felkapja a fejét a férfi.
  • Bár a második alkalomnál csak képletesen értik és viccelnek még azzal, hogy imádják egymással tölteni az éjszakát, egy későbbi eset során valóban szó szerint együtt töltik az éjszakát és nem bánják meg, mert egymásba szerettek.

Az írás teljesen saját, de az ötlet a tumblr-ről származik: & & &

(C) ARROWOLICITY.GP

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!