~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "Shattered Lives" 

A Queen házaspár a csapattal együtt most egy újabb személy után nyomoznak, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Felicity horoszkópja

Felicity 1989. május 31-én született, így a horoszkópja, az Ikrek. Jelenleg 28 éves a karakter. Nézzük is mennyiben egyezik a személyisége a horoszkópjával és milyen maga Felicity.

Felicity jellemzése az Ikrek horoszkóp alapján
(Gemini május 21-június 21)

Az Ikrek horoszkóp női szülöttjeire különösen a jókedv, a humor, a vicces személyiség jellemző. Egy olyan karakter, aki mindig jókedvre deríti a barátait és az unalom mellette ismeretlen szó. Titokzatossága teszi vonzóvá ezeket a nőket és a szívüket az eszük uralja, legtöbbször. Kitűnő társ, ha valaki megértésre szorul, imád barátkozni és lelki támasza lenni bárkinek, aki szomorú. Sosem felejti el senki születésnapját, bármilyen évfordulóját, mindig azon próbál igyekezni, hogy mindenkivel sikerüljön megszerettetnie magát. Ezért őszintén, tiszta szívvel segít mindenkin. Reflexe nagyon gyors, képes több mindent egyszerre véghez vinni és szerelemmel, gondolataival kapcsolatban is képes nagyon gyors döntéseket hozni. Sokszor előfordul sajnos, hogy nem csak vidám, de szomorú is és többször képes bizonyos dolgokkal elégedetlen lenni. Imádja a függetlenséget és az üzleti sikert. Mindig új dolgokat akar megismerni, emiatt sok veszteség érheti. Párkapcsolati téren, az Ikrek a tökéletes nő megformálója! A szerelmi vitákból minidig ő kerül ki győztesen, vonzó nőiességének köszönhetően. Egyetlen hibája, hogy nem kitartó, mégis a tökéletes feleséget jelentheti férje számára, hiszen kedvese miatt képes érzéki és türelmes lenni a legmesszemenőbb pillanatokig is!

Felicity személyes jellemzése

Amilyennek mi látjuk Hercegnőnket. Teljesen megegyezik a horoszkópja a szórakoztató énjével. Mellette aztán tényleg egyik barátja sem unatkozhat, sosem! A lány humorát leginkább Oliver és Diggle tudják díjazni, akik arcára már többször csalt mosolyt aranyköpéseivel, mint bárki más barátjuk, vagy ismerősük a Földön. Felicity valóban sokszor hallgat az eszére, azonban néha azért a szíve szerint is cselekszik, emiatt pedig néha érzékeny is, de talán pont ettől olyan törékeny, gyönyörű és nőies személyiség. Hogy ő is sebezhető lélek. Sajnos Oliver miatt folyamatosan át kellett élnie a lelki fájdalmat, amíg végre összejöhettek. Tökéletesen Felicity a legjobb partner, ha valaki nagyon szomorú. Ez a lány még a legsötétebb démonban is képes meglátni a legnagyobb jót. Bárkit meg tud arról győzni, hogy képes nyerni, ha nem adja fel a csatát, ez különösen Olivernél volt sokszor hatásos. Felicity nélkül sem Oliver-nek, sem Diggnek, sem Laurelnek nem lett volna elég ereje rájönni arra, hogy ki is ő valójában. És ez csak néhány személy akiknek óriási löketet adott a lány támogatása. Párkapcsolat tekintetében, lehet a Bika némi ellentétet jelenthet az Ikrek számára, de talán éppen ezért vonzzák annyira egymást. Mindenesetre az Ikrek még neki is a legtökéletesebb társat jelentheti, hiszen Felicity valóban elbüvőlő és csak ő tudja egyedül kezelni Oliver óriási makacsságát. Mindig Felicity kerül ki győztesen kettejük szócsatáiból. Ahogy láthatjuk a szerelem területén, Felicity egy nagyon odaadó, nagyon érzékeny, nagyon szenvedélyes nő. Oliverért képes bármire, még ha az élete is múlik rajta! Bármit megtesz azért, hogy szerelmét boldognak láthassa! Hosszú jövőt jósolok még nekik! Felicity valójában képes több dologra figyelni éles esze miatt, valóban szeret mindenkiről gondoskodni és gyakorlatilag nincs is ellensége, bájos kedvessége miatt. Elragadó, érzékeny, csodálatos és szerethető személyiség. Belső jellemzésében hibát aligha találhatunk. Külső jellemzését tekintve, Felicity imád divatosan öltözködni. Haját legtöbbször lófarokban hordja, de szereti kiengedni is. Utóbbi időben rövidebb hajkoronát visel. A munkájához gyakran visel szemüveget, melyet általában csak akkor vesz le, ha valami fontos eseményre megy a csapattal, valami gálára, vagy estélyre, illetve ha alszik, vagy éppen a párjával van. Alakja sportos, gyakran visel rövid szoknyát és szereti a mutatós darabokat. A fülbevalók rabja és időnként gyűrűt is visel. Gyönyörűen kiemelik a szépségét ezek a kiegészítők. Emellett pedig imád sminkelni, különösen a körömlakkokat szereti, ami nélkül egy tapodtat sem mozdul. A rúzsok és a szempillaspirál pedig csak még jobban kiemelik szexis nőiességét. Oliver számára ő jelenti a tökéletes nőt.

[x] [x] [x]

(C) ARROWOLICITY.GP

 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!