~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Vikimmel másik közös lapunk már 2015 óta! Nálunk tuti megtalálod az összes kedvenced!

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "My name is Emiko Queen" 

Felicity és Oliver továbbra is élvezik a házas életet. Miközben a Queen házaspárnak a csapattal együtt, most egy újabb személy után kell nyomoznia, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Oliver és az alvilág

Olivert többször is megkísérelte már a sötétség a saját oldalára állítani, azonban szerencsére az Íjásznak mindig helyén volt a szíve és Felicity iránti tiszta szerelme, a családja, barátai iránt érzett szeretete erejével mindig visszatalált a jó oldalra. Mikor pedig muszáj volt egy időre a rossz oldalra állnia, akkor is csak szerencsére a jó szándék és az érzései vezették őt.

A sziget és a hajón raboskodás évei

Oliver összesen 5 évet töltött távol otthonától, miközben mindenki azt hitte, hogy meghalt. Mindenki azt hitte, hogy ezt az öt évet egy szigeten töltötte, valójában azonban csak rövid időre ragadt a szigeten. De amíg itt volt fogságban, élete eddigi legkegyetlenebb éveit élte át. Amikor kivetette őt a tenger a sziget partjaira, ő még csak egy félárva playboy volt. Szinte semmit nem tudott az életről azon kívül, hogy milyen érzés fergeteges bulikat csapni és minél több nőt az ágyába vinni. A szigeten minden egyes nap a túlélésért kellett küzdjön és azt hitte, teljesen egyedül raboskodott ezen a veszélyes helyen. Azonban időközben több barátra is sikerült szert tennie és sajnos egyre több ellenségre is. Egyik ilyen legjobb barátja Shado, Slade és Yao Fei voltak. Ők voltak Oliver legnagyobb mesterei, még Talia al Ghul előtt. A segítségükkel vált egy elkényeztetett szoknyavadászból egy megkomolyodott felnőtt férfivá, aki rövidesen minden idők egyik legnagyobb hősévé és egy igazi mesteríjásszá változott.

Amíg a szigeten raboskodott, meg kellett tapasztalnia, hogy milyen érzés néha a sötét oldal árnyékában élni. Hiszen ahhoz, hogy életben maradhasson kénytelen volt megtanulni azt, milyen érzés ölni. Ez idő alatt végig terroristák fenyegetése alatt állt és sokszor megpróbálták őt befolyásolni. Slade és Shado voltak azok, akik megtanították őt, hogyan védhesse meg magát a katonáktól, hogyan kell helyesen bánni a fegyverekkel és összpontosítani a kijelölt célra, kontrollálni az erejét és felülkerekedni az ellenfelein.

Amikor Oliver rájött, hogy Sara életben van, már nem csak a szigeten forgott veszélyben az élete, de egy hajón is fogva tartották őt. Oliver és Slade eltervezték, hogy a lányokkal valami megoldást keresnek arra, hogy átvegyék a hatalmat a hajó legénysége felett és kiszabadítsák a foglyokat, sajnos azonban nem minden úgy sült el ahogy szerették volna. Amikor Shadot megölték, - mert Oliver Sarat tudta csak megmenteni - majd Slade erről tudomást szerzett a testvére ellen fordult, hiszen Olivert már teljes mértékben annak tekintette. A dühét megtöbbszörözte a Miracuru, amit akkoriban már dolgozott benne. Slade úgy érezte Oliver elárulta őt, ezért bosszút esküdött és Oliver emiatt olyan lépésre kellett elszánja magát, amit sosem szeretett volna megtenni. Ez a múltbeli emléksorozat még nagyon sokáig üldözte őt a jelenben is, ahol Slade bosszúja Oliver édesanyjának halálába került és majdnem a szeretett barátai és városa életébe egyaránt. Azonban Oliver ezúttal nem egyedül kellett nekivágjon a nagy harcnak és így szerencsésen zárult ez a történet, ráadásul még Sladet és Royt is sikerült megmenteni a szer hatásától.

Egy rövid időre azonban Amanda Wallernek köszönhetően ismét visszakényszerült a szigetre, hogy véghez vigyen egy küldetést az ARGUS számára. Azonban ekkor olyasmi dolgoknak kellett szemtanúja legyen, amit ezelőtt jó néhány évvel valószínűleg el sem hitt volna. Olyan dolgoknak, melyek már túlmutattak a pusztán emberi valóságon. Újabb barátokra sikerült szert tennie, valamint új ellenségekre is. Taiana-nak köszönhetően azonban megtalálta újabb küldetésének forrását, a BRATVA-ba való beépülést...

Hongkong

Oliver a szigeten és hajón való pokoli évek után Amanda Waller karmai közé került. A nő egészen Hongkongig hurcoltatta el Olivert az embereivel, ahonnan nem engedte megszökni a lázadó Olivert. A férfi őrizetével a Yamashiro családot bízták meg. Oliver először nem igazán jött ki se Maseoval, se annak feleségével Tatsuval. Egyedül csak a kisfiúk, Akio nem volt ellenséges a férfivel. Aztán szépen lassan egyre jobban megismerték Olivert Maseoék, így barátokká váltak. Oliver itt sokkal durvább küldetésekkel találta szemben magát, mint a szigeten és most Tatsu és Maseo voltak a tanárai. Oliver ezúttal olyan utasításokat kapott, amin akár több millió ember halála is kockán foroghatott. Olivernek a Hongkongi tartózkodása alatt, meg kellett tanuljon olyan módon kínozni és ölni, amire sosem hitte hogy valaha rá fogja vinni a lelke és a kényszer. Maseoval rengeteg küldetést kellett sikeresen véghez vinniük, Amanda fenyegetései miatt, még ha ezzel több ember vére is a kezükhöz kellett tapadjon. Mindez egy Alfa-Omega nevezetű vírus miatt történt. Oliver egyik legdurvább tette az volt, amikor majdnem halálra kínozta a tábornokot, amiért annak hibájából Akio meghalt. Oliver ezen idő alatt tanulta meg, milyen az amikor valaki nem ismeri mi az, hogy kegyelem.

Az Árnyak Ligája

Oliver eddigi legnagyobb megpróbáltatását a sötétség ölelésében, az Árnyak Ligájának tagsága jelentette számára. Ugyanis annak idején egy párbajra hívta ki Ra's Al Ghult, az Árnyak Ligájának vezetőjét, mivel a húga védelme érdekében azt hazudta, ő ölte meg Sarat, aki szintén ligatag volt. Oliver túlélte Ra's halálos döfését, ezért a szigorú szabályok szerint ő kellett volna kövesse a nagy vezért a trónon. Innentől kezdve Oliver sorsa egy időre megpecsételődött. Ra's folyamatosan befolyás alatt tartotta Olivert, annak szeretteit és Starling Cityt is. Végül pedig leszúrta Oliver húgát, Theat. Azért, hogy Oliver megmenthesse a testvérét, elment Nanda Parbatba és fogadalmat tett Ra'snak, hogy követi őt a trónon. Az összes barátja és a szerelme (bár Felicity még mindig bízott Oliver jóságában) is azt hitte, Olivert örökre elveszítették és tényleg átállt a férfi a sötét oldalra. Egyedül csak Tatsu és Malcolm tudták az igazat Oliver valódi szándékaival kapcsolatban. Tatsu, Malcolm és Barry sikerült elérjék azt, hogy a csapat továbbra is bízzon Oliverben és támogassák őt. Nyssa, Ra's lánya, szintén egyezséget kötött Oliverrel, mert bosszút akart állni az édesapja tettei miatt. Oliverrel együtt Ra's ellen fordultak, de nem úgy sült el a terv, ahogy szerették volna, ezért az Arrow-csapat segítségére szorultak. Amikor Oliver már azt hitte, hogy nem tud győzni Ra's felett, Felicity, a szerelme volt az, aki meggyőzte őt, próbálja meg újra legyőzni Ra'st, de most ne mint Oliver Queen és ne mint az Íjász, hanem egy hősként. Olivernek erőt adtak szerelme szavai és utoljára megkísérelte egy végső párbajban legyőzni a nagy vezért, ami szerencsére sikerült is. Ezután Felicity megmentette őt, majd  végre újra visszatért a fény Oliver életébe és együtt elviharzott Felicityvel a boldog jövő felé, míg Malcolm átvette a Liga feletti hatalmat. Sajnos ennek a megpróbáltatásnak annyi hátránya maradt, hogy Digg képtelen volt megbocsátani Olivernek a tetteit, ezért a barátságuk egy időre megromlott. Természetesen később aztán szerencsére ismét fivérek lettek.

BRATVA

Miután Taiananak ígéretet tett Oliver a szigeten, elindult Oroszországba, hogy teljesítse azt. Itt találkozik újra a még egykoron a hajón szerzett jó barátjával, Anatoly Knyazevvel, aki egyből a szívébe fogadta a férfit, miután az megmentette az életét. Olivernek rá kellett döbbennie, hogy közel sem egyszerű az, amire vállalkozott. Anatoly megmutatta neki, mennyire kemény BRATVA tagnak lenni, azonban ha csak ez vezet Konstantin megöléséhez, Oliver nem tétlenkedett. Így hát beépült. Rengeteg veszély, árulás, cselszövés és életét kockáztató fordulatok vártak rá az igaz barátja mellett is, mégis sikeresen teljesítette a küldetését, amiért érkezett. Konstantint csak nagy nehézségek árán sikerült legyőznie, de legalább gazdagodott egy remek orosz tudással, egy bármikor jól jövő ranggal és egy igaz baráttal. Azonban a BRATVA múltja a jelenben is kísérteni kezdett. Eleinte még nagyon jól jött, hogy Oliver is BRATVA-kapitány, azonban amikor Anatoly támadásnak vette azt, amit Oliver és a csapata művelt, még Starling City-be is elutazott a csapatával, hogy a lakosság életével kényszerítse Olivert a saját játékszabályaira. Hiszen aki egyszer BRATVA tag lesz, annak egész életében kötelessége szolgálni a családot. Azonban Olivernek sikerült ebből is vérveszteség nélkül kijönnie. Anatoly egy időre úgy tűnt, hogy Oliver ellen fordul, végül mégis kitartott bartája mellett és rengeteget segített a csapatnak az idő alatt is, amíg Oliver börtönbe került. Jelenleg Felicitynek köszönhetően hamis személyazonossággal és lenyomozhatatlan hamis dokumentumokkal utazhatott a messzi külföldre, hogy senki se találhasson rá, miközben továbbra is a csapat barátja maradt és Felicitynek még egy pisztolyt is hagyott ajándékul, melyet a lány meghúzhat, ha valaki veszélyezteti a saját, vagy szerettei életét...

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!