~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 23. rész - "Life Sentence" (6. Évadfinálé!!)

Eljött a végső leszámolás perce, Oliver igyekszik még egyszer Zöld Íjász igazságosztóként végleg végezni Díaz-zal, azonban az FBI-val való szövetsége nem túl sok jó következményt rejt önmagában, ám azért a szerelem, amit a felesége iránt érez, képes újra megerősíteni őt, hogy kibírja ami majd ezután vár rá... The CW: 2018. május 17. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Oliver és az alvilág

Olivert többször is megkísérelte már a sötétség a saját oldalára állítani, azonban szerencsére az Íjásznak mindig helyén volt a szíve és Felicity iránti tiszta szerelme, a családja, barátai iránt érzett szeretete erejével mindig visszatalált a jó oldalra. Mikor pedig muszáj volt egy időre a rossz oldalra állnia, akkor is csak szerencsére a jó szándék és az érzései vezették őt.

A sziget és a hajón raboskodás évei

Oliver összesen 5 évet töltött távol otthonától, miközben mindenki azt hitte, hogy meghalt. Mindenki azt hitte, hogy ezt az öt évet egy szigeten töltötte, valójában azonban csak rövid időre ragadt a szigeten. De amíg itt volt fogságban, élete eddigi legkegyetlenebb éveit élte át. Amikor kivetette őt a tenger a sziget partjaira, ő még csak egy félárva playboy volt. Szinte semmit nem tudott az életről azon kívül, hogy milyen érzés fergetegesen bulizni és minél több csajt megszerezni magának. A szigeten minden egyes nap a túlélésért kellett küzdjön és azt hitte teljesen egyedül raboskodott ezen a veszélyes helyen. Azonban időközben több barátra is sikerült szert tennie és sajnos egyre több ellenségre is. Egyik ilyen legjobb barátja Shado, Slade és Yao Fei voltak. Ők voltak Oliver legnagyobb mesterei. A segítségükkel vált egy elkényeztetett szoknyavadászból egy megkomolyodott felnőtt férfi, aki rövidesen minden idők egyik legnagyobb hősévé és egy igazi mesteríjásszá változott.

Amíg a szigeten raboskodott, meg kellett tapasztalnia, hogy milyen érzés néha a sötét oldal árnyékában élni. Hiszen ahhoz, hogy életben maradhasson kénytelen volt megtanulni azt, milyen érzés ölni. Ez idő alatt végig terroristák fenyegetése alatt állt és sokszor megpróbálták őt befolyásolni. Slade és Shado voltak azok, akik megtanították őt, hogyan védhesse meg magát a katonáktól, hogyan kell helyesen bánni a fegyverekkel és összpontosítani a kijelölt célra, kontrollálni az erejét és felülkerekedni az ellenfelein.

Amikor Oliver rájött, hogy Sara életben van, már nem csak a szigeten forgott veszélyben az élete, de egy hajón is fogva tartották őt. Oliver és Slade eltervezték, hogy a lányokkal valami megoldást keresnek arra, hogy átvegyék a hatalmat a hajó legénysége felett és szabadították ki a foglyokat, sajnos nem minden úgy sült el ahogy szerették volna. Amikor Shadot megölték, - mert Oliver Sarat tudta csak megmenteni - majd Slade erről tudomást szerzett a testvére ellen fordult, hiszen Olivert már annak tekintette. Slade úgy érezte Oliver elárulta őt, ezért bosszút esküdött és Oliver emiatt olyan lépésre kellett elszánja magát amit sosem szeretett volna megtenni. És ez a múlt még nagyon sokáig üldözte őt a jelenben is, ahol Slade bosszúja Oliver édesanyjának halálába került és majdnem a szeretett barátai és városa életébe. Azonban Oliver ezúttal nem egyedül kellett nekivágjon a nagy harcnak és így szerencsésen zárult ez a történet.

Egy rövid időre azonban Amanda Waller-nek köszönhetően ismét visszakényszerült a szigetre, hogy véghez vigyen egy küldetést az ARGUS számára. Azonban ekkor olyasmi dolgoknak kellett szemtanúja legyen, amit ez előtt jó néhány évvel valószínűleg el sem hitt volna. Olyan dolgoknak, melyek már túlmutattak pusztán emberi valóságon. Újabb barátra sikerült szert tennie, valamint új ellenségekre is. Taiana-nak köszönhetően azonban megtalálta újabb küldetésének forrását, a BRATVA-ba való beépülést...

Hong-Kong

Oliver a szigeten és hajón való pokoli évek után Amanda Waller karmai közé került. A nő egészen Hong-Kongig hurcoltatta el Olivert az embereivel, ahonnan nem engedte megszökni a lázadó Olivert. A férfi őrizetével a Yamashiro családot bízták meg. Oliver először nem igazán jött ki se Maseoval, se annak feleségével Tatsuval. Egyedül csak a kisfiúk, Akio nem volt ellenséges a férfival. Aztán szépen lassan egyre jobban megismerték Olivert Maseoék, így barátokká váltak. Oliver itt sokkal durvább küldetésekkel találta szemben magát, mint a szigeten és most Tatsu és Maseo voltak a tanárai. Oliver ezúttal olyan utasításokat kapott, amin akár több millió ember halála is kockán foroghatott. Olivernek a Hong-kongi tartózkodása alatt, meg kellett tanuljon olyan módon kínozni és ölni, amire sosem hitte hogy valaha rá fogja vinni a lelke és a kényszer. Maseoval rengeteg küldetést kellett sikeresen véghez vinniük, Amanda fenyegetései miatt, mégha ezzel több ember vére is a kezükhöz kellett tapadjon. Mindez egy Alfa-Omega nevezetű vírus miatt történt. Oliver egyik legdurvább tette az volt, amikor majdnem halálra kínozta a tábornokot, amiért annak hibájából Akio meghalt. Oliver ezen idő alatt tanulta meg, milyen az amikor valaki nem ismeri mi az, hogy kegyelem.

Az Árnyak Ligája

Oliver eddigi legnagyobb megpróbáltatását a sötétség ölelésében, az Árnyak Ligájának tagsága jelentette számára. Ugyanis annak idején egy párbajra hívta ki Ra's Al Ghult, az Árnyak Ligájának vezetőjét, mivel a húga védelme érdekében azt hazudta, ő ölte meg Sara-t, aki szintén ligatag volt. Oliver túlélte Ra's halálos döfését, ezért a szigorú szabályok szerint ő kellett volna kövesse a nagy vezért a trónon. Innentől kezdve Oliver sorsa egy időre megpecsételődött. Ra's folyamatosan befolyás alatt tartotta Olivert, annak szeretteit és Starling Cityt is. Végül pedig leszúrta Oliver húgát, Theat. Azért, hogy Oliver megmenthesse a testvérét, elment Nanda Parbatba és fogadalmat tett Ra'-snak, hogy követi őt a trónon. Az összes barátja és a szerelme (bár Felicity még mindig bízott Oliver jóságában) is azt hitte, Olivert örökre elveszítették és tényleg átállt a férfi a sötét oldalra. Egyedül csak Tatsu és Malcolm tudták az igazat Oliver valódi szándékaival kapcsolatban. Tatsu, Malcolm és Barry sikerült elérjék azt, hogy a csapat továbbra is bízzon Oliverben és támogassák őt. Nyssa, Ra's lánya, szintén egyezséget kötött Oliverrel, mert bosszút akart állni az édesapja tettei miatt. Oliverrel együtt Ra' ellen fordultak, de nem úgy sült el a terv, ahogy szerették volna. Ezért az Arrow-csapat segítségére szorultak. Amikor Oliver már azt hitte, hogy nem tud győzni Ra' felett, Felicity, a szerelme volt az, aki meggyőzte őt, próbálja meg újra legyőzni Ra'-st, de most ne mint Oliver Queen és ne mint az Íjász, hanem egy hősként. Olivernek erőt adtak szerelme szavai és utoljára megkísérelte egy végső párbajban legyőzni a nagy vezért, ami szerencsére sikerült is. Ezután Felicity megmentette őt, majd ezután végre újra a fény védelme vette körül Olivert és együtt elviharzott Felicityvel a boldog jövő felé, míg Malcolm átvette a Liga feletti hatalmat. Sajnos ennek a megpróbáltatásnak annyi hátránya maradt, hogy Digg képtelen volt megbocsátani Olivernek a tetteit, ezért a barátságuk egy időre megromlott. Remélhetőleg azonban hamarosan rendeződni fog.

BRATVA

Miután Taiana-nak ígéretet tett Oliver a szigeten, elindult Oroszországba, hogy teljesítse azt. Itt találkozik újra a még egykoron a hajón szerzett jó barátjával, Anatoly Knyazev-vel, aki egyből a szívébe fogadta a férfit, miután az megmentette az életét. Oliver-nek rá kellett döbbennie, hogy közel sem egyszerű az, amire vállalkozott. Anatoly megmutatta neki, mennyire kemény BRATVA tagnak lenni, azonban ha csak ez vezet Konstantin megöléséhez, Oliver nem tétlenkedett. Így hát beépült. Rengeteg veszély, árulás, cselszövés és életét kockáztató fordulatok vártak rá az igaz barátja mellett is, mégis sikeresen teljesítette a küldetését, amiért érkezett. Konstantint csak nagy nehézségek árán sikerült legyőznie, de legalább gazdagodott egy remek orosz tudással, egy bármikor jól jövő ranggal és egy igaz baráttal. Azonban a BRATVA múltja a jelenben is kísérteni kezdett. Eleinte még nagyon jól jött, hogy Oliver is BRATVA-kapitány, azonban amikor Anatoly támadásnak vette azt amit Oliver és a csapata művelt, még Starling City-be is elutazott a csapatával, hogy a lakosság életével kényszerítse Oliver-t a játékszabályokra. Hiszen aki egyszer BRATVA tag lesz, annak egész életében kötelessége szolgálni a családot. Azonban Oliver-nek sikerült ebből is vérveszteség nélkül kijönnie és a kérdés már csupán annyi maradt, van-e még remény arra, hogy újra legjobb barátokká váljanak Anatoly-val...

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!