~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 8. rész - "Unmasked" 

Oliver számára semmi sem lehetne nagyobb ajándék, mint újra élvezni a szabadságot Szerelme oldalán. Eközben a csapat egy hivatalos eseményre is meghívást kap. Közben Felicity komoly lépésekre szánja el magát a családja érdekében. A Diggle házaspár pedig forró nyomon van a festménnyel kapcsolatban, amelyet Curtis talált... The CW: 2018. december 3. hétfő (december 4. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Az Olicitys Flashback

Amikor Oliver a szigeten ragadt Theaval visszaemlékezett arra az időszakra, amikor titokban kellett meglátogatnia a családját. Ebben a visszaemlékezésben volt egy aprócska jelenet, amikor Amanda megbízásából Oliver és Maseo a Queen vállalatnál kellett nyomozzanak. Oliver belopózott az apja irodájába, hogy hozzáférhessen a vállalati számítógéphez. Amikor már majdnem teljesítette a küldetését, Maseo jelezte neki, hogy valaki közeledik. Oliver ekkor gyorsan elbújt és onnan figyelte, mi történtik.

Felicity és a fénykép Oliverről

A lány, - aki megzavarta Oliver küldetését - Felicity volt. Ekkor még nem ismerték egymást, Felicity is csak képről látta Olivert. A lány azt hitte, hogy egyedül van az irodában, ezért amikor meglátta Oliver és édesapja közös fotóját Robert asztalán, óvatosan közelebb lépett és megjegyezte magában: "Annyira cuki vagy. Kár, hogy meghaltál abban a balesetben! Na, jó mikor szokom már le arról, hogy magamban beszéljek?!" Felicitynek már akkor tetszett Oliver, de ezt csak halkan magának jegyezte meg, vagy is azt hitte. Aztán kiment az irodából.

Oliver öröme

Felicity azt hitte egyedül van, azonban Oliver minden cukiságot hallott, amit a lány kiejtett az ajkán és emiatt Oliver nagyon vidám arccal folytatta a küldetését. Felicitynek már akkor sikerült mosolyt csalnia Oliver arcára, amikor még nem is ismerték egymást. Valószínűleg ezen eset is hozzásegítette Olivert ahhoz, hogy később vakon a lányra merje bízni a titkát és szerencsére Oliver a lehető legjobban döntött, hiszen Felicityben nem csak egy legjobb barátot, örök társat talált magának, hanem a lány mellett ismerhette meg az igazi szerelmet is. Azóta szerencsére a páros már együtt van. Remélhetőleg hamarosan egy romantikus pillanatban majd elmondja ezt az aprócska titkot Oliver Felicitynek.

Érdekességek:

  • Amikor Oliver először randizott Felicityvel, elmesélte a lánynak, hogy amikor először visszatért a városba, Felicity besétált az irodájába és már akkor látta, hogy van benne valami különleges. Felicity azt hitte, hogy itt Oliver arra gondolt, amikor ő találkozott vele először az informatikai osztályon és éppen rágta a piros tollát. Azonban Oliver valószínűleg a legelső alkalomra gondolt, amikor titokban tért vissza Starling Citybe és akkor látta meg Felicity-t. Oliver ekkor nem tudta elmondani ezt az apróságot Felicitynek, mivel életveszélybe kerültek egy bombatámadás miatt. Szerencsére megúszták az esetet, ép bőrrel.
  • Oliver még azóta sem mesélte el Felicity-nek, hogy megfigyelte őt, miközben annak idején a fényképéhez beszélt. Remélhetőleg hamarosan bevallja a lánynak, hogy ő már hamarabb ismerte, mint hogy találkoztak volna.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto