~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. szerda (október 16. csütörtök MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Az Olicitys Flashback

Amikor Oliver a szigeten ragadt Theaval visszaemlékezett arra az időszakra, amikor titokban kellett meglátogatnia a családját. Ebben a visszaemlékezésben volt egy aprócska jelenet, amikor Amanda megbízásából Oliver és Maseo a Queen vállalatnál kellett nyomozzanak. Oliver belopózott az apja irodájába, hogy hozzáférhessen a vállalati számítógéphez. Amikor már majdnem teljesítette a küldetését, Maseo jelezte neki, hogy valaki közeledik. Oliver ekkor gyorsan elbújt és onnan figyelte, mi történtik.

Felicity és a fénykép Oliverről

A lány, - aki megzavarta Oliver küldetését - Felicity volt. Ekkor még nem ismerték egymást, Felicity is csak képről látta Olivert. A lány azt hitte, hogy egyedül van az irodában, ezért amikor meglátta Oliver és édesapja közös fotóját Robert asztalán, óvatosan közelebb lépett és megjegyezte magában: "Annyira cuki vagy. Kár, hogy meghaltál abban a balesetben! Na, jó mikor szokom már le arról, hogy magamban beszéljek?!" Felicitynek már akkor tetszett Oliver, de ezt csak halkan magának jegyezte meg, vagy is azt hitte. Aztán kiment az irodából.

Oliver öröme

Felicity azt hitte egyedül van, azonban Oliver minden cukiságot hallott, amit a lány kiejtett az ajkán és emiatt Oliver nagyon vidám arccal folytatta a küldetését. Felicitynek már akkor sikerült mosolyt csalnia Oliver arcára, amikor még nem is ismerték egymást. Valószínűleg ezen eset is hozzásegítette Olivert ahhoz, hogy később vakon a lányra merje bízni a titkát és szerencsére Oliver a lehető legjobban döntött, hiszen Felicityben nem csak egy legjobb barátot, örök társat talált magának, hanem a lány mellett ismerhette meg az igazi szerelmet is. Azóta szerencsére a páros már együtt van. Remélhetőleg hamarosan egy romantikus pillanatban majd elmondja ezt az aprócska titkot Oliver Felicitynek.

Érdekességek:

  • Amikor Oliver először randizott Felicityvel, elmesélte a lánynak, hogy amikor először visszatért a városba, Felicity besétált az irodájába és már akkor látta, hogy van benne valami különleges. Felicity azt hitte, hogy itt Oliver arra gondolt, amikor ő találkozott vele először az informatikai osztályon és éppen rágta a piros tollát. Azonban Oliver valószínűleg a legelső alkalomra gondolt, amikor titokban tért vissza Starling Citybe és akkor látta meg Felicity-t. Oliver ekkor nem tudta elmondani ezt az apróságot Felicitynek, mivel életveszélybe kerültek egy bombatámadás miatt. Szerencsére megúszták az esetet, ép bőrrel.
  • Oliver még azóta sem mesélte el Felicity-nek, hogy megfigyelte őt, miközben annak idején a fényképéhez beszélt. Remélhetőleg hamarosan bevallja a lánynak, hogy ő már hamarabb ismerte, mint hogy találkoztak volna.

(C) ARROWOLICITY.GP

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!