~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Csak akkor vagyok boldog ha te mellettem vagy!

 

Felicity és Oliver sem tudott sosem annyira felszabadult és vidám lenni, mint amikor mindig egymás társaságában vannak. Többször is kifejezték már a másik felé tettek és szavakkal formájában is, csak akkor boldogok igazán, ha egymás mellett lehetnek. Ezt korábban még barátokként is így érezték, majd mióta komoly szerelemmé alakult kettejük kapcsolata, náluk boldogabb párt aligha látni a világon.

Boldognak akarom látni

Ez az eset akkor történt, amikor Felicity és Ray között először kezdett el valami kis aprócska románc kibontakozni és ezt Oliver nem nézte jó szemmel. Ekkor képtelen volt az íjászatra is összpontosítani, mert az érzelmei átvették önuralma felett a hatalmat. Diggle addig győzködte, míg bevallotta neki, hogy jól látja a dolgokat. Oliver elismerte, hogy nagyon zavarja ahányszor Felicity Ray társaságában van, hogy úgy néz ki a szerelme már továbblépett kettejüket tekintve. Aztán hozzá tette, számára csak az a fontos, ha boldognak láthatja Felicity-t. "Csak azt akarom, hogy boldog legyen!" Diggle pedig egy olyan választ adott Olivernek, ami egyértelműen abban a pillanatban Oliver gondolata is volt, csak nem merte ezt beismerni magának. "Ha ez igaz lenne, most vele lennél!" Diggle tökéletesen látta mi folyik a pár között már kezdetek óta és ezt most is nagyszerűen bebizonyította.

Más majd megadja azt a boldogságot amit igazán megérdemelsz

Ez a párbeszéd Felicity és Oliver között, Lyla és Diggle esküvőjén hangzott el. Felicity kapta el Lyla csokrát, majd odasétált Laurel és Oliver mellé. Laurel magukra hagyta a párost és Oliver látván Felicity mosolygó arcát, megkérdezte tőle, hogy boldog-e most Ray oldalán. "Boldog vagy?" Felicity nézte a csokrot, majd Oliverre pillantott és egy igennel válaszolt. Ám ezt csupán az esze mondatta vele, de a szíve hevesen tiltakozott ellene. "Igen." Oliver itt részben megnyugodott, - hogy talán Ray képes boldoggá tenni a lányt - hiszen Felicity még ennél is többet érdemel és úgy gondolta, - tévesen - ő erre képtelen lenne akkoriban.

Csak akkor vagyok boldog ha te mellettem vagy

Felicity egyik alkalommal ismét lelket öntött Oliverbe, félig baráti alapon, de természetesen az érzelmek itt is jobban domináltak. Amikor látta, hogy Oliver örül és meggyőzte őt arról, hogy nem kell a Ligához csatlakoznia, tovább erősítette a férfit azzal, hogy őszintén bevallotta neki, ő igazán felszabadult és boldog csak akkor lehet, ha Oliver mellette van. "Tudod mindig azt mondod, hogy boldognak akarsz látni! Tudod mikor vagyok a legboldogabb?! Ha te mellettem vagy!" Olivernek hihetetlen jól estek Felicity szavai és el is mosolyodott, azonban rögtön el is szomorodott, amikor meglátta, hogy ki hívja Felicityt telefonon...

Megváltoztattad az életemet

Az egyik legszebb pillanat volt, amikor Felicity Nanda Parbatban szerelmet vallott végre Olivernek, mikor elkeseredettnek látta szerelmét. Őszitén megnyílt a férfinak azzal kapcsolatban, hogy sosem gondolta valaki ennyire megdobogtatja majd a szívét, mint Oliver. "Megváltoztattad az életemet. Sosem gondoltam volna, hogy valaki képes így megdobogtatni a szívemet. Szeretlek!" Ezek után Felicity és Oliver többet már nem bírtak parancsolni az érzelmeiknek, de nem is akartak és inkább átadták magukat a szenvedélynek, majd lefeküdtek egymással...

Ha téged boldognak látlak engem csak az éltet

A közös együtt töltött éjszaka után, Felicity és Oliver hivatalosan is összejöttek, azonban Oliver Ra's-nak tett ígérete miatt Nanda Parbathoz volt kötve, ezért haza kellett engednie a szerelmét. Előtte azonban megcsókolta őt és azt mondta neki, hogy boldognak kell őt lássa, mert csak így lesz képes túlélni ezt a poklot, ami rá(juk) vár majd. "Csak úgy leszek képes túlélni ezt, ha látom, hogy boldogan éled az életed! Ezúttal ne búcsúzzunk el egymástól!"

Végre boldogok lehetünk együtt

Az egész történet egyik legeslegszebb pillanata volt, amikor végre Oliver elkezdett tisztán látni és miután legyőzte Ra's-t valaki más szeretett volna lenni. Ekkor odalépett Felicityhez és megmondta neki, hogy ezúttal meg szeretné ismerni azt a személyt, akiről eddig Felicity beszélt, most jól akar dönteni és ezért őt választja a harc helyett, az igazi boldogságot, a szerelmet. Megkérte Felicityt mindenki előtt, hogy tartson vele egy hosszú utazásra, ahol végre távol lehetnek minden gondtól és veszélytől. "Korábban azt mondtam neked, hogy nem tudok egyszerre Íjász lenni és veled is együtt lenni. Most végre döntöttem. Veled akarok lenni! Ha velem tartasz!" Felicity egy hatalmas mosollyal és vállpuszival válaszolt Olivernek, majd rövidesen autóba pattantak és elhúztak Starling Cityből, jó hosszú időre és nagyon boldogan, kettesben. "Mondhatok valami furcsát? Boldog vagyok!" Ezek a szavak lettek Oliver új és boldog életének első mondatai...

(C) ARROWOLICITY.GP

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!